Autor Subiect: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015  (Citit de 24305 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« : Vineri, 03 Octombrie 2014, 16:18 »
Destinatie: Predeal
Cazare: 2 nopti Pensiunea Crescent Predeal
Perioada: vineri 20 martie - duminica 22 martie 2015
Servicii:
• cazare 2 nopti  in camera dubla
• materie prima pt mic dejun sambata si duminica
• materie prima pentru grill sambata seara
• insotitor de traseu
Locuri disponibile: 22
Program si trasee montane:
Vineri Microbuzul de Bucuresti va pleca din AGIP Pacii la ora 9.00 , cu punct suplimentar de imbarcare statia Petrom Soseaua Pipera 23 A (9.15) iar cel de Sibiu la ora 7.00. La 8.15 o sa ajunga la Fagaras si in jur de 10.00 la Brasov. Check in la pensiune si la ora 14.00 pornim intr-o plimbare: Predeal - Poiana Trei Brazi - Poiana Secuilor (drumul prin padure, nu pe...sosea cu masina  :)) Seara luam cina la unul dintre restaurantele din statiune.
Sambata: Micul dejun se va pregati impreuna. Eu aduc tot ce trebuie: oua, ulei, carnati de casa, unt, cafea, zahar, ceai, zacusca, gem de casa, cremvursti, mustar, la pensiune avem tot ce ne trebuie sa ne gospodarim, e nevoie doar sa ni le preparam...O buna ocazie de cunoastere intre participanti... :)
Dupa micul dejun plecam spre partia de schi Clabucet, luam de acolo telescaunul pana sus si facem o drumetie cu coborare la Azuga. Predeal Clabucet Sosire (1050 m) – Cabana Garbova (1350 m) – Vf. Clabucetul Taurului (1520 m) – Plaiul lui Sos Mihai – Azuga (cca 3 1/2 - 4 ore pe timp de iarna). Microbuzul ne va astepta acolo, ne aduce inapoi la pensiune, unde ne pornim pe pregatit grill. Eu sa zicem ca ma pricep bine la asta, astept insa si niste ajutoare....Seara...petrecere! :dance: *|* :thumbup:
Duminica: Micul dejun la fel se va pregati impreuna, apoi ne echipam si plecam cu bagaje cu tot spre Cascada Tamina: Cascada Tamina si Cheile Taminei se gasesc in masivul Piatra Mare, pe Valea Paraului Piatra Mica la altitudinea de 1100 metrii. Pentru a ajunge la casacada o sa mergem cu microbuzul in directia Predeal - Brasov, pana la Timisul de Sus. In afara localitatii este o parcare si apoi un pod. Se traverseaza si mergem pe marcajul albastru cca o ora. Lejer, nu este greu de urcat... Locul este superb, iar trecerea printr-un scurt canion pe scari, busteni si ...stropiti de apa este ...maxim! Microbuzele ne vor astepta jos, asa ca la intoarcere ne vom imbarca si apoi o luam spre casa...
Dificultate trasee:
medie, traseele nu sunt dificile, dar evident ca fiind montane, se urca, se coboara - solicita organismul la efort
Echipament necesar:
ghete de munte termice& insulated (calduroase si care nu lasa apa sa ajunga la picioare)
pantalon de munte pt iarna
bluze de piele de grosimi diferite
canadiana impermeabila si termica
parazapezi - in situatia in care este zapada, sunt foarte indicate
rucsac de dimensiune medie in care sa aveti strictul necesar pt o urcare pe munte
bat de trekking
Transport:
- cei care vin din zona Sibiu sau se pot conecta la segmentul Fagaras - Brasov pot veni cu microbuzul de Sibiu; dus - intors este 40 RON.
- pt cei care vin din Bucuresti costul este 60 RON.
De data aceasta am sa ma ocup personal de transport, pt ca doresc sa evit sosirea cu mijloace individuale. Avem nevoie de microbuze acolo, pt a ne muta si a fi asteptati in alte zone decat cele de pornire.
Observatii: este o actiune care se adreseaza celor noi in Singles Camp si care au un profil mai activ. Drumetiile, faptul ca se sta intr-u spatiu intimizat (vom fi doar noi in pensiune), pregatitul si gatitul impreuna creaza un perfect cadru de cunoastere. Asa ca ii astept pe cei noi in aceasta actiune la Predeal!

