Conditia pentru a deveni membru Singles Camp este sa fiti o persoana singura, un single. Nu sunt admise persoane care formeaza cupluri.

Tehnic se procedeaza astfel:

  • click pe butonul „Intra in grup”
  • completarea datelor din formularul care va apare in fereastra. Asigurati-va ca sunt corecte si valide. Informarea periodica, contactarea d-voastra pentru evenimente si vacante  se va face folosind aceste date.
  • introduceti in address book-ul de Email, urmatoarele doua adrese:

office@singlescamp.ro

office@bonvoyagesibiu.ro

Avandu-le adaugate in address book, aveti certitudinea receptionarii mesajelor ce vin de la noi, in Inbox. Altfel pot intra in SPAM/Junk/bulk sau chiar sa fie oprite in filtru

Pentru a activa pe forum si a putea citi toate sectiunile acestuia (unele nu sunt vizibile viuzitatorilor ci doar celor inregitsrati si logati) este nevoie sa va faceti un cont si acolo. Inscrierea ca membru in grup (comunitate) nu este acelasi lucru cu inscrierea ca user pe forum. Pasii de inscriere:

  • in coltul din stanga sus, gasiti un buton de „te inregistrezi”. Dati click pe el si completati datele solicitate, alegandu-va totodata si un nickname (porecla) cu care veti activa pe forum
  • logati-va apoi si dati „pentru totdeauna”, este mult mai comod asa.

In prima sectiune (vizibila doar logat) exista un topic de prezentarea a noilor veniti in Singles Camp. Este bine sa va faceti cunoscut in comunitate.

Interviu dat de Emilia, unul dintre cei 6500 de membri Singles Camp: