Autor Subiect: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016  (Citit de 27372 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13250
Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« : Duminică, 18 Octombrie 2015, 23:20 »
Tarif: 1050 Euro / persoana - cazare in camera DBL plata pana la 15.12.2015
          1100 EUR/persoana – cazare in camera DBL plata dupa 15.12.2015
Avansul, care confirma rezervarea locului, este de 500 EUR/persoana.
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/circuit-irlanda-si-irlanda-de-nord-14-22-iulie-2016/
Plecare:   11 iulie 2016
Sosire:   19 iulie 2016
Cazare: 8 nopti din care:
     •  doua la Dublin 11/13 iulie The Charles Stewart Hotel 3* mic dejun englezesc inclus
     •  una la Belfast 13/14 iulie  Ibis Belfast Queens Quarter 3* nu este inclus mic dejun. Se poate comanda: Ł7,95 per persoan?.
     •  una la Letterkenny   14/15 iulie Mount Errigal Hotel, Conference & Leisure Centre 3* Nu este inclus micul dejun
     •  una la Gallway 15/16 iulie Galway Clybaun Hotel 3* Mic dejun inclus
     •  una la Limerick 16/17 iulie George Boutique Hotel 4* Mic dejun inclus
     •  una la Cork 17/18 iulie Clayton Hotel Silver Springs 4* Mic dejun englezesc inclus
     •  una la Dublin 18/19 iulie The Charles Stewart Hotel 3* mic dejun englezesc inclus
Servicii incluse:
     • cazare 8 nopti la hoteluri de 3* si 4*
     • mic dejunurile (doar la unele hoteluri)
     • transport avion pe ruta Bucuresti - Dublin si retur - taxe aeroport, bagaj de cala incluse
     • transport cu microbuz circuit incepand din a 3-a zi (total 6 zile
     • walking tour-uri cu ghid local in Dublin si Belfast
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
Nu sunt incluse:

