Autor Subiect: Norvegia. In tara fiordurilor, a cascadelor gigant si a ghetarilor. 8 - 16 iulie  (Citit de 21181 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13255
Nu mai sunt locuri libere.

Tarif: 1440 EUR cazare in camera dubla
Rezervari:
Avansul, care confirma rezervarea locului, este de 400 EUR/persoana.
Discount Gold Mamber Singles Camp: 30 EUR
Plecare: 8 iulie 2017
Sosire:  16 iulie 2017
Cazari:
8/9 iulie            Thon Hotel Astoria 3* Oslo
9/10 iulie            Hotel Ustedalen Geilo 3*
10/11 iulie   Comfort Hotel Holberg Bergen 3*
11/12 iulie    Vesterpark Ferienpark Kaupanger 
12/13 iulie   Innvik Fjord Hotel 3*
13/14 iulie   Quality Hotel Alexandra 4* Molde
14/15 iulie    First Hotel Breiseth Lillehammar
15/16 iulie   Thon Hotel Astoria 3* Oslo
Servicii incluse:
• transport avion  Bucuresti Otopeni – Oslo si retur, toate taxele incluse
• transfer de la aeroportul Gardemoer (60 km de oras)la hotel si de la hotel la aeroport
• cazare 8 nopti, hoteluri 3* si 4*
• mic dejun tip bufet, cu exceptia diminetii de 12 iulie
• circuit al Norvegiei, cu microbuz 8 + 1, conform programului anuntat
• insotitor de grup din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei
• ghid local walking tour la Oslo
Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala
• taxa de oras la hoteluri
• croaziera pe fiorduri
• intrari obiective
• parcari, taxe autostrazi, traversare tuneluri, ferrry cu microbuzul. Se vor insuma platile si se vor imparti la numarul de participanti. Informativ, in 2016 suma a fost 40 EUR/persoana.
• Singles Camp Travaler tax = ...... (pentru cei care nu sunt Singles Camp Member - vezi explicatiile: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2342.0.html)
Grup 8 + insotitor de grup: Gigi Cindea 0040 745 106501
Program
sambata 8 iulie Intalnirea pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti. Ora 4.15, Cafeneaua Lavazza Plecari Internationale. Zbor LUFTHANSA
decolare din Bucuresti la ora 06:30, ajungem la Munchen la 07:30. De acolo connection spre Oslo la 08:40.
Ajungem in capitala Norvegiei la 10:50. Transfer Gardemoer Airport - Oslo Centru. Lasm bagajele, este prea devreme pentru check in: cazare Thon Hotel Astoria 3*. Scurt refreh, regrupare in receptie si plecam intr-un walking tour de vizitare a orasului. Urcam apoi la panorama de la trambulina de sarituri cu schiurile.
duminica 9 iulie Mic dejun, check out. Imbarcare in microbuz. Plecam Oslo – Drammen - Hardangerfjord –  Geilo. Traseul este spre vestul Norvegiei, una dintre cele mai spectaculoase regiuni ale Europei datorita fiordurilor, o ocazie unica de a admira o forma de relief foarte rar intalnita in alte parti ale lumii.  Trecand prin Valea Numedal, traversam platoul salbatic si accidentat al Muntilor Hardanger (Hardangervidda), pana la Geilo. Cazare Geilo. Hotel Ustedalen Geilo 3*
luni 10 iulie Dupa micul dejun vom face check out-ul si plecam din nou cu microbuzul. Trecem prin  canionul Mĺbřdal pentru a admira Eidfjord, un brat al fiordului Hardanger, si cascada Vřringfoss una dintre cele mai inalte din Norvegia (180 m). Traseul continua de-a lungul fiordului Hardanger spre capitala Norvegiei de Vest, Orasul Bergen. Acest oras hanseatic, unul dintre cele mai frumoase orase port din Norvegia, inconjurat ca un tinut de poveste, de 7 dealuri si 7 fiorduri, este o destinatie fascinanta, atat din punct de vedere istoric cat si arhitectonic. Cazare Bergen Comfort Hotel Holberg 3*
marti 11 iulie Mic dejun, iar la 8.00 check out si imbarcarea in microbuz. Bergen – Sognefjord – Cazare Kapauger. Bergen – Gudvangen 148 km, traversand abruptul Canion Stalheim, trecand prin Voss, o frumoasa statiune alpina. O data ajunsi in Gudvangen, grupul o sa fie condus in port de unde se imbarca  pentru o croaziera de aproximativ 2 ore pe fiordurile Nordfjord si Sognefjord, ”fiordul rege”, cel mai mare fiord norvegian si al doilea ca marime din lume. Debarcam la Flĺm, destinatie populara aflata pe bratul Aurlandsfjord al fiordului Sognefjord. Acolo sunteti asteptati cu microbuzul, eu am sa traversez tunelurile si ies pe malul opus, acolo unde va ajunge ferry-ul cu care faceti calatoria pe apa. La Flam, va mai asteapta o surpriza locala. Atractia principala o reprezinta  calea ferata Flĺmsbana, cea mai abrupta din lume. Traseul urca 900 de metri de-a lungul a 20 de kilometri de serpentine si este considerat printre cele mai spectaculoase cai ferate din lume. Dupa calatoria cu trenul ne continuam calatoria spre Innvik, traversam Lćrdalstunnelen, lung de 25 de kilometric si ne oprim peste noapte la Kapauger. Cazare Kapauger  Vesterpark Ferienpark Kaupanger, intr-un parc de casute din lemn foarte simpatice, construite traditional. Au toate facilitatile de gatit si preparare ceai/cafea, veti sta cate 2 in fiecare casuta. In curte este o piscina, daca vremea e buna avem ocazia unei balaceli.
