Autor Subiect: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017  (Citit de 33151 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #135 : Joi, 11 Mai 2017, 17:04 »
Mai Vali ce "valuri" ai reusit sa faci  ;) . Foarte frumosa descrierea ta.  :applause:

Daca ai fi  reusit sa treci un pic peste problema ta cu femeile ar fi fost perfect , oricum ai progresat mult fata de prima zi ......
Asa arata oameni fericiti , imbujorati si veseli.
Cum ai vrea tu sa arati  dupa ce razi in hohote sau dupa ce danseazi geamparale sau dupa ce urci 30-40 minute pe carari de munte :)
Aceasta-i atmosfera in SC , palinca e adiacenta . ;)


Offline rodica64

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #136 : Joi, 11 Mai 2017, 22:40 »
Ai mare dreptate Vali, pe langa peisajele superbe pe care le-am vazut in excursiile cu SC, la fel de interesante au fost si povestile persoanelor pe care le-am intalnit in acestea.


Offline Greta

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #137 : Vineri, 12 Mai 2017, 07:59 »
Mie mi se pare ca Vali se exprima mai bine in scris si recunosc ca nu m-am asteptat sa surprinda atatea detalii cand parea ca il preocupa doar "o anume problema".
Poate ca daca nu ar fi atat de stresat de "rezolvarea problemei" si ar fi el insusi, ar vorbi despre ce observa si ce il impersioneaza "problema" s-ar rezolva de la sine.
De acord cu Rodica I asa a fost grupul din care am avut sansa sa facem parte.
 :smitten:

Offline Rami

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 213
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #138 : Vineri, 12 Mai 2017, 16:58 »
Hei,buna tuturor!
Doamne,cate s-au mai intamplat de cand nu am mai reusit sa intru pe forum,mai ales in ultimele zile ;)
Am atatea de spus ca nici nu stiu cu ce sa incep...
Asa cum am spus,in prima zi dupa ce ne-am intors,am avut parte,din nou,de o excursie minunata,alaturi de oameni minunati,in niste locuri minunate....
Cei care au mai fost in excursii cu SC,stiu ca nu e o minciuna ceea ce spun si ca aprecierea facuta mai sus nu e deloc pompoasa!
Asa cum,toti ati scris pana acum,am trait aceste zile de neuitat,datorita acestor oameni care au infiintat Singles Camp,care reusesc prin tot efortul lor sa-l mentina la cote maxime!
Asa cum a mentionat Gigi,banuiesc ca,in spatele acestor excursii,ce presupun locatii,obiective,transport,ghid(closca noastra ;)),si tot asa mai departe,exista multa,multa munca,multa,multa daruire,si pentru asta ar trebui sa le MULTUMIM!!!
MULTUMIM GIGI, SAMIZA, FETELOR DE LA AGENTIE, LIDIA, SEL, KRONDIA SI WONDERLAND(closca noastra de pe forum,care ne-a supravegheat si ne-a adus pe calea cea buna ;)) VETERANILOR,care ne-au ajutat pe noi cei mai noi sa ne integram si sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara,si tot asa mai departe,MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE NE-AU DARUIT ACESTE ZILE DE NEUITAT  :applause: :flori:
SPER,DIN TOT SUFLETUL CA NU V-AM PLICTISIT,dar asa cum am zis ,nu am mai reusit de ceva vreme sa fiu alaturi de voi,pentru ca,dupa ce m-am intors din excursie am avut niste zile pline cu de toate,bune,sau mai putin bune...
Si azi cand am reusit sa citesc am vazut ce "disputa" a creat Vali pe forum,din cauza mea :blush:
Vali,ce pot sa-ti spun? Multumesc mult pentru apreciere! Asa cum a spus si Wonderland,e tare bine sa te simti apreciat :blush: ,pentru ceea ce esti,pentru ceea ce faci,pentru ceea ce daruiesti,asa cum spunea si Rodica !
Si totusi, eu,cred ca in aceste zile petrecute impreuna,cu totii am reusit sa lasam totul la o parte,si sa fim noi insine,niste suflete si jumatate,fiecare in felul lui,sa ne bucuram,sa traim cu adevarat si sa ne bucuram de tot si de toate...
 :yeah:

Offline Rami

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 213
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #139 : Vineri, 12 Mai 2017, 17:54 »
Pentru mine, asta a fost a patra excursie, si am o "vechime" de 7 luni, dar,pot spune ca, din aceste 4 excursii mi-am imbogatit sufletul cu atatia prieteni noi, cu atatea locuri vazute, locuri in care imi doream de multa vreme sa ajung, dar, pentru ca sunt single, nu am reusit sa ajung...
Ca de fiecare data, si acum, am incercat sa retin cat mai multe nume, fete, povesti...
Nu stiu cat am reusit, pentru ca totusi, am fost vreo 30( 30 de fete imbujorate,cum zicea Vali  :blush:)!
Chiar as vrea sa-i pot spune fiecaruia cate ceva,dar nu stiu daca-mi va iesi, asa ca, imi cer scuze anticipat :worship:
Cristina spuneai la inceput ca , poate tu si Rodica, ati "deranjat" prin "stilul" vostru!
Gresit,eu cred ca, tocmai, prin "stilul " vostru, tu si Rodica, ati reusit sa creati acea atmosfera bestiala(scuzati exprimarea,dar chiar asa a fost), care pentru noi, restul, a fost de mare ajutor si benefica :bow:
Rodica_I, asa cum am spus si mai sus, esti o tipa plina de veselie si voie buna, si ai reusit sa ne molipsesti pe toti :smitten:
O dovada ca, a fost benefica, este Greta! Nu credeti?! Ati vazut ca pe drumul de intoarcere Greta a fost de nerecunoscut,in sensul cel mai bun, dupa ce s-a "virusat" cu SC si cu voi doua :giggle:
Greta, sa reusesti mereu sa fii asa vesela si glumeata! ;)
Rodica64, colega mea de camera ;),poti sa fii mandra de ce ai reusit sa faci, si sunt sigura ca te vei simti minunat la Amsterdam, Madrid...
Mioara, m-am bucurat tare mult ca ne-am revazut, si chiar sper sa ne revedem cat mai des. Sunt sigura ca si tu vei avea parte de o excursie de vis in Scotia,si nu numai....
Nina, asa cum chiar tu ai spus,acum ca deja ai fost botezata, te poti bucura la maximum de toata bucuria si trairea care inseamna aceste excursii petrecute impreuna! Cheile Nerei, te asteapta ;)
Roxy 23, ai fost pentru mine un motiv de admiratie, si, o dovada ca,atunci cand vrei cu adevarat,POTI...
Pentru cei care nu stiu, Roxana a venit special din Franta ca sa se bucure alaturi de noi de aceasta excursie!
Angela, ai avut dreptate, acelasi lucru l-am simtit si eu, la fiecare excursie , din prima, si pana azi, mereu toata lumea a fost omogena, vesela, deschisa, voioasa!
Vali, ma bucur tare mult ca, intr-un fel sau altul, ai provocat acea "sezatoare", pentru ca, eu cred ca, dupa acea discutie deschisa si sincera(cel putin, eu asa am simtit-o), am reusit  cu totii sa ne cunoastem mai bine, sa ne apropiem, si cu totii am avut doar de castigat!!!
Asa cum au spus si fetele, s-a dovedit ca si tu ai avut de castigat, si asta chiar ma bucura! Dar asa cum te-a sfatuit Nina, nu te autoexila, calatoreste, iar eu adaug, calatoreste cat mai des cu SC, pentru ca o sa ai doar de castigat! De fapt, banuiesc ca ai simtit si tu asta!
Off,off,off, mai am atatea de spus, si tare as mai sta cu voi, dar, din pacate, acum trebuie sa ma retrag...
Sper sa nu mai treaca asa de mult pana sa revin din nou alaturi de voi...
Pana atunci, va pup cu drag pe toti, va doresc sanatate multa,multa, sa aveti parte de zile frumoase, cu spor in toate ;) :smitten:

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #140 : Sâmbătă, 13 Mai 2017, 08:20 »
In primul rand, felicitari, dragilor! Ati readus pe forum ceva din spiritul originar in SCT, care, dupa parerea mea,  se cam diluase putin, cu acest topic cu feedback bogat.  Impresiile care redau stari, sugereaza atmosfera in care ati petrecut, descrierea locurilor sau aspectelor care v-au impresionat, relatiile care s-au inchegat si, mai ales continuarea in online a comunicarii calde dintre voi...
Nu doar "mi-a placut"/"a fost minunat"/"multumim...", care de altfel sunt si ele binevenite, ci o transmitere de informatii, perceptii si emotii care creeaza un tablou atractiv si relevant pentru cei noi care vor nimeri pe forum anul viitor.
 :thumbup: O0 :flori:D

Rami, ce fel de closti?




Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Rami

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 213
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #141 : Sâmbătă, 13 Mai 2017, 10:13 »
Buna dimineata Wonderland, buna dimineata tuturor!!!
Pai, sunt asa de frumoase amandoua si de mamoase si protectoare, ca nu stiu pe care sa o aleg! ;)
Sper, din tot sufletul ca nu te-am suparat cu, comparatia mea! :blush:
Eu asa am simtit, ca tu ai fost acolo si cum cineva o lua pe-alaturea cu drumul, il aduceai imediat pe drumul cel bun! ;)
Si, sincer, asta ne-a prins tare bine, noua celor mai noi, sau chiar noi si nebotezati :giggle:
Si, pentru asta iti multumim mult! :bow: :flori:
La fel a fost cu noi si Lidia, dar pe teren ;)
A avut permanent grija de noi, si mereu ne strangea in jurul ei, si, pe mine personal, asta m-a facut sa ma simt in siguranta, si din ce am inteles, asta au simtit si ceilalti! Si, ii multumesc si ei tare mult! :bow: :flori:
Si, urmeaza sa ne adune si sa ne protejeze si in Maramures ;) Abia astept :yeah:
Va pup cu drag pe toti si va doresc sa fiti sanatosi si, sa aveti parte de niste zile frumoase, cu tot ce va doriti :smitten:

Offline Valentin2016

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #142 : Miercuri, 17 Mai 2017, 13:11 »
    Buna...ce va pasa voua ,mai ales cand sunteti in superioritate numerica..Ce bine va simtiti voi cand zambiti voi unora  altora...Dar m a inspirat lumea aceea si poate ca desi la inceput m am mirat, ulterior mi am regasit gandurile in umanitatea, simplitatea si naturaletea oamenilor.Si asa cum am spus sper sa fie un secret si sa ramana un secret pentru multi, pentru pleiadele de asa zisi intelectuali si reprezentanti ai religiei.Si asa cum am spus de cate ori o voi lua razna printre lumea noastra plina de ganduri bune si sperante bune, voi merge acolo in satele pierdute din Tara motilor si poate va voi da si voua un semn sa mergem impreuna.

    Vedeti voi zi de zi cunoastem oameni, doamne si domni care mai de care, dar daca ii asculti deja ai senzatia ca au dictionarul langa ei...Vorbesc exact,exact de parca ar avea  dictionar --masina, Logan, termopan, trebuie, vreau,eu, religie, facebook,vreau,am,proprietate,eu, eu,noi - cu alte cuvinte multe varza..Scuze, am uitat un alt cuvant bine definit - fericire. Romanii descopera fericirea.Uuuu...

    Si mergi intr un loc uitat de lume unde niste oameni  creeaza o atmosfera plina de caldura buna prin niste povesti placute, pline de caldura , de zambet...Povestile lor nici nu erau mereu despre intamplari frumoase,dar ei prin naturaletea vorbirii lor ne tineau acolo in loc si ne transmiteau o atmosfera placuta...O sa fie mult mult timp si o sa treaca multa apa pe Dunare pana cand o sa mai vedeti voi asa atmosfera placuta si treizeci si ceva de fete imbujorate, din toate colturile tarii,acolo intr un colt uitat de lume...Senin senin...Oamenii aceia au suflet bun, chiar daca trec prin multe vitregii ale vietii, dar vitregiile vietii le confera povesti, naturalete, realism si nu stiu daca s a observat cand treceam pe acolo si vacile zburdau , ca sa nu mai zic de gaini caci probabil erau cele mai fericite gaini din lume...Pacat ca nu pot afisa poze pe facebook cu fericirea lor.
    Sunt un norocos ca am apucat asa ceva si sper sa mai fie inca 20 de ani asa, un secret numai de cativa oameni stiut. Cu siguranta ne vom mai vedea.

     

Offline Valentin2016

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #143 : Miercuri, 17 Mai 2017, 13:47 »
      M am intors acasa,probabil si voi , incarcat de lucruri bune, cu o atitudine si cu ganduri mult mai bune decat am plecat si asta este un lucru essential...Pot spune ca am invatat notiuni noi si aspecte noi.
      Vizitam multe locuri, intalnim multi oameni, dar de la foarte putini inveti ceva sau ...Ei bine, oamenii pe care noi i am intalnit ne au transmis foarte multe lucruri, lucruri pozitive, naive, povesti pline de naivitate si de adevar si acolo unde am ramas peste noapte au fost buni buni creatori de atmosfera...Cel putin la partea feminina..
     Odata demult, am cunoscut un om , si omul acesta ma intreaba - De unde esti? , la care eu ii raspund - Din Romania....Si el imi zice - A, inca nu este pe harta...Si eu in mintea mea - bine ca nu este...Si tot ceea ce am calatorit noi in cateva zile, nu trebuie sa fie pe harta...Caci la un moment dat cand ele povesteau, voi credeati ca ele sunt poate iesite din tipar, dar de fapt noi suntem.
       

     Zile senine.

