Autor Subiect: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017  (Citit de 25037 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Destinatie: Insula Samothraki Grecia
Cazare:  5 nopti hotel 3*
Plecare seara zilei de 27 august (pe insula se ajunge in 28 august)
Sosire : de pe insula se pleaca in 2 septembrie si se ajunge in 3 septembrie in jur de ora 2.00
Tarif: 385 EUR/persoana
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/6-zile-pe-insula-marilor-zei-samothraki-28-august-2-septembrie-2017/
Servicii:
• cazare 5 nopti  in camera dubla Niki Beach Hotel 3*
• mic dejun
• transport cu autocar  de 45 + 1 +1 locuri Bucuresti - Insula Samothraki
• traversare dus si intors cu ferry  Alexandroúpoli - Samothraki (pentru autocarul inchiriat)
• excursii "half day" pe insula organizate de insotitorul de grup, zilnic
• insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei
Nu sunt incluse in tarif:
• asigurarea medicala
• taxa de oras la hoteluri
• bilete ferryboat
• mesele de pranz si cina
Locuri disponibile: datorita numarului mare de solicitari grupul a fost extins la 44 de locuri.
Insotitor de grup: Insotitor de grup: Iulian Panescu 0726 687.656
Transport Se pleaca din Bucuresti in 27 august la 20.00, aveti de parcurs un drum de 540 km. In jur de 7.00 dimineata, cu pauzele aferente, se ajunge in port la Alexandroúpoli. In 28.08 ora 09 00 este imbarcarea pe ferry, urca si autocarul pe care o sa-l aveti la dispozitie pe toata perioada de sedere pe insula. Dupa 2 ore si jumatate ferry-ul amareaza in portul insulei, va imbarcati din nou in bus si in jur de ora 13.00 sunteti la hotel.
Intoarcerea va fi: Ferry 02.09 ora 07:00 din portul Samothraki (chiar de langa hotel),  ajungeti pe continent la Alexandroúpoli, iar de acolo in 8-9 ore ajungeti la Bucuresti.  Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile. Hotelurile sunt deja nominalizate, astfel incat puteti consulta tot ce ofera fiecare. 
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.
Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la “Rezervari”. Inscrierile sunt verificate pt a ne asigura ca faceti parte din Singles Camp si apoi trasmise catre agentia Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Dupa inscriere veti primi un Email de rezervare de la agentie care contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. In situatia in care nu raspundeti agentiei se considera ca intre timp a aparut o schimbare, nu mai sunteti intersat(a) de actiunile noastre si veti fi radiat(a) din baza de date a Singles Camp.
Program Zilnic vor fi organizate excursii de "explorare" a insulei, autocarul va sta la dispozitia grupului (nu individual si doar pt ceea ce se comunica de catre insotitorul de grup). Soselele sunt insa strimte pe insula , cu autocarul accesul va fi un pic mai greoi deaceea ghidul va trebui sa stabileasca zilnic un traseu care in anumite zone nu se va putea parcurge decit pe jos .  Va fi o vacanta activa, pe langa baie si plaja, veti avea ocazia sa faceti drumetii in locurile extraordinar de pitoresti de pe insula.
Precizari Ce ofera Samothraki “insula marilor zei”. Nu all inclusive, nu hoteluri mari de 4-5 stele, nu plaje intinse cu nisip...Este un altfel de paradis turistic in care te poti bucura de aerul si linistea unei destinatii mai putin comerciale, neafectate de turismul salbatic. Esti acolo mai apropiate de natura, poti explora un loc mai putin cunoscut romanilor...
Acolo se face turism traditional adevarat, nu canibalizat si adaptat la nemti sau englezi. Se mananca la adevarate taverne grecesti, unde esti invitat in bucatarie sa vezi si sa iti alegi mancarea. Insula este populata de sate pitoresti de munte
Este o combinatie perfecta intre mare si munte, cu plaje mici, singuratice si nepopulate ce stau ascunse de tarmuri stancoase. Cu siguranta nu vei gasi acolo vanzatori de gogosi si de porumb fiert... :)
Este un loc cu multa cultura si istorie, sunt acolo vestigii de dinaintea erei noastre.
Eu am sintentizat pe scurt ceea ce scrie un blogger incantat de vacanta pe insula. Va recomand daca sunteti interesati de aceasta vacanta sa intrati si sa cititi ce a scris: http://blog.axonphoto.com/2010/samothraki-sau-insula-marilor-zei/ Are multe poze, da explicatii si ofera detalii despre plaje, mancare, locuri de vizitare.
Vreau sa se inteleaga corect, ca aceasta actiune este adresata profilului mai sportiv, mai aventuros, mai iubitor de natura. Nu este recomandat celor obisnuiti sa mearga la mare si sa aiba parte de plaje intinse, cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrelute...Samothraki este o destinatie ce ofera foarte multe frumuseti, doar ca o parte din ele sunt un pic ascunse si trebuie nitel efort sa ajungeti la ele...Este o provocare, dar si o satisfactie enorma sa ajungeti la cascade de o frumusete rara, sa faceti baie acolo, sa descoperiti coltisoare de paradis...Aveti nevoie de un echipament minim, pantofi sport sau trekking, pantaloni flexibili (nu blugi!!!), o palariuta de soare, un rucsacel in care sa aveti un costum de baie, un prosop, slapi si o sicla cu apa....
Anii trecuti si in 2015 si 2016 cei care au calatorit acolo au avut doar cuvinte frumoase de spus despre acele locuri, asa ca am pastrat excursia si pt 2017. Daca doriti sa vedeti poze si sa cititi impresii din 2015, intrati pe: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2113.0.html

