Autor Subiect: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017  (Citit de 13566 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« : Miercuri, 23 Noiembrie 2016, 20:23 »
ORAR DE ZBOR:
19.07.2017 Bucuresti 14:00 - Amsterdam 15:55
23.07.2017 Amsterdam 20:55 - Bucuresti 00:35





Nu mai sunt locuri.

Tarif: 545 EUR cazare in camera dubla
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/amsterdam-si-giethoorn-venetia-nordului-19-23-iulie-2017/
Avansul, care confirma rezervarea locului, este de 200 EUR/persoana.
Discount Gold Mamber Singles Camp: 15
Plecare: 19 iulie 2017
Sosire:  23 iulie 2017
Cazari:
Amsterdam 19/22 iulie - Hotel Avenue 3*
Giethoorn 22/23 iulie - Apartment Hylkemaweg si Hotel Giethoorn 3*
Servicii incluse:
• cazare 4 nopti la hoteluri 3* si apartament, mic dejun tip bufet inclus, cu exceptia diminetii de 23 iulie
• transport avion  KLM AIRLINES Bucuresti Otopeni – Amsterdam, toate taxele incluse, bagaj cala 23 kg si un bagaj de mana max 10 kg -dimensiuni 55x35x25 dus si intors
• insotitor grup pe toata perioada excursiei
• ghid local walking tour Amsterdam
Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala
• intrarile la obiective
• croaziere
• taxa de oras la hoteluri
• transferul de aeroport la hotel si hotel Giethoorn - aeroport Schipol Amsterdam
• transfer Amsterdam Giethoorn
• Singles Camp Travaler tax = 8 EUR (pentru cei care nu sunt Singles Camp Member - vezi explicatiile: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2342.0.html)
Grup 13 + insotitor de grup: Lidia Mandache 0743 122 214

Program

Ziua 1 19 iulie Intalnire cu insotitorul de grup pe Aeroportul International Otopeni, Plecari Internationale, in fata Cafenelei Lavazza (in partea dreapta cum intrati in sala). Check in si zbor KLM AIRLINES Bucuresti – Amsterdam. Dupa un zbor de 3 ore veti ateriza pe aeroportul Schipol din Amsterdam . Dupa regruparea in zona de colectare a bagajelor, va deplasati in grup spre gara, aflata in incinta aeroportului, pentru a lua trenul care va va duce pana la Gara Centrala. Hotelul se afla chiar langa gara, astfel incat nu mai este nevoie de alt mijloc de tranport. O sa faceti check in-ul la hotel. Refresh si porniti in a explora orasul, intr-o plimbare lejera. Optional o croaziera pe canalele din zona centrala si apoi un pic de fun...Amsterdam-ul este cunoscut pentru asta...
Detalii despre croaziera: Durata este de 75 minute, timp in care veti parcurge canalele principale, cunoscute ale Amsterdamului, podurile istorice, veti putea admira frontoanele caselor comerciantilor din sec XVII, portul si piorestile case plutitoare.
Vaporasele cu care se face acest tur sunt panoramice, au grupuri sanitare si p punte exterioara pe care se poate iesi. Un sistem audio va da posibilitatea de a asculta ghidajul locurilor prin dreptul carora treceti. Sunt 15 limbi disponibile, printre care si engleza, germana, italiana, spaniola, franceza.
Mai multe detalii gasiti aici: http://amsterdamcitytours.rezgo.com/details/5205/City-Canal-Cruise?_ga=1.212673431.2048364032.1479896478

Ziua 2 20 iulie Amsterdam. In prima parte a zilei, dupa micul dejun - optional un tur  in grup mic la morile de vant din Zaanse Schans , Volendam si in alte sate pitoresti, traditional flamande. O sa aveti ocazia si a unei degustari  de Schnapps, un fel de palinca a lor. 
Croaziera inclusiv turul pe uscat dureaza 5 ore, si se face intr-un grup mic. Pe scurt despre aceasta excursie: este o ocazie si un mod excelent de a vizita partea de nord a Amsterdamului, sa vedeti cum arata un sat de pescari la ei, sa admirati celebrele mori de vant olandeze, sa cumparati souveniruri la magazinele mestesugarilor., sa va bucurati de peisajele pe care o sa le parcurgeti. 
Vizitati o serie de mori de vânt traditionale, un restaurat în Zaanse Schans, va veti plimba pe diguri admirand case in culori pastelate, o sa gustati din branza unui producator local si din schnapps-ul fabricat local, in Marken o sa vedeti cum se fabrica traditionalii saboti olandezi. O sa aveti de asemenea ocazia sa faceti fotografii in costum traditional si de asemenea, sa mai vizitati o moara de ulei si una de mirodenii. Si spre sfarsit, prima casa a celebrului pictor Rembrandt van Rijn. Cu ghidul local va intalniti la "Cafe Pont"  in spatele Garii Centrale din Amsterdam, aflata in imediata apropiere a hotelului in care veti fi cazati. Calatoria cu minibus incepe la 9.30 si se termina la 14.30.
In timpul acestei calatorii veti lua si masa de pranz, aceasta insa nu este inclusa in tariful excursiei.
Mai multe detalii aici: https://www.viator.com/tours/Amsterdam/Amsterdam-Half-Day-Tour-Volendam-Marken-Windmills-And-Old-Dutch-Villages-in-Waterland/d525-15614P2
In partea a doua a zilei, un walking tour de 2 ore cu un ghid local, astfel incat sa aflati povestile si lucrurile interesante despre Amsterdam, sa vizitati totodata cateva obiective din zona centrala.
Dupa terminarea turului pietonal, free time.

