Autor Subiect: De ce suntem single ?  (Citit de 481356 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Valentin2016

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2040 : Vineri, 06 Septembrie 2019, 21:01 »
Ce mi ar placea mie sa am timp si permisiune sa va spun eu de ce sunt singur...dar nu singur asa in povestile voasttre  simple si banale....ci o singuratate absoluta...asa ca sa aveti ce povesti in excursiile voastre.Si mi spun asta de mult timp, ca trebuie sa imi fac timp, sa impartasesc o poveste stupid de teribila , dar reala.


Ca daca ai ajuns vaduva si tu au trebuit 4 ani sa realizezi ca ai toti suntem muritori si trecatori si ca ai asa nevoie de un refresh adanc, si culmea refres urile acestea sunt pe toate strazile.Bun...trebuie sa mi fac timp

Offline Leia

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 69
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2041 : Duminică, 08 Septembrie 2019, 01:30 »
Valentin2016, pare interesant ce spui, dar, pentru mine, te rog lămurește mai clar.
Suntem tot și nimic.

Offline Valentin2016

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2042 : Marți, 10 Septembrie 2019, 09:50 »
Buna dimineata! Ei, asta suna așa ca o ațâțare sau instigare...Dar, dincolo de toate, am avut intenția de multe ori de a scrie de ce am participat la excursii, si,de fapt, de ce sunt in situația in care ma aflu. La început, ca si acum, mi a fost puțin rusine, este o rusine care nu tine cont de vârsta, tine cont de capacitățile tale si evident de mult noroc. Căci totul de multe ori se reduce la a fi omul potrivit , la momentul potrivit.

Alte ori ,mi am spus ca nu as putea scrie întâmplările mele, având in vedere si luând in mica considerație ca ele sunt încărcate de foarte mult negativism si distrugere, iar aici , pe forum, ca si in excursii, eu am sesizat o atmosfera pozitiva. Mereu am sperat ca voi schimba ceva, dar cred ca am incercat doar sa fiu optimist.

 Probabil, toti ar trebui sa ne facem mea culpa intr o zi si sa vedem unde ne situam, sa fim sinceri si clari, sa vedem daca norocul ne a lovit sau ne am lovit noi insine. Citeam intr o dimineata pe un forum ca o micuta bucureșteancă care se alinta pe aici, doreste sa meargă in Japonia in dorinta de a savura sushi original, dar apoi,simplu si clar, are o retorica despre existenta partii masculine. Bun. Din ciclul - Am intalnit si romani fericiti (o utopie).


Desi ceea ce probabil am sa incep sa scriu intr o zi,exista pe niste foi pe la un Parchet prin Romania, nu stiu daca am voie sa scriu,dar daca am sansa o voi face,caci asa cum spunea si o persoana mai sus, cum ca a asteptat patru ani sa realizeze ca este in viata si ca zambetul e pe undeva la colt de strada din Bucuresti,si eu cred ca am asteptat prea mult si am protejat prea mult niste idioti. Eu am asteptat 12 ani, niste idioti sa termine un proces de distrugere.Si asa , mi am distrus viata.Total.Irecuperabil.

Dar ca sa va spun si ceva care nu tine de acest subiect, altceva, total fara sens, duminica in Piata Mare din Sibiu a fost un banal concert Zdob si Zdub sau ceva in gen.Cred ca de vreun an tot incerc sa ma tin de Piata Mare din Sibiu si pot spune cu siguranta ca niciodata nu am vazut o piata mai vie, plina de viata decat duminica.Mai, voi intelegeti plina plina de viata.Nimeni nu a reusit sa scoata atata viata si atata suflet din piata aia ,mai mult decat niste bieti basarabeni cu tricouri negre.Mai, atata energie pozitiva si eliberare de viata si suflet nu exista.Erau ceva turisti straini , ca de obicei, se uitau si ei ametiti...Cumparati nuci ca a venit toamna.






Offline Credulul60

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2043 : Duminică, 22 Septembrie 2019, 20:50 »
NU PREA IMI DAU SEAMA CUM FUNCTIONEAZA ACEST FORUM MA POATE AJUTA CINEVA?

