Autor Subiect: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017  (Citit de 14283 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226

02.05.2017 – 1 loc disponibil intr-o camera dubla BAIETI – dintr-o renuntare .



INFORMATII TRANSPORT

Joi 11 mai: Pentru cei din Bucuresti, microbuzul are sa plece la ora 8.00 din statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194
Nr. microbuz: B -284- NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN  - 0751.75.33.30.



Tarif:   
610  RON/persoana  cazare in camera DBL pentru cei din Bucuresti
640 RON/persoana  cazare in camera DBL pentru cei care vin cu o zi mai devreme (Iasi - Bacau)
500 RON/pers cazare in camera DBL pentru cei care nu au conexiune la traseele anuntate din Iasi si Bucuresti si vin cu mijloace proprii
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/minunatia-gradinii-zanelor-si-relaxare-la-spa-cozia-11-14-mai-2017/
Check in: 11 mai 2017 (10 mai pentru cei care vin de pe ruta Iasi - Bacau)
Check out:   14 mai 2017
Cazare: 3 nopti (4 nopti pt cei care vin pe ruta Iasi - Bacau) la Hotel Caciulata 3* Calimanesti
Servicii incluse:
     • cazare 3 nopti la hotel Orizont 3*, mic dejun inclus (4 nopti pentru cei care vin pe ruta Iasi - Bacau)
     • acces baza SPA a hotelului
     • insotitor de grup pe tot parcursul excursiei
     • ghidaj parc national
     • transport pana la destinatie pe traseele: Bucuresti - Pitesti - Calimanesti si Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Fagaras - Avrig (Sibiu) - Calmanesti si retur
     • transport local de la hotel pana la capete de traseu si preluare la revenire
Servicii care nu sunt incluse in tarif:
    • asigurare medicala
    • pranzuri, cine
    • intrare obiective
Locuri disponibile: 30
Insotitor de grup: Lidia Mandache 0743 122 214
Ghid de la Parcul National Cozia


Este o EXCURSIE PENTRU TOTI! Cititi aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2428.0.html

