Autor Subiect: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017  (Citit de 33457 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226

 

A aparut un loc liber dintr-o renuntare intr-o camere Dbl la baieti.

Tarif: 790 RON/ persoana - cazare in camera DBL
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/delta-si-mare-la-sulina-excursie-de-vara-5-9-iulie-2017/
Check in: 5 iulie 2017
Check out: 9 iulie 2017
Cazare: 4 nopti Pensiunea Delta Miraj Sulina ***
Servicii incluse:
     • cazare 4 nopti la pensiune de 4*, mic dejun inclus
     • 4 cine calde, cu cate 2 feluri de mancare. Ex: plachie de somn si desert.
     • insotitor de grup din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei
Nu sunt incluse:
     • transport pana la Tulcea*
     • transport pe apa Tulcea - Sulina**
     • excursiile pe canale, pe lacuri, in zonele de cuibarit, la Letea.(Cititi va rog explicatiile referitoare la organizarea si desfasurarea acestor excursii)
     • taxa de rezervatie Delta (5 RON/pers/zi)
     • taxa de rezervatie Delta (5 RON/pers/zi)
Locuri disponibile: 36
Insotitor de grup:GABI  LALA  0723/337963
Transport
Va propun, solutia folosita cu succes anii trecuti pentru transportul de la Bucuresti spre Tulcea si in continuare pana la Sulina:
•   se pleaca din Bucuresti cu Compania Augustina de la Autogara Augustina- adresa Calea Plevnei nr 242 A ( vis a vis de Carrefour Orhideea)
•   ora plecarii este 7.00, iar la Tulcea se ajunge la 11.30 la Tulcea (traseu prin Slobozia – Harsova). –Costul pe sens autocar Bucuresti -Tulcea este de 70 lei.
 O sa deschidem o lista de inscriere la acest mijloc de transport si insotitorul de grup se va ocupa sa rezerve locuri. Anul trecut intreg autocarul a fost ocupat de gupul nostru...
•   de la Tulcea se pleaca spre Sulina cu nava rapida, la ora 13.30 este plecarea, iar la 17.30 ajungeti in micutul port Sulina. Tarif = 56 lei/pers. Si pentru acest mijloc de transport se va deschide lista, la fel insotitorul de grup se va ocupa de rezervare.
•   la intoarcere sunt 2 variante, cu salupa Diana (nava rapida) care pleaca la 7 dimineata din Sulina sau, cum s-a procedat anul trecur, cu transport local aranjat de gazda noastra, proprietarul pensiunii in care veti fi cazati. Ambele variante au acelasi pret, respectiv  60 lei.
•   In Tulcea, lasati bagajele la autogara, la depozit (se plateste 3 lei) si intre 11.30 si 13.00 puteti vizita un muzeu exceptional: Muzeul Ecoturistic Delta Dunarii , la care biletul de intrare costa 10 lei si se poate aranja si un ghidaj care pentru intreg grupul costa 50 de lei.
•   Plecarea din Tulcea cu autocarul de ora 14.00 – se rezerva locuri la compania de transport – iar la 18.30 ajungeti in Bucuresti
Cu ajutorul si implicarea insotitorului de grup veti scapa de orice „durere de cap” referitoare la transportul pe segmentul Bucuresti – Tulcea – Sulina, veti calatori in grup, va veti cunoaste deja inca de pe drum, singura conditie este sa va inscrieti pe listele deschise pe forum personal (nu, cum am mai vazut la cate cineva „ma cheama Viorica D, va rog sa ma treceti si pe mine pe lista”), individual (nu eu inscriu pe nu stiu cine care m-a rugat) si cu responsablitatea angajamentului de a calatori in acest fel. Insotitorul de grup garanteaza sau chiar achita pentru fiecare in parte la companiile de transport pe uscat si apa si daca nu veniti el ramane cu paguba. Asa ca daca nu mai participati, sau hotarati sa calatoriti in alt fel, asa cum v-ati trecut pe lista va rog sa va si stergeti.