si din excursia din  2016 aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2190.75.html






































Harta simplificata a insulei:


Offline PGabriela

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 273
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #1 : Marți, 29 Noiembrie 2016, 11:57 »
OFFF :( iarasi pierd actiunea asta :(
Nu pot nici cum sa ajung in aceasta actiune.
Speram din suflet sa pice doar pe septembrie.
Gigi indraznesc sa intreb – pt ca tare mult imi doresc actiunea asta. Data e musai sa fie asa pe august si septembrie. Nu exista posibilitatea de a muta pe septembrie? Sa nu te superi ca intreb, dar sper ca poate, poate :)

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #2 : Marți, 29 Noiembrie 2016, 12:11 »
Nu, nu este posibil sa mutam perioada, am rezervat deja hotelul. Mai este o ocazie pe o insula greceasca mai outin cunoscuta turistilor romani, o vacanta pe Lymnos, o actiune  pe care urmeaza sa o lansam.

Offline bruno

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 137
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #3 : Miercuri, 11 Ianuarie 2017, 16:05 »
Buna Sel,
nu am potut sa vin inca o data la Kopaonik, fiind in acele zile in Thailandia  :thumbup:, dar ne vom intilni la Samothraki avand deja platit avansul.  :yeah:
Va fi sigur o excursie minunata si poate gasim modul sa gatim niste paste minunate pentru toti.  :applause: :dance: :thumbup:

Offline SEL

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #4 : Marți, 17 Ianuarie 2017, 16:25 »
Distractie placuta! Sigur gasim o ocazie sa ne mai gatesti paste...poate inventezi in Samothraky ceva nou ...paste cu carne de capra...

Offline andriescu_a

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #5 : Joi, 19 Ianuarie 2017, 12:20 »
S-a inscris cineva din Suceava sau Vatra Dornei?

Offline Nina Petre

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 177
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #6 : Marți, 24 Ianuarie 2017, 10:35 »
Salutare,
tot prima data dar in ce-a de-a doua excursie cu voi pe anul asta! Pare cam indepartata vara cu mare si soare daca ma uit putin pe geam dar cu un mic exercitiu de imaginatie ma vad deja in feribotul spre Kamariotissa!

