Autor Subiect: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017  (Citit de 14541 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Nu mai sunt locuri disponibile

Tarif = 1330  Euro/ persoana – cazare in camera DBL hotel 4*
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/vacanta-paradisul-verde-al-insulelor-azore-6-15-iunie-2017/
Avans: 700 EUR
Plecare: 06.06
Sosire: 16.06 
Cazare:
6/7 iunie Lisabona
7/11 iunie Ponta Delgada pe insula Sao Miguel
11/15 iunie Angra do Heroisimo pe insula Terceira
Servicii incluse*:
• transport avion  Bucuresti – Lisabona - Ponta Delgada si retur  toate taxele incluse, inclusiv cele de aeroport, bagaj cala  si un bagaj mana
• transport avion Ponta Delgada (insula Sao Miguel) - Lajes (insula Terceira)
• transport avion  Lajes (insula Terceira) - Lisabona
• cazare 9 nopti hotel 3* la Lisabona si hotel 4* in cele 8 nopti pe insule
• insotitor grup pe toata perioada excursiei
Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala
• taxa de oras la hoteluri
• mesele de pranz si cina
• costurile legate de excursiile pe insule (o sa se procedeze la fel ca in 2015, inchiriere microbuz 8 + 1 si costurile au sa fie impartite intre participanti - este cea mai ieftina solutie de vizitare a insulelor) - 170 EUR/persoana (daca toata lumea participa)
• transfer de la aeroport Ponta Delgada - hotel si de la hotel la Ponta Delgada (cca 5 EUR/pers/cursa - este cota din tariful de 20 EUR)
• transfer de la hotelul din Terceira pana la aeroport (in 2015 am avut un shutlle care ne-a costat 5 EUR/pers)
• tarif traversare cu ambarcatiune whale watching de pe insula Terceira pe insula Pico (1000 EUR/grup, dus si intors)
• tarif "inot cu delfinii" in ocean - cca 50 EUR (optional)
• intrarile la obiective
Grup  = 8 + 1 persoane
Observatii
Insulele Azore, la fel ca Madeira constutuie o destinatie de vacanta activa. Nu este indicata celor care prefera genul de vacanta all inclusive, cu plaja nisipoasa la doar cateva sute de metri de hotel, cu program de entertainment la hotel si mancare pe saturate. Este o destinatie exotica, are o flora si un rellief neobinuit noua, tot acolo sunt singurele plantatii de ananas si de ceai din Europa. Se adreseaza iubitorilor de excursii, celor care vor sa descopere lucruri noi, deosebite de ceea ce au vazut pana atunci. Amplasarea lor departe de tarm, la 1500 km si faptul ca sunt relativ departe una de cealalta, face un pic dificil si accesul si vizitarea. Insulele sunt legate intre ele prin trasee maritime, sunt ferry ce circula intre acestea si de asemenea prin linii aeriene. In tariful de excursie este inclus zborul intre Sao Miguel si Terceira, iar intre Terceira si Pico o sa calatorim cu ferry sau cu o ambarcatiune inchiriata.
Program Azore
Ziua 1 6.06 Zbor Blue Air OB157 Bucuresti - Lisabona. Decolare la 07:15 aterizare 09:55 (ora Portugaliei). Durata zbor: 04h40'. Ajungem dimineata, ceea ce ne va da posibilitatea ca dupa depunerea bagajelor in cloackroom-ul hotelului sa vizitam impreuna cele mai importante puncte din oras.
Ziua 2 7.06 Dimineata 8.30 cu check out facut, in hol hotel, taxi la aerport. Zbor TAP Portugal TP1867  decolare 11.35 la 13.00  aterizam pe insula Sao Miguel, la Ponta Delgada. Taxi pana la hotel, check in si apoi iesim la o plimbare in zona centrala a orasului, unde vom servi si masa. Pana la ora 19.00 trebuie sa iau microbuzul di port (atunci se inchide biroul)