Organizarea si desfasurarea excursiilor de vizitare a florei si faunei Deltei Suntem oaspetii Pensiunii Delta Miraj pentru a patra oara. Din mai multe motive: unul este calitatea serviciilor, apoi posibilitatea relaxarii intr-o zona amenjata cu piscina si scaune solare, dar alegerea de colabora in continuare cu aceasta locatie este experienta marinareasca a gazdei noastre, modul profesionist si responsabil in care organizeaza excursiile pe apa. Pentru cine nu a fost niciodata in Delta va explic in cateva cuvinte. Ambarcatiunile cu care o sa mergem in excursii, sunt de tip cataraman 12 locuri, barci cu motor de 6 locuri, deci ceva usor. Nu va asteptati la nu stiu ce salupe cu scaune capitonate si tapitate in alb, de 2-4 locuri asa cum vedeti in...filme. Acelea sunt exclusiviste, ar costa o gramada de bani...De ce nu ambarcatiuni mai mari si mai comode? Raspunsul este simplu: pentru a intra pe canale e nevoie de ambarcatiuni usoare sa nu faca mult zgomot...Asa pasarile nu se sperie, va puteti apropia de ele. Intradevar nu au confortul unei ambarcatiuni de mari dimensiuni, au unul mediu, dar suficient pentru a te simti bine, cine  mai fost cu barca stie ce inseamna acest lucru. Distantele pe care le parcurgem sunt scurte, iar timpul de mars este de cca 2 ore, deci nu o sa ramaneti intepeniti nu stiu cate ore...Revin acum la gazda, la d-nul Ionita. Stie foarte bine ce inseamna apa, evalueaza riscurile si trece peste partea comerciala si daca simte ca exista si cea mai mica posibilitate sa se intample ceva, amana excursia. O ora, doua, pana cand stau valurile sau vantul. Deci cand plecati stim si noi si el si voi ca totul este safe. Daca sunteti persoane aventuroase, va place riscul, va rog mult nu va inscrieti, nu vrem sa avem probleme acolo. Fac toate aceste precizari, pentru ca in 2016 am avut in grup trei persoane iresponsabile care nemultumite ca nu s-a iesit cu barcile cand au vrut ele, au cautat in sat alte posibilitati. Au gasit ceva gata sa se scufunde, apoi s-au dus cu barcagii fara agrement, fara autorizatie de a duce turisti in Delta. S-au intors ude pana la piele, inghetate de vant si suparate...pe noi. :-\ Au fost cazuri izolate, de 10 ani de cand avem grupuri in Delta sunt primii care au facut asa ceva, dar pentru ca s-a intamplat am tinut sa va fac precizarile inainte: nu raspundem de actunile individuale, in afara organizarii pe care o facem pentru grup. Si nici nu vrem sa avem in grup astfel de persoane.
Trebuie inteles ca oamenii aceia au tot interesul sa faca excursiile pe apa, pentru ca ei castiga din asta, dar ca orice om profesionist si responsabil refuza sa faca ceva daca simte riscuri. Sezonul in care mergeti putin probabil sa creeze situatii in care sa nu puteti iesi cu barcile, dar pentru a va informa corect, nu se stie niciodata. Dr e vorba de o amanare, nu de anulare, vremea se restabileste usor si excursiile se pot relua.
Vrem sa va aratam frumusetile Deltei in modul cel mai comod si accesibil cu putinta. Eu ca organizator am fost de zeci si zeci de ori acolo, Ionita e de-a locului, Sel are si el experienta locului. Asa ca aveti incredere in echipa asta si o sa vedeti fara riscuri, comod, lucruri foarte foarte frumoase.
Inscrierile se fac pe site-ul www.singlescamp.ro Dupa inscriere veti primi un Email de rezervare de la agentie. Rezervarea devine activa in momentul achitarii avansului. Ocuparea locurilor se va face in ordinea platii avansurilor.
Important: Aceasta vacanta se adreseaza DOAR persoanelor single (fara partener). Scopul nu este unul exclusiv turistic, ci se doreste a fi si un cadru de intalnire, cunoastere, de comunicare si de socializare a persoanelor singure. Face parte dintr-un program mai larg, inceput in 2010, ce cuprinde vacante, excursii, drumetii, tururi, circuite, sejururi, evenimente, party-uri, toate acestea oferind ocazia de a largii cercul de prieteni ai fiecarui participant.
La toate actiunile noastre transmiterea informatiilor se face doar pe forum, pe topicul deschis pentru fiecare vacanta in parte. De aceea daca intentionati sa participati si mai ales daca v-ati facut rezervare este recomandat sa urmariti ceea ce apare pe topic. Daca sunteti o persoana ocupata, atunci indicat este sa folositi abonarea la topic. Cum se face? Simplu! - deschizand topicul si apasand tasta "notify" (zona de deasupra ferestrei principale), veti primi pe Email tot ceea ce se scrie pe topic (asta in situatia in care aveti cont de user pe forum si v-ati dat adresa de Email corecta). Este adevarat ca pot fi doar discutii intre cei care s-au mai inscris la respectiva actiune si poate nu sunteti interesati de comunicare, dar pot fi de asemenea informatii si detalii importante pe care le-am transmis noi. Legate de transport, de intalnire, echipament, vreme si multe altele. Nu transmitem informatii nici pe Email, nici telefonic, folosim acele canale doar in mod exceptional pentru lamuriri si lucruri ce nu pot fi puse la punct in alt fel. Deci gasiti tot ce aveti nevoie. In cazul in care aveti nelamuriri sau intrebari postati-le pe topic, raspunsurile pe care le dau pot fi generale, interesand si pe altii.
Detalii
Sulina a fost odata un orasel infloritor, acum insa i-au ramas doar amintirile. Si bineinteles Dunarea si Marea Neagra. Ofera posibilitatea de plaja si de baie in mare  este foarte aproape de cateva obiective deosebite, padurea de stejari Letea cu caii salbatici de acolo, lacurile Rosu, Rosulet, Golful Musura, canalului Erenciuc singura rezervatie de arin negru. Plaja este exceptionala la Sulina, gazdele o sa ne puna la dispozitie transfer gratuit pana la plaja si inapoi, asa ca vom putea imbina o zi de plimbare pe canale, unde vedem pasarile, nuferii, vegetatia deosebita