     • asigurare medicala
     • mic dejunurile (doar la unele hoteluri)
     • taxele hoteliere de oras (unele orase solicita 2-3 EUR/persoana/ziuade sedere)
     • transport aeroport – hotel Dublin si hotel Dublin - aeroport
     • intrarile la obiective
Grup 15 persoane + 1 insotitor
Precizari Este cel mai complet tur al Irlandei si Irlandei de Nord ce se poate face si nu stiu ca vreo agentie clasica sa organizeze asa ceva. Aveti astfel posibilitatea sa vedeti, in sezonul cel mai recomandat, aproape toate obiective importante din acea zona. O sa avem destul de mult de calatorit impreuna, vom avea mai multe mutari dintr-un loc in altul. Dar nu o sa fie un program de alergat, nici de vizita in exces. Segmentele de drum zilnic nu o sa fie mai lungi de 250 – 300 km, o sa oprim pt a servi masa, pt a vizita locurile de pe traseu. Asa ca drumul nu va crea in nici un fel disconfort. Specificatiile acestea si explicatiile sunt pt cei care urasc…sa mearga mult cu masina…Deci nu va faceti probleme, nu o sa stati decat pt perioade scurte in microbuz. Serile vom fi impreuna, o sa mergem la celebrele pub-uri, a caror format „Irish pub” s-au raspandit in toata lumea….
:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile. Hotelurile sunt deja nominalizate, astfel incat puteti consulta tot ce ofera fiecare. 
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe topicul deschis pe forum: ……………….O sa gasiti acolo detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.
Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la “Rezervari”. Inscrierile sunt verificate pt a ne asigura ca faceti parte din Singles Camp si apoi trasmise catre agentia Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Dupa inscriere veti primi un Email de rezervare de la agentie care contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. In situatia in care nu raspundeti agentiei se considera ca intre timp a aparut o schimbare, nu mai sunteti intersat(a) de actiunile noastre si veti fi radiat(a) din baza de date a Singles Camp.
Si inca ceva Este o excursie cu mai multe puncte de vizitare,o sa aveti ocazia sa vedeti locuri si zone superbe. Actiunile Singles Camp vizeaza pe langa partea turistica, de vizitare si relaxare si componenta de socializare. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist la aceasta vacanta pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi, activ incat sa nu aiba probleme de mers. Persoane cu rabdare, cu intelegere (nu doar ”eu vreau sa stau in fata”, „mi-e rau si nu am cum sa stau in spate” „eu imi aleg camera”, „eu vreau alt program”, „eu o iau in fata”, „nu-mi place in grup” etc), cu dorinta de a vedea lucruri noi. Nu este o excursie de shopping, nici una de relaxare gen „a sta la munte pe o terasa”.
Nu se poate oferi un program de vizitare si insotire alternativ.
Pt ca atmosfera sa fie una placuta, nu trebuie sa existe intarzieri la intalnirile pt program. Intarzierea la intalnire inseamna a abuza de timpul celorlalti.
Bagajul trebuie sa fie in limita acceptata de linia aviatica cu care zburam...Nu exista alta restrictie, va fac totusi o recomandare, sa va limitati pe cat posibil pt ca avem o mutare plus aeroporturile...
Inainte de a va inscrie luati va rog in calcul toate aceste lucruri…Cei care au mai fost cu mine cunosc toate aceste aspecte, de 6 ani le-au tot vazut si inteleles. Si si-au dat seama cat de importante sunt pentru a avea un grup fain de prieteni, nu unul doar de vacanta. Am facut toate aceste precizari care stiu par cam rigide si cazone, dar consider ca este mai bine sa fiu cat se poate de explicativ, decat sa ne trezim acolo cu situatii neplacute….
Program:
Ziua 1 11 iulie Intalnire pe Aeroportul Henri Coanda ora 6.00, la Plecari Internationale, Cafeneaua Lavazza din dreapta intrarii. Zbor Blue Air direct Bucuresti – Dublin. Decolare Otopeni 07:15, aterizare la Dublin 08:15. Durata de zbor: 04h00. Pt imbarcare sa aveti pregatite si cartile de identitate si pasapoarte. Britanicii sunt foarte zelosi si am avut situatii in care pt o mica dezlipire la CI ne-au tinut o ora in aeroport  pt verificari. Termen de valabiltate a actului, in ziua de decolare: minim 6 luni. Verificati va rog din timp documentele, sa va asigurati ca puteti iesi fara probleme din tara. Aveti dreptul si inclus in biletl; de calatorie la un bagaj de cala si unul de mana, conform normelor Blue Air. Daca depasiti greutatile si dimensiunile va trebui sa achitati personal diferenta. Check in hotel si o plimbare in zona centrala. Pentru toate conditiile de calatorie, cititi va rog pe site-ul Blue Air: http://www.blueairweb.com/conditii-de-calatorie/   Ajungem prea devreme pt check in hotel, astfel incat o sa putem doar lasa bagajele acolo. Pt a incepe bine excursia noastra am organizat o vizita la cea mai vesita fabrica de bere, Guinness. Terminata evident cu o degustare. Revenim apoi la hotel, facem check in-ul, un refresh si dupa amiaza iesim intr-o plimbare in zona centrala. Ramanem pt o seara de „vizita” in cartierul pub-urilor, Temple Bar.
Ziiua 2 12 iulie Vizitare Dublin. Walking tour cu ghid local in limba engleza. Vizitare distileria de whisky Jameson si free time pt shopping.
Dublinul sau Baile Atha Cliath musteste de istorie. Un oras in care ziua se munceste, iar seara se distreaza. Desi sunt sute de pub-uri, seara toate sunt pline, nu mai gasesti un loc….Acolo se savureaza renumitul whisky Jameson si preferata mea: berea Guiness. Asta in timp de poti asculta o muzica de calitate. Si daca suntem la capitolul bautura trebuie spus ca acest oras este celebru pt cele doua marci deja amintite.
Muzeul Jameson, este fosta distilerie Jameson transformata pt public. La iesirea din muzeu se pot cumpara diverse categorii de whisky, inclusiv Jameson-ul obisnuit.
Guinness Museum este o fosta mare fabrica de bere transformata in muzeu. O mare de oameni viziteaza acest loc si se bucura apoi d privelistea din barul panoramic, in timp ce savureaza berea primita la sfarsit de tur. 
Cel mai vestit loc in care se consuma cele doua este Temple Bar, cartierul pub-urilor….
Dsca am vorbit in prezentarea orasului doar de bautura asta nu inseamna ca Dublin inseamna doar Guinness si Jameson…Este un oras cu o arhitectura remarcabila, cu o multime de obiective, ceea ce-l plaseaza in top 10 destinatii europene.
Ziua 3 13 iulie Plecam dimineata 8.15. Cu microbuzul inchiriat Dublin – Belfast. 230 km. O scurta oprire la Bru na Boinne ((Newgrange), cel mai important complex megalitic din Europa inscris in World Heritage List) Ajunsi la Belfast (14.00) vizitam intai Primaria Belfast, este un tur pe care aceasta-l ofera gratuit, apoi servim masa in centrul orasului, pana in jur de ora 15.30, avem apoi 3 ore de walking tour, cu vizitarea celor mai importante obiective, dar si a hiiden-corner-uri - cu ghid local engleza, cu punct final cartierul Titanic. La 19.30 check in - refresh pana la 20.30 apoi iesim la un crawling pubs….
Newgrange (Bru na Boinne) este deschis de la 9.00-19.00. Pt grupuri este o reducere, costa 5 EUR.
Newgrange este un mormant preistoric, construit in jurul anului 3200 i.e.n. Se intinde pe o suprafata de peste 4000 m2 si este inconjurat de 97 de borduri. In fiecare an, sute de viziatori vin aici pentru a fi martori ai spectaculoaselor solstitii de iarna si vara.
In interiorul monumentului se afla o fanta prin care lumina patrunde inauntru. Acest orificiu ciudat a reprezentat o descoperire pentru cei care au dezgropat mormantul. Cand si-au dat seama ce rol avea aceasta, au fost si mai socati. Este vorba despre un dispozitiv de masurare a timpului, despre care se crede ca a fost construit inaintea Piramidelor. Scopul sau este acela de a permite luminii soarelui sa patrunda inauntru, in cele mai scurte zile din an, in jurul datei de 21 decembrie, cand este solstitiul de iarna.
