Autor Subiect: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017  (Citit de 17286 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Rezervari: www.singlescamp.ro/eveniment/praga-karlovy-vary-excursie-de-vizitare-si-shopping-5-10-septembrie-2017/
Avans:  190 EUR
Discount Gold Member Singles Camp: 20 EUR
Plecare: 5 septembrie 2017
Sosire:  10 septembrie 2017
Cazare: King Charles Boutique Residence 4*
Servicii incluse:
• transport avion  Bucuresti Otopeni – Praga, toate taxele incluse, bagaj cala 23 kg si un bagaj de mana max 6 kg - dus si intors
• transport intern o zi Praga - Karlovy - Vary cu microbuz 8 + 1
• cazare 5 nopti
• 5 mic dejun
• ghidaj Praga si Karlovy Vary
• insotitor grup pe toata perioada excursiei
Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala
• intrarile la obiective, croaziera pe Vltava, concert
• transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport (sharing taxi, cca 12 EUR total)
• bilete mijloace de transport in comun
• taxa de oras 0.6 EUR/noapte
• Singles Camp Traveler tax = 8 EUR (pentru cei care nu sunt Singles Camp Member - vezi explicatiile: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2342.0.html)
Grup maxim 16 pers + insotitor de grup.
Insotitor de grup: Gigi Cindea 0040 745 106501
Program de vizitare
Inainte de va prezenta programul pe fiecare zi, va explic modul de organizare a acestei vacante. Daca pana acum am facut-o in varianta 8+1, in 2017 va fi in structura de 16 +1. Limitarea grupului se datora microbuzului inchiriat pentru Praga - Karlovy Vary si care are o capacitate maxima de 8 + 1 persoane. Am gasit insa un mic artificiu, am marit perioada de sedere cu o zi si o sa avem 2 zile de switch. In formula actuala intreg grupul va fi impreuna 3 zile (cele de vizitare obiective Praga), urmand ca in celelalte doua zile, prin rocada sa se viziteze cu 8 persoane Karlovy Vary, iar 8 sa  faca shopping in zona Mustek - Wenceslaw. Este mult de "cotrobait" prin rafturi acolo, sunt zeci si zeci de magazine, asa ca poate o zi e chiar prea putin... :). In urmatoarea zi cei care au fost la shopping merg la Karlovy Vary iar cei care au vizitat statiunea vor avea o zi free, cu shopping cu interioare de muzee, cu ce-si doresc si aleg.
Zilele de vizitare Praga vor fi primele 2 si ultima, dar iata pe scurt cum va arata programul:
5 septembrie Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni, urmand sa zburam spre Praga. Dupa ce lasam bagajelela hotel ne deplasam cu un mijloc de transport in comun (care in Praga sunt f.curate, f.punctuale si ieftine = cca 1 EUR/in 30 minute poti schimba tramvai, metrou si funicular) pana in Malostrasnska. Imediat langa intram sa vizitam gradinile Palatului Senatului (fost Wallenstein). Apoi pe jos pana la "locul cu lebede" de pe Vltava, traversam podul si vom vedea Rudolfinum, filarmonica Pragai. Intram in Cartierul evreiesc, vedem printr-un gemulet cea mai aglomerata necropola din lume, apoi Casa de Ceremonii, sinagogile din Josefinum. Ne continuam vizita pietonala pe vestitele strazi comerciale Pariska si Siroka, "ratacim" un pic pe strazile cu cladiri de o arhitectura impresionanta si iesim in Piata Republicii. Acolo o pauza la o cafenea celebra, din cadrul Casei Orasenesti (Obeci Dum). Vizitam Turnul Pulberariei si ne indreptam spre piata centrala, Staromenske. Vom vedea Ceasul astronomic, Paltul Kinsky, Catedrala Tyn, Biserica Sf Nicolae, statuia lui Jan Hus, Casa in care a locuit Kafka, casa in care a stat Einstein, locul in cares-si bea zilnic cafeaua. Mergem apoi spre Podul Carol pentru o panorama de vis a Pragai.
6 septembrie Pornim dimineata cu o plimbare in Parcul Vysehrad, acolo unde a fost capitala cnezilor Boemiei,coboram apoi la Casa care danseaza si ne oprim pe insulita. Ne continuam plimbarea pe langa Teatrul National apoi Primaria Novo Mesto, Biserica Sf Ignatiu, Parcul Carol. O zi mai usoara, de plimbare, de zabovit la o bere....