Offline Credulul60

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2044 : Duminică, 22 Septembrie 2019, 20:52 »
OK ACUM STIU ;D

Offline lorr45

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2045 : Miercuri, 20 Noiembrie 2019, 12:23 »
Suntem singuri ca sa ne impacam cu noi insine, sa ne redescoperim. Iar atunci cand nu mai e primordiala gasirea unui partener, va fi..si starea de..ne-single.


Offline gabyvoicu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • ComplicatDeSimplu
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2046 : Duminică, 22 Decembrie 2019, 23:22 »
Imi place intrebarea asta, pe bune.   Habar nu stiu cum e la modul general, dar stiu sigur cum e la mine.
  :hammer:
    Nu cred in relatii toxice, nu am crezut niciodata. Ce stiu yo despre relatiile astea inter umane : woman-men, stiu ca o relatie frumoasa poate exista doar intre persoane de aceiasi valoare.
 
   Merge si cu o diferenta semnificativa dar pe termen limitat. Nu cred si nu consider nici o relate in care am fost implicat ca a fost pierdere de timp sau de orice alt ceva. Cred in oameni, cred ca mai exista oameni misto. Am stiut mereu ca gresesc facand compromisuri de orice fel si stiam ca am sa le fac pe termen limitat.   Personal ma impresioneaza mai mult esecurile din viata mea pentru ca pot sa o iau de la inceput, am sansa asta si cu ceva mai multa experienta.  Wtf... to be continued...  Am facut lucruri si luat decizii pe care nu credeam ca am sa le fac in  viata mea.         

       Am intalnit si persoane misto si persoane mai putin misto, am umblat si cu maritate, divortate, asta dupa o relatie de 6 ani, pur si simplu vroiam sa uit si nu stiam cum, mi-a fost destul de greu sa consum alcool, beam o bere somn.Ehhh  Acum is profi, duc vreo 4 :)). Am realizat ca imi  bat fics eu joc de mine si asa mai departe. Pauza cu relatiile. Stiu ce vreau, ce pot, etc. Sunt o multime de personalitati, ma plictisesc oamenii simplii si speach-urile comerciale.

 :dance:
Femeia misto, gen fat frumos varianta noua la feminin.
Femeia misto e smart, e vie, e amuzanta si asumata.
Nu stie ce e aia rutina, ya nu o previne, o trateaza.
Nu e femeia perfecta ci doar femeia care se simte bine cu ea.
Nu se incadreaza in vre-un tipar de frumusete fizica, dar e in topul atitudinilor

Daca mai beau o bere iar il bat pe Eminescu. Publicitate *|*


Offline rodica botea

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • invingatorul este intotdeauna singur
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2047 : Miercuri, 25 Decembrie 2019, 19:44 »
PAOLO COELHO spunea "Invingatorul este intotdeauna singur" poate ca si noi sintem singur atit datorita karmei noastre dar si datorita faptului ca am trecut prin multe incercari ,am infruntat cu curaj aceasta viata ,am luptat sa devenim mai buni,am devenit ceea ce sintem datorita curajului de a nu renunta la idealuri ,la o viata mai buna la ceea ce eu cred ca toti trebuie sa facem ,sa ne invingem temerile,frica,sa privim inainte cu curaj si sa incercam sa schimbam in bine raul,am invatat sa fim noi insusi,adevarati...si atunci cind nu te inchini in fata greutatilor ,a necunoasteri,esti visionar si optimist,altruist,,,dispar multe persoane din jurul nostru,asa zis amici,raman putini dar probabil buni si adevarati...eu am invatat aceasta lectie de la viata si acum stiu ca sint eu ceea care aleg amici si cine sa imi stea alaturi ....sau in caz contrar prefer sa imi ocup timpul cu lucruri ce imi imbogatesc viata ,citesc,fac un curs ,fac miscare,ajut daca pot...sint curioasa sa vad locuri noi,sa aflu despre misterele vietii a lumi si universului....multumesc tuturor celor care va opriti pentru 2 minute sa cititi mica mea prezentare . ,stiu ca voi intilni persoane speciale , de valoare aici....GRAZIE                                                                                                                                                     

