Autor Subiect: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017  (Citit de 8837 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« : Marți, 04 Octombrie 2016, 18:14 »
ORAR DE ZBOR   -  ZBOR OPERAT DE  TAROM

14.08.2017  OTP 08:25 – MUNICH 09:35.


20.08.2017   MUNICH 19:50 – OTP 22:50.


Intalnirea grupului aeroport: CAFENEAUA LAVAZZA ora 06:15 – plecari internationale.

Biletele si asigurarile vor fi trimise pe mail fiecarui participant .
Avem rugamintea de a printa aceste documente pentru a le putea prezenta si efectua check in-ul in aeroport.



Nu mai sunt locuri.

Tarif: 990 EUR cazare in camera dubla
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/natura-si-castele-bavaria-si-tirol-14-20-august-2017/
Avansul, care confirma rezervarea locului, este de 300 EUR/persoana.
Discount Gold Mamber Singles Camp: 40 EUR
Plecare: 14 august 2017
Sosire:  20 august 2017
Cazari:
14/15 august H+ Hotel Alpina Garmisch-Partenkirchen 4*
15/16 august Hotel Croda Rossa 3* Carbonin, la cativa kilometri de Cortina D'Ampezzo 
16/19 august Hotel Gasthof Mitteregger 3* Kaprun
19/20 Hotel Bayerischer Hof 3* Prien am Chiemsee
Servicii incluse:
• transport avion  Bucuresti Otopeni – Munchen si retur, toate taxele incluse
• transfer de la si la aeroportul Munchen
• cazare 6 nopti, hoteluri 3* si 4*
• 6 mic dejun tip bufet
• 3 cine la Kaprun (cate 4 feluri de mancare)
• card cu gratuitati, in valoare de cca 300 EUR pentru vizitarea obiectivelor propuse in program, croaziera, gondole, Transalpina
• circuit al Bavariei de sud, a Tirolului austriac si a celui de sud din Italia
• insotitor de grup din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei
Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala
• taxa de oras la hoteluri
• intrarea la castelele Linderhof si Herrenchiemsee.
• acces la platforma panoramica AlpspiX
• traversare Prien am Chiemsee - insula
• Singles Camp Traveler tax = 15 EUR (pentru cei care nu sunt Singles Camp Member - vezi explicatiile: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2342.0.html)
Grup 8 + insotitor de grup: Gigi Cindea 0040 745 106501
Program:
14 august Intalnirea pe aeroportul Henri Coanda Otopeni Bucuresti ora 6.15. Zbor OTP - Munchen. Buc 08:25 -Mun 09:35. Pe aeroport veti fi asteptati cu microbuzul, imbarcam si plecam spre Starnberger See. O plimbare pe malul lacului, un brezel, un wurst si ne indreptam spre urmatorul obiectiv: Castelul Linderhof. Noaptea o s-o petrecem intr-una dintre cele mai renumite statiuni montane din lume, cea mai importanta din Germania: Garmisch-Partenkirchen
15 august Dimineata vom explora imprejurimile si vom urca la una dintre cele mai bizare platforme de panorama: AlpspiX. O sa vedem Zugspitz si multe alte varfuri din Alpi cu inaltimi de peste 3.000 de metri. Zona este minunata, o s-o traversam pe doar pe drumuri montane, nu pe sosele, nu pe autostrazi asa ca veti avea prilejul sa admirati locuri in care natura a facut minuni. O sa avem mai multe opriri pentru panorama si asa, in scurt timp vom ajunge la Cortina D’Ampezzo. Cum St Moritz si Innsbruck nu au nevoie de nici o prezentare, la fel stau lucrurile si cu aceasta perla a Alpilor. Vom vizita statiunea, vom ajunge pana la lac si apoi ne vom caza in apropiere. 
16 august Dupa micul dejun ne imbarcam si ...va asteapta un drum pe care cu siguranta il veti pastra in albumul celor mai frumoase locuri vazute. Este vorba de traversarea Alpilor: Cortina D’Ampezzo – Kaprun. Vom fi intampinati cu cina, intram in regim de demipensiune.
17 august Asa cum prezentam la servicii incluse, la fel ca in fiecare an vom primi de la gazde fiecare cate un card de gratuitati, care ne va permite sa vedem si sa parcurgem locuri care altfel ne-ar fi costat peste 200 de EUR. In prima zi vom traversa adevarata Transalpina, Hohen Alpenstrasee, ajungand la o aruncatura de bat de cel mai inalt varf din Austria: Grossglockner 3798 de metri. La intoarcere vom vedea o exceptionala cine - panorama  la Mettersil. Iar spre seara croaziera pe Zell am See.  Kaprun: Sigmund Thun, Kisteinhorn,
18 august Vom continua vizitarea, folosind cardul de gratuitati: urcam la Kisteinhorn, la 3020 m, daca timpul e senin veti avea o priveliste cum nici macar nu va inchipuiti. Pozele pe care le vedeti postate din anii trecuti, nu pot arata cu adevarat ceea ce surprinde ochiul...Urcam apoi cu autobuzul si cu plaforma lift pana la cele mai inalt pozitionate lacuri de acumulare din Europa. La intoarcere o incursiune pe Cheile Sigmund Thun Klamm, pe o amenjare exceptionala. Daca timpul ne va da ragaz, vom da o fuga si pana la cascada Krimml, cea mai mare cadere de apa din Europa.     
19 august Dupa check out plecam spre o noua destinatie: lacul Chiemsee. In drum vom vizita un loc "muzical" o armonie de sunet si culoare: Salzburg: un tur pietonal pornit de la Mirabel si continuat peste Inn, pe minunata straduta Getreidegasse, casa in care s-a nascut Mozart si ne vom opri la Dom. Nu vom avea timpul necesar vizitarii fortaretei, ne-ar lua mult timp si noi suntem lansat spre Prien am Chiemsee, acolo unde vom si inopta, dupa o plimbare pe malul lacului si o cina pe terasa...
20 august Din Prien traversam cu o ambarcatiune pe insula si vizitam un castel minunat: Herrenchiemsee. Pranzul si apoi plecam spre aeroportul Munchen. Zbor Munchen 19:50- Bucuresti 22:50
Este o excursie de vizitare pe distante scurte, nu vom face mai mult de 900 km in total in cele 6 zile, programul insa este foarte dens, o sa vedeti o multime de lucruri minunate si nu doar obiective propriu-zise. Traversarea Alpilor va da posibilitatea de a admira continuu peisaje fermecatoare, panorame de vis, varfurile muntilor, lacurile de smarald... Calatorim intr-un grup restrans, oprim ori de cate ori vedem ceva frumos. Distantele pe care le strabatem zilnic nu sunt lungi, o sa fie efectiv plimbari prin minunatiile acestei tari. Am ales locatii bune, avem mic dejun in fiecare si chiar cina in 3 dintre seri. Oprim in locuri in care se mananca mai ieftin, ne mai cumparam din magazin, astfel incat sa ne descurcam cu bani putini.
:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti.
La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul "eu vreau acolo nu acolo", care nu au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.
Hotelurile sunt este deja nominalizate, va puteti informa pe internet despre ele, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.
Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. 
Bagajul trebuie sa fie mic pt a incapea in microbuz (spatiul intr-unul de 8 + 1 este foarte limitat). Este acceptat un singur troller cu dimensiunea maxima: 60 x 40 x 28 cm, cca 18 kg  si un mic rucsac. Tineti va rugam cont de acest amanunt foarte important si dorim sa evitam orice situatie sensibila si neplacuta. Este nevoie sa intelegeti ca in situatia in care veniti cu un bagaj mai mare decat dimensiunile comunicate nu o sa avem loc in microbuz si veti fi nevoiti sa va descurcati singuri, pe cheltuiala proprie cu transportul aeroport - hotel si invers  Nu este potrivit intr-o plecare in vacanta sa plecam cu astfel de probleme...
Daca aveti intrebari adresati-le aici, este posibil sa ajute si alti participanti. Pentru a comunica cu noi asigurati-va ca aveti cont de user pe forum (nu doar inscriere pe site).


Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #1 : Joi, 06 Octombrie 2016, 08:16 »
Rezervarile sunt deschise incepand de azi.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #2 : Luni, 19 Decembrie 2016, 09:13 »
Nu mai sunt locuri disponibile .

Offline Alintata

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #3 : Marți, 03 Ianuarie 2017, 21:33 »
Ce bine ca ne-am grabit *|*

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #4 : Luni, 20 Martie 2017, 13:44 »
Un loc liber la femei, dintr-o renuntare.
Pentru inscriere, va rugam sa va adresati direct agentiei, pe e-mail office@bonvoyagesibiu.ro.

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #5 : Luni, 27 Martie 2017, 14:55 »
Nu mai sunt locuri.

Offline Alintata

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #6 : Sâmbătă, 15 Aprilie 2017, 23:27 »
Intrebare: acum ca am 5 actiuni la activ, 2 excursii externe si 3 participari la evenimentele organizate la Sibiel, ma calific pentru " gold member " cu reducerea aferenta?
Si daca raspunsul va fi negativ, cacar fi trebuit sa fie 5 participari inainte de inscriere, nu-i bai, tot particip cu mare drag si regret ca nu pot fi prezenta la mai multe actiuni...😔

Va urez tuturor Sarbatori Pascale fericite!

Cu mult drag,

Alintata

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #7 : Duminică, 16 Aprilie 2017, 06:36 »
Da Adriana, esti un gold member! Mai trageti-ma de maneca cei cate ati ajuns sa indepliniti conditiile.

Offline Alintata

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #8 : Duminică, 16 Aprilie 2017, 18:04 »
Multam pentru confirmare si scuze pt greseala de editare, am scris o prostioara😀.