In fiecare an, intre 19 si 23 decembrie, o raza mica de lumina patrunde prin fanta, ajungand pe podeaua camerei interioare. Lumina creste in mod gradual, extinzandu-se pe tot coridorul care duce la capatul pasajului. Pe masura ce soarele se inalta pe cer, intreaga camera interioara devine luminata. Spectacolul este uluitor si se intinde pe o durata de 17-18 minute. El are loc in fiecare an, dimineata, cam la aceeasi ora – intre 8.58 si 9.15.
Acuratetea cu care Newgrange masoara timpul este incredibila. Acest monument a fost construit cu 500 de ani inaintea Piramidelor si cu peste 1000 de ani inaintea ansamblului de la Stonehenge, din Anglia. Cei care l-au construit l-au folosit in mod clar pe post de calendar, pentru a marca inceputul noului an si sfarsitul celui precedent.
Belfast – orasul in care s-a construit Titanicul. In ciuda faimei de oras cu multi “batausi” – eterna lupta dintre nationalisti si unionisti, Belfastul este in prezent un oras linistit si foarte sigur. Aici am intalnit cei mai deschisi si prietenosi oameni…De la primarita pana la cei pe care i-am intalnit in pub-uri…Orasul are o multime de povesti, legende, hidden-corner-uri….De aceea e nevoie de un ghid local…Altfel nu ai cum sa afli intimitatile locului…
Ziua 4 14 iulie Belfast – Giant’s Causeway 105 km – Derry 75 km (aproape de Derry vizitam Grianan of Aileach – un foarte vechi templu celtic) – Letterkenny 30 km – Glenveach National Parc (vizitare gradini, castel) 22 km – Letterkenny
Giant’s Causeway sau „Poteca Uriasilor” este cel mai vizitat obiectiv turistic din Irlanda de Nord si face parte din patrimoniul UNESCO World Heritage. Atractia vine din faptul ca, dupa o eruptie vulcanica de acum vreo 60 de milioane de ani, au ramas niste roci cu forme cel putin ciudate, care au luat nastere in urma racirii lavei. Si care sunt pastrate impecabil, in ciuda vremii. Sunt un fel de Detunatele de la noi dar la o scara gigantica.
Glenveach National Parc si Castelul si gradinile din mijlocul acestuia, sunt cel mai surprinzator lucru posibil. Dupa ce strabati o bucata buna de drum, intr-o zona „a nimanui”, ajungi intr-o oaza de frumusete, cu gradini luxuriante, un lac superb in care se oglindesc munti calcarosi…Viizitam castelul si pe interior si bem un ceai cu biscuiti….
Ziua 5 15 iulie Letterkenny – Donegal 50 km – apoi continuam pe coasta Oceanului Atlantic Bundoran – Cliffony – Drumcliff – Sligo (tot 65 km) – Westport 100 km –Killary fjord -  Kylemore Abbey (Abatia Kylemore) -Connemara National Park 55 km - Spiddal (ruinele unui sat din timpul foametei irlandeze de la jum?tatea sec. XIX) - Galway 82 km Total 352 km
Unul dintre locurile deosebite pe care o sa-l vizitam in aceasta zi este Abatia Kylemore. A fost construita in interiorul castelului Kylemore pentru maicutele refugiate din Belgia in timpul primului razboi mondial. Castelul a fost resedinta privata a lui  Mitchell Henry, oferit drept cadou pentru sotia sa. Di pacate aceasta nu s-a putut bucura de dar, pt ca a decedat la putin timp dupa ce l-a primit. Era foarte tanara… Henry nu s-a recasatorit niciodata si a construit o mica catedrala pe terenul arondat castelului, in memoria sotiei sale si a dragostei ce i-a purtat-o. Abatia este de o frumusete aparte.
Connemara este o regiune putin populata din vestul Irlandei, camin al vorbitorilor de limba irlandeza – irish gaelic – cu peisaje fantastice, cu munti de altitudine redusa (Twelve Bensi Maumturks, având un maxim de 729 metri altitudine), totul garnisit cu lough-uri mici, cristaline, sau cu Lough Corrib – întins pe 176 km˛ - al doilea mare lac din Irlanda. Sunt locuri cu landscape-uri salbatice, cu oite si vacute irlandeze simpatice…