Pensiunea are mai multe zone de relaxare, are si piscina, asa ca cine nu doreste sa mearga la plaja la mare, poate sa ramana acolo. Este situata la intrarea in Sulina, intr-o zona linistita, mai retrasa de agitatia orasului , are in fata ponton la Dunare, amenajat cu masute si umbrele. De acolo se poate pescui.
Vom fi doar noi in pensiune, o s-o ocupam in totalitate. Seara vom avea petreceri, am primit acordul gazdelor de a sta in local si a pune muzica...Asa ca ziua plimbari, dupa amiaza plaja la mare, iar seara...dans! *|* :dance:

Precizari
Actiunea aceasta se adreseaza celor carora le place natura, care vor sa decopere zone mai salbatice. O sa vedem o multime de pasari, nuferi, trecem prin sate vechi pescaresti. Zona salbatica evident ca are pe langa frumuseti si disconforturile sale...Nu avem toalete, locuri de amarare, pe drum e un pic de curent. Barcile trebuie sa gliseze, asta inseamna ca exista o viteza minima...

Fotografii cu locatia in care o sa stam, locul in care este amplasata, plaja de la Sulina











































Micul dejun:






Plaja la Sulina ....






Actiunile de pana acum in Delta: Puteti de aici sa va informati despre cum se desfasoara o excursie Singles Camp...Puteti citi feed-back-uri si vedea o multime de fotografii....Va recomand in special pe cele din 2015, pt ca este aceiasi destinatie, locatie si program.

