Autor Subiect: Natură şi spiritualitate - Parcul National Buila Vanturarita 14 - 17 mai 2015  (Citit de 21308 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Tarif:  500 RON/ persoana - cazare in camera DBL
Check in: 14 mai 2015
Check out: 17 mai 2015
Cazare: 3 nopti cazare pensiune 3* Horezu
Servicii incluse:
     • cazare 3 nopti la pensiune de 3*, mic dejun inclus
     • ghidaj profesionist 3 zile
     • transport Bucuresti - Pitesti - Valcea si zonal (pachet)
     • insotitor pe toata perioada excursiei
Nu sunt incluse:
     • mesele de pranz si cina
     • intrari la obiective
Profil: persoane carora le place natura, dar si spiritualitatea, ma refer la cea legata de ortodoxism. jud. Valcea este unul dintre cele mai bogate judete din tara in ceea ce priveste numarul de biserici si manastiri, multe din acestea fiind adevarate opere arhitecturale si in acelasi timp monumente istorice.
Tip actiune: programul are sa fie o combinatie de vizita si drumetie. Parcul National Buila Vanturarita este o zona cu multe posibilitati de drumetie, iar Stefan, ghidul nostru, pe care o parte il cunoasteti deja, a ales ceea ce credea ca este mai accesibil si mai frumos.
Echipament: este nevoie de un echipament minim, recomand totusi gheata de munte sau trekking, imbracaminte sport, pelerina, un mic rucsac.
Program:
Ziua 1 Plecare cu microbuzul din Bucuresti ora 7.00 dimineata. In jur de ora 11.00 sa ase ajunga la Horezu. Cazare, refresh, un sandvici si plecam intr-o drumetie de 4-5 ore. 
Ziua 2 Plecare la ora 9.00 Se merge cu microbuzul: Horezu - Galeria de Ceramica de la Casa Sindicatelor (am vazut-o de revelion cu o parte din voi si merita pe deplin - este o colectie extrem de valoroasa de ceramica autentica din toate zonele tarii) - Biserica Veche din centrul orasului - Bisericile de la Ceausu si Covresti - Satul Olari (patrimoniu UNESCO pt mestesugul olaritului). Aici vom avea o demonstratie de olarit si vom putea experimenta chiar noi! Luam masa de pranz, apoi plecam sa vedem Culele de la Maldaresti, cea a lui Greceanu si cea a lui Duca. Seara inapoi la pensiune.
Ziua 3 Muzeul Trovantilor de la Costesti (pietrele care cresc singure) - Manastirea Bistrita - Defileul Bistrita (cel mai ingust din Romania) - Pestera Grigore Decapolitul - Manastirea Arnota, la cota 1100 (ultima parte de chei si pana la manastire o sa fie drumetie). In lunca manastirii o sa facem un picnic, este acolo Lunca Manastirii un loc verde tare frumos si amenajat pt astfel de activitati. Dup masa mergem sa vedem Manastirea Hurezu si ne intaorcem spre pensiune.
Ziua 4 La 20 km de Horezu o sa mergem pana la Manastirea Vf Romana, de acolo vom avea 5-10 km de traseu montan, si niste privelisti de vis!

Inscrierile se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la “Rezervari” Dupa inscriere veti primi de la Bon Voyage Sibiu, agentia care se ocupa de Singles Camp, un Email cu toate detaliile de plata si conditiile. In situatia in care in termen de 5 zile de la inscriere nu ati primit Email-ul de rezervare de la agentie, adresati-va va rog la Email: office@bonvoyagesibiu.ro

