Autor Subiect: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017  (Citit de 20201 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« : Joi, 29 Septembrie 2016, 19:12 »
Nu mai sunt locuri.

Tarif: 595 EUR cazare in camera dubla
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/cinque-terre-bologna-florenta-28-aprilie-3-mai-2017/
Avansul, care confirma rezervarea locului, este de 200 EUR/persoana.
Discount Gold Mamber Singles Camp: 25
Plecare: 28 aprilie 2017
Sosire:  3 mai 2017
Cazari:
Bologna 28/29 aprilie: Nuovo Hotel Del Porto 3*
La Spezia 29 aprilie/2 mai: Hotel Ghironi 4*
Bologna 2/3 mai: Nuovo Hotel Del Porto
Servicii incluse:
• cazare 5 nopti la hoteluri 3* si 4*, mic dejun tip bufet inclus
• transport avion  Blue Air Bucuresti Otopeni – Bologna, toate taxele incluse, bagaj cala 23 kg si un bagaj de mana max 6 kg - dus si intors
• microbuz 8 + 1 la dispozitia grupului pe toata perioada de sedere
• insotitor grup pe toata perioada excursiei
Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala
• intrarile la obiective
• croaziera Porto Venere
• taxa de oras la hoteluri
• transferul de la hotel la aeroport la plecare
• parcari microbuz
• bilete tren pt La Spezia - Cinque Terre
• Singles Camp Travaler tax = 8 EUR (pentru cei care nu sunt Singles Camp Member - vezi explicatiile: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2342.0.html)
Grup 8 + insotitor de grup: Gigi Cindea 0040 745 106501
Program
vineri 28 aprilie Spre Bologna se zboara cu Blue Air. Ne intalnim la ora 10.45 pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, facem check in-ul iar la 13:00 decolam. Nu intarziati pt ca dupa ora anuntata o sa intram in zona de check in si nu va ramane nimeni din partea agentiei care sa va astepte. Riscati sa pierdeti zborul si excursia! La 14:15, dupa 2h15' ajungem la Bologna, preiau microbuzul cu care o sa circulam pe perioada de sedere si ne deplasam spre hotel. Check in, refresh maxim 30 minute si mergem in centru, aflat in apropierea hotelului. Servim masa mai intai in zona cea mai populara a Bolognei, iar apoi o sa pornim intr-un tur de prezentare a zonei centrale.
sambata 29 aprilie Dis de dimineata, facem check out, urcam in microbuz si plecam la Florenta. Nu avem foarte mult de vizitare, apreciez undeva la 5 ore, timp in care o sa si servim ceva usor...Ne continuam apoi drumul, pe coasta ligurica, traversand statiunile vedetelor, dintre care cea mai cunoscuta este Viareggio. Urcam si pana la Carrara sa vedeti cum se exploateaza celebra marmora. Spre seara ajungem la hotelul din La Spezia si ...somn, a doua zi plecam in explorarea minunatelor asezari ce formeaza Cinque Terre.
duminica 30 aprilie Ce este foarte important de inteles:  in aceste sate izolate se ajunge doar cu trenul, cu masina este imposibil. Asa ca in fiecare din cele doua dimineti o sa ne deplasam la gara, de unde luam trenul spre Cinque Terre. Va rog sa fiti pregatiti si pt drumetie, satele sunt legate intre ele prin poteci ce ofera privelisti de vis, trecem prin vii, prin vegetatie meridionala, se vede marea de sus, este superb. E pacat sa pierdeti acest spectacol. Nu este greu, daca aveti in picioare adidasi, sau trekkeri, un pantalon lung elastic, asta daca aveti cat de cat conditie fizica. Prima zi de Cinque Terre va fi dedicata localitatilor mai apropiate de La Spezia. Riomaggiore, Manarola, Volastra, Corniglia. Evident ca acolo nu putem rata o degustare la Societa Agricola Cooperativa Cinque Terre, acolo unde se fabrica celebrul vin de care v-am vorbit intr-un articol aici pe forum Vinul Sciacchetra – elixirul zeilor http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2222.0.html
luni 1 mai Vernazza s- Monterosso al Mare, cele mai frumoase localitati. De acolo facem o croaziera pana la Porto Venere, o perla a Liguriei, de unde, dupa ce-l vizitam, cu un autobuz de linie ne intoarcem la La Spezia.
marti 2 mai La amiaza plecam spre Pisa. Vom vizita Turnul inclinat, Basilica si Campo Santo. Apoi plecam spre Bologna. Check in si seara mergem in centru sa servim masa.
miercuri 3 mai Dimineata este program free. Mic dejun, cumparaturi, relaxare, fiecare ce alege sa faca. Avionul pleaca la 15:55 de pe Aeroportul din Bologna, astfel incat la ora  13.00 ne vom intalni in hol, cu check out-ul facut, pt a pleca spre aeroport. La 18:55   dupa 02h de zbor ajungem la Bucuresti.
Retetam identic excursia de anul trecut, am vazut ca a placut mult celor care au participat, s-au facut o multime de fotografii, impresiile au fost excelente. Asa ca n-am schimbat nimic. Calatorim la fel intr-un grup de doar 8 persoane, eu am sa fiu din nou insotitorul vostru. Imi doresc mult un grup la fel de fain si de voie buna ca cel de anul trecut. Sa ne simtim ca niste amici in vacanta, sa existe toleranta, bun simt si respect. Pentru ca toata lumea sa se bucure de iesire mai diferita de cea obsnuita de 1 Mai cu bere si mici... :)
:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti.
La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul "eu vreau acolo nu acolo", care nu au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.
Hotelurile sunt este deja nominalizate, va puteti informa pe internet despre ele, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.
Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. 
Bagajul trebuie sa fie mic pt a incapea in microbuz (spatiul intr-unul de 8 + 1 este foarte limitat). Este acceptat un singur troller cu dimensiunea maxima: 60 x 40 x 28 cm, cca 18 kg  si un mic rucsac. Tineti va rugam cont de acest amanunt foarte important si dorim sa evitam orice situatie sensibila si neplacuta. Este nevoie sa intelegeti ca in situatia in care veniti cu un bagaj mai mare decat dimensiunile comunicate nu o sa avem loc in microbuz si veti fi nevoiti sa va descurcati singuri, pe cheltuiala proprie cu transportul aeroport - hotel si invers  Nu este potrivit intr-o plecare in vacanta sa plecam cu astfel de probleme...
Daca aveti intrebari adresati-le aici, este posibil sa ajute si alti participanti. Pentru a comunica cu noi asigurati-va ca aveti cont de user pe forum (nu doar inscriere pe site).