Offline Alintata

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #9 : Duminică, 14 Mai 2017, 11:03 »
Buna Gigi,

Prietena mea, Gabi Georgescu, are o problema in familie si nu mai poate veni in sceasra excursie, deci este un loc liber. Asa ca imi doresc o partenera draguta si comunicativa! :)

Offline Liliana Tudorache

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 175
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #10 : Miercuri, 07 Iunie 2017, 12:09 »
Nu stiu daca s-a ocupat locul, m-ar interesa.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #11 : Joi, 22 Iunie 2017, 19:18 »
Pentru a nu avea surprize de obtinere de ora de intrare convenabila, vreau ca la intoarcerea din Scotia sa rezerv intrarea la

Palatul Liderhof http://www.schlosslinderhof.de/englisch/tourist/admiss.htm.

Daca doriti sa vedeti acest obiectiv, va rog trimiteti un Email la office@singlescamp.ro cu numele si optiunea.

Offline Alintata

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #12 : Joi, 06 Iulie 2017, 20:41 »
Buna Gigi,

Link-ul indicat de tine nu poate fi accesat. E vorba despre vizite la castele?

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #13 : Joi, 06 Iulie 2017, 21:28 »
Linkul e functional dar fara punctul de la sfarsit

http://www.schlosslinderhof.de/englisch/tourist/admiss.htm

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
« Răspuns #14 : Marți, 01 August 2017, 16:33 »
Ok, am facut rezervarea la Linderhof Schloss, astept raspunsul si de la Herrenchiemsee, dar acolo nu e chiar asa problema cu limitarea locurilor....Asa ca o sa le vedem pe amandoua... :)

Eu am sa plec vineri in Elvetia si nu ma intorc in tara, o sa ne intalnim la Munchen, acolo unde o sa am un ragaz de o zi si jumatate intre cele doua excursii. De aceea va dau inca de pe acum cateva recomandari si indicatii.

O sa calatoriti singuri, cu mine va veti intalni doar pe aeroportul din Munchen. Samiza va afisa si va va da toate informatiile necesare pt intalnirea pe Otopeni si plecarea in grup.

Documente de identitate: CI + rezerva pasaportul. In situatia in care pierdeti unul dintre acestea sa aveti ceva in loc. Verificati valabilitatea: sa nu fie mai mica de 6 luni.

Bani: platile in mai toate tarile civilizate se fac cu cardul, asa ca nu va umpleti buzunarele de cash pt ca trebuie sa le...paziti! 200 de EUR cash este arhisuficient!

Bagaj: tineti va rog cont de conditia pe care am pus-o inca de la lansare, cu explicatiile necesare. Trolerul trebuie sa fie mic pt a incapea in microbuz (spatiul intr-unul de 8 + 1 este foarte limitat). Este acceptat un singur troller cu dimensiunea maxima: 60 x 40 x 28 cm, cca 18 kg  si un mic rucsac. Este un amanunt foarte important si dorim sa evitam orice situatie sensibila si neplacuta. Este nevoie sa intelegeti ca in situatia in care veniti cu un bagaj mai mare decat dimensiunile comunicate nu o sa avem loc in microbuz veti fi nevoiti sa va descurcati singuri, pe cheltuiala proprie. Nu este potrivit intr-o plecare in vacanta sa plecam cu astfel de probleme...

Imbracaminte, incaltaminte Este o excursie de relaxare, vizitare, dar are si o componenta activa. In plus de asta o sa calatorim si in zone montane inalte, chiar in preajma ghetarilor. Asta inseamna: imbracaminte si incaltaminte tip sport, eu recomand trekking. O sa avem si drumetii, in care nu veti putea merge in pantof de oras. Neaparat pelerina de ploaie, timpul e imprevizibil sus si oricand se poate isca o ploaie.

In microbuz locurile o sa fie ocupate prin rotatie, exact ca la volei. Asa ca fiecare o sa aiba posibilitatea de a ocupa un loc in fata. Cel putin 2 zile... :) Pe microbuz se respecta regulile din orice astfel de mijloc public: nu mancam, nu bem produse care pot pata scaunele sau pe cei din jur. O sa ne oprim, o sa avem pauze, atunci se pot consuma biscuitii, napolitanele, etc...Nu in masina...sa-i deranjam pe cei din jur...

Masele o sa le luam la restaurantele din drumul nostru si din localitatile in care vom fi cazati. Eu va pot face doar o recomandare, fiecare insa isi alege si asuma ceea ce mananca.

La ceea ce am comunicat am mai adaugat cate ceva in programul detaliat...O sa vedeti! O sa incerc sa va arat cat mai multe, in limita insa a disponibilitatii voastre de a vedea...

Din punctul meu de vedere, ma cunoasteti - o sa fac totul in asa fel incat sa va fie cat mai comod, placut, sa fiu cu voi  cat mai mult...Depinde insa si de voi, de modul in care armonizati, in care intelegeti sa va tolerati... :) Cred insa ca o mana de oameni, nu se pot simti decat excelent...impreuna in vacanta! Pt asta fac efortul sa organizez grupuri mici, sa conduc si sa va arat cat mai multe din ceea ce stiu...

Locurile acestea le-am batut de multe ori, imi sunt foarte cunoscute si dragi...Am sa incerc sa va transmit emotia...

Drum bun si sa ne vedem cu bine!  *|* :dance: *|*