O veste excelenta! La Kopaonik, tariful a scazut cu 200 de euro! Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/schi-spa-si-fun-la-kopaonik-serbia-27-ianuarie-1-februarie-2020/
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Monicuta, imi pare rau, nu pot schimba traseul si asta din doua motive: prin Pitesti este mai lung cu km buni iar al doilea este ca am anuntat ruta. Este foarte posibil (nu am lista sa confirm 100%) sa fie persoane din Brasov, Moldova care s-au inscris pt ca se conecteaza perfect la traseul anuntat. Daca l-as muta prin Pitesti conectatea lor ar deveni dificila.Pt ca lista este finala, iar eu o sa fiu plecat aproape legat in excursii, desi mai este ceva pana la sfarsitul lui mai, deschid lista de inscriere la microbuz.Acesta va pleca din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Brasov - Rupea - Sighisoara - Tg. Mures - Reghin - Dej - Surdesti, va avea 19 - 22 locuri, depinde de numarul de inscrisi.Ii rog mult pe cei din Bucuresti si de pe traseu sa se orienteze spre acest mod grupat de venire! Eu am sa plec din Sibiu si o sa ma conectez la microbuz, deci cei care sunt din zona pot veni impreuna cu mine pana la Sighisoara. Microbuz Bucuresti1.Luci S
Microbuz Bucuresti1.Luci S.2 Lili T.3. Monica T.4. Liliana Tudorache[5Iuliana Leonte Sighisoara/quote]
Microbuz Bucuresti1.Luci S.2 Lili T.3. Monica T.4. Liliana Tudorache5.Iuliana Leonte Sighisoara6. Monica M.7. Oana Cojocariu