miercuri 12 iulie Trecem cu ferry-boatul de la Fodnes spre Manheller, traversam insula si apoi podul spre Songdal . Continuam si ne cazam la Innvik Fjordhotell  6793 Innvik, Norvegia. Locul este absolut minunat. Hotelul este pe malul fiordului, anul trecut a fost punctul culminant al calatoriei. Ne vom plimba si cel mai probabil ne vom bucura de o cina la hotel, in 2016 a fost fantastica! La km de Innvik ne asteapta Ghetarul Briksdal, considerat ca fiind cel mai accesibil si cel mai bine cunoscut din Parcul National Jostedalsbreen. Briksdalsbreen se termina intr-un lac glaciar mic, Briksdalsbrevatnet, care se afla la 346 de metri deasupra nivelului marii. Vizitatorii din intreaga lume vin pentru a vedea ghetarul Briksdalsbreen situat in proximitatea unei cascade si a unor varfuri inalte.
joi 13 iulie Mic dejun si pornim pe ruta Innvik – Geirangerfjord – Ruta de Aur (Drumul Vulturilor, Drumul Trolilor) – Molde. Incepem de dimineata, ne deplasam spre Stryn apoi spre Hellesylt (84 km cca 1 h.30 minute) pentru o croaziera pe fiordul Geirangerfjord, inclus în patrimoniul UNESCO, unul dintre cele mai frumoase fiorduri ale Norvegiei, cu privelisti incantatoare oferite de doua dintre cele mai spectaculoase cascade: Brudesloret (Voalul Miresei) si Desyvsostrene (Cele 7 surori). Se urca cu microbuzul pe ferry la ora 11.00. Se fac rezervari. Urcam cu microbuzul pe ferry, luam car package, costa 990 in care este inclus microbuzul si 5 persoane. Extra 4 persoane 250 NOK/persoana. Ajungem la Geiranger si debarcam la 12.15. De la Geiranger incepe extraordinara “Ruta de Aur” (Golden Route): Drumul Vulturilor (Orneveien), , Drumul Trolilor (Trollstigen), de la Geiranger la Eidsdal.  25 km de urcat, panorame, opriri pt foto. Cca o ora si jumatate. Cca 14.30. Masa, apoi apoi dupa o scurta trecere cu ferryboatul intre Eidsdal si Linge (dureaza 10 min). Drum de la Linge la Vestnes cca 85 km ( 2 ore). Traversam cu ferry  Vestnes, luam ferry pana la Molde (dureaza 35 minute)  traversam si ne cazam la Molde. O zi cu cca 236 km si 3 traversari cu ferry. Cazare  Quality Hotel Alexandra 4* Molde. Nici macar nu va puteti inchipui ce minunatii va asteapta in aceasta zi. Fiordul extraordinar, povestile cultivatorilor de caise din prapastii, apoi panorama de sus deasupra apei. Si drumurile de poveste...Nu va povestesc prea multe, urmeaza sa vedeti cu ochii vostri si sa va minunati...
vineri 14 iulie Mic dejun, check out si ne imbarcam in microbuz. De la Molde mergem 50 km pana la locul de unde porneste Atlantic Road. O sa traiti povestea unui loc de basm. In 2016 am coborat de 10 ori din microbuz pe aceasta sosea sa facem poze. Este uimitor! Ajungem pana la Kristiansund apoi coboram spre Lillehammar. Vizitam satul olimpic, trambulina si ne cazam in centrul orasului, la First Hotel Breiseth 3*. Free time pt plimbare.
sambata 15 iulie Lillehamar – Oslo. Ajungem in cca 2 ore si jumatate in capitala Norvegiei si  ne vom opri pe insula muzeelor. La alegerea fiecaruia ceea ce se doreste a fi vizitat pe interior. (Muzeul Vikingilor, Kon-ti-ki, Fram). Cazare Oslo Thon Hotel Astoria 3* apoi free time.
duminica 16 iulie Check out si la 5.30 plecam spre aeroport. Sunt 60 km. Check in pe aeroport, imbarcare si la 9:45 decolam din Oslo in directia Frankfurt. Ajungem la 11:55. La 14.20 avem connection spre Bucuresti, la ora 17.35 ajungem pe Otopeni.
Este o excursie de vizitare lejera, calatorim intr-un grup restrans, oprim ori de cate ori vedem ceva frumos. Distantele pe care le strabatem zilnic nu sunt lungi, o sa fie efectiv plimbari prin minunatiile acestei tari. Strabatem drumuri inaccesibile autocarelor, masinilor mari, de multe ori suntem doar noi si natura....Pe jos o sa mergem doar in Oslo si Bergen, in rest o sa fie doar vizitarea locurilor de panorama in care oprim microbuzul. Am ales cea mai buna luna turistica pt Norvegia, astfel incat sansele de ploaie sa fie cat mai mici. Am ales locatii bune, in aproape toate avem mic dejun si facilitati de preparare a cafelei/ceaiului. Micul dejun este bogat, oferit tip bufet astfel incat o sa mai avem nevoie de o singura masa si ceva completare. Oprim in locuri in care se mananca mai ieftin, ne mai cumparam din magazin, astfel incat sa ne descurcam cu bani putini.
:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti.
La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul "eu vreau acolo nu acolo", care nu au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.
Hotelurile sunt este deja nominalizate, va puteti informa pe internet despre ele, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.
Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. 
Bagajul trebuie sa fie mic pt a incapea in microbuz (spatiul intr-unul de 8 + 1 este foarte limitat). Este acceptat un singur troller cu dimensiunea maxima: 60 x 40 x 28 cm, cca 18 kg  si un mic rucsac. Tineti va rugam cont de acest amanunt foarte important si dorim sa evitam orice situatie sensibila si neplacuta. Este nevoie sa intelegeti ca in situatia in care veniti cu un bagaj mai mare decat dimensiunile comunicate nu o sa avem loc in microbuz si veti fi nevoiti sa va descurcati singuri, pe cheltuiala proprie cu transportul aeroport - hotel si invers  Nu este potrivit intr-o plecare in vacanta sa plecam cu astfel de probleme...
Daca aveti intrebari adresati-le aici, este posibil sa ajute si alti participanti. Pentru a comunica cu noi asigurati-va ca aveti cont de user pe forum (nu doar inscriere pe site).