Important:Aceasta vacanta se adreseaza DOAR persoanelor single (fara partener). Scopul nu este unul exclusiv turistic, ci se doreste a fi si un cadru de intalnire, cunoastere, de comunicare si de socializare a persoanelor singure. Face parte dintr-un program mai larg, inceput in 2010, ce cuprinde vacante, excursii, drumetii, tururi, circuite, sejururi, evenimente, party-uri, toate acestea oferind ocazia de a largii cercul de prieteni ai fiecarui participant. 
La toate actiunile noastre transmiterea informatiilor se face doar pe forum, pe topicul deschis pentru fiecare vacanta in parte. De aceea daca intentionati sa participati si mai ales daca v-ati facut rezervare este recomandat sa urmariti ceea ce apare pe topic. Daca sunteti o persoana ocupata, atunci indicat este sa folositi abonarea la topic. Cum se face? Simplu! - deschizand topicul si apasand tasta "notify" (zona de deasupra ferestrei principale), veti primi pe Email tot ceea ce se scrie pe topic (asta in situatia in care aveti cont de user pe forum si v-ati dat adresa de Email corecta). Este adevarat ca pot fi doar discutii intre cei care s-au mai inscris la respectiva actiune si poate nu sunteti interesati de comunicare, dar pot fi de asemenea informatii si detalii importante pe care le-am transmis noi. Legate de transport, de intalnire, echipament, vreme si multe altele. Nu transmitem informatii nici pe Email, nici telefonic, folosim acele canale doar in mod exceptional pentru lamuriri si lucruri ce nu pot fi puse la punct in alt fel. Gasiti totul postat aici, vedeti cat de detaliat transmitem informatiile. In cazul in care aveti nelamuriri sau intrebari postati-le pe topic, raspunsurile pe care le dau pot fi generale, interesand si pe altii. Inscrierea la transporturile interne, pe microbuze se face la fel doar pe forum, pe topicul respectiv. Chiar daca este o excursie la care transportul este inclus in tarif, este nevoie sa va inscrieti in lista deschisa pe forum, cu un nume si o initiala + locul de urcare. Este nevoie sa stiim fiecare de unde se imbarca. Nu sunati la agentie, nu-i transmiteti Samizei aceste amanunte. Nu transmiteti nici pe Email, eu ca si insotitor de grup sunt mai tot timpul plecat, nu are cine sa colecteze intentiile de inscriere la transport si sa le insereze in lista de pe forum. Sunteti deci singurii care o puteti face! Pt asta asigurati-va ca aveti cont de user pe forum (puteti posta), nu confundati inscrierea in grup (cea de pe site) cu inregistrarea de pe forum. Va multumesc de intelegere! 


Hornurile Popii


Panorama in Buila Vanturarita


Culele de la Maldaresti


Manastirea Arnota


Manastirea Hurezi


Cheile Bistritei

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Scriam ca Valcea este un judet foarte bugat spiritual. Iata asezamintele monahale si bisericile din zona in care mergem, adica Horezu:

1. Biserica Balanesti, cu hramul "Toti Sfintii", este considerata ca fiind cea mai veche biserica din zona Horezu. A fost construita pe vremea lui Matei Basarab de catre Mitropolitul Tarii Romanesti, Stefan si pictata in 1658 cand este sfintita de catre ctitor, pe vremea domnitorului Mihnea al III-lea. Este renumita pentru pictura unicat in Europa, ce reprezinta "Femeia cu coasa".

2. Biserica Horezu este asezata in centrul orasului si are hramul " Intrarea Maicii Domnului in Biserica" si reprezinta o urma a traditiei orasului-targ din nordul Olteniei. A fost construita intre anii 1800-1804 de catre Ioan Ursanu, vataful de plai din acel timp si este monument istoric.

3. Biserica Ursani cu hramul "Intrarea Maicii Domnului in Biserica" si "Sf. Ioan Botezatorul", construita in anul 1800 de catre Ioan Ursanu, este monument istoric si adaposteste mormantul marelui om politic, fost prim-ministru al Romaniei, Ion Gh. Duca.

4. Biserica Covresti cu hramul "Sfantul Vasile" a fost construita in anul 1826 de Stanciu Covrea. Este monument istoric.

5. Biserica Ceausu cu hramul "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril" a fost construita intre anii 1821-1861. Nu se cunoaste ctitorul. Este monument istoric.