Offline Valentin2016

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2048 : Miercuri, 08 Aprilie 2020, 00:10 »
         Acum, ca avem asa cum am spus, și la alta rubrica, clipe de răgaz poate,prin miracolul curajului sa încerc sa înșirui câteva pagini, ca de pagini am nevoie și nu de rânduri, nu de ce sunt single,ci de ce sunt copleșit de  singurătate. Nu știu dacă este rubrica potrivita, căci am observat, pe undeva mai exista o rubrica,dar dacă tot am început aici probabil o sa continui tot aici. In aceasta seara deși este târziu, am intrat ca poate, poate mai existau poze sau povestiri din Japonia, stand eu asa pierdut ma gândeam.Suntem în 8 aprilie 2020 și nimeni, dar nimeni nu s a putut gândi o clipa în lunile precedente, ca vom trece prin aceste săptămâni de liniște mondiala.Lumea suferă sau sta în casa.De fapt,de câți ori am intrat,rareori, ma gândeam sa vad prin ce locuri s a mai perindat lumea,căci de multe ori este bine sa vedem realitati prin ochii altora.

Offline Mada_Avr

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
Re: Jurnalul incepatorului - De ce suntem singuri ?!
« Răspuns #2049 : Miercuri, 15 Aprilie 2020, 11:53 »
Ce v-a determinat sa alegeti acest site ?  :)

Eu l-am ales pentru ca desi sunt singura, vreau in continuare sa merg in excursii si acest grup imi da aceasta posibilitate. Sa merg chiar singura, singura, e mai plictisitor, desi am facut si asta  :)
:)

Offline Valentin2016

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2050 : Vineri, 24 Aprilie 2020, 22:17 »
        Buna, da desigur, ideea este ca acum s a ajuns la o ocupare foarte rapida a locurilor. Bine, nu in aceasta perioada dificila , dar in general. Am fost si eu in foarte multe excursii sau ieșiri singur si as putea spune ca nu este plictisitor. Este plictisitor in Romania sa mergi singur, caci, fara doar si poate romanii nu sunt o natie sociabila. Adica, daca iți raspunde la buna ziua, aia nu se numeste sociabilitate. Și nici daca iti spune mulțumesc. Alea, probabil sunt niste automatisme.

     Dar mergând singur prin Spania sau Franta mi s au intamplat tot felul de amețeli, caci acolo lumea vorbeste si tu nici nu te astepti. In Spania cel putin, vai, sunt niste oameni care pur si simplu vorbesc si zâmbesc non stop si tu poate nu intelegi o boaba din ceea ce spun. De joi si pana duminica, acești spanioli merg in mici cambuze de cartier sau pe faleza si dansează dar nu țin cont de varsta sau...religie sau...Si toate aceste cambuze oferă de băut ceva ieftin si lumea iese, si iese , si iese. Oameni atat de calzi si plini de întâmplări si pur si simplu te intrebi ce naiba isi vorbesc si ce naiba isi spun de este atata voioșie. Franta este relativ similara.
      Eu am pierdut zile intregi sa mă gândesc cum se întorc romanii din Spania după multi ani de emigrație si nu se schimba nimic in comportamentul lor. Este ceva imposibil, imposibil sa nu lasi valul ala de umanitate sa curgă peste tine. Dar la romani, totul este posibil. Tot multi ani m am gândit cum sa ceri in Romania pe un apartament sau pe o casa 100 000 sau 200 000 de euro. Si ce sa faci? Sa faci garduri imense, sa faci grătare, sa afișezi la porți afișe cu CAINE RAU si?...Sa mai ce? Sa muncesti pana iti sar ochii din cap,sa muncesti, sa muncesti. Ce mai poti face in Romania. Natura este fantastic de generoasa , dar nu poti zâmbi cu muntele, nu? Sau poate poti. Eu daca as fi avut putere in fiecare vineri as putea in fiecare aeroport doua avioane cu Spania cu întoarcere duminica. Și acolo as trimite toti romanii si mai ales romancele ,sa vadă ce inseamna simplitatea vietii si splendoarea ei. Pe toti. De cand mă stiu romanii mănâncă, mai fac ceva si al treilea lucru , zgomot. Campioni la zgomot.
      Odata am plecat din Sibiu pe Basel cu un zbor de 29 de RON si acolo s au intamplat cateva lucruri, caci Basel are un aeroport imens.
      M am îndepărtat de la subiect. Aș putea afirma cu rusine ca nici eu cand am fost in acele excursii cu single camp, foarte bune excursii nu m am gândit niciodata ca după atatia ani voi sta izolat si prin singurătatea, ba  chiar mi se părea o stupizenie sa ocupi loc in excursii cu un an inainte. Dar uite ca viata bate filmul. Și acum, locurile sunt mai puține.