7 septembrie Karlovy Vary cu 8 persoane, celelalte 8 au free time. Isi pot alege din zeci de optiuni de muzee vizite de interior sau pot face shopping sau pot combina cele doua activitati. Cei cu care o sa plec la Karlovy Vary vor fi pregatiti la ora 9.00 de plecare, ne imbarcam cu totii in microbuzul pe care o sa-l inchiriez. La 11.00 vom ajunge in vestita statiune. Pe drum o oprire la Krusovice, la magazinul de prezentare a fabricii de bere. Primul loc pe care o sa-l vizitam la Karlovy Vary va fi Fabrica Moser, sau acolo unde se produce sticla regilor. Veti fi desigur impresionati de ce o sa vedeti acolo. Programul de vizitare cuprinde atelierul de sticlarie (unde chiar se lucreaza, nu se face doar demostratie) si muzeul Moser unde veti avea ocazia sa vedeti lucrari incredibil de minutios si frumos lucrate. Vizita care dureaza in jur de 2 ore se incheie in magazinul fabricii, din nou un loc in care ramai cu gura cascata la atata frumusete. La 13.30 programam intrarea la fabrica de bitter Becherovka, un simbol al orasului. Dupa prezentare si degustare vom cobori in restaurantul Karluv IV pentru o masa copioasa...Va trebui sa fac cu o zi inainte programare, este f.f.aglomerat si solicitat.
La iesirea de la Becherovka intram un pic in centrul orasului (nu a statiunii). De acolo va puteti cumpara napolitanele lor traditionale, un cadou foarte bun pt cei de acasa.
Vizita va continua apoi pietonal, pe malul raului termal, vom vedea Colonadele, parcurile, minunatele hoteluri dintre care cel mai impresionant este Pupp 5*. Magazine si restaurante care de care mai dichisite sunt insirate pe malul raului. O sa poposim si noi , tot acolo unde vin vedetele internationale : Tom Cruise, Richard Gere etc
8 septembrie Cei care au fost la Karlovy Vary au free time si la 9.00, cu acelasi program de vizitare, plec spre Karlovy Vary cu ceilalti.
9 septembrie Dupa micul dejun luam un mijloc de transport in comun spre Loreta si vizitam aceasta minunata manastire pe interior. Intram apoi sa vizitam gradina Ministerului de Externe si dupa inca un pic de relaxare pornim spre Manastirea Strahovsky aflata in imediata apropiere. De acolo avem o superba imagine a partii centrale din Praga. Nu coboram inca la castel, o luam pe poteca ce duce spre Turnul Petrin. Ajunsi acolo urcam pe scari sau cu liftul, fiecare cum alege, ne plimbam un pic prin parcul cu trandafiri de la Astronom si ne intoarcem la Strahovsky si incepem sa coboram spre Castel. Trebuie sa ajungem acolo dupa ora 16.00 pt a nu plati intrarea de 10 EUR pt vizitarea Strazii de aur. O sa vizitam intreg complexul Castelului regal (acum prezidential), Catedrala Vitus, Biserica Sf George, parcul de panorama din spatele castelului.
10 septembrie Este ziua de intoarcere spre casa, dupa check out luam taxi si mergem la aeroport. Costurile de taxi le vom imparti intre noi.
Programul va mai cuprinde optional: croaziera pe Vltava, concert cvartet de coarde si soprana la Clementinum, Hard Rock Cafe.
Mesele o sa le luam in locuri deja verificate, evident cine doreste sa manance traditional. Cehii au o bucatarie si o bere grozava asa ca merita incercat...
In functie de starea vremii mai pot aparea modificari si adaptari la program.
Precizari. Este o excursie friendly, vreau si tin ca lumea sa viziteze si sa distreze in acelasi timp. Sa socializeze. Insist pt un profil mediu al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi, activ incat sa nu aiba probleme de mers. Persoane cu rabdare, cu intelegere (nu doar ”eu vreau sa stau in fata”, „mi-e rau si nu am cum sa stau in spate” „eu imi aleg camera”, „eu vreau alt program”, „eu o iau in fata”, „nu-mi place in grup” etc), cu dorinta de a vedea lucruri noi. Nu este o excursie  de relaxare prin tolaneala ci una de vizitare.
Nu se poate oferi un program de vizitare alternativ decat in situatia in care va faceti propria ruta, cu harta, obiective etc. Pt ca atmosfera sa fie una placuta, nu trebuie sa existe intarzieri la intalnirile pt program. Intarzierea la intalnire inseamna a abuza de timpul celorlalti si nu e corect.
In Praga nu o sa avem la dispozitie un mijloc de transport dedicat, Ar urca tariful prea mult si nejustificat. Nu ne-ar fi necesar decat pt a ne deplasa pana in centru si pana la castel, apoi inapoi la hotel. Vizita se face pietonal in orice situatie ai ajunge la Praga cu autocar, microbuz etc. . Doar pt Karlovy Vary am inchiriat un microbuz pt a avea mobilitatea necesara....
Bagajul trebuie sa fie in limita acceptata de linia aviatica cu care zburam...Nu exista alta restrictie, va fac totusi o recomandare, sa va limitati pe cat posibil...Stam putin si nu are sens sa mutati sifonierul din tara la Praga... :)
:oops:!!!! Inainte de nscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti.
La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul "eu vreau acolo nu acolo", care nu au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.
Hotelul este deja nominalizat, va puteti informa pe internet despre el, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.
Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. 