6. Biserica Horezu cu hramul "Nasterea Maicii Domnului" a fost construita in 1946 de preotul Mateescu Brutus impreuna cu locuitorii.

7. Biserica Tanasesti cu hramul "Sfintii Imparati Constantin si Elena", este cea mai noua biserica din zona si a fost construita intre anii 1997-2000 de locuitorii satului Tanasesti, ajutati de fiul satului ing. Dutulescu Constantin, sponsorul principal al lucrarilor.

 8. Manastirea Hurez se afla situata la 50 km vest de Rm. Valcea pe D.N. 67. Zidita intre anii 1690-1693 de catre Constantin Brancoveanu, este cea mai mare fundatie a acestui domnitor, iar astazi reprezinta una dintre cele mai splendide si armonioase monumente religioase din Romania, fiind inscrisa in patrimoniul U.N.E.S.C.O.Are hramul "Sfintii Imparati Constantin si Elena". Detalii

9. Manastirea Bistrita cu hramul "Adormirea Maicii Domnului" este asezata la poalele muntilor Capatanii, la intrarea in defileul Bistritei. Ctitorita in secolul al XV-lea de catre fratii Craiovesti si restaurata in 1683 de Constantin Brancoveanu, detine moastele Sf. Grigorie Decapolitul, a carui legenda o puteti gasi citind, in link-ul cu Pestera Liliecilor. Este distrusa de domnitorul Mihnea cel Rau, dar ctitorii sai o refac in 1519. Este avariata de cutremurul din 1838. Domnitorii Gheorghe Bibescu si apoi Barbu Stirbei construiesc aici un palat voievodal ca resedinta de vara, iar in mijlocul curtii inalta intre 1846-1850 o biserica domneasca gen catedrala. Pictura monumentala din interior poarta semnatura lui Gheorghe Tatarescu. Tot aici a fost un important centru tipografic, care in 1508 a tiparit "liturghierul lui Macarie".La Manastirea Bistrita a existat o binecunoscuta scoala de gramatici, copisti si miniaturisti, iar cronicarul Mihail Moxa va scrie prima istorie universala intitulata "Da-inceputul lumii deintai pana la 1489". Istoricul Grigore Tocilescu cerceteaza aici si depune la arhivele statului din Bucuresti 120 manuscrise slavone, grecesti si romanesti, precum si 267 carti slavone, grecesti, slavo-romana si romanesti. In timpul razboiului de independenta (1677-1878), manastirea a servit ca spital pentru prizonierii turci si pentru ranitii romani, iar apoi corpul de cladiri a fost destinat unei scoli de ofiteri si subofiteri unde se vor forma printre altii generalii Dragalina, David Praporgescu, Eremia Grigorescu, eminenti conducatori de osti in primul razboi mondial. Detalii

10. Manastirea Surpatele, cu hramul "Sf.Treime" a fost ctitorita de feciorii lui Popa Francu, la inceputul secolului al XVI-lea. Aici gasim o fresca originala ramasa intacta pana in ziua de azi. Se leaga de Manastirea dintr-un Lemn prin intermediul unei carari, printr-o livada de pruni.
Manastirea dintr-un lemn, cu hramul "Nasterea Maicii Domnului" a fost ctitorita de Constantin Brancoveanu in sec al XVIII-lea. Legenda spune ca aceasta biserica a fost construita dintr-un singur trunchi de stejar batran. In spatele Manastirii inca se mai afla cativa stejari seculari. Manastirea detine o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Detalii

11. Manastirea Jgheaburile, cu hramul "Nasterea Maiciii Domnului" a fost ctitorita in secolul al XIV-lea de catre Radu Negru si reconstruita in secolul XVII de catre Matei Basarab. Rasare indr-o vale adanca si ingusta, marginita de rapi inalte si repezi, impadurite si alunecoase.Izvorul de ape sulfuroase intalnite aici este considerat ca fiind "Izvorul Tamaduirii", motiv de pelerinaj in aceasta zona. Detalii