Program:
Miercuri 10 mai: Ora 7.00 Plecare insotitor de grup + cei din Iasi sau se conecteaza la ruta Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Fagaras - Avrig (Sibiu) - Calimanesti. Check in ora 16.00. SPA, cina individual a la carte
Joi 11 mai: Pentru cei din Bucuresti, microbuzul are sa plece la ora 8.00 din statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.  Participantii aflati pe traseul pana la Cozia, vor putea  beneficia de transport organizat. Cei care vin din alte zone, isi vor organiza singuri drumul pana la Cozia, din pacate fiind imposibil de gasit solutii logistice pentru un grupaj colector din toate zonele tarii. Caciulata - Calimanesti este la sosea europeana, astfel incat este simplu de gasit ceva care sa va aduca acolo (autocare, microbuze de line sau chiar tren).
Dupa check in-ul la hotel, o sa va imbarcati in microbuz si o sa va deplasati pana la Brezoi. Acolo o sa faceti o plimbare pe Valea Dinozaurilor, cea  a Doabrei, urmand ca la revenirea de pe traseu sa fiti oaspetii Centrului de Informare Turistica a Parcului National Cozia. O sa primiti explicatii, o sa vedeti fotografii, dar si roci care poarta imprimate urme ale existentei in zona a uriasilor care dominau acum milioane de ani.
La revenire cina la hotelul in care veti fi cazati.
Alternativ Avand in vedere ca incursiunea pe Valea Doabrei este doar o plimbare pe malul unui rau de munte, se urca pe o panta foarte lina si totul nu dureaza mai mult de 2 ore, va recomand un program comun cu cei care zilele urmatoare urmeaza sa aleaga drumetiile. Explicatiile directorului Parcului National Cozia, facute la Centrul de informare sunt foarte interesante, veti putea astfel afla o multime de lucruri despre flora, fauna, dar si despre descoperirile de oase dinozauriene facute de el pe valea pe care urmeaza sa o strabateti. O sa fie o relaxare, luati o gura de aer curat, povestiti pe drum, vedeti niste locuri minunate. Valea Doabrei este pastratoarea unui peste amfibiu extrem de stravechi, este o veritabila fosila vie. Cu siguranta o sa-l descoperiti in paraie, asa ca o sa faceti cunostiinta cu unul dintre cei mai vechi locuitori de pe Pamant…  La revenirea la hotel SPA la hotelul in care veti fi cazati.
Vineri 12 mai Dupa micul dejun si un pic de relaxare, o sa plecam spre Manastirea Stanisoara, una dintre cele mai frumoase lacasuri de cult, arhitectura bizantina, constructie din piatra. Este un loc absolut rupt de lume, doar 5 monahi ducandu-si acolo viata linistita, in rugaciune. Dupa vizitarea bisericii manastirii si primirea unor informatii despre istoria acesteia, vom incepe ascensiunea spre unul dintre poate cele mai fascinante locuri din Romania: Gradina Zanelor. Perioada este aleasa astfel incat sa avem sansa de a prinde lalelele si irisii salbatici infloriti. Au o perioada foarte scurta in care stau asa, cu putina sansa o sa-i putem vedea deschisi. Gradina Zanelor, nu se asfla pe un traseu turistic, ceea ce o fereste de ceea ce se intampla in general cu astfel de locuri. Totul este salbatic si neamenajat, parcurgem un fir de apa, o cascada, apoi incapem sa urcam pe stancarie. Peisajele sunt absolut mirifice, iar vegetatia, endemica, nu o s-o mai intalniti la fel, in alta parte. Sus pe o stanca, in fata ochilor se desfasoara o imagine de vis: un petec de pamant de cateva sute de metri patrati unde cresc lalele salbatice si irisii. Doar caprele negre care populeaza din abundenta zona sunt martore la minunatiile acelui loc.
Traseul este mediu, are cateva zone care impun echipament semiprofesional, adica, ghete care mentin glezna si care asigura o aderenta buna pe stanca, pantalon si bluza elastica, ce permit miscari ample ale membrelor. Trecem printr-un scoc de 3 m, avem apoi 2 praguri, care pt a fi traversate este nevoie de echilibru, conditie psihica si fizica, ceva experienta. De acolo mai sunt doar 10 minute pana pe stanca Poienei Zanelor, dar daca o sa considerati ca puteti avea vertij, sau ca nu sunteti pregatiti sa treceti pragurile, va opriti. Privelistea este exceptionala de acolo, grupul tot pe acolo coboara, intr-o jumatate de ora se intoarce. Este deci un traseu ce impune un grad de pregatire fizica si un pic de curaj si vointa. Nimic nu se face fara efort, nici o satisfactie nu va fi obtinuta vreodata fara un strop de sudoare. Asa va fi si acolo, dar imaginea pe care o s-o aveti sus este fabuloasa.
Dupa 6 ore de traseu o sa ne intoarcem la Stanisoara. Acolo ne va astepta microbuzul care ne-a dus pana la manastire. O sa avem asigurat transferul pana la hotel. Un refreh si apoi o ....baie termala la piscina. Asta ne va ajuta mult la refacerea capacitatii de efort si la relaxarea muschilor.
Seara, o masa lunga si ...povesti... :)
Alternativ Dimineata, dupa ce microbuzul o sa lase „drumetii” la Stanisoara, se va intoarce la hotel unde va puteti imbarca pentru o excursie de vizitare a zonei. Va propun sa incepeti o vizita pe apa. Asta daca toate conditiile meteo sunt favorabile: imbarcarea se face de pe faleza din Caciulata, in apropierea Izvorului 1. Plimbarea dureaza aproximativ 50 de minute si parcurge traseul: Izvorul 1 din Caciulata > Calimanesti > intoarcere in amonte catre Hidrocentrala Turnu > Manastirea Cozia > revenire la punctul de plecare. Ambarcatiunea utilizata pentru acesta plimbare pe raul Olt este de productie canadiana, corespunde normelor europene si este autorizata pentru transportul a 10 + 1 persoane. Mai multe amanunte aici:  http://www.valceaturistica.ro/destinatii/plimbare-vapor-calimanesti-caciulata/ Dupa revenirea la mal, imbarcati in microbuz veti parcurge traseul Calimanesti – Baile Olanesti (38 km – cca 50 minute). Acolo o pauza de o ora, o plimbare prin statiune, la izvoare, apoi in jur de ora 12.00 reveniti la microbuz mergeti 26 km (cca 40 min) pana la Salina Ocnele Mari, pe care o puteti vizita. Inauntru functioneaza un restaurant, puteti lua masa de pranz acolo. Salina Ocnele Mari a fost de curand amenajata pentru vizitare, este chiar un loc deosebit. Unii isi aduc aminte poate de petrecerile pe care le-am avut acolo in 2014 si 2015…Va veti afla la 225 de metri fata de nivelul marii pe o intindere…sarata de 10.000 de metri patrati. Parcul turistic al Salinei Ocnele Mari are o biserica, un muzeu, restaurant, magazine de suveniruri, baruri, un teren de fotbal, de baschet, de tenis, masa de biliard, locuri de joaca pentru copii.
La ora 14.00 din nou in microbuz si faceti cale intoarsa 33 km (30 minute) si in drum spre hotel vizitati Schitul Ostrov. Este un schit de calugarite, cu hramul ”Nasterea Maicii Domnului” ce se afla amplasat pe o insula a lacului de acumulare al hidrocentralei Calimanesti de pe raul Olt, fiind legat de statiunea balneo-climaterica Calimanesti-Caciulata printr-un pod, la o distanta de 5 km de la halta C.F.R. Calimanesti-Jiblea. Biserica este rezidita pe locul unei biserici mai vechi din secolul al XIV-lea sau inceputul secolului al XV-lea, intre anii 1520-1521, fiind ctitorita de domnitorul Neagoe Basarab si sotia sa, doamna Despina.
La 15.00 ajungeti la hotel si aveti o dupa amiaza intreaga de balaceala, in piscina cu apa dulce, sau in bazinul cu apa sarata, la sauna, jacuzzi, salina amenajata. Un dus emotional  si apoi intalnirea cu cei care se intorc din drumetie.
Sambata 13 mai Dupa micul dejun ne deplasam cu microbuzul pana la Calinesti, 20 km, urmand sa pornim pe un traseu de cca 5 ore, care ne va duce in unul dintre cele mai frumoase locuri din Masivul Cozia. Sunt acolo o multime de forme de granit zoomorfe, modelate de vant in stanca, iar atractia principala o constitue pesterile "uriasilor" sapate de ploi si curentii Oltului, in munte. Ajunsi la grote, o sa avem cea mai frumoasa panorama a defileului Oltului, o imagine pe care sunt convins ca nu o sa o uitati vreodata, atat este de splendida. Traversam zone de stancarie si de padure, pe un traseu submediu ca si grad de efort. O sa fie practic o incalzire pt celelalte 2 zile care urmeaza. Prima portiune este una de urcare mai dreapta, apoi drumul continua mai usor prin padure.
Dupa excursie o masa la o gospodarie, sunt convins ca o sa va placa. Dupa amiaza SPA...iar seara socializare
Alternativ: Dupa ce microbuzul ii va lasa pe cei care aleg sa urce pe stancile de la Grota Zmeilor, se intoarce in jur de ora 10.00 la hotel, urmand sa va duca intr-un tur de manastiri, cu valoare istorica deosebita: Manastirea Stanisoara, Manastirea Cozia si Manastirea Turnu. Nu, nu e pelerinaj…zona ce inconjoara aceste locuri este foarte pitoreasca si veti avea prilejul sa va plimbati intr-un cadru natural de exceptie. Veti zabovi in fiecare din aceste locuri cca o ora, apoi va veti opri la DaDa, pentru pranz. Dupa amiaza, la fel ca in ziua anterioara wellness in complexul hotelului.
Duminica 14 mai. Mergem cu totii, cu microbuzul pana la Motelul Lotrisor. De acolo o luam la stanga, pe un drum forestier ce duce la Cascada Lotrisor. Va fi o plimbare frumoasa, de final....Este accesibila tuturor, este un simplu drum ce serpuieste prin minunatele si unice Chei ale Lotrisorului pana la cascada.