2015 au fost doua:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2112.90.html
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2049.0.html

2014: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1738.0.html

2013: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1429.0.html

2012: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1202.0.html

2011: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1073.0.html

2010: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,530.0.html

Poze facute de mine sau primite de la participantii de anii trecuti in Delta:





















         

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226

Offline costinjb

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 134
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #2 : Joi, 29 Decembrie 2016, 00:26 »
M am inscris,in ianuarie platesc excursia.Perioada este excelenta sper sa avem timpul frumos.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #3 : Vineri, 13 Ianuarie 2017, 17:58 »
Va propun, solutia folosita cu succes anii trecuti pentru transportul de la Bucuresti spre Tulcea si in continuare pana la Sulina:

•   se pleaca din Bucuresti cu Compania Augustina de la Autogara Augustina- adresa Calea Plevnei nr 242 A ( vis a vis de Carrefour Orhideea)
•   ora plecarii este 7.00, iar la Tulcea se ajunge la 11.30 la Tulcea (traseu prin Slobozia – Harsova). Costul pe sens autocar Bucuresti –Tulcea este de 70 lei. O sa deschidem o lista de inscriere la acest mijloc de transport si insotitorul de grup se va ocupa sa rezerve locuri. Anul trecut intreg autocarul a fost ocupat de gupul nostru...
•   de la Tulcea se pleaca spre Sulina cu nava rapida, la ora 13.30 este plecarea, iar la 17.30 ajungeti in micutul port Sulina. Tarif = 56 lei/pers. Si pentru acest mijloc de transport se va deschide lista, la fel insotitorul de grup se va ocupa de rezervare.
•   la intoarcere sunt 2 variante, cu salupa Diana (nava rapida) care pleaca la 7 dimineata din Sulina sau, cum s-a procedat anul trecur, cu transport local aranjat de gazda noastra, proprietarul pensiunii in care veti fi cazati. Ambele variante au acelasi pret, respectiv  60 lei.
•   In Tulcea, lasati bagajele la autogara, la depozit (se plateste 3 lei) si intre 11.30 si 13.00 puteti vizita un muzeu exceptional: Muzeul Ecoturistic Delta Dunarii , la care biletul de intrare costa 10 lei si se poate aranja si un ghidaj care pentru intreg grupul costa 50 de lei.
•   Plecarea din Tulcea cu autocarul de ora 14.00 – se rezerva locuri la compania de transport – iar la 18.30 ajungeti in Bucuresti


Cu ajutorul si implicarea insotitorului de grup veti scapa de orice „durere de cap” referitoare la transportul pe segmentul Bucuresti – Tulcea – Sulina, veti calatori in grup, va veti cunoaste deja inca de pe drum, singura conditie este sa va inscrieti pe listele deschise pe forum personal (nu, cum am mai vazut la cate cineva „ma cheama Viorica D, va rog sa ma treceti si pe mine pe lista”), individual (nu eu inscriu pe nu stiu cine care m-a rugat) si cu responsablitatea angajamentului de a calatori in acest fel. Insotitorul de grup garanteaza sau chiar achita pentru fiecare in parte la companiile de transport pe uscat si apa si daca nu veniti el ramane cu paguba. Asa ca daca nu mai participati, sau hotarati sa calatoriti in alt fel, asa cum v-ati trecut pe lista va rog sa va si stergeti.

Asa ca deschidem listele pe care am rugamintea sa le duceti mai departe impreuna, iar inscrierea s-o faceti asa cum s-a cerut, personal si individual.

Autocar Bucuresti - Tulcea
1.
2.
3.
4.

Transport cu nava rapida Tulcea - Sulina
1.
2.
3.

Offline gschipor

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #4 : Duminică, 15 Ianuarie 2017, 16:47 »
Gigi, pentru cei care trebuie sa vina cu masina lor, exista in Tulcea o parcare pazita in care se poate lasa masina pana la intoarcere ?