Fotografii din 2016:



















































































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13255
Re: Norvegia. In tara fiordurilor, a cascadelor gigant si a ghetarilor. 8 - 16 iulie
« Răspuns #1 : Miercuri, 28 Septembrie 2016, 19:13 »





















































































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13255
Re: Norvegia. In tara fiordurilor, a cascadelor gigant si a ghetarilor. 8 - 16 iulie
« Răspuns #2 : Miercuri, 28 Septembrie 2016, 19:22 »























































































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13255
Re: Norvegia. In tara fiordurilor, a cascadelor gigant si a ghetarilor. 8 - 16 iulie
« Răspuns #3 : Miercuri, 28 Septembrie 2016, 19:38 »







































































































































Offline dadus

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 184
Re: Norvegia. In tara fiordurilor, a cascadelor gigant si a ghetarilor. 8 - 16 iulie
« Răspuns #4 : Miercuri, 28 Septembrie 2016, 20:02 »
Doamne ce locuri faine am vazut. :thumbup:
Sper sa aveti si anul viitor aceeasi vreme ca si anul asta. A fost perfecta. *|*

Offline florenta.v

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Norvegia. In tara fiordurilor, a cascadelor gigant si a ghetarilor. 8 - 16 iulie
« Răspuns #5 : Miercuri, 28 Septembrie 2016, 23:45 »
Privind pozele, am retrait fiecare clipa petrecuta anul acesta in Norvegia.  :applause: :applause: :applause:
Totul a fost superb, superb, superb ! :thumbup: :dance: :dance:
As reveni oricand  cu aceeasi bucurie .  Norvegia este in topul preferintelor mele. :) :) :thumbup: :thumbup:

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13255
Locurile au fost faine, voi un grup excelent, vremea super...De aceea si repet Norvegia. Intentia mea a fost sa fac o singura data zona, dar recunosc si mie mi-a placut grozav si...vreau sa ma reintorc!  :)

Offline EmBo

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 907
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Gigi, fii cinstit si recunoaste ca te intorci cu speranta ca de data asta prinzi elanul dupa care ai alergat tot timpul prin Norvegia  :) !

Offline Rentzi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 482
Gigi si-a pierdut elanul in Norvegia? :faint:  Neaparat trebuie sa mearga sa-l recupereze!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13255
 ;D ;D ;D

Offline AFREM NICOLETA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Membri noi se pot inscrie ??
NICOLL

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13255
Da, se poate incepe.  :)

Offline Lavy

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 157
  • Let's do it!
Eu vreau sa merg in Norvegia ...unde ne putem inscrie? :)


Ce nu te doboara te face mai puternic -  Nietzsche

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13255
Lavy si Nicoleta, nu am deschis rezervarile pe site. Dar am trecut optiunile voastre intr-o lista de rezervare. Am sa o trimit in agentie si veti fi astfel inscrise.  :)

Offline Lavy

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 157
  • Let's do it!
 :yeah: Multumesc Gigi!
Salutari din Craiova! :)
Ce nu te doboara te face mai puternic -  Nietzsche