Ziua 6 16 iulie Parasim Galway si traversam poate cea mai frumoasa zona din Irlanda, Burren. Galway - Cliffs of Moher 75 km – Limerick. In drum vom admira Coasta de Vest, in zona cea mai salbatica. Plaje minunate cu nisip fin auriu, apoi peisajul fascinant si uluitor  al Burren-ului. Numele deriva din cuvântul irlandez boireann si înseamna „tinut al stâncilor“. Tinutul Burren se întinde la sud de orasul Galway, pe coasta de vest a Irlandei, acolo unde Atlanticul întâlneste pentru prima oara tarmul batrânului nostru continent, si acopera o arie de aproximativ 250 km2. Zona este renumita pentru peisajul deosebit pe care îl înfatiseaza calatorului, unde calcarul, limestone în english, este nelipsit. Gardurile caselor sunt construite din aceast? piatra, florile cresc printre pietre de acest gen, chiar si casele sunt ridicate din acest material. În irlandeza veche “burren” înseamna “piatra mareata”, în engleza “great rock”. E o adevarata împaratie a stâncilor, pavaje uriase de calcar cenusiu, presarate din loc în loc cu bolovani gigantici se întind cât vezi cu ochii. Este de fapt un depozit vast de calcar, ce se întinde pe circa 1300 kmp. Întinderile vaste de calcar — adânci de peste 900 m în unele locuri — se comport? asemenea „unui uria? rezervor termic, stocând caldura în timpul verii ?i eliberând-o treptat în timpul iernii. Aceast? caracteristica a regiunii, precum si climatul oceanic blând favorizeaza agricultura, ceea ce i-a încântat pe colonistii timpurii. Universul subteran al Burren-ului este si el fascinant. Apa a patruns adânc în depozitele poroase de calcar creând „una dintre cele mai impresionante lumi subterane“. Roca de calcar adaposteste numeroase pesteri. Multe dintre acestea sunt strabatute de izvoare, râuri, cascade care le dau viata. În una dintre ele, Poll an Ionain, exista cea mai lunga stalactita din Europa: are peste 9 m lungime!
Cum multe pesteri sunt periculoase, turistii prudenti îsi restrâng vizitele la Pestera Aillwee, singura deschisa publicului larg si pe care o s-o vizitam si noi. Aici se pot observa urme lasate de un animal disa?rut de mai bine de o mie de ani din Irlanda: ursul brun. Se presupune ca ursii hibernau în aceasta pestera? unde tot timpul anului se mentine temperatura constanta de 10°C. În inima muntelui de calcar, ramâi uimit privind stalactitele si stalagmitele de forme bizare, precum ai alte formatiuni de roca neobisnuite.
Urmatoarea oprire va fi la Cliffs of Moher, o atractie naturala impresionanta, o faleza stancoasa lunga de aproximativ 8 km, ajungand in punctul sau cel mai inalt la o inaltime de 214 metri. Imaginea de panorama este absolut incantatoare. Acolo isi fac cuiburile simpaticii puffins, care are arata ca niste pinguini zburatori miniaturali…
Ziua 7 17 iulie Limerik  - Adare - Dingle Peninsula - Parcul National Killarney - Iverach Panorama - Cork 180 km….Pe drumul dintre cele doua orasele, care nu va fi unul direct, ci mai...ocolit, o sa avem mai multe opriri, pt a vizita cateva locuri deosebit de frumoase: satul Adare (considerat cel mai frumos din Irlanda), apoi ajungem pe Dingle Peninsula, pt panorame de vis. Traversam Parcul National Killarney, un loc absolut incantator, apoi ne indreptam spre Iverach Panorama...
Faimosul Inel al lui Kerry este un drum turistic, de-a lungul coastei, pe tarmul Peninsulei Iveragh. El incepe in orasul Kenmare, trece prin Cahirciveen, de-a lungul promontoriilor din peninsula, apoi se intoarce, oferind privelisti ale Golfului Kells si ale Golfului Dingle, trecand prin orasele Glenbeigh, Killorglin si Killarney. Lantul muntos din Peninsula Iveragh include MacGillycuddy Reeks si Carrantuohill, cei mai inalti munti din Irlanda.
