Singles Camp este o actiune nationala, la excursiile si vacantele noastre participa persoane din toata tara, vin oameni si din Baia Mare si din Craiova si din Constranta, nu doar din Bucuresti sau din Sibiu (cum inteleg unii…). Grupurile sunt de mici dimensiuni (8 – 30) incercand prin asta sa asiguram o atmosfera de intimitate, pentru ca socializarea nu se poate face in harmalaia autocarelor pline. Este mult mai comod si placut sa fi intr-un grup de vacanta redus, dar acest lucru are ca orice lucru bun si dezavantaje: organizarea in grupuri de mici dimensiuni, la care participantii vin din diferite zone ale tarii, nu permite preluarea pe traseu a tuturor celor inscrisi si transferul lor la destinatie. Si daca se face, nu este foarte ieftin, nu se poate compara cu un transport de linie sau cu un autocar plin. Tariful/persoana depinde de numarul de persoane ce calatoresc organizat si grupat pe fiecare traseu in parte. Una este sa fie 7 si alta este situatia cand calatoresc 18 intr-un microbuz.

Pentru a rezerva un loc la transportul care se organizeaza din Bucuresti sau la unele actiuni din Iasi, trebuie sa va inscrieti pe topicul de pe forum, pe lista deschisa acolo. Lista se deschide cu cca 2-3 saptamani inainte de eveniment. In descrierea fiecarei actiuni facuta pe site este specificat si link-ul topicului de pe forum. Pentru a putea posta este nevoie sa aveti cont de utilizator, nu este suficienta inscrierea in grup, pe care ati facut-o pe site. Daca intampinati probleme scrieti va rog pe adresa office@singlescamp.ro. Va acordam asistenta necesara.

Excursiile in afara tarii sunt cu plecare din Bucuresti, atat cele cu avionul cat si cele cu microbuzul. Pentru foarte putine plecarea este din Sibiu si Timisoara. Pe traseul de iesire din tara, participantii din Bucuresti urca in capitala, ceilalti care au posibilitate se pot conecta la traseul spre destinatie. Sau pot folosi Bucurestiul ca loc de plecare.

Pt cursele externe costurile de transport sunt incluse in tariful prezentat, iar la cele din tara, cu cateva mici exceptii sunt extra.