Valentin_BV

  • Vizitator
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2051 : Luni, 17 August 2020, 11:53 »
Destinul meu nu este ceva de descoperit. Este deja cu mine.

Acum sunt single ... I'll enjoy the moments ... Acest prezent vine dintr-un trecut cu bune si rele ... Chiar imi imbratisez cu respect si drag destinul.

Offline Doria

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2052 : Vineri, 03 Iunie 2022, 08:37 »
Buna , Sunt nou intrata in acest club si ma bucur ca am facut-o. Sunt foarte ocupata in timpul zilei cu activitatile mele, iar seara uneori mai ies si fac sport. Sunt eu cu mine de mai multi ani si imi asum acest lucru fara sa ma gandesc ca am nevoie de cineva. Caut doar moduri placute de a-mi petrece putinul timp ramas. Mi-ar place sa stiu cine mai vine in Madeira.

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2053 : Vineri, 03 Iunie 2022, 20:25 »
Bine ai venit, Doria!
Pentru a interactiona cu cei inscrisi la Madeira, cel mai bine scrie pe firul de discutie dedicat acestei excursii. Aici sunt sanse mici sa vada cineva mesajul tau, plus ca ar fi off topic.
Vacanta placuta!

Offline raluca.p

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Re: De ce suntem single ?
« Răspuns #2054 : Marți, 30 August 2022, 20:43 »
Imi place intrebarea asta, pe bune.   Habar nu stiu cum e la modul general, dar stiu sigur cum e la mine.
  :hammer:
    Nu cred in relatii toxice, nu am crezut niciodata. Ce stiu yo despre relatiile astea inter umane : woman-men, stiu ca o relatie frumoasa poate exista doar intre persoane de aceiasi valoare.
 
   Merge si cu o diferenta semnificativa dar pe termen limitat. Nu cred si nu consider nici o relate in care am fost implicat ca a fost pierdere de timp sau de orice alt ceva. Cred in oameni, cred ca mai exista oameni misto. Am stiut mereu ca gresesc facand compromisuri de orice fel si stiam ca am sa le fac pe termen limitat.   Personal ma impresioneaza mai mult esecurile din viata mea pentru ca pot sa o iau de la inceput, am sansa asta si cu ceva mai multa experienta.  Wtf... to be continued...  Am facut lucruri si luat decizii pe care nu credeam ca am sa le fac in  viata mea.         

       Am intalnit si persoane misto si persoane mai putin misto, am umblat si cu maritate, divortate, asta dupa o relatie de 6 ani, pur si simplu vroiam sa uit si nu stiam cum, mi-a fost destul de greu sa consum alcool, beam o bere somn.Ehhh  Acum is profi, duc vreo 4 :)). Am realizat ca imi  bat fics eu joc de mine si asa mai departe. Pauza cu relatiile. Stiu ce vreau, ce pot, etc. Sunt o multime de personalitati, ma plictisesc oamenii simplii si speach-urile comerciale.

 :dance:
Femeia misto, gen fat frumos varianta noua la feminin.
Femeia misto e smart, e vie, e amuzanta si asumata.
Nu stie ce e aia rutina, ya nu o previne, o trateaza.
Nu e femeia perfecta ci doar femeia care se simte bine cu ea.
Nu se incadreaza in vre-un tipar de frumusete fizica, dar e in topul atitudinilor

Daca mai beau o bere iar il bat pe Eminescu. Publicitate *|*


Genial! :)
Dau o bere!