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe topicul deschis aici pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la “Rezervari”. Imediat dupa inscriere veti primi un Email automat de la agentie care contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului.

Profil: se adreseaza persoanelor active, carora le place muntele si-l inteleg....dar si celor care-si doresc sa ia o gura de aer, sa se relaxeze la SPA, sa socializeze, sa cunoasca prieteni noi.

Echipament. Chiar daca nu este o actiune 100% montana, pt ca avem 2 zile de drumetie, este nevoie de un echipament adecvat perioadei si locului in care mergem:
- rucsac 20 - 40l
- bocanci de munte preferabili cu talpa vibram .
- sapca, bereta, bandana sau palarie.
- tricouri ideal ar fi din polartec.
- bluza tip polar
- bluza termica cu gluga, in caz ca timpul este mai rece
- pelerina. Aici este o discutie, pelerina este buna pt momente mai statice sau trasee usoare si scurte, daca insa traseul este lung este de preferat sa aveti o pereche de pantaloni impermeabili care se trag peste cei normali si o geaca speciala pt ploaie. Uitati-va la eticheta sa aveti garantia ca rezista la 30.000 mm coloana de apa minim. Ceea ce vi se pare un foita prin care nu trece apa de cele mai multe ori este doar o protectie contra vantului si a unei ploi usoare si scurte. Daca ploua intens, nu e buna de nimic...