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #144 : Miercuri, 17 Mai 2017, 19:38 »

Sper, din tot sufletul ca nu te-am suparat cu, comparatia mea! :blush:
Eu asa am simtit, ca tu ai fost acolo si cum cineva o lua pe-alaturea cu drumul, il aduceai imediat pe drumul cel bun! ;)
Si, sincer, asta ne-a prins tare bine, noua celor mai noi, sau chiar noi si nebotezati :giggle:
Si, pentru asta iti multumim mult! :bow: :flori:

Evident ca nu m-ai suparat :) Eu multumesc. Ma bucur ca e perceputa asa frumos incercarea mea de a va da o mana de ajutor. Incercare pornita, recunosc, in primul rand din dorinta de a "apara" forumul de eventuale derapaje. Apoi, din incercarea  de a incuraja pe cati mai multi dintre voi sa citeasca, sa inteleaga spiritul si importanta scrierii pe forum si sa isi lase, astfel  amprenta trecerii prin "club" . Si sa preia cat mai multi acest rol de...indrumator pentru cei nou intrati.  Asa cum de altfel se si intampla.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Rami

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 213
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #145 : Miercuri, 17 Mai 2017, 21:13 »
Buna seara tuturor,cunoscuti,sau necunoscuti ;)
Mentin ceea ce am spus, ca mie personal,si cred ca si altora,ne-au fost de ajutor toate acele indicatii, atunci cand am mai luat-o pe-alaturea cu drumul ;),asa ca multumesc wonderland,multumesc "veteranelor" Rodica si Cristina,multumesc Lidiei, si tuturor celor care ne-au ajutat pe noi cei mai fara experienta! :bow:
Offf,mai Vali,poate eu gresesc,sau nu am inteles eu bine,dar, pari tare suparat,ba chiar, furios in continuare...
Gresesc?
Asa e, ai dreptate, acesti oameni si aceste locuri,ar trebui protejate, nu de alta, dar, sa mai aiba si altii norocul nostru, sa se bucure de toate astea!
Poate eu gresesc,dar mai e un aspect, oamenii si locurile sunt deosebite, dar cred ca viata lor acolo nu e chiar asa de usoara!
Noi , mergem,ne bucuram de toate astea,dar apoi, revenim la viata de zi cu zi, iar ei, raman acolo, cu toate, cu bune , cu rele, cu bucurii, cu greutati! Si asta e un motiv in plus, ca noi, cei ce ajungem acolo, sa-i apreciem inca o data in plus, la adevarata lor valoare! :bow:
Da, aceasta excursie, e un secret," secretul" nostru, al celor care am trait aceasta experienta de neuitat, si asa cum spui si tu, acest "secret" , ne va ajuta cand vom avea nevoie de o "gura de aer proaspat", in viata de zi cu zi!
Nu stiu cum e pentru voi,dar eu asta am simtit!
Asa ca, Vali, uita de suparare, de furie si bucura-te de "secretul" asta, si de ce nu, mai "colectioneaza" astfel de secrete, care iti vor face viata mai frumoasa, de ce nu, poate la Sighisoara, daca am inteles eu bine?!
Va doresc multa sanatate tuturor, si va doresc sa aveti parte in viata voastra de cat mai multe astfel de "secrete", cum le-a trait, simtit, si  numit Vali, asa, din sufletul lui! :), si noi, pe langa el ;) :)
O seara buna si o noapte linistita sa aveti! :angel:


Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #146 : Miercuri, 17 Mai 2017, 23:22 »
Maa ce de mai scrisurii.. :) :) , Multumim dragelor pentru aprecieri :kissing: :kissing:
Valentin, iesi din casa discuta cu lumea , deschide ochi si ai sa vezi ca e mult mai multa lume fericita si imbujorata nu doar cei din SC.
Ma bucur tare mult cand vad oameni multumiti si mai ales fericiti ! :applause: :applause:
Si. ma repet, dar daca fiecare dintre noi am darui ceace vrem sa primim, mai multa iubire, mai multa voie buna, daca fiecare am uita sa fim ranchiunosi si am uita sa judecam greselile altora ci doar sa le analizam ca sa nu facem aceleasi greseli  ... lumea sigur ar fi alta .

Asa dar fetele cu spirit de observatie , multumim de ajutor si nu ne lasati de izbeliste , ca sunteti de mare ajutor aici pe forum :bow: . :flori:

Si pentru toata lumea , iubiti si fiti fericiti, bucurati-va de fiecare clipa a vieti iar in actiunile SC sa nu uitati niciodata
                                  PANTOFIORII DE DANS SI RUCSACELUL PLIN CU VOIE BUNA
Va inbratisez cu mare drag  :flori:  :smitten: .

Offline Valentin2016

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #147 : Marți, 23 Mai 2017, 12:40 »
Draga Rodica ,

    Nu stiu cum o sa fa, dar o sa ti urmez sfatul...Multumesc frumos si sper sa ne auzim si sa ne revedem cu drag.