Cateva fotografii de anul trecut:































































Cateva imagini luate in timpul drumetiei noastre pe "sestiere" 586 si la final, din Corniglia ...










































































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #1 : Joi, 29 Septembrie 2016, 19:13 »
Vernazza, o bijuterie, un colt de rai, o "pasare Phoenix" renascuta dupa dezastrul din 2011...Golfuletul - o perla cu sclipiri de albastru, ocru si caramiziu...Stanca Doriei oglindita in alabastrul apelor ce lovesc tarmul, basilica incremenita in mal, casutele atarnate de stanci ca niste felinare pastelate...O minunatie...in care iti imbeti mintea cu frumos!



































Monterosso este fabuloasa, un golf superb, o apa cristalina, o stanca ivita printre valuri si in departare, pete de culoare, casele...

Acesta a fost drumul nostru in imagini:





















































































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #2 : Joi, 29 Septembrie 2016, 19:15 »
Monterosso a Mare...
















































Offline Liliana Tudorache

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 175
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #3 : Vineri, 30 Septembrie 2016, 11:20 »
Buna ziua Gigi, hai ca incep sa freamat asteptand lista intreaga... Sper ca inscrierile se pornesc dupa ce ea e completa.  :rtfm:

Offline Oana Nartea

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #4 : Vineri, 30 Septembrie 2016, 12:17 »
Prima pe lista aici, te rooog! Se potriveste cumva cu vacanta copiilor... Astept lansarea!!!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #5 : Vineri, 30 Septembrie 2016, 12:50 »
Liliana trimite-mi te rog pe Email in ce excursie pana acum postata vrei sa mergi.
Oana, cap de lista! Sunt zilele libere de 1 mai!

Offline Liliana Tudorache

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 175
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #6 : Vineri, 30 Septembrie 2016, 13:17 »
Gigi, multumesc, din cele postate as alege Elvetia sau Cinque, dar vreau sa astept sa vad ce mai treci pe lista , ca eu ma gandeam la un Maroc sau ... Peru? parca s-a amintit si asta, dar nu stiu daca le mai ai in program.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #7 : Vineri, 30 Septembrie 2016, 17:09 »
Maroc da  :), Peru nu. :-[

Offline lidia aidil

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #8 : Duminică, 02 Octombrie 2016, 19:33 »
Buna seara, as vrea sa merg si eu in aceasta excursie....

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #9 : Duminică, 02 Octombrie 2016, 20:21 »
Lidia ti-am nototat adresa de Email cu care esti inscrisa pe forum si am sa te anunt pt detalii suplimentare. Esti deci pe lista.

Offline gschipor

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #10 : Duminică, 02 Octombrie 2016, 22:13 »
Voiam si eu sa vad Florenta de ceva vreme si perioada pare buna asa ca ma inscriu si eu pe lista.

George

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #11 : Luni, 03 Octombrie 2016, 07:29 »
George, acelasi raspuns ca cel dat Lidiei: te-am trecut pe lista cu adresa de Email pe care ai comunicat-o la inscrierea pe forum. In 2-3 zile o sa va comunic detaliile si atunci o sa am nevoie pt rezervare de datele voastre.

In acest moment pe lista de Cinque Terre sunt 6 inscrisi. Deci inca 2 locuri libere.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #12 : Marți, 04 Octombrie 2016, 19:41 »
Am transmis tuturos celor inscrisi in aceasta excursie un Email. Daca nu l-ati primit, anuntati-ma.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #13 : Joi, 06 Octombrie 2016, 07:04 »
Am deschis rezervarile!

Celor inscrisi pana acum le-am facut direct rezervare, ar trebui sa fi primit deja Email-ul de anuntare.

Offline Elisabeta

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Re: Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
« Răspuns #14 : Joi, 06 Octombrie 2016, 10:25 »
Gigi si eu m-am inscris, Yesssss!!!!! *|* *|* *|*