Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012  (Citit de 55841 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nickyblu

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 388
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #150 : Marți, 31 Iulie 2012, 08:53 »
Este o vorba:,,Ai grija ce-ti dorest,pentru ca s-ar putea sa ti se intample".Mi-am dorit sa ajung pe cheile Nerei,si am ajuns.
Exact asta am "patit" si eu  :)
Ma inscrisesem mai demult la Transfagarasan si Cheile Nerei si a trebuit sa renunt din cauza serviciului.
Dar se pare ca asa de mult mi-am dorit asta  :worthy: , ca pana la urma a iesit cum am vrut eu  :strong:
Mi-am mai dorit sa fie atmosfera placuta si sa ne distram dar la capitolul asta am primit cu varv si indesat  :thumbup:
Se spune ca orice lucru bun tine trei zile, cred ca asa este, propun ca fiecare excursie sa tina cam trei zile iar excursiile sa fie cu dedicatie .......... " de la Gigi pentru toti participantii, fara numar - fara numar!!! "  :thumbup:


Mari_a

  • Vizitator
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #151 : Marți, 31 Iulie 2012, 11:39 »
M-am bucurat de tot şi toate mi se învârt acum în cap: apă, râu, pârâu, lac, bei, drac, lac şi înc-un lac, albastru, verde, clar, turcoaz, cristalin, pământiu, ud, carst, avenă, ogaş, văioagă, cascadă mare-mică-mijlocie-şi încă una-şi încă una, neră, meandru, beuşniţă, clisură, serbie, sască, doră, moară, La Vechea Moară, la altă moară, iar apă, soare, nor, lumină, umbră, răcoare, ceaţă, rouă, picătură, strop, susur, pădure, buştean, zăvoi, mure, prune, corcoduşe, ciupercă, melc, şopârlă, fluture, libelulă, viespe, ţestoasă, vulpe, ce de mai păstrăv, stâncarie, grohotiş, calcar, lut, nămol, perete, bloc de stâncă, grotă, balcon, tunel, cârlige, lanţ, punte, drumeag, potecă, poiană, poieniţă, urzică, ferigă, cucută, arnică, nalbă, muşeţel, dediţel, clopoţel, degeţel, coadă de şoricel, ciulin, cicoare, untu’ pamântului, nu-ma-uita... şi-oi mai fi uitat ceva…











dar sigur nu voi uita gaşca mea…
nu poate să stea
liniştită
nici o clipă
hai şi tu
dacă simţi aşa
vino-n gaşca meaaaaaa


Offline Mirela M

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #152 : Marți, 31 Iulie 2012, 12:05 »
Dragi copiii mei,

Tocmai scrisesem juma de pagina si nu stiu pe ce am apasat ca a disparut. Naspa.

Angelica, nu ai de ce sa te scuzi, ca daca nu erai tu si cu Florin cu 'Inspira-Expira" nu stiu cum ma descurcam. Si celalalt Florin care care a dat dovada de atata rabdare -cred ca si datorita meseriei (cu cati nebuni nu a avut de-a face in trafic, calatori si soferi deopotriva, he-he...) si nu m-a abandonat pe ultimii 5-6 km.

Ce mi se pare extraordinar este ca desi noi provenim din locuri diferite, din meserii diferite, din generatii diferite si probabil nu ne-am fi intalnit niciodata in viata reala, datorita lui GIGI am avut ocazia sa ne cunoastem, sa ne vorbim si sa impartasim atatea lucruri faine si peisaje minunate.

Nicu, ai facut niste poze foarte faine si multe peisaje pe care nu le-am observat fiind atenta unde calc, le descopar in pozele tale.

Nera este un loc atemporal iar lumina aceea galben-verzuie mi-a patruns in suflet si cine stie, poate ma incumet sa o pictez. Anyhow, la urmatoarea expozitie colectiva, o sa va invit pe toti sa imi vedeti picturile poate asa mai uitati ca m-ati asteptat la capat de drum, dupa o zi de mers.

Va pup pe toata lumea: Gigi, Gabi, Angelica, Oana, Rodica, Mihaela, Mihaela din Braila, Elena din Pitesti, Elena, Carmen, Maria, Doina, Dana, Ioana, Florin si iarasi Florin, Nicu, Doru, Teo, Cati si Luminita!!!!


Offline angelica6767

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Re:
« Răspuns #153 : Marți, 31 Iulie 2012, 12:37 »
Plang!Plang de bucurie!Si din cauza emotiei care reiese din cuvintele voastre!Imi este atat de tare dor de voi toti! Si de bombanelile Mirelei!V-am trimis la fiecare adresele de mail.Dar,adresa Mariei am gresit-o.Este marina_mo2@yahoo.com.Va pup pe toti!

Offline angelica6767

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Re:
« Răspuns #154 : Marți, 31 Iulie 2012, 12:46 »
Maria,scrie-ne tu adresa de mail.Eu cred ca este ceva notat gresit.

Mari_a

  • Vizitator
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #155 : Marți, 31 Iulie 2012, 12:53 »
Da, da, acum incercam sa compun  :D . Nu, nu, nu este c-o doi, este zero doi, adica marina_m02@yahoo.com. Am trimis si eu poze la cele cateva adrese pe care le aveam mai demult, voi da fw si altora noi, imediat ce le aflu. N-am multe, majoritatea sunt facute de dauina  :kissing: , iar chiar in ziua cu Cheile m-a lasat bateria.

