6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august – 2 septembrie 2017

27/08/2017 - 03/09/2017
385 EUR

Descriere

    

 

 

 

Ce ofera Samothraki “insula marilor zei”. Nu all inclusive, nu hoteluri mari de 4-5 stele, nu plaje intinse cu nisip…Este un altfel de paradis turistic in care te poti bucura de aerul si linistea unei destinatii mai putin comerciale, neafectate de turismul salbatic. Esti acolo mai apropiate de natura, poti explora un loc mai putin cunoscut romanilor…
Acolo se face turism traditional adevarat, nu canibalizat si adaptat la nemti sau englezi. Se mananca la adevarate taverne grecesti, unde esti invitat in bucatarie sa vezi si sa iti alegi mancarea. Insula este populata de sate pitoresti de munte
Este o combinatie perfecta intre mare si munte, cu plaje mici, singuratice si nepopulate ce stau ascunse de tarmuri stancoase. Cu siguranta nu vei gasi acolo vanzatori de gogosi si de porumb fiert..


Grup de

2 persoane


Plata

Avans

150 EUR pana in 16/06/2017

Rate

235 EUR pana in 17/07/2017

Cazare

Numar nopti

5

In Kamariotissa, insula Samothraki din 28/08/2017 pana in 02/09/2017 cu cazare la Niki Beach***


Servicii incluse

Numar zile mic dejun

5

Insotitor pe toata durata excursiei


Transport zonal


4 zile transport zonal pe ruta -

Altele

Insotitor de grup: Iulian Panescu 0726/687656

Transport Se pleaca din Bucuresti in 27 august la 20.00, aveti de parcurs un drum de 540 km. In jur de 7.00 dimineata, cu pauzele aferente, se ajunge in port la Alexandroúpoli. La 09 00 este imbarcarea pe ferry, urca si miniautocarul pe care o sa-l aveti la dispozitie pe toata perioada de sedere pe insula. Dupa 2 ore si jumatate ferry-ul amareaza in portul insulei, va imbarcati din nou in bus si in jur de ora 13.00 sunteti la hotel.
Intoarcerea va fi: Ferry ora 13.00 din portul Samothraki (chiar de langa hotel), intre ora 15.30 ajungeti pe continent la Alexandroúpoli, iar de acolo in 8-9 ore ajungeti la Bucuresti. Deci intoarcerea va fi pe 3 septembrie in jur de ora 1.00 – 2.00 dimineata

Alte servicii incluse:
• traversare dus si intors cu ferry  Alexandroúpoli – Samothraki
• excursii „half day” pe insula organizate de insotitorul de grup, zilnic

Mentiune: cazarea se va face in camere duble


Nu sunt incluse

X

Asigurare medicala


X

Asigurare storno

71 RON

X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

CinaProfilul actiunii

Tip: activa

Descriere:

Samothraki este un loc cu multa cultura si istorie, sunt acolo vestigii de dinaintea erei noastre.
Eu am sintentizat pe scurt ceea ce scrie un blogger incantat de vacanta pe insula. Va recomand daca sunteti interesati de aceasta vacanta sa intrati si sa cititi ce a scris: http://blog.axonphoto.com/2010/samothraki-sau-insula-marilor-zei/ Are multe poze, da explicatii si ofera detalii despre plaje, mancare, locuri de vizitare.
Vreau sa se inteleaga corect, ca aceasta actiune este adresata profilului mai sportiv, mai aventuros, mai iubitor de natura. Nu este recomandat celor obisnuiti sa mearga la mare si sa aiba parte de plaje intinse, cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrelute…Samothraki este o destinatie ce ofera foarte multe frumuseti, doar ca o parte din ele sunt un pic ascunse si trebuie nitel efort sa ajungeti la ele…Este o provocare, dar si o satisfactie enorma sa ajungeti la cascade de o frumusete rara, sa faceti baie acolo, sa descoperiti coltisoare de paradis…Aveti nevoie de un echipament minim, pantofi sport sau trekking, pantaloni flexibili (nu blugi!!!), o palariuta de soare, un rucsacel in care sa aveti un costum de baie, un prosop, slapi si o sicla cu apa….
Anii trecuti si in 2015 si 2016 cei care au calatorit acolo au avut doar cuvinte frumoase de spus despre acele locuri, asa ca am pastrat excursia si pt 2017. Daca doriti sa vedeti poze si sa cititi impresii din 2015, intrati pe: http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2113.0.html

si din excursia din  2016 aici: http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2190.75.html


Echipament obligatoriu

Echipament sport pretabil pentru drumetii. Pantofi trekking, pantaloni elastici, tricouri, sapca sau bandana. Un mic rucsac in care sa va intre costum de baie, prosop, apa. Veti face baie si in cateva cascade de vis din interiorul insulei.


Alte infomatii

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile. Hotelurile sunt deja nominalizate, astfel incat puteti consulta tot ce ofera fiecare.
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe topicul deschis pe forum. O sa gasiti acolo detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email si rugamintea este sa nu „asaltati” agentia cu intrebari a caror raspunsuri le gasiti pe forum.
Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la “Rezervari”. Dupa inscriere veti primi imediat un Email automat care include detaliile referitoare la agentie si contul in care se face plata avansului. Totul se desfasoara prin agentia Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.