Ziua 3 8.06 Dupa micul dejun la ora 9.00 urcam in microbuzul inchiriat si mergem sa vizitam o plantatie de ananas, pe Rua Sao Joao de Deus. Apoi traseul de vizitare al zilei va fi: Pisao view point - Vila Franca do Campo si insula Vila Franca (unde va propun si o baie intr-una din zile) - Senora da Paz Mirador - Lacurile Furnas si Izvoarele calde - apoi satul Furnas (o sa parcam pe avenida Arraga) si mancam cozido la Tony's. De vizitat Parque Terra Nostra, o zona verde cu vegetatie luxurianta. De la Furnas ne intoarcem un pic sa vedem Pico de Ferro view point, apoi pe un drum secundar spre Sao Bras si inainte de a ajunge acolo bem un ceai adevarat, la singura plantatie de ceai verde din Europa, Cha Gorreana. Continuam cu Achada, vedem in drum cascada Nordeste si ajungem la mirador Ponta di Mandraguda. Trecand doar prin Provoacao si Ribeira Quente, in jur de 21.00 ajungem la hotel, in Ponta Delgada. Total zi 200 km, o multime de locuri exceptionale, la care o sa oprim sa ne bucuram de imagini, sa fotografiem.
Ziua 4 9.06 Costumele de baie, slapi si prosoape toata lumea! Ora 9.00 imbarcare in microbuz plecam la Lagoa do Fogo, apoi urmatoarea noastra oprire va fi Ribeira Grande. Vizitam acolo Fabrica de lichior, Rua do Estrela - Rua Praca si plecam spre Caldeira Velha. Directia este Rabo de Pexe. In drum, dupa o curba gasim poate cea mai interesanta gradina exotica de pe insule, acolo plantele incalzite de izvoare termale ajungand la dimensiuni uriase. Putem face si o baie in lacul de la cascada, ne uscam si luam directia Rabo de Pexe - Ferral da Luz - Capelas - viewpoint - San Antonio. Mergem sa vedem Sete Citades spre interior, un loc absolut fantastic, o sa si coboram apoi, traversam pe podul dintre lacuri si luam directia Mosteiros. Acolo sunt mai multe piscine naturale, se poate inota daca apa va fi...cat de cat buna. Ne intoarcem spre Ponta do Ferraria si de acolo direct spre Ponta Delgada, la hotel. Masa de pranz undeva pe drum, cel mai probabil la Mosteiros.
Ziua 5 10.06 Este o zi cu program free. Ce va propun pt prima parte a zilei, asta daca timpul este bun si apa potrivita pt baie: sa mergem impreuna pana la Villa Franca si sa ne asezam de dimineata frumos la rand sa trecem cu o ambarcatiune pana pe insula rezervatie Villa Franca. Este spectaculos. Practic o sa facem baie intr-un crater vulcanic. Fiind rezervatie doar 400 pers/zi sunt admise pe micuta insula...La intoarcere avem ocazia sa mancam la un restaurant din micutul golf, unul in care se pregatesc cele mai bune preparate de peste si fructe de mare. Dupa amiaza o sa ne-o petrecem in Ponta Delgada.
Ziua 6 11.06 Check out, intalnire in hol hotel - taxi si mergem la aeroport. Zbor SATA numar SP 454 Ponta Delgada 14.00 - Lajes, Terceira. Aterizam la Lajes la ora 14.40 la 25 km de Agra do Heroisimo, capitala si locul in care vom fi cazati. Vom inchiria un microbuz care o sa ne ramana 2 zile, pt  a vizita insula. Imbarcam bagajele si in drum spre hotel incepem vizitarea insulei cu grota Algarve, lago Negro si apoi cea mai frumoasa panorama de pe insula. Ajungem la hotel spre seara. Luam masa in apropiere, intr-un local familial.
Ziua 7 12.06 Continuam vizitarea insulei Terceira cu microbuzul, urcam si la panorama de pe Monte Brasil. Ajungem spre seara...
Ziua 8 13.06 Ora 7.30 in holul hotelului. Haine de ploaie, de vant, ceva mai gros pentru seara. Rucsac cu apa, sandviciuri.  Traversam cu o ambarcatiune de whale watching la Madalena, pe insula Pico. Din port luam un microbuz inchiriat, cu care vom face un tur al insulei, cu final spre varful Pico, cel mai inalt din intreaga Portugalie. Vom vizita culturile de vita de vie, sunt cu totul speciale si particulare, adaptate zonei. In traseul nostru vom vedea ochiurile de apa dulce ce impanzesc insula...Cel mai faimos bar din Portugalia...
Ziua 8 14.06 Free time. Hotelul in care stam, este pe malul oceanului, are o pozitie fantastica, putem face o baie in piscina sau cei mai curajosi direct in ocean...Vizitam si orasul, unul dintre cele mai pitoresti pe care le-am vazut pana acum...
Ziua 9 marti 15.06 Este cea de plecare. Luam un microbuz inchiriat in regim de taxi, costa cca 7 EUR/persoana pana la aeroport. Zbor TAP Portugal TP1822 decolare la ora 12.10, la 15.25 ajungem la Lisabona. Predam bagajele, costa cca 5 EUR/troller si iesim in oras in zona Oriente. La 23.00 avem zbor Blue Air ajungem la Bucuresti, pe Otopeni la 5.10 (ora Romaniei).