12. Manastirea Polovragi, cu hramul "Adormirea Maicii Domnului" este ctitorita in secolul al XVIII-lea de logofatul Danciu Paraianu. Detalii

13. Manastirea Govora  este retrasa privirii si asezata intre dealuri. Existenta sa este socotita din secolul al XIV-lea - al XV-lea de pe vremea lui Vlad Dracul, complexul actual cuprinzand chiliile dinspre est, nord si vest, turnul clopolnitei si biserica. In interiorul bisericii se afla o pretioasa pictura executata de iscusitii mesteri ai epocii. Detalii

14. Schitul Patrunsa a fost construit de catre episcopul Climent in secolul XVIII. Conform legendei, manastirea a fost ridicata in amintirea evenimentului din 1685, cand in urma invaziei turcilor, printre cei care se retrageau in munti se afla si mama sa Paraschiva, care la radacina unui paltin, i-a dat nastere ctitorului acestui schit. Pe o frumoasa poteca de munte, se poate ajunge la Schitul Pahomie din secolul XV si descoperit dupa 130 de ani de parintele Veniamin.

15.  De la Bistrita in jos spre cariera sau pe o poteca lunga de circa 1,5 km si abrupta, se ajunge la Manastirea Arnota. Avand hramul "Sf. Arhangheli Mihail si Gavril" este ancorata in peisajul pitoresc al Muntilor Capatanii. Aici sunt depuse moastele Sf. Apostol Filip, Sf. Ieromonah Mihail al Sinaidei, palma Sf. Mc. Marina, iar legenda spune ca aici, in Muntii Arnotei, s-a refugiat Matei Basarab dupa ce a pierdut o batalie cu turcii si salvat de un credincios al sau, care s-a predat in locul lui. Atunci, domnitorul a cerut ca la moartea sa sa fie inmormantat in aceste locuri. Manastirea este construita in stil bizantin si ornamentata cu picturi realizate in stil brancovenesc. Manastirea Arnota este situata la cea mai mare inaltime din tara (840 m).
Piatra de mormant a domnitorului, din marmura alba, sculptata in motive geometrice, cu relief plat este opera lui Elias Nicola (1658-1659), reprezentativ artist transilvanean, si cuprinde inscriptia: "Aici zace Matei Basarab... odinioara stapan si domnitor al Tarii Romanesti, barbat intelept, indurator si milostiv, intemeietor si innoitor a multe biserici si manastiri, niciodata biruit ci biruitor si a multe invingeri invingator, preaslavit imbogatitor al tarii sale, cel ce cu multa bogatie a domnit 23 de ani si a adormit la cinstita batranete in anul 1654".
Arnota a fost la randul ei un alt focar de cultura romaneasca al timpului si a intretinut puternice legaturi cu asezamintele culturale de la Bistrita, Govora, Hurez. Arnota pastreaza chipurile egumenilor sai, carturari si caligrafi alesi, Stefan (1712-1715), Dionisie Ecleziahul (1770-1771), Paisie (1804), Cesarie (1851-1858). Aici a vietuit un timp arhimandritul Paulin Lecca, scriitor inzestrat, un om erudit, ales traducator din limbile franceza si rusa.
Aproape ruinat de trecerea timpului si de cutremurul din 1838, la dispozitia lui Barbu Stirbei Voda, intre 1852-1856, intreg ansamblul arhitectonic este restaurat, in stil neogotic de catre arhitectii S. Benis, I Schlatter si I. Freywald, organizandu-se si un arest politic in aripa veche a manastirii.
Prin culoarea alba, proiectata pe fondul zidurilor din jur, avand un aspect de bastioane si de cetate fortificata, manastirea se zareste de la mare distanta.




