Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 596155 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline licya

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Think outside the box
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #420 : Miercuri, 07 Iulie 2010, 18:08 »
da, intr-adevar o femeie puternica, talentata si libertina.

luciamanta

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #421 : Miercuri, 07 Iulie 2010, 21:37 »
Mergand adesa in delegatii, am apucat sa intru in cateva restaurante din provincie si am ramas cu gura cascata de admiratie vizavi de rafinamentul bucatelor, generozitatea ofertei si fantezia debordanta a decorarii oricarui produs; de exemplu, la Iasi, Piatra Neamt, Radauti, Suceava s.a.

Offline Ayouni

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1918
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #422 : Miercuri, 07 Iulie 2010, 23:00 »
a marcat Puyol pentru Spania! vamos La Roja!  :-*
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Saturnianul

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #423 : Joi, 08 Iulie 2010, 00:11 »
a marcat Puyol pentru Spania!

Citind asta, mi s-a făcut poftă de un pui(ol) la rostisor  :D
Altfel, bravo Spania! Am ţinut cu ei! Şi zic că îi bat şi pe olandezi :)

Offline Ayouni

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1918
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #424 : Joi, 08 Iulie 2010, 00:19 »
@saturniano, gracias majo! (multumesc frumosule) stiam ca putem conta pe tine... totusi as zice ca majoritatea romanilor ar avea multe motive sa tina cu Spania duminica.
hai sa ne intalnim duminica seara la 21h30 sa vedem meciul impreuna, sa sprijinim la armada roja contra portocala mecanica.
sigur se organizeaza ceva in acest sens in bucuresti!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1918
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #425 : Joi, 08 Iulie 2010, 18:05 »
Ordonanţa de Urgenţă nr. 58/2010: incepand cu 1 iulie 2010, tichetele de masa vor fi supuse impozitarii cu cota unica de impozit de 16%.
 :(
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

pe_jumate

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #426 : Joi, 08 Iulie 2010, 18:07 »
asa e, @ayouni, si in plus e bine de stiut ca salariatii sunt singurii care datoreaza acest impozit.. angajatorii nu platesc nimic in plus
e totusi bine ca nu se datoreaza decat impozitul si nu si celelalte contributii (sanatate, asigurari sociale, somaj, etc..)

luciamanta

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #427 : Vineri, 09 Iulie 2010, 11:04 »
Ghidaj in costume de epocă la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia

Ghizii Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia ii vor primi pe vizitatori, din toamna acestui an, costumaţi in personaje istorice, precum Traian, Decebal, Mihai Viteazul sau Avram Iancu. Directorul Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia, Gabriel Rustoiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că instituţia a caştigat un proiect la Administraţia Fondului Cultural Naţional prin care va achiziţiona 20 de costume de epocă, reproduceri ale ţinutelor unor personaje istorice. Rustoiu a spus că proiectul numit "Ţinutele Istoriei" are o valoare de aproape 26.000 de lei şi este al doilea ca valoare finanţat de AFCN in acest an. El a adăugat că proiectul işi propune să dinamizeze expoziţiile muzeului şi, prin costumarea ghizilor in personaje istorice, să atragă un număr cat mai mare de vizitatori.


carmentoma

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #428 : Vineri, 09 Iulie 2010, 23:25 »
Mare atentie!
Niciodata nu esti prea prudent
Important de citit
Saptamana trecuta un prieten a parcat intr-o parcare publica. Cand a plecat a remarcat o hartie pusa pe fereastra din spate. Cand a ridicat-o (dupa ce a ajuns acasa) a vazut ca era un bon de benzina. Din fericire unul din prietenii i-a zis sa nu se opreasca, caci posibil ca cineva sa astepte sa coboare din masina.
Aceasta tehnica se aplica atat femeilor cat si barbatilor Atentie la hartiile lipite pe luneta masinii dvs O noua maniera de furt a masinii (nu e o gluma)
E SIMPLU .
Mergeti in parking, deschideti masina si intrati inauntru Porniti motorul si bagati in marsarier In timp ce priviti prin luneta pentru a merge cu spatele, remarcati o hartie lipita in mijlocul lunetei. Va opriti, iesiti din masina pentru a da la o parte hartia (sau altceva) care va blocheaza vederea. Cand ajungeti in spatele masinii, apare hotul nu se stie de unde . Intra in masina si pleaca in mare viteza practic fara sa puteti reactiona. Ghiciti doamnelor? Pariu ca geanta dvs este in masina. Deci adresa, banii, cheile. Casa si identitatea dvs sunt compromise!
ATENTIE LA ACEST NOU MOD DE OPERARE.
Daca vedeti o hartie lipita in spatele masinii, incuiati-va portierele, porniti motorul si plecati. Veti ridica hartia mai tarziu!

luciamanta

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #429 : Vineri, 09 Iulie 2010, 23:46 »
Multumim draga carmentoma, pentru atentionare! Pupici

adria

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #430 : Sâmbătă, 10 Iulie 2010, 09:14 »
waw! carmen, la chestia asta nu m-as fi gandit!
doamne, cat de inventivi sunt oamenii!