Precizari  Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atiinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!

Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.

In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.

Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.

Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/

Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.
Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca.

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.
Mancare: Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu voi apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.

Vremea: Este o actiune montana, si cum muntele inseamna pentru organizatori responsabilitate, se intampla ca din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. sa fie necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de catre insotitorul de grup cu consulatarea conducerii Parcului National Cozia si anuntarea din timp a grupului.

Cateva imagini din excursiile de anii trecuti....



































Hotelul in care veti fi cazati:

Hotelul Orizont Cozia 3* este cel care ne gazduieste de 3 ani incoace actiunile din zona. Baza SPA este noua, a fost finalizata acum un an si ceva, in luna august 2013. Pune la dispozitia celor cazati: o piscina cu apa dulce incalzita la 28°-30° C, o piscina cu apa sarata incalzita la 35° 36° C – adusa direct de la Ocnele Mari, un jacuzzi pentru "rasfat maxim", dusuri moderne cu hidromasaj si cromoterapie, etc.
Sauna finlandeza cu cromoterapie, baie turceasca – hamam, care va invaluie in aburul inmiresmat de menta si eucalipt, fantana de gheata pentru revigorare maxima, dusul emotional ce imbina ploaia tropicala cu ceata rece dar si cu masaj acvatic, cabina de masaj si sala de cromoterapie si de relaxare.
Are de asemenea si o salina cu pereti din caramizi de sare de Himalaya, cu proprietati terapeutice speciale, si o grota de sare formata din bolovani de sare de la Ocnele Mari. In salina sunt inhalati aerosoli salini cu ajutorul carora se trateaza diverse afectiuni, in special afectiunile respiratorii.
Toate acestea intra in tariful excursiei. Daca doriti sa faceti masaj sau reflexoterapie (va recomand cu toata caldura, eu acolo am scapat de durerile la picior...) trebuie programare si se plateste. Tarif 25 RON/30 minute.

Cateva fotografii facute de mine, la actiunea din toamna 2014:






Bazi cu apa dulce



Jacuzzi 4 persoane


Jacuzzi 2 persoane



Bazin cu apa sarata


Grota cu sare



Sauna uscata


Dus "emotional" cu 4 programe si sauna umeda cu aromoterapie



Fantana de gheata



Mese masaj

Ce imi place la acest hotel este micul dejun. Foarte diversificat, pt toate gusturile. O nota 10 pt acest serviciu. Am facut ceva poze si din salonul rosu, acolo unde se serveste breakfast-ul, o sa le postez, sa aveti o imagine a ceea ce descriu...

Conditiile de cazare sunt f.bune pt 3 stele, este curat, aranjat cu gust. Au climatizare, se poate raci atmosfera din camera, iar cand este mai frig sunt foarte promti cu pornirea caldurii...

Deci un loc foarte potrivit pentru recuperare...Ziua drumetii in munte, dupaamiaza SPA, seara la restaurant... :)

Feed back-uri de anii trecuti:

2016: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2204.0.html

2015: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2051.45.html

2014: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1725.0.html

2013: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1419.0.html

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #1 : Marți, 20 Decembrie 2016, 11:23 »
Rezervarile sunt deschise! Inscrierile la aceasta excursie se pot face aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/minunatia-gradinii-zanelor-si-relaxare-la-spa-cozia-11-14-mai-2017/

Offline delphin

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #2 : Vineri, 13 Ianuarie 2017, 02:04 »
Bine v-am gasit in noul an!
 
Gigi,  sa te intreb ceva:  daca urc din Sebes, se ajusteaza pretul?  daca da,  cu cit?

sa aveti o zi de iarna super!
Toate cele bune sa fie,
Gabriela

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #3 : Vineri, 13 Ianuarie 2017, 07:33 »
Delphin, la excursiile la care am creat grupaje cu stop-uri se ajusteaza, functie de km efectuati, am si postat asta. In cazul acestei excursii am luat in calcul doar ca cei care vin de pe ruta Iasi au noapte in plus (costurile fiind acoperite partial de agentie pentru fiecare), tratand Bucuresti - Calimanestei unitar, distanta fiind scurta. 

