Un week-end in Delta Dunarii 25 – 27 august 2017

25/08/2017 - 27/08/2017
585 RON

Descriere

 
 O incursiune in inima Deltei Dunarii, prin – mai nou – cel mai facil si mai apropiat punct de plecare pe apa: Mahmudia. Cele doua excursii pe apa va vor duce in zone pline de nuferi, de pasari, acolo unde natura , din fericire inca nu este atinsa…O sa intrati intr-un paradis al apelor si al stufului, veti aluneca pe luciul lacurilor Isac, Gorgova, Gorgovita, Potcoava, Potcoava etc.

Grup de

36 persoane


Plata

Avans

200 RON pana in 20/06/2017

Rate

385 RON pana in 07/07/2017

Cazare

Numar nopti

2

In Mahmudia din 25/08/2017 pana in 27/08/2017 cu cazare la Vila Dan si Elena***


Servicii incluse

Numar zile mic dejun

2

Numar zile dejun

2

Numar zile cina

1

Insotitor pe toata durata excursiei


Altele

Servicii incluse:
• transport cu miniautocar pe ruta Bucuresti – Slobozia – Harsova – Tulcea – Mahmudia si retur
• 2 nopti cazare in camera dubla pensiune 3* mic dejun inclus**
• 3 mese incluse: vineri cand se ajunge la locatie, pranz: aperitiv + bors traditional de peste; cina (fel de baza peste + desert)iar sambata un pranz lung servit la 16.00: ciorba de perisoare de peste + fel de baza + desert)
• insotitor de grup – pe toata perioada excursiei

insotitor din partea Singles Camp: Gabriel Lala – 0723 337 963


Nu sunt incluse

X

Asigurare medicala


X

Asigurare storno


X

Intrarile la obiective


X

Altele

Nu sunt incluse:
• asigurare medicala
• asigurare storno
• taxa de rezervatie pt Delta Dunarii (cac 5 lei/zi)
• excursii pe apa*
• intrari la obiective (acvariul din Tulcea)


Program

25/08/2017

Plecare din Bucuresti ora 6, statia ………… Numarul masinii si cel de telefon al soferului va vor fi comunicate aici pe forum cu 5 zile inainte de plecare. Traseu Bucuresti – Bucuresti – Slobozia – Harsova – Tulcea – Mahmudia. La Tulcea va veti intalni cu Gabi, insotitorul de grup, el este din Braila. In jur de ora 11.30 ajungeti la pensiune, veti fi asteptati cu masa pusa, un aperitiv si un bors traditional de peste. Se face check in-ul prin repartizarea pe camere de catre insotitorul de grup, va pregatiti apoi de o calatorie pe apa si la 14.30 veti pleca in prima incursiune in Delta Dunarii. Turul pe apa dureaza cca 4 ore, este nevoie sa fiti echipati cat mai lejer, sapca pe cap, ochelari de soare. Sa aveti apa la voi, si ceva pt intoarcere, cand va fi un pic mai rece si curent din cauza inaintarii barcii. La ora 18.30 sunteti inapoi, refresh, apoi la 19.30 va asteapta cina. Apoi…Gabi va va pregati cu chitara si fluierul lui o seara de tabara…


26/08/2017

La ora 8.30 mic dejun ir la 10.00 echipati de excursie pe apa mergeti la ponton pt o noua excursie pe apa. In jur de 14.00 va intoarceti, va bucurati de piscina pensiunii, apoi la 17.00 aveti un pranz mai lung, care se intinde pe apraope 2 ore, cu 3 feluri de mancare. Seara petrecere!


27/08/2017

Ora 8.30 mic dejun, relaxare la piscina, apoi la 11.00 faceti check out-ul, va imbarcati si plecati spre Tulcea. Vizitati acvariul, luati pranzul individual, apoi o plimbare si in jur de 16.00 va indreptati spre Bucuresti. La cca 19.30 veti ajunge in capitala.


Profilul actiunii

Tip: relaxare

Descriere:

Excursiile pe apa se organizeaza cu ambarcatiuni usoare, barci cu motor, care sunt echipate si dotate cu canapele pentru tranportul turistilor. Timpul in care se desfasoara o excursie este de cca 4 ore, in care intra si pauze de fotografiere, de admirare a peisajelor, a pasarilor, a nuferilor. Veti opri de asemenea si la gospodarii traditionale ale pescarilor, astfel incat sa va faceti o imagine asupra vietii oamenilor de acolo. O excursie costa 80 lei, banii vor fi stransi de catre insotitorul de grup, pe baza de lista, inainte cu cateva ore de plecarea pe apa, astfel incat sa se poata achita si pregati ambarcatiunile. Imbarcarea se va face pe rand, cu intelegere si rabdare. Vor fi locuri suficiente pentru tot grupul, astfel incat nu aveti de ce va face griji. Nu ne cereti va rugam, grupaje functie de afinitati, pentru ca pe de o parte pierdem timp pretios si pe de alta e bine sa va cunoasteti cu totii, nu doar pe grupulete.
Observatie: in situatia in care starea vremii este nefavorabila iesirii pe apa, excursiile se amana sau chiar anuleaza. Nimeni, nici noi, nici proprietarii ambarcatiunilor nu ne putem lua responsabilitatea unor intamplari neplacute.

Insotitor de grup din partea Singles Camp: Gabriel Lala – 0723 337 963. Gabi este din Braila, astfel incat va veti intalni cu el doar la Tulcea.

Precizari Este o excursie in care veti vizita, va veti relaxa, va veti distra. Programul este unul dens si interactiv, astfel incat sa va puteti cunoaste, sa puteti socializa. Este o iesire deschisa tuturor membrilor Singles Camp. noi sau vechi.
:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti.
La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul „eu vreau acolo nu acolo”, care au mereu critici, remarci…Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic. Asteptam oameni veseli, deschisi, care armonizeaza usor intr-un colectiv. Asta pentru ca atmosfera sa fie la fel ca in toate actiunile noastre.
Pensiunea este deja nominalizata, va puteti informa pe internet despre acesata, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe forum. O sa gasiti acolo detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Va recomandam ca inainte de inscriere sa va asigurati ca aveti liber in perioada excursiei si de asemenea este indicat sa cititi Conditiile de renuntare la o actiune


Echipament obligatoriu

Imbracaminte sport, pelerina, sapca, bluze cu gluga pt curentul de pe apa.

Costum de baie pt piscina, slapi, halat.


Alte infomatii

Locatia in care vom fi cazati si gazdele noastre: