Vrancea spectaculoasa in 3 zile de vis 9 – 11 iunie 2017

09/06/2017 - 11/06/2017
450 RON

Descriere

O excursie in care veti vizita, va veti relaxa in plimbare, va veti distra. Programul este unul dens si interactiv, astfel incat sa va puteti cunoaste, sa puteti socializa. Este o iesire deschisa tuturor membrilor Singles Camp. noi sau vechi.

O sa descoperiti frumusetile Vrancei impreuna cu Gabi Lala, cu povestile lui, cu chitara si fluierul lui…


Grup de

18 persoane


Plata

Avans

150 RON pana in 12/05/2017

Rate

300 RON pana in 25/05/2017

Cazare

Numar nopti

2

In Bolotesti, Vrancea din 09/06/2017 pana in 11/06/2017 cu cazare la Pensiunea Leonardo***


Servicii incluse

Numar zile mic dejun

2

Insotitor pe toata durata excursiei


Transport zonal


1 zile transport zonal pe ruta Bucuresti - Lepsa

1 zile transport zonal pe ruta Lepsa - Focsani

1 zile transport zonal pe ruta Focsani - Bucuresti

Altele

Servicii incluse:
• transport cu microbuzul pe tot traseul excursiei, cu plecare si sosire in Bucuresti
• 2 nopti in camera dubla pensiune 3* mic dejun inclus
• insotitor de grup si ghid – pe toata perioada excursiei

Gabriel Lala – 0723 337 963


Nu sunt incluse

X

Asigurare medicala


X

Asigurare storno


X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

Cina


X

Altele

Nu sunt incluse:
• asigurare medicala
• asigurare storno
• taxele de rezervatii: taxele de rezervatii- Cascada Putna- 2 lei/pers, Cheile Tisitei- 3 lei/pers
• intrari la obiective


Program

09/06/2017

Plecare din Bucuresti, ora 7, statia………Traseu Bucuresti – Buzau – Ramnicu Sarat – Focsani – Lepsa
Scurt popas in Buzau, apoi la Popasul Tamboesti (jud.Vrancea) unde veti intalni cateva ratuste vesele. Apoi din nou la drum catre obiectivele turistice ale zilei.
Casa Babei Vrancioaia – situata intr-o zona superba in aria satului Barsesti. Conform legendei, Stefan cel Mare a poposit la casei Babei Vrancioaia, iar cei sapte feciori ai babei, pentru vitejia din lupta, au primit fiecare cate un munte.
Aproape de casa Babei Vrâncioaia vom vizita si un monument ridicat de catre Carmen Sylva în memoria marelui domnitor.
In satul Barsesti se afla un muzeu etnografic – Radacina Vrancei – care a fost ridicat de un mare patriot al locului, Costica Besa.
Cascada Putna – arie protejata de interes national declarata monument al naturii in anul 1973.
Cazare si odihna in localitatea Lepsa, zona de munte pe raza comunei Tulnici. Relaxare in zona, peisaje, iar la ora 20.00 cina urmata de party cu  muzica live la chitara si dans


10/06/2017

Mic dejun ora 8.30. Pregatiti pentru o noua zi frumoasa… Intai veti intra in Rezervatia Cheile Tisitei, o zona absolut superba – traseu usor de 3-4 ore, printre pereti de stanca, poieni pline de flori si fluturi, inconjurati de apa si frumuseti ale naturii.
Bucurosi de peisaje descoperite, veti ajunge apoi in orasul Unirii – Focsani. Tur ghidat in Focsani, cu principalele obiective turistice si istorice.
Cina, la ora 20.00 – seara de atmosfera destinsa.


11/06/2017

Dupa micul dejun, va veti indrepta catre o alta zona superba din Vrancea – Valea raului Ramnicul Sarat, cu peisaje superbe si zone rurale – Bordesti, Candesti, Dumitresti, Chiojdeni si vom poposi in zona Jitia-Vintileasca.
Aici vizitarea unor obiective minunate, mai putin cunoscute… Din comuna Jitia incepe un traseu superb c?tre Manastirea Poiana Marului. Traseu spectaculos cu zone de belvedere asupra Depresiunii si Muntilor Vrancei (3 km dus, 3 km întors). In partea a doua a zilei veti ajunge in localitatea  Vintileasca, oprire la  Lacul fara Fund sau Lacul Mare, situat într-o zona fantastica, cu un peisaj care îti taie respiratia.
Printre alte activitati – vizita la un mester popular local, unde veti admira portul popular al zonei, vizita la mini-muzeul din Jitia, care cuprinde obiecte, ustensile si alte marturii ale mestesugurilor zonei vrancene.
Spre seara o sa ajungeti in Bucuresti, incantati si bucurati de frumusetile naturii si de atmosfera de grup. Amintiri, baterii incarcate, prieteni noi.


Profilul actiunii

Tip: activa

Descriere:

Este o actiune tip minicircuit in care veti trece si veti vizita obiective, locuri de top din zona Vrancea. O sa primiti de la Gabi Lala toate explicatiile despre ceea ce o sa vedeti, veti avea ocazia relaxarii de seara, la o cina cu chitara, cu dans, cu socializare.

O excursie pentru persoane vesele, deschise, care-si doresc atmosfera de grup de prieteni, carora le place sa viziteze, sa afle lucruri noi. Nerecomandata pentru cei carora le place mai mult sa stea, sa-si faca singuri programul, sau care au tendinta sa influenteze negativ pe cei din jur. Vrem sa fim o gasca faina, sa vizitam, sa ne distram, n-avem chef sa auzim „plangaciosi”, nu vrem sa avem intre noi egoisti, persoane care „eu vreau sa stau in fata”, „eu vreau aia sau aia”…

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti.
La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul „eu vreau acolo nu acolo”, care au mereu critici, remarci…Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic. Asteptam oameni veseli, deschisi, care armonizeaza usor intr-un colectiv. Asta pentru ca atmosfera sa fie la fel ca in toate actiunile noastre.
Locatiile sunt deja nominalizate, va puteti informa pe internet despre acesata, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe forum. O sa gasiti acolo detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.
Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.

Recomandarea noastra este sa verificati daca in perioada respectiva sigur aveti liber. De asemenea consultati Conditii de renuntare la o actiune 


Echipament obligatoriu

Echipament obligatoriu
• pentru drumetie – gheata / adidas tip trail (talpa aderenta)/adidasi, pantalon lung, pelerina (scurta) de ploaie, sapca, rucsac mic. Traseul in rezervatia Cheile Tisitei este  usor, sunt zone plate, fara a se urca, se urmareste firul apei. Traseul din Jitia catre Manastirea Poiana Marului este  accesibil, este la inceput o mica panta de urcat, apoi se merge pe drum forestier pana la destinatia finala.
• imbracaminte,incaltaminte lejera pentru restul timpului