Inscrierile  se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la “Rezervari” Dupa inscriere veti primi de la Bon Voyage Sibiu, agentia care se ocupa de Singles Camp, un Email cu toate detaliile de plata si conditiile. In situatia in care in termen de 5 zile de la inscriere nu ati primit Email-ul de rezervare de la agentie, adresati-va va rog la Email: office@bonvoyagesibiu.ro

Important: Aceasta vacanta se adreseaza DOAR persoanelor single (fara partener). Scopul nu este unul exclusiv turistic, ci se doreste a fi si un cadru de intalnire, cunoastere, de comunicare si de socializare a persoanelor singure. Face parte dintr-un program mai larg, inceput in 2010, ce cuprinde vacante, excursii, drumetii, tururi, circuite, sejururi, evenimente, party-uri, toate acestea oferind ocazia de a largii cercul de prieteni ai fiecarui participant.
La toate actiunile noastre transmiterea informatiilor se face doar pe forum, pe topicul deschis pentru fiecare vacanta in parte. De aceea daca intentionati sa participati si mai ales daca v-ati facut rezervare este recomandat sa urmariti ceea ce apare pe topic. Daca sunteti o persoana ocupata, atunci indicat este sa folositi abonarea la topic. Cum se face? Simplu! - deschizand topicul si apasand tasta "notify" (zona de deasupra ferestrei principale), veti primi pe Email tot ceea ce se scrie pe topic (asta in situatia in care aveti cont de user pe forum si v-ati dat adresa de Email corecta). Este adevarat ca pot fi doar discutii intre cei care s-au mai inscris la respectiva actiune si poate nu sunteti interesati de comunicare, dar pot fi de asemenea informatii si detalii importante pe care le-am transmis noi. Legate de transport, de intalnire, echipament, vreme si multe altele. Nu transmitem informatii nici pe Email, nici telefonic, folosim acele canale doar in mod exceptional pentru lamuriri si lucruri ce nu pot fi puse la punct in alt fel. Gasiti totul postat aici, vedeti cat de detaliat transmitem informatiile. In cazul in care aveti nelamuriri sau intrebari postati-le pe topic, raspunsurile pe care le dau pot fi generale, interesand si pe altii. Inscrierea la transporturile interne, pe microbuze se face la fel doar pe forum, pe topicul respectiv. Acolo se deschid liste in care fiecare isi trece, daca intentioneaza sa foloseasca microbuzul, unul dintre nume si o initiala. Agentia Bon Voyage nu are nici o legatura cu acel transport, este extra logistica, de aceea rugamintea noastra este sa nu sunati la agentie sau sa va bazati ca ati transmis Samizei ca doriti sa mergeti cu microbuzul. Singura lista valabila este cea de pe forum, ori ea nu are timpul si nici posibilitatea tehnica sa lucreze pe acele liste. De pe Email atata timp cat eu ca si insotitor de grup sunt mai tot timpul plecat, nu are cine sa colecteze intentiile de inscriere la transport si sa le insereze in lista de pe forum. Sunteti deci singurii care o puteti face! Pt asta asigurati-va ca aveti cont de user pe forum (puteti posta), nu confundati inscrierea in grup (cea de pe site) cu inregistrarea de pe forum. Va multumesc de intelegere!  :flori:

Fotografii si impresii din 2014: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1773.0.html

Si alte poze de atunci:






















Offline ella

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 224
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie
« Răspuns #1 : Vineri, 03 Octombrie 2014, 18:31 »
E tentant.