 

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Natură şi spiritualitate - Parcul National Buila Vanturarita 14 - 17 mai 2015
« Răspuns #2 : Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014, 07:53 »
Actiunii noastre ii spune Natura si spiritualitate.Am postat ceva despre partea de spiritualitate, acum ceva despre natura din zona Horezu.

Muntii din jurul Horezului sunt Muntii Capatanii. Aceiasi grupa montana in care drumetim in actiunile noastre la Cozia, dar de data aceasta in alta parte a lor...Se stie ca sunt niste munti spectaculosi, au multa stancarie si care din fericire este inconjurata de zona vegetala de o abundenta rara. Varful cel mai inalt este Ursu 2124 m.

In comuna Costesti se gasesc Cheile Bistritei, sapate de râul omonim in calcarele jurasice ale masivului Buila-Vanturarita. Cheile au o lungime de circa 1,5 km si atingand in sectorul cel mai ingust o latime de numai 5 m (pe o lungime de 250 de m) si inaltimi de 200 de m. Cheile sunt deosebit de spectaculoase, remarcandu-se prin frumusetea reliefului endocarstic si exocarstic, bogatia florei si faunei, vestigii istorice si numeroase trasee de escalada, putandu-se practica si alte sporturi montane.Intre raurile Bistrita si Olanesti se afla masivul calcaros Buila-Vanturarita care a fost declarat Parc National, avand o suprafata de 4500 ha, supranumit datorita asemanarilor si frumusetilor sale "Piatra Craiului din Oltenia".

In Oltenia se afla un taram subteran mirific cu sute de pesteri, unele amenajate si deschise turismului, iar altele fiind rezervatii naturale si foarte multe fiind neexplorate in totalitate. Toate aceste pesteri se afla in Nordul Olteniei, in judetele Gorj, Mehedinti si Valcea. La cele mai multe si frumoase pesteri din aceasta parte a tarii, se poate ajunge pornind din Horezu. Printre cele mai frumoase pesteri:

1. Pestera Liliecilor sau Pestera lui Grigore Decapolitul, se gaseste la 250 de m de Manastirea Bistrita, pe versantul drept al Cheilor Bistritei, la o altitudine de 850 m si 60 de m fata de vale. Pestera a fost cunoscuta si locuita de pustnici, in Evul Mediu, in 1635 calugarii Macarie si Daniel au ridicat in pestera un mic schit, recladit apoi in 1916. Tot ei au cladit in partea opusa a pesterii o capela secreta, in care se pastrau moastele Sf. Grigore Decapolitul, care nascut in Asia Mica in anul 780, din parinti crestini, avand de tanar chemare catre credinta in Dumnezeu se retrage in munti si ajunge sa fie cunoscut de tot mai multi credinciosi, devenind propovaduitor al credintei ortodoxe si tamaduitor prin minunile savarsite. Dupa moartea sa, la Manastirea Serghie si Vah din Constantinopol, la 20 noiembrie 842, continua sa faca minuni deoarece corpul nu putrezea, raspandind un miros de buna mireasma, ajunge dupa ocuparea Constantinopolului, in anul 1453 de catre otomani, in posesia unui demnitar turc. Aici le afla marele ban Barbu Craiovescu, in anul 1497, cand voieste a le cumpara pentru recenta sa ctitorie, Manastirea Bistrita. Turcul ii cere mult aur, atat cat cantarea Sfantul cu sicriu cu tot. Dar moastele Sfantului Grigore Decapolitul continuau sa faca minuni: marele ban a pus doar cativa galbeni in talerul balantei, pentru ca aceasta sa se echilibreze, Sfantul intrand in posesia piosului Barbu Craiovescu. Turcul a zis cu mirare: "Vezi, vezi cum crestinul la crestin trage!". Astfel moastele au ajuns cu mare cinste la Manastirea Bistrita. De atunci ele au continuat sa faca minuni, ultima data intamplandu-se in anul 1959, odata cu decretul de desfiintare a manastirilor, dat de regimul comunist. Sositi cu un autocamion sa ridice sicriul si a impiedica astfel Manastirea sa fie loc de pelerinaj pentru crestini ortodocsi, agentii comunisti nu au putut urni sicriul cu sfintele moaste, acesta fiind si astazi in Sf. Manastire. Pestera, in literatura de specialitate, este mentionata pentru prima data in 1929 de Emil Racovita si este in lungime de 250 de m, amenajata si electrificata, pe mai multe niveluri, detinand o bogata fauna cavernicola, cu mai mute specii de lilieci si nevertebrate, sub stratul de guano descoperindu-se in 1952 resturi fosile de Ursus spaeleus. In firida vestica s-a descoperit ceramica arsa apartinand culturii "Cotofeni", confirmand faptul ca in urma cu 1000 de ani i.Hr., pestera era locuita.
In amonte de Cheile Bistritei se mai afla o pestera Pestera Ursilor la 500-600 de m de intrarea in chei, pe partea stanga la urcare, cu o lungime vizitabila de 600-700 de m, impresionanta prin inaltimea tavanului si fisurile prin care se strecoara galeria. Nu este electrificata si nici explorata in totalitate.