M-ai intrebat de urcare la Sebes, dar nu este conexiune la Sebes. Exista doar doua trasee anuntate:

Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Fagaras - Avrig (Sibiu) - Calimanesti (cu plecare in 11 mai)

si

Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Calimanesti

In situatia ta si a celor care vin din alte zone decat cele pe care exista traseu sau conexiune la acesta, deci fara transport asigurat, tariful este de 500 lei.

Offline delphin

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #4 : Vineri, 13 Ianuarie 2017, 10:44 »
Oo,  da,  ai dreptate,  nu am cum sa ma alipesc grupului de la Iasi,  la intersectia inainte de Sibiu ruta e spre Ramnicu Vilcea, nu trece prin Sibiu.
Multumesc mult pentru precizari :-)
Imi place excursia asta,  analizez chestia cu transportul si ma hotarasc.

O zi super faina!
Va imbratisez cu drag pe toti  :)
Toate cele bune sa fie,
Gabriela

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #5 : Miercuri, 08 Februarie 2017, 18:59 »
Hotelul este acelasi la care am fost cazati de fiecare data pentru aceasta excursie, am completat mesajul prrincipal cu prezentarea acestuia insotita de fotografii. Le puteti vizualiza.

Am trecut in programul fiecarei zile, pe langa activitatile dinamice si unele alternative care se adreseaza ca propunere celor care nu prefera drumetiile.

Offline ancastoe@yahoo.com

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #6 : Luni, 20 Martie 2017, 11:35 »
Buna ziua, sunt nevoita sa ma retrag din aceasta frumoasa excursie, daca doreste cineva sa ocupe acest loc disponibil, va rog sa ia legatura cu agentia,(dna Samiza cunoaste disponibilitatea),sau sa-mi comunice pe email ancastoe@yahoo.com intentia - Anca Serban                                                                                                                                                                     

Offline f-1969

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #7 : Marți, 21 Martie 2017, 18:32 »
Buna seara! Mai este cineva din Constanta care merge in aceasta excursie?

Offline judit622

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #8 : Joi, 23 Martie 2017, 15:26 »
Bun?,eu vin din Cluj ?i la ce or? trebuie s? fiu la hotel? dac? mai este cineva din Cluj ? mul?umesc .

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #9 : Vineri, 24 Martie 2017, 06:30 »
La hotel este foarte indicat sa ajungeti in jur de 12.00. In jur de 13.00 - 14.00 o sa fie plecarea spre Brezoi, pentru primul program.

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #10 : Joi, 30 Martie 2017, 13:39 »
Va rugam sa va inscrieti pe listele de transport:

Inscrierea in lista de transport se face prin preluarea ultimei postata de cineva aici pe topic si adaugarea numelui si a unei initiale. Va rog mult sa o faceti personal.

Lista de transport: Bucuresti – Pitesti – Calimanesti si retur.
1.
2.
3.

Lista de transport: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Fagaras – Avrig (Sibiu) – Calimanesti si retur.
1.
2.
3.

Offline f-1969

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #11 : Duminică, 02 Aprilie 2017, 18:18 »

Lista de transport: Bucuresti – Pitesti – Calimanesti si retur.
1. Daniela-Mirela F.
2.
3.

Lista de transport: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Fagaras – Avrig (Sibiu) – Calimanesti si retur.
1.
2.
3.

Offline ioanabil

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 240
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #12 : Luni, 03 Aprilie 2017, 09:18 »
Lista de transport: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Fagaras – Avrig (Sibiu) – Calimanesti si retur.
1. Bravarenco Ioana (cu urcare din Brasov)
2.
3.

Offline Matei Mihaela

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #13 : Marți, 04 Aprilie 2017, 21:24 »
Lista de transport: Bucuresti – Pitesti – Calimanesti si retur.
1. Daniela-Mirela F.
2.Mihaela MateiE
3.

Lista de transport: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Fagaras – Avrig (Sibiu) – Calimanesti si retur.
1.
2.
3.

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
« Răspuns #14 : Marți, 04 Aprilie 2017, 22:23 »
Aveti mare grija cand va treceti pe listele de transport:
Se preiau ambele liste chiar daca va treceti doar pe una
Verificati intotdeauna daca ati preluat ultima lista, fara a ii omite pe cei care s-au inscris deja.
Am actualizat cele doua liste de transport

Lista de transport: Bucuresti – Pitesti – Calimanesti si retur.
1. Daniela-Mirela F.
2. Mihaela Matei
3.

Lista de transport: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Fagaras – Avrig (Sibiu) – Calimanesti si retur.
1. Bravarenco Ioana (cu urcare din Brasov)
2.
3.