Ziua 3 21 iulie Dupa micul dejun vi se va propune vizitarea Muzeului Regal Rijkmuseum , dedicat artelor, tehnicii si istoriei.  https://www.rijksmuseum.nl/en. Amsterdam-ul este vestit pentru muzeele sale si este un must see unul dintre ele. Pe langa Rijksmuseum, In Cartierul Muzeelor se mai afla si Muzeul Van Gogh. Alte locuri interesant de vizitat pe interior: Casa Anne Frank (Anne Frankhuis), Muzeul Houseboat, Muzeul Lalelei (Tulip Museum), Vodka Museum, Muzeul Cafelei ?i Ceaiului, Muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds si multe altele....

Cel pe care vi-l propunem pentru vizitare, Muzeul Rijks este cel mai mare din Olanda, cu peste un milion de vizitatori anual. Reprezinta un veritabil punct de referinta în peisajul cultural si istoric al Amsterdamului. Aici puteti admira o impresionanta colectie de arta olandeza, unica în lume, o vasta incursiune în istoria Epocii Medievale. Cel mai frumos traseu este considerat a fi Epoca de Aur, respectiv secolul al XVII-lea.
Dupa masa de pranz, veti merge in Piata Albert Cuyp, cea mai cunoscuta si aglomerata piata in aer liber din Europa. Mii de vizitatori merg acolo, atrasi de cele peste 300 de standuri cu marfuri care variaza de la produse proaspete - legume, fructe, haine pana la tot felul de ciudatenii. Preturile practicate in aceasta piata sunt cele mai mici din Amsterdam. Puteti zabovi cateva ore bune acolo pentru cumparaturi, iar pentru o cafea si ceva de mancare – nici o problema – in jur sunt zeci de localuri.

Ziua 4 22 iulie Dupa micul dejun si un pic de relaxare parasiti Amsterdam-ul cu directia  Giethoorne. Calatoria va fi combinata tren + bus, dar in 2.5 ore veti ajunge in Venetia Nordului, satul fara strazi si masini.  Acest sat idilic din Olanda nu are drumuri, iar accesul se face pe apa, de-a lungul multor canale frumoase sau pe jos, peste poduri de lemn. Localnicii folosesc barci pentru a ajunge acasa si masinile trebuie sa ramana in afara satului. Situat in provincia Overijssel, Giethoorn are ferme cu acoperisuri de stuf datand din secolul al 18-lea.

Venetia este visul tuturor romanticilor, locul ideal de vacanta pentru oricine este fascinat de povesti nemuritoare de dragoste. Venetia mediteraneana este cea la gandul careia obisnuim sa suspinam, insa putini stiu ca Europa este suficient de mare pentru a gazdui doua Venetii, care, desi nu au foarte multe lucruri in comun, nu sufera diferente majore la capitolul impresie artistica.

Giethoorn sau Venetia nordica este o asezare mica, ridicata in inima Olandei. Mai exact, in provincia Overijssel. Este inconjurata de o vasta rezervatie naturala, al carei nume, De Wieden, il veti intalni deseori in brosurile turistice locale. Poate ca va intrebati de ce este inscris un satuc pe lista obiectivelor turistice din Olanda, alaturi de centre urbane importante ca Amsterdam sau Rotterdam?

Imaginati-va o oaza de verdeata, brazdata de canale si lacuri, unde micile asezari rurale sunt asemenea unor "pete" de civilizatie umana, un exemplu perfect de comuniune om-natura. Linistea locului este cand si cand tulburata de catre turisti, unii dintre ei destul de zgomotosi. Insa si acestia isi schimba din comportament  atunci cand patrund in aceasta lume feerica. Peisajul rural este format din case vechi de 200 de ani, podete de lemn, care fac legatura intre gospodarii si centrul satului, si o singura alimentara (ca in vremurile bune). In rest, pietoni, biciclete si barci. Fara masini, fara poluare, fara stres. In acel paradis locuiesc 2600 oameni.
Primii locuitori ai acestor locuri au fost niste fugari, veniti tocmai de pe malul Mediteranei, in jurul anului 1230. Legendele locale povestesc ca la sosirea acestora, imaginea care li s-a desfasurat in fata ochilor a fost cel putin macabra: o multime de coarne de capre salbatice, cel mai probabil victime ale puternicului potop din anul 1170. Tocmai acest peisaj trist a fost cel care a inspirat denumirea localitatii: Geytenhorn (coarne de capra), care a devenit in timp, Giethoorn.