2. Pestera Polovragi se afla la nord de Manastirea Polovragi, in Cheile Oltetului, si este una din cele mai lungi pesteri din Romania, explorarea ei nefiind finalizata, galeriile fosile sau active formand un adevarat labirint. Aici aufost descoperite urme materiale din perioada de inceput a epocii bronzului (cultura Cotofeni) si din epoca dacica. Deasupra pesterii, la altitudinea de 1000 de m a fost cercetata o cetate dacica, din secolele II-I i.Hr.. O veche legenda spune ca aici a traieste Zamolxe, zeul dacilor, si ca picaturile care se preling din turturii de piatra nu ar fi altceva decat lacrimile varsate de zeu dupa cucerirea Daciei de catre romani. Pestera este electrificata pe o lungime de 1080 de m si se pot face in conditii foarte bune explorarea subacvatica si scufundarile de agrement.

3. Pestera Muierilor se afla in localitatea Baia de Fier si este monument al naturii care contine rezervatii speologice cu nume sugestive: "Sala liliecilor" (unde se afla numeroase colonii de lilieci), "Galeria ursilor" (unde s-au gasit oseminte ale ursului de caverna si alte resturi scheletice) sau alte sali si formatiuni abundente si variate de stalactite si stalagmite cum ar fi "sala minunilor". Numele sau vine de la faptul ca a servit drept adapost femeilor si copiilor in epoca migratiei popoarelor. Valoarea pesterii consta in variatiunea concretiunilor calcaroase, a faunei cavernicole si a dovezilor permanente a omului aici, cu multe mii de ani inaintea erei noatre, prin numeroase obiecte de cultura descoperita de arheologi si paleontologi.

Din Horezu pleaca cateva trasee montane in Muntii Capatanii:
-  spre nord-vest pe paraul Horezu – Plaiul Bistricioarei – Canton Ursu – N – Muntele Piatra Rosie (1810m alt) si continua tot spre NV sau NE drumul de culme cu numeroase variante de trasee
-  spre nord vest pe paraul Horezu apoi pe parau Lunga – Magura lui Dobre – Magura Plesa (1384m alt) – Plaiul Lung – Saua Petriceaua (1650m alt) – Vf. lui Roman (1789m alt) – izvoare – N – Muntele Piatra Rosie – Canton Ursu - drumul de culme
- Horezu sat Tanasesti - Mv. Magura Slatioara/raul Luncavat - Biserica "Sf. Imp. Constantin si Elena" 2001

... si spre Muntii Capatanii:
-  NV – Saua Magura Dobrei (1076m alt) – Cracu Tanasesti – Vf. Ursani (1437m alt) - Coltisoru Marginii - Vf. lui Roman (1789m alt) – izvoare – N – Muntele Piatra Rosie – Canton Ursu - drumul de culme cu numeroase variante de trasee