Offline Ana Maria

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 103
  • Collect moments, not things!
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie
« Răspuns #2 : Vineri, 03 Octombrie 2014, 21:14 »
Este foarte tentant, Ella! Mai ales ca sunt locuri foarte frumoase si la care se ajunge usor!  :love:

Pe varful Clabucetul Taurului (1520 m alt) am ajuns si eu pentru prima oara anul acesta si pentru ca mi-a placut foarte mult, l-am vizitat de doua ori: iarna si primavara. Am avut parte de peisaje minunate si de pajisti pline cu flori, mai ales in aprilie. De pe varf se vede pana departe... masivul Postavarul, Piatra Mare, muntii Baiului, valea Prahovei, masivul Bucegi (Costila - Bucsoiu), Piatra Craiului, chiar si o bucatica din Fagaras in zilele senine si clare... o frumusete!

Iata cateva fotografii surprinse in primavara aceasta:

















Offline ella

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 224
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #3 : Sâmbătă, 11 Octombrie 2014, 13:27 »
Am recitit programul si cred tot mai mult ca este una dintre excursiile in care as vrea sa merg.Vii si tu,Ana Maria ?(desi ai spus ca ai fost de 2 ori,dar cu SC e altfel)

Offline Eli

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #4 : Vineri, 17 Octombrie 2014, 16:49 »
Buna ziua. Vreau sa ma inscriu la aceasta excursie.  Unde se fac inscrierile?

Offline Cory

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 550
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #5 : Vineri, 17 Octombrie 2014, 18:49 »
Buna ziua. Vreau sa ma inscriu la aceasta excursie.  Unde se fac inscrierile?


 "Butonul de inscriere este pe site www.singlescamp.ro.
Este portocaliu scrie pe el "Rezervari".

Offline Ana Maria

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 103
  • Collect moments, not things!
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #6 : Duminică, 19 Octombrie 2014, 16:01 »
Am recitit programul si cred tot mai mult ca este una dintre excursiile in care as vrea sa merg.Vii si tu,Ana Maria ? (desi ai spus ca ai fost de 2 ori,dar cu SC e altfel)

Draga Ella,

Scuze, abia acum am vazut mesajul tau. Intre timp am fost plecata... sa admir toamna prin Bucovina si Apuseni.  ;)  :) E adevarat, am fost pe acolo de 2 ori anul acesta si nu cred ca voi mai merge acum, caci am in vedere alte locuri din tarisoara noastra. Iti recomand insa cu tot dragul sa mergi pentru ca este un traseu frumos, cu privelisti minunate.  Merita! Si, ca fiecare actiune SC, sigur are sa fie fain!  :thumbup:

 :flori:


Offline Eli

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #7 : Duminică, 19 Octombrie 2014, 19:47 »
Buna,
Am incercat sa fac inscrierea dar la rezervari sunt doar 5 optiuni care nu include si excursia de la Predeal...

Inscriere la *
 Parcul Cozia, in culori de toamna tarzie 22 – 25 octombrie
 Revelion 2015
 Coasta Amalfi. Capri. Ischia.Sorrento.Napoli 4 - 13.06.2015
 Andaluzia. Gibraltar. Maroc. 30.07 - 09.08.2015
 Madeira 07.- 15.09.2015


Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #8 : Duminică, 19 Octombrie 2014, 20:00 »
Azi o sa apara inca 4-5 actiuni 2015, printre care si aceasta. Normal ziua de lansare pt toate excursiile 2015 era 1 noiembrie, dar am grabit un pic lucrurile...si vad ca bine am facut, Andaluzia se apropie deja de 20 de inscrieri...Mai am ceva de lucru la Portugalia si SPA Hajdu, apoi o sa refac formularul de inscriere adaugand pe cele noi...

Offline ninavate

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #9 : Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014, 20:29 »
 Deja am inceput...... *|* :dance: :yeah:

Offline ella

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 224
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #10 : Joi, 04 Decembrie 2014, 21:31 »
Gata, m-am inscris. Cine mai vine?

Offline anto

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #11 : Vineri, 09 Ianuarie 2015, 18:50 »
buna!

sunt anto din focsani,am 43 de ani si sunt nou intrata in acest grup al drumetilor.ma intereseaza o iesire scurta,de sfarsit de saptamana,pentru ca nu-l pot lasa pe baiatul meu acasa,singur peste noapte.
aceasta,de la predeal, pare potrivita ,mai ales ca mie imi place grozav de mult sa hoinaresc prin padure. o intrebare am: eu pot ajunge la predeal si altfel decat cu masina personala?