Offline krissunu

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #431 : Duminică, 11 Iulie 2010, 20:41 »
Finala Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010

      Ultimul act al competiţiei din Africa de Sud se va disputa in seara aceasta pe stadionul Soccer City din Johannesburg intre Spania si Olanda.

    ...vizionare  placuta  !!!


luciamanta

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #432 : Luni, 12 Iulie 2010, 08:59 »
Muzeul Aman.Muzeul de artă "Th. Aman", cel mai vechi din Capitală, redeschis publicului

După patru ani şi jumătate de reabilitări şi renovări, Muzeul "Theodor Aman" din Bucureşti poate fi din nou vizitat. Deschiderea oficială a avut loc joi.

Muzeul "Theodor Aman", situat pe strada C. A. Rosetti, este cel mai vechi muzeu de artă din Bucureşti, rămas intact de la deschiderea lui, în 1908. Casa în care funcţionează se numără, la rândul ei, printre cele mai vechi clădiri monument istoric din oraş, datând din 1869. Un fapt inedit este că aceasta a fost concepută în întregime de pictor, atât din punct de vedere arhitectural, cât şi decorativ. Colecţia muzeului cuprinde 196 de picturi, 400 de desene şi gravuri, precum şi 50 de plăci de gravură. Astfel, muzeul este singura casă-document de epocă rămasă în Bucureşti.

Publicul va putea vizita, începând de luni, trei dintre sălile de expoziţie ale muzeului. Acestea cuprind lucrări de artă restaurate, precum "Fraţii Aman", "Doamnă în vernil", "Cireşe", "Buchet de liliac" etc. Sunt expuse uleiuri pe pânză, din perioade diferite, gravuri şi acuarele.

Cea de-a patra încăpere dechisă pentru public este holul muzeului care impresionează prin pereţii acoperiţi de fresce. Acestea înfăţisează momente importante din domnia lui Mihai Viteazul. O parte importantă din muzeu este închisă, în continuare, pentru lucrări de restaurare.

Muzeul "Theodor Aman" a fost închis în septembrie 2004, pentru efectuarea unei serii de lucrări de renovare, consolidare şi restaurare. La acestea au contribuit Ambasada SUA la Bucureşti, care a oferit 20.000 de dolari pentru acest proiect valoros, şi Rotary Club, care a donat pentru restaurarea muzeului suma de 40.000 de euro.

Preţul unui bilet de intrare în muzeu este cuprins între 2 lei şi 50 de bani şi 5 lei.

luciamanta

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #433 : Luni, 12 Iulie 2010, 13:05 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/Socializare?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> -sursa Newsletter-ul Feminis

Noile studii au aratat faptul ca la persoanele bolnave de cancer care sunt comunicative si prietenoase, tumorile s-au micsorat, iar cancerul era in remisie.

Specialistii sustin ca schimbarea stilului de viata al pacientilor bolnavi de cancer poate avea efecte benefice asupra lor.

Aceasta descoperire ar trebui sa faca doctorii mai atenti la stilul de viata al pacientilor bolnavi de cancer si sa ii indrume spre un stil de viata in care socializarea sa fie in prim plan, si nu numai pe partea de medicatie si tratamente de tip chirurgical, care induc o stare de apatie pacientilor.

Specialistii au facut un experiment in care au mutat soreci bolnavi de cancer dintr-un mediu de viata standard - de laborator, in care stateau cate 5 - intr-unul mult mai spatios si mai comod, alaturi de  20 de alti soareci, si s-au constatat efecte positive privind recuperarea lor, cum ar fi reducerea tumorilor. Acest efect de datoreaza nivelului mare al unei proteine, numita BDNF, care este relationata de stres. Aceasta opreste producerea unui hormon numit leptina si astfel, inhiba tumorile sa mai se dezvolte

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #434 : Marți, 13 Iulie 2010, 12:56 »
marea-britanie-pregateste-cel-mai-mare-studiu-pe-populatia-globala-in-crestere


Populatia umana in continua crestere este recunoscuta drept una dintre cauzele fundamentale ale unor probleme de mediu precum schimbarile climatice, despaduririle, diminuarea resurselor de apa sau pierderea biodiversitatii. Grupul de oameni de stiinta care va realiza noua cercetare include experti in probleme de mediu, agricultura, economie, drept si teologie, adunati din tari bogate si sarace precum Marea Britanite, China, Brazilia si SUA.

Pe de alta parte,  insa, unii economisti si specialisti in politici publice considera cresterea populatiei un lucru benefic, din moment ce genereaza o forta de munca in crestere capabila sa produca mai multe bunuri si sa sustina cresterea economica.