Aici un filmulet cu imagini din Giethoorn:
! No longer available


O sa iesiti intr-o croaziera pe canale, va veti plimba pe aleile satului, va veti bucura de acea oaza minunata.

Ziua 5 23 iulie De la Giethoorne vom pleca direct spre aeroport, tren + bus si veti ajunge acolo de unde a-ti debarcat pe pamant olandez: Schiphol. Urmeaza zborul spre tara, cu aterizare pe aeroportul Otopeni.

Tip actiune: este o excursie activa, in care veti calatori cu avionul, trenul, bus-ul si chiar cu ambarcatiuni. Este destinata persoanelor mai energice, dornice sa descopere lucruri noi si atractive. Fiind un grup mic profilul participantilor trebuie sa fie unul comunicativ, sociabil, intelegator, tolerant, cu rabdare, care intelege ce inseamna vacanta in grup si faptul ca cineva coordoneaza.

Despre actiune: Am legat doua locuri asemanatoare, dar cu dimensiuni total diferite. Amsterdamul este o metropola, iar Giethoorn un sat...Ce le asemeana este faptul ca mare parte din circulatie se face in cazul amandurora pe canale, pe apa. Si sunt foarte pitoresti. O sa aveti ocazia sa vedeti o multime de lucruri inedite, pe care nu le-ati intalnit in alte locuri. In plus de vizita si plimbare pe uscat si apa, veti mai avea ceva:  ::) :) Amsterdam-ul este un loc de distractii nocturne, asa ca veti avea si fun si petrecere!  *|* :dance:

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti.
La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul "eu vreau acolo nu acolo", care nu au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

Hotelurile sunt este deja nominalizate, va puteti informa pe internet despre ele, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. 

Pentru a va face o imagine a costurilor pe care o sa le aveti in aceasta excursie, va dau mai jos cateva repere:

taxa de oras Amsterdam    12   EUR                         
taxa oras Giethorn   2   EUR                         
Mic dejun Giethorn    9.5   EUR                         
Tren transfer aeroport Amsterdam - gara centrala   5 EUR               
Transfer Amsterdam - Giethorn   25 EUR   
Transfer Giethorn - Aeroport Schipol 25 EUR               
Optionale:
- Tur Zaanse Schans , Volendam si alte sate pitoresti 45   EUR                         
- Croaziera sightseeing tour canale Amsterdam    18 EUR                
- Vizitare Rijkmuseum   18 EUR
Mancarea nu este scumpa in Olanda, iar in Amsterdam aveti o multime de posibilitati si alegeri. Considerati undeva la 120 EUR.    

Mai jos cateva poze din Amsterdam:



















si Giethorn:   





































                     


Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #1 : Miercuri, 23 Noiembrie 2016, 21:13 »
Rezervari deschise si la aceasta excursie!

Offline codrina

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 126
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #2 : Vineri, 25 Noiembrie 2016, 21:23 »
Am rezervaaaaaat *|* *|* *|*
Lidia

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #3 : Sâmbătă, 26 Noiembrie 2016, 06:56 »
Am stiut ca se doreste aceasta excursie, dar nu am crezut ca atat de mult. Intr-o singura zi s-au epuizat aproape toate locurile!

Offline codrina

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 126
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #4 : Sâmbătă, 26 Noiembrie 2016, 07:41 »
Wow......?i am spuuuuuuus....😀😀😀
Lidia

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #5 : Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017, 14:17 »
Nu mai sunt locuri!

Online Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #6 : Joi, 09 Februarie 2017, 12:59 »
Un loc liber, dintr-o renuntare, pentru o doamna, in camera dubla.

Offline simonas

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #7 : Joi, 09 Februarie 2017, 14:08 »
buna ziua,
tare mi-ar placea sa merg eu.... :)
am trimis cererea de rezervare pe numele simona stuparu


Online Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #8 : Joi, 09 Februarie 2017, 14:57 »
S-a ocupat locul liber. Nu mai sunt locuri.

Offline cori

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #9 : Sâmbătă, 01 Iulie 2017, 20:34 »
Buna ziua,
As dori sa stiu cu aproximatie ora de aterizare in Bucuresti pe 23 iulie.

Offline rodi_

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #10 : Joi, 06 Iulie 2017, 13:32 »
Cine se pregateste de excursia in Amsterdam ?

Offline codrina

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 126
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #11 : Joi, 06 Iulie 2017, 13:38 »
Euuuuuuu :worship:
Lidia

Offline simonas

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #12 : Marți, 11 Iulie 2017, 10:04 »
si eu  :)
mai e putin.... abia astept  :applause:

Online Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #13 : Marți, 11 Iulie 2017, 13:34 »
ORAR DE ZBOR:
19.07.2017 Bucuresti 14:00 - Amsterdam 15:55
23.07.2017 Amsterdam 20:55 - Bucuresti 00:35

Offline cori

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017
« Răspuns #14 : Miercuri, 12 Iulie 2017, 15:52 »
Pe 19 iulie la ce ora ne intalnim in aeroport?