Offline IoanaDorDeDuca

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #156 : Marți, 31 Iulie 2012, 13:23 »
Nu ştiu cum s-au legat lucrurile, cum s-au întâmplat întâmplările însă cele trei zile în Cheile Nerei sunt aşa o experienţă întreagă, rotundă din care nu aş schimba nimic, pentru că totul a fost prea viu. M-au bucurat locurile, oamenii şi toate trăirile noastre şi reacţiile noastre, pentru că au fost aşa de vii! Am văzut cu ochiul liber cum se crează legăturile între noi. Nu întâlnesc aşa de des oameni de care să mi se facă dor mai încolo!

 Angi, să nu crezi că ai greşit faţă de mine, totul e în regulă, nu am privit reacţia ta în afara întregii situaţii, şi oricum nu cred că ai cum să fii răutăcioasă   :applause: , ţie îţi pasă de cel şi cei de lângă tine!  Eu am luat o decizie pe parcursul drumului, mai intuitivă aşa    ::) că e mai bine să nu stau lângă Mirela. Nu aduceam nici o contribuţie, poate dimpotrivă, îngrijorarea mea era contra-productivă. Oricum, pe ultima parte Rodica, Oana, Maria şi Gabi mi-au suportat angoasa în creştere. :idiot2: 

Vreau să îi mulţumesc lui Gabi şi să îl recomand ca pe un excelent companion pe drumuri de munte: pe lângă faptul că e un foarte bun cunoscător al muntelui e şi un fin cunoscător al oamenilor. Vede mereu partea bună din om şi ştie atât de bine să te facă să o apreciezi!

Gigi, îţi mărturisesc că te consider şeful ideal, ştii să faci şi să spui lucrul potrivit în momentul potrivit şi ne faci pe fiecare să fim mai buni cu noi înşine şi unii cu alţii! Ceea ce ai creat tu prin conceptul Singles Camp şi ceea ce ai clădit, sunt sigură, cu fiecare tabară, e un lucru puternic!

Eu, cel puţin, dincolo de faptul că sâmbătă am savurat fiecare rocă, fiecare căţărare şi agăţare de cablu -mai puţin poate cea de la Cârlige  |o  - mi-am amintit ce înseamnă să porţi o conversaţie cu oameni pe care îi placi şi apreciezi (m-am cam sălbăticit în Bucureşti în ultimii ani). Am mai făcut şi gafe şi fiind o fire mai timidă cu oamenii proaspăt cunoscuţi nu am reuşit să rectific micile scăpări conversaţionale neintenţionate. Poate că vom povesti de începuturi mai târziu, când ne vom mai întâlni şi prietenia noastră va creşte văzând cu ochii. Doamne ajută şi vă pup pe toţi!

Offline Plusar

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 376
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #157 : Marți, 31 Iulie 2012, 14:43 »
terminati cu plansetele si cu vorbele de inima albastra pt ca eu nu mai am batista in dotare din clasa I cand era obligatorie !  :knuppel2:

Offline theo365

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 419
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #158 : Marți, 31 Iulie 2012, 18:53 »
Multumesc celor care mi-au trimis fotografii, am trimis si eu acum , sper sa le fi primit toti ''viperinii"  :dance: *|*
plusulet-tu o lacrima de vei varsa, canapeaua de se va uda, prietenii nu se vor supara.....se stie....pam ,pam.... :P :yeah: :dance:

Offline deli_a

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 185
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #159 : Miercuri, 01 August 2012, 11:18 »
Ah, m-ati terminat !!  |o  Ce aiurea sa nu poti sa fii in doua locuri deodata !! Am fost la o nunta in week-end-ul asta (excelenta, de altfel !, nunta), dar... offf !, tare as fi vrut sa fiu si cu voi acolo, pe cararile Nerei !!!
Imi doresc sa mi se intample ca lui Nicky-blue-eyes, sa reusesc anul viitor sa ajung acolo, dar nu oricum, nu cu oricine, ci cu "gasca mea" !!  :worthy:
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Caroline

  • Vizitator
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #160 : Miercuri, 01 August 2012, 12:04 »
Mari_a, foarte artistice fotografii, felicitari!  :flori:

Mari_a

  • Vizitator
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #161 : Miercuri, 01 August 2012, 12:31 »
Astea pe care le-am pus aici? Merci! Dar nu-i numai meritu' meu! Primele sase si ultima sunt facute de dauina. Trandafirasul ala alb de langa pahar tocmai ce si-l scosese din par...   8)

Eu n-am mai primit decat adresa de mail a Oanei (cu niste poze foarte reusite!). In rest, ni'ca...  Da' nu-i graba, pot sa astept. Adresa mea e marina_m02@yahoo.com (e marina_mzero2, nu cu o de la oaie)

Ce-i dragut e ca am primit ieri poze de la MAC atat de acum, din Nera, cat si din Retezat. Si ma uitam aseara pe ele in paralel... si ma minunam ca ce viteaza am fost!   ;D  Totusi, parca mi-a fost mai greu in Retezat - n-a fost numai de mers, ci de urcat continuu si ma cam parasise suflul de vreo cateva ori... Deh, m-am (re)apucat si eu la varsta asta sa bat muntii cu rucsacul in spate...  :idiot2:  Dar este atat de frumos!