Horezu sat Ursani - Mv. Magura Slatioara/raul Luncavat - Biserica dublu hram "Intrarea in Biserica a Maicii Domnului si Sf. Ioan Botezatorul"

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Natură şi spiritualitate - Parcul National Buila Vanturarita 14 - 17 mai 2015
« Răspuns #3 : Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014, 09:53 »
Este o actiune noua si de aceea am asa aduc continuu informatii despre zona. Azi un documentar despre Parcul National Buila - Vanturarita:

www.youtube.com/watch?v=GjXKC2Oph-M

CristianT

  • Vizitator
Ziua 4 La 20 km de Horezu o sa mergem pana la Manastirea Vf Romana, de acolo vom avea 5-10 km de traseu montan, si niste privelisti de vis!

Ce e cu aceasta manastire? Nu am auzit de ea. Am auzit de Virful lui Roman, unde am si fost acum vre-o citiva ani (si era sa imi rup masina), si unde nu e mai nimic. Decit o priveliste minunata!  :)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Cristi am vorbit cu Stefan, ghidul de la Horezu. El mi-a transmis programul...si era prins si acest obiectiv. Drumul am inteles de la el ca este bun...

Vezi ca tu esti "vinovat" de excursia in zona aceea de care esti atat de legat...asa ca te astept cu sfaturi suplimentare si cu ...o vizita!  :)

Offline PGabriela

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 273
Re: Natură şi spiritualitate - Parcul National Buila Vanturarita 14 - 17 mai 2015
« Răspuns #6 : Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015, 19:34 »
M-am inscris pt aceasta actiune, insa cred ca e prea devreme  ::)
oricum am sa astept mailul de confirmare  :)

Offline totoescua

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 124
Re: Natură şi spiritualitate - Parcul National Buila Vanturarita 14 - 17 mai 2015
« Răspuns #7 : Duminică, 01 Februarie 2015, 16:46 »
Gigi , te rog sa-mi spui dacă se poate cazare in regim single ?

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Natură şi spiritualitate - Parcul National Buila Vanturarita 14 - 17 mai 2015
« Răspuns #8 : Duminică, 01 Februarie 2015, 17:24 »
Sa stii ca in acest moment nu-ti pot da un raspuns. Trebuie sa suprapun trei elemente: capacitatea de cazare, lista de inscrieri si calculatia. O sa-ti raspund cat pot de repede, dar acum nu am unul dintre elemente.

Offline totoescua

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 124
Gigi , daca ai capacitate de cazare este OK , costurile suplimentare este normal sa fie mai mari pentru mine , nu vorbesc de cazare care trebuie sa fie conform unei camere single ci de costurile adiacente . 

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Natură şi spiritualitate - Parcul National Buila Vanturarita 14 - 17 mai 2015
« Răspuns #10 : Marți, 03 Februarie 2015, 17:12 »
Nu, tocmai asta este, capacitatea de cazare este mica...O sa vedem, nu am avut timp sa discut cu Samiza situatia rezervarilor si a inscrierilor la aceasta actiune, suntem prinsi cu cateva urgente acum...Urmeaza sa raspund.

Offline Laura M

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Va rog sa-mi spuneti daca s-a deschis lista de inscriere pentru transport?
Multumesc.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Ina nu. Aici se va deschide, cand ne apropiem de plecarea in excursie.

Offline PGabriela

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 273
Gigi, am o intrebare, e un pic devreme - dar trebuie sa stiu. Pentru actiunea Parcul National Buila Vanturarita 14/17 Mai.
- Pot merge de la Tg Mures la Sibiu? - vei avea transport organizat din Sibiu sau trebuie sa merg direct la Rimnicu Vilcea ?
Te intreb ca sa imi pot verifica mijlocul de transport.
Am sa merg cu o zi inainte doar sa stiu unde :) ca sa iti pot raspunde de unde ma alatur grupului. Merci :)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Am sa plec si eu cu microbuzul din Sibiu. Asa ca poti veni la Sibiu.