Offline SEL

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #5 : Duminică, 15 Ianuarie 2017, 19:37 »
Exista parcari pazite.Anul trecut costa 10 lei/zi.

Offline gschipor

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #6 : Duminică, 15 Ianuarie 2017, 20:09 »
Ok, merci SEL.
George

Offline costinjb

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 134
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #7 : Luni, 16 Ianuarie 2017, 23:34 »
Daca este posibil,postati si adresa parcarii supravegheate o lasam masinile.Multimesc.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #8 : Marți, 17 Ianuarie 2017, 07:08 »
Pentru parcare apropiata de locul de imbarcare pe nava:

SC TRANSION EXIM Co SRL Deva, Punct de lucru Tulcea-str. Portului nr. 40 - incinta TULCO (fosta fabrica de conserve peste)0735 075 797 /0743177181

Aveti mai jos si o harta google:

https://www.google.ro/maps/place/Strada+Portului+40,+Tulcea/@45.1820034,28.7911117,17z/data=!4m2!3m1!1s0x40b7595a443f39fd:0x84e6e1dc99cb6adb

Este foarte aproape de gara fluviala, de unde se ajunge si la pontonul navei rapide. Sunt 10 minute pe jos sau se poate lua un taxi.

Parcari de durata mai ofera Hotelul Delta (dar nu este incinta la fel ca la Tulco).

Cele doua parcari sunt cu taxa.

Gratuit, la sfatul tulcenilor:

Pentru parcare gratuita - zona Lac Ciuperca, mai exact pe strada Dumitru Ivanov (zona hotel-restaurant Insula). E foarte aproape de Portul Tulcea si parcarea a fost marita anul trecut, este in zona paza de la Lacul Ciuperca ce patruleaza si noaptea in zona + este o zona linistita + nu sunt probleme cu apa in caz de ploaie torentiala.

Offline costinjb

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 134
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #9 : Marți, 17 Ianuarie 2017, 15:14 »
Multumesc.

Offline Andrada6

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #10 : Luni, 06 Februarie 2017, 15:33 »
M-am inscris si eu in aceasta excursie, prima cu singlescamp si as dori sa stiu daca e cineva care pleaca de la Sibiu ??? Exista vreo varianta de conexiune Sibiu/Bucuresti la ora aceeea atat de matinala ? Multumesc

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #11 : Marți, 07 Februarie 2017, 07:35 »
Andrada, sfatul meu este sa iei in calcul sosirea cu seara inainte in Bucuresti. Dupa cate stii eu insotesc multe din grupurile Singles Camp&Travel si sunt din Sibiu (la aceasta excursie insa este altcineva) si prefer sa calatoresc cu Transmixt sau Fany, ambele pleaca in jur de 15.00 din Sibiu si ajung in Militari la 21.00.

Daca mai este cineva din Sibiu si merge cu masina personala puteti imparti costurile de drum (benzina, parcare Bucuresti pe perioada a 5 zile) - plecand in jur de ora 00.00. Ajungeti mai repede dar nu riscati pierderea autocarului de linie.

Offline Andrada6

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #12 : Miercuri, 15 Martie 2017, 11:30 »
Cat dureaza transportul de la Sulina la Tulcea ?

Offline bruno

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 137
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #13 : Miercuri, 29 Martie 2017, 03:35 »
Buna Gigi, am o fiica de 16 ani, pot sa vin cu ea la aceasta excursie?
Daca e posibil putem sa dormim in aceeasi camera?
As vrea sa vada Delta cu mine.

Offline dutchessa

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #14 : Miercuri, 05 Aprilie 2017, 12:35 »
Autocar Bucuresti - Tulcea
1. Lidia P.
2.
3.
4.

Transport cu nava rapida Tulcea - Sulina
1. Lidia P.
2.
3.