Praga:



















Karlovy Vary:










Offline AFREM NICOLETA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Re: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
« Răspuns #1 : Miercuri, 05 Octombrie 2016, 15:05 »
Aici ,vreau si eu :)
NICOLL

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
« Răspuns #2 : Miercuri, 05 Octombrie 2016, 15:09 »
Nicoleta ai mai scris undeva ca doresti, am incercat sa-ti transmit Email, dar cel cu care te-ai inscris pe forum nu este valabil. Ti-am notat asta pe forum la topicul respectiv dar nu am primit nici un raspuns. 

Offline viorica samoila

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Re: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
« Răspuns #3 : Miercuri, 05 Octombrie 2016, 20:34 »
buna, si eu vreau sa ma inscriu in excursia aceasta. Multumesc
Vio

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
« Răspuns #4 : Miercuri, 05 Octombrie 2016, 20:49 »
Peste 30 minute este posibil pe site, o sa anunt imediat cum termin postarea... :)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
« Răspuns #5 : Miercuri, 05 Octombrie 2016, 21:12 »
Da, se pot face rezervari!

Offline doina savu

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 99
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
« Răspuns #6 : Miercuri, 05 Octombrie 2016, 21:17 »
Done! Oricum era by default as agreed allready :))
Doina

Offline viorica samoila

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Re: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
« Răspuns #7 : Miercuri, 05 Octombrie 2016, 21:24 »
cum se obtine Discount Gold Member Singles Camp: 20 EUR ?
Vio

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226

Offline AFREM NICOLETA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Gigi ,am trimis mail azi dimineata ,daca nu l ati primit  pot sa scriu aici datele
NICOLL

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Am primit, deci optiunea este si pt Norvegia si pt Praga? In Email era specificata doar Norvegia.

Offline AFREM NICOLETA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Da, este si  pentru Praga
NICOLL

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Ok, completez rezervare si pt Praga.

Offline ada81

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
Re: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
« Răspuns #13 : Sâmbătă, 08 Octombrie 2016, 09:45 »
Buna dimineata,
M-am inscris si eu, sper sa mai prind un loc.  ;)
Andreea

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
« Răspuns #14 : Sâmbătă, 08 Octombrie 2016, 09:48 »
Da, azi dimineata am analizat cu Samiza situatia locurilor si am vazut ca la Praga mai aerau cateva locuri. Asa ca ne vedem acolo! Sau poate cine stie si pana atunci... :)