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #12 : Luni, 02 Februarie 2015, 07:27 »
Anto, din pacate doar acum am citit intrebarea pe care mi-ai pus-o.  ??? Cred si sper insa ca te-ai lamurit intre timp singura, din prezentarea actiunii, acolo precizam ca sunt doua microbuze, unul care pleaca din Bucuresti, altul care vine din Sibiu. Din zona Focsani nu exista alta poibilitate decat tranport in comun sau masina personala.

Azi am sa transmit unul dintre newsletter-ele bilunare, in care am sa prezint urmatoarele actiuni. Prima este Carnavalul 6 - 8 martie, (locurile la Pensiunea Sibiel s-au epuizat, a mai ramas doar optiunea de a fi cazat la o pensiune invecinata) si foarte apropiata, tot in martie, este cea pe a carui topic suntem. La sfarsitul lunii martie "Trei zile la Castel" - locurile insa sunt epuizate.

Mai avem o luna si jumatate pana la "Drumetiile din Predeal" timp suficient pentru a mari grupul... :) Intentionez sa fac o extindere a locurilor si implicit o schimbare de locatie, inchiriind una mai mare. Sunt deja multi inscrisi, in plus mai multa lume mi-a transmis ca vrea sa participe si ma tem ca o sa ramana doritori fara locuri...

Si mai este un motiv pentru care doresc sa maresc grupul. Tine de emotional, ceva determinat de starea excelenta pe care mi-a dat-o grupul de la "Pasi in zapada". O gasca asa cum a fost cea cu care am drumetit prin Cindrel, vesela, deschisa si supercomunicativa iti creaza si genereaza o stare de bine, de entuziasm si de incredere...Orice om functioneza prin motivatie si efectul confirmarilor...Asa ca sunt cu bateriile incarcate la maxim... :dance: :thumbup:

Invit astfel pe toti cei carora le place drumetia, sa-si pregateasca ghetele si rucsacul si sa vina cu noi in Predeal!


Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #13 : Marți, 03 Februarie 2015, 08:21 »
Wow, nu m-as fi asteptat la atatea inscrieri... Acum, e acum, inscrisi sunt cu mult mai multi decat locurile ramase...adica 1 loc la baieti si 1 loc la fete. Am extins grupul la 22 dar nici asa nu pot oferi loc tuturor celor inscrisi.

Este un semn bun ca lumea a prins gustul drumetiilor si participa la astfel de iesiri. Am sa ma gandesc in viitor mai mult la genul acesta de actiuni...
Deocamdata caut solutia...pt cei care nu prind loc si isi doresc sa iasa la ghiocei si viorele.

Ceea ce am acum in minte este o alta actiune, nu insa tot in Predeal, este nemotivant pentru mine sa merg doua saptamani consecutiv in acelasi loc...Starea mea se reflecta de cele mai multe ori in jur si cum sunt unul care nu-si poate ascunde sentimentele, mi-e teama ca va lipsi entuziasmul de grup...

Caut o alternativa, un loc cu trasee usoare, de primavara si o locatie in care sa ne putem autogospodari pt a iesi cat mai ieftin. Daca aveti o idee, indiferent ca participati sau nu, astept...cu multumiri... :flori: Zona trebuie sa fie mai centrala, sa aiba acces usor toata lumea...

Am un singur week-end liber in luna august...Gata il pun si pe acela la bataie pt niste trasee pe care le-am facut acum 3-4 ani. Zona este Balea Lac o sa stam insa mai jos, ma gandesc pe la Vama Cucului. Vreau sa fie o actiune combinata, nu doar munte. Am sa va anunt saptamana aceasta in legatura cu ambele actiuni. 




Offline Media

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #14 : Marți, 03 Februarie 2015, 20:36 »
 :) M-am inscris si eu azi.Sper sa fie de bine.Din zona Bacau mai merge cineva?