Killarney – un traseu prin rustica Irlanda. Drumul cunoscut sub numele de Inelul lui Kerry  strabatute zone din Irlanda, printre care Insula Valencia si regiunea Gael Tacht unde se afla asezarile Portmagee si Ballinskelligs sau zonele inalte ale Irlandei. Portiunea de drum de aici, in special trecatorile Bealach Oisin si Ballaghbeama sunt rute ideale pentru condus in liniste sau pentru tururi cicliste.
Cork,  orasul Sfantului Finbarr,  este al doilea port natural din lume (dupa Sydney) si al doilea ca marime din Irlanda (putin peste o sute de mii). Este practic o insula pe raul Lee.
Numele orasului vine din irlandeza unde corcaigh inseamna mlastina, dar care acum se pronunta " Caaark ". Candva, in sec. VI, cel care ulterior a devenit patronul spiritual al orasului, St. Finbarr de Cork, a ridicat o manastire, pe o stanca din calcar si in jurul acestei manastiri, s-a creat orasul. In credinta irlandeza exista cinci sfinti cu acest nume, adica au fost cinci calugari care au intemeiat manastiri in diverse parti ale insulei si cum toti au fost canonizati pentru faptele si credinta lor, pentru a putea fi recunoscuti, la numele lor mereu trebuie mentionat numele orasului pe care l-au intemeiat. In 1185 Regele Henric al II, a fost cel care a stabilit numele orasului, asa cum este si astazi.
Povestea Blackrock Castle, este legata de existenta piratilor. La sfarsitul sec. XVI. locuitorii orasului i-au cerut Reginei Elisabeta I a Angliei sa construiasca pe stanca negra un fort, din care ei sa supravegheze activitatea pe mare si la nevoie sa respinga atacurile piratilor care la vremea aceea umblau nestingheriti prin lume. In jurul anului 1600, a fost construit primul fort, care avea ziduri groase de peste doi metri si un diametru de cca. 10 m. O vremea constructia a rezistat, dar peste o suta douzeci de ani, a fost distrusa si in locul ei a fost ridicata alta mai mare si mai solida. Noul fort semana mai mult cu un castel, cu o fortareata in care pe timp de pace se organizau tot felul de activitati civile. In 1800 cladirea a fost din nou marita, renovata si i-au fost adaugate inca trei etaje turnului. Un obiectiv interesant, ceva mai neobisnuit: Butter Museum – Muzeul Untului si altul cu un aer mai tenebros…o fosta inchisoare care acum este muzeu.
Ziua 8 18 iulie Cork – Killeach - Waterford 90 km– Glacial valley Glendalough - Dublin 215 km. Total 305 km.
Glendalough, cunoscuta drept valea celor doua lacuri’ sau ‘orasul celor sapte biserici’ este o parte idilica a Irlandei. Poate fi recunoscuta de la distanta dupa turnul rotund si lacurile pitoresti. Este cu siguranta unul dintre peisajele din Comitatul Wicklow, care a rezistat cel mai bine in timp.
Tot aici se afla si unele dintre cele mai importante ruine monahale din Irlanda. Lacasul a fost fondat de catre Sf. Kevin, cu mai bine de 14 secole in urma, cand valea era una dintre cele mai verzi regiuni ale tarii. Cele doua lacuri din Glendalough s-au format cu mii de ani in urma, imediat dupa era glaciara. Depozite masive de pamant au fost raspandite de-a lungul vaii, in zona in care exista acum faimosul turn rotund. Apa venita din munti a format un lac imens. Chiar in centru s-a format o  diviziune, in urma depozitelor aluvionare aduse de apele raului Pollanass. Astfel, au aparut lacurile superior si inferior. Lacul superior este mai mare si mai adanc decat cel inferior.
Constructiile de aici au devenit  ruine, iar reconstructia lor a inceput abia 600 de ani mai tarziu (in anul 1878). Munca aici s-a desfasurat pe toata durata secolului 20. In zilele noastre, Glendalough este o regiune de o frumusete naturala rar intalnita, cu suprafete impadurite intinse si o retea completa de drumuri, aflata in continua modernizare.
Ziua 9 19 iulie Zbor direct Dublin – Bucuresti. Ora 7.30 parasim hotelul – transfer taxi sau minibus la aeroport in regim de sharecost. Decolare ora 10:00, aterizare Otopeni ora 15:40. Durata zbor: 03h40'









Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13250
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #1 : Miercuri, 21 Octombrie 2015, 08:44 »
Cateva fotografii cu tara verde....Cu tara pub-urilor, a berii Guinness si a whisky-ului...A castelelor...











































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13250
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #2 : Joi, 29 Octombrie 2015, 09:44 »
Aceasta excursie este definitivata, perioada este fixata, hotelurile stabilite si prerezervate. Tarifele sunt specificate. Rezervarile vor fi deschise lin 7 noiembrie, atunci cand va fi lansat si noul site.

Offline Liliana Tudorache

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 175
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #3 : Joi, 29 Octombrie 2015, 13:53 »
Eu m-am ... inscris deja ...  din Madeira. Glumesc , dar vorba Doinei Savu pt. excursia Andaluzia ... eu vreau 100%.  :yeah:

Offline Onix

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 245
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #4 : Luni, 02 Noiembrie 2015, 13:08 »
Te cred, dar eu....ma inscriu de astazi. De cand astept Irlanda !!!!!!! :flori:

Offline Liliana Tudorache

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 175
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #5 : Luni, 02 Noiembrie 2015, 13:22 »
Unde te inscri tu asa devreme de 6-7 noiembrie, mai dragutz(a)? Ai pile si aici ?

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13250
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #6 : Miercuri, 04 Noiembrie 2015, 08:57 »
Mai sunt 2-3 zile si deschidem rezervarile... :)

Pana atunci 3 poze gasite in tolba...







Offline Liliana Tudorache

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 175
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #7 : Miercuri, 04 Noiembrie 2015, 10:08 »
Doua sau trei zile ? Adica vreau sa stiu la miezul carei nopti fac rezervarea?  :surrender:

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13250
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #8 : Miercuri, 04 Noiembrie 2015, 10:26 »
Liliana si tu si Onix, considerati ca aveti locurile deja rezervate.  :) Mi-ati spus amandoua in Madeira si Scotia ca vreti sa ajungeti si in Irlanda. Sunt persoane tare agreabile, vesele si comunicative, ideale pt o gasca de vacanta....Asa ca ne vedem in Dublin  :)

De la Festivalul de dans de acolo, un filmulet ce-mi aduce aminte de o noapte petrecuta in pub-urile irlandeze...Cata bucurie a dansului au fetele astea! Minunat!

! No longer available

Offline Liliana Tudorache

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 175
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #9 : Miercuri, 04 Noiembrie 2015, 10:40 »
Uraaaaaaaaaa!  :dance:

Offline Onix

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 245
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #10 : Miercuri, 11 Noiembrie 2015, 10:42 »
N-am nici o "pila" draga mea. Doar mare respect si admiratie pentru organizatori.  :flori:
Ne vedem cu plăcere pe plaiurile superbe, savurând muzica lor înălţătoare şi distrându-ne într-un grup de prieteni.
Gigi pune mult suflet în aceste excursii, aşa că.....efectul este garantat cel aşteptat. :)

Offline elvira

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #11 : Luni, 30 Noiembrie 2015, 22:01 »
BUNA SEARA,

  PANA LA URMA CAND SE PLEACA PE 14 SAU PE 11. LA ANUNT SCRIE 14-22 IULIE IAR LA  DESCRIERE  SCRIE   11. E IMPORTANT SA STIU DATA EXACTA. AM FACUT REZERVARE SI DUPA ACEEA AM OBSERVAT.

Offline vasile ili

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #12 : Luni, 30 Noiembrie 2015, 22:24 »
Aici vre-au si eu. :D

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #13 : Marți, 01 Decembrie 2015, 09:39 »
PANA LA URMA CAND SE PLEACA PE 14 SAU PE 11. LA ANUNT SCRIE 14-22 IULIE IAR LA  DESCRIERE  SCRIE   11.

Cu siguranta, dupa ce revine de la Herculane, Gigi va face precizarile si corecturile necesare pe forum si pe site.
Sa fim ingaduitori si rabdatori.

PS - Elvira sa stii ca Gigi ar fi observat postarea ta si daca nu scriai cu majuscule. ;) :angel:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline elvira

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
« Răspuns #14 : Marți, 01 Decembrie 2015, 12:41 »
Mi am dat ochelari la reparat si  dupa ce am postat am vazut ca am scris cu majuscule.