Ca reper va dau cateva costuri:
- intrare grota Terceira 5 EUR
- intrare Caldeira Velha 2 EUR
- traversare cu ambarcatiune inchiriata dedicat pt grup Terceira - Pico 1000 EUR/9 persoane  - daca toata lumea traverseaza in acest fel.
- o masa costa in Azore cca 12 EUR
Inchiriere microbuze pe insule. in care intra consumul de carburant: 170 EUR/persoana - daca toata lumea va participa la excursiile pe insule. Programul de vizitare cu microbuzul include:
- 2 zile de excursii full day Sao Miguel
- 2 zile  full day trip Terceira
- 1 zi full day trip Pico

Mai jos cateva fotografii, iar daca doriti sa vedeti mai multe si sa cititi ce s-a intamplat in ceilalti ani in aceasta excursie intrati pe urmatoarele link-uri:

2016: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2174.0.html

2015: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2053.0.html


























Offline AFREM NICOLETA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #1 : Vineri, 07 Octombrie 2016, 12:05 »
Buna ziua ! vreau sa ma inscriu si eu si nu reusesc
NICOLL

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #2 : Vineri, 07 Octombrie 2016, 12:31 »
Te-am inscris pe lista de prezervari, nu mai este nevoie. Cand ma intorc din Maroc va contactez pe cei inscrisi.

Offline AFREM NICOLETA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #3 : Vineri, 07 Octombrie 2016, 14:19 »
Multumesc ! Distractie faina in Maroc !
NICOLL

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #4 : Vineri, 07 Octombrie 2016, 16:43 »
Cu ce am primit pana acum, la nici 24 de ore de la postarea detaliilor despre excursie, am ajuns cu inscrierile la nivelul de 8 locuri prerezervate. Inscrierile pe Email pot continua, dar din acest moment nu mai pot promite ca se prinde un loc...Samiza va incepe transmiterea facturilor in ordinea inscrierilor si doar in situatia in care cineva dintre cei care ne-au transmis optiunea de participare nu confirma mergem mai departe...

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #5 : Marți, 25 Octombrie 2016, 21:02 »
S-a transmis un Email de rezervare catre toti cei 8 pre-inscrisi. Daca a aparut vreo renuntare va rog sa ma informati, pt a redeschide inscrierile.

Offline Niculina

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #6 : Joi, 27 Octombrie 2016, 09:22 »
Doresc sa ma inscriu si eu daca apare un loc liber.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #7 : Joi, 27 Octombrie 2016, 09:35 »
Niculina, alaltaieri cei care au facut rezervari au primit Email-ul de plata. Daca este cineva care renunta te anunt, te trec pe lista, esti printre cei vechi.

Offline Niculina

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #8 : Luni, 07 Noiembrie 2016, 10:55 »
Multumesc dar in perioada respectiva nu mai pot sa-mi aranjez cu serviciul.Dar astept programul pt Maroc toamna.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #9 : Luni, 07 Noiembrie 2016, 12:43 »
Un loc este disponibil

Offline AFREM NICOLETA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #10 : Marți, 15 Noiembrie 2016, 11:53 »
Din pacate nu pot sa mi iau concediu decat in august,trebuie sa renunt si eu ,cu parere de rau.
NICOLL

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #11 : Luni, 12 Decembrie 2016, 20:02 »
Nu mai sunt locuri disponibile

Offline MVM

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #12 : Marți, 13 Decembrie 2016, 17:14 »
Din pacate nu pot sa mi iau concediu decat in august,trebuie sa renunt si eu ,cu parere de rau.
Si de ce nu mergi in Elvetia ca e in august!? Cred ca pana acum sint singurul care s-a inscris! Si tare mi-e teama ca voi ramane singurul!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #13 : Marți, 13 Decembrie 2016, 17:24 »
Locurile sunt toate ocupate, nu produ panica MVM!  :) Renuntarile au fost inainte de a inchide rezervarile. Acum toata lumea are achitat avansul, zborul platit, este doar o chestiune de timp pana plecam...Grupul e complet!  :)

Offline lumi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
Re: Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 6 - 15 iunie 2017
« Răspuns #14 : Duminică, 30 Aprilie 2017, 12:36 »
 :love:
O mica rectificare: 15 iunie este JOI. acum imi fac calendarul pe iunie si am descoperit asta:)
Abia astept!
Zile frumoase!