Offline Cristina13

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #7 : Marți, 07 Februarie 2017, 20:23 »
Buna ziua,

Se specifica ca aceasta actiune este adresata profilului mai sportiv, mai aventuros, mai iubitor de natura.
o intrebare: drumetiile care vor fi facute au un grad mediu/ridicat de dificultate sau pot fi facute si de persoane fara o pregatire fizica speciala?
Multumesc anticipat.

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #8 : Miercuri, 08 Februarie 2017, 08:44 »
La profil am specificat si am accentuat aceste calitati, pentru ca cei care merg acolo sa stie ca este vorba de o vacanta activa, nu de una statica, la plaja intr-un sezlong. Insula are un relief variat, o multime de locuri naturale ascunse, ceea ce ofera posibilitatea unor drumetii pline de farmec. Insotitorul de grup, acelasi de cand am inceput aceste vacante pe insula, va va conduce pe cele accesibile, acolo unde orice persoana care face miscare si sport poate sa mearga fara probleme. Evident ca nu recomandam drumetiile celor care sunt supraponderali, care sunt sedentari si neobisnuiti cu miscarea. Aveti nevoie de echipament, am indicat un mic rucsac, pantofi trekking, un pantalon elastic care sa va dea posibilitatea unor miscari mai largi, tricouri in care corpul poate sa respire si obligatoriu sapca, bandana, fata bine cremuita contra razelor solare.

Cei care nu vor sa mearga in drumetii, pot alege sa ramana la o plaja, deci au ce face, dar interesant si potrivit acestei destinatii este sa faci drumetiile...Pt a intelege despre gradul de dificultate, iti recomand sa citesti acest articol, descrie bine o parte din traseele care se fac pe insula:  http://grecia.de-weekend.ro/samothraki-trasee-montane/

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #9 : Joi, 20 Aprilie 2017, 11:14 »
MAI SUNT 7 LOCURI DISPONIBILE

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #10 : Luni, 24 Aprilie 2017, 15:41 »
Nu mai sunt locuri disponibile, va mai putem oferi insa la o excursie asemanatoare, tot pe o insula greceasca, Lemnos.
Dati click aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/vacanta-pe-insula-lui-hefaistos-lemnos-23-30-iunie-2017/

Offline luminitamitica

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #11 : Miercuri, 10 Mai 2017, 09:41 »
Buna dimineata,

Sunt si eu interesata de vacanta in insula Lemnos, 23 - 30 iunie, vacanta propusa de Dvs. ca o alternativa la vacanta din Samothraki. Din pacate, link-ul indicat de Dvs. http://www.singlescamp.ro/eveniment/vacanta-pe-insula-lui-hefaistos-lemnos-23-30-iunie-2017/ , nu mai functioneaza.
Asta inseamna ca nu se mai organizeaza sau este doar o problema tehnica ?

Multumesc tare mult.

O zi frumoasa
Luminita

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #12 : Miercuri, 10 Mai 2017, 20:50 »
luminita, eu cred ca e doar o problema tehnica. Ai putina rabdare, Gigi e plecat in Sicilia pana pe 14 mai. :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline luminitamitica

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Ok. Multumesc mult, wonderland ! :)

Offline Abc

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Servus tuturor,
eu la prima incercare de a iesi cu aceasta gasca.. si sunt ffffffff interesata de Insula Samothraki, Grecia.

Pentru ca mai e ceva pana la sfarsitul lui August, deschid LISTA de ASTEPTARE ptr un loc care va deveni disponibil sau care se creeaza din diverse motive  ;). Imi doresc aceasta vacanta mult prea mult si in altele nu pot merge dpdv perioada.
Asadar, oricine din cei inscrisi pana acum, care pana in vara vor fi intr-un frumos cuplu si nu vor sa rateze o excursie in 2, va rog sa ma contactati  :).
Multumesc anticipat,
ABC