Autor Subiect: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017  (Citit de 34921 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« : Miercuri, 11 Ianuarie 2017, 09:56 »
INFORMATII TRANSPORT

Plecare din Bucuresti: 23 iunie 2017 , ora 09:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu.
Auto: Microbuz, numar de inmatriculare :B- 284 - NEW
Sofer: Bogdan : tel : 0751.753.330.

Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .



Tarif: 375 lei  - cazare in camera DBL
Avans: 100 lei
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/bujorul-inflorit-din-ciucas-si-canionul-7-scari-23-25-iunie-2017/
Plecare:  23 iunie 2017
Sosire:   25 iunie 2017
Cazare: 2 nopti la Pensiunea Gentiana 3* https://guesthouse-gentiana.com/Brasov/
Numar de locuri: 35
Servicii incluse:
     • cazare 2 nopti la pensiune 3*, mic dejun inclus
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
     • ghid montan
     • transport zonal
Insotitor de grup: Lidia Mandache, telefon 0743 122 214.
Servicii care nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • asigurare storno
     • mese*
     • transport pana la destinatie. Vor fi organizate plecari din:
- Bucuresti. Traseul va fi: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Bradet, Sacele
- Iasi Traseul va fi: Iasi – Iasi – Bacau – Onesti – Brasov – Bradet, Sacele
Transportul nu este inclus in pretul excursiei si se achita cf km parcursi.   
Transport Bucuresti    80 lei
Transport din Iasi    100 lei
Transport din Bacau, Onesti   70 lei
Trnsport din Ploiesti  60 lei
Transport din Brasov 40 lei
Am rugamintea sa folositi acest serviciu conex al excursiei, sa nu propuneti grupaje auto decat daca sunt in afara traseelor comunicate ma sus.
Aici pe forum se va deschide o lista de inscriere la transport, unde fiecare se va adauga cu nume, initiala prenumelui si locul de imbarcare.

Despre mese. Pranzul o sa-l luati, cei care mergeti in drumetii, pe traseu, cei care raman la pensiune insa pot opta la a lua masa acolo. Cina va fi comuna pentru toata lumea, o sa alegem un meniu pentru vineri si unul pt sambata seara. Costa 35 -40 lei, se achita direct la locatie si consta in:

Cina vineri

Pulpe de pui dezosate/ piept de pui la gratar cu cartofi si salata de varza.
Trigoane cu vanilie de casa
0.5 l apa

Cina sambata

Gustare taraneasca la foc de tabara din partea casei.
Pastrav la gratar cu cartofi natur.
Inghetata asortata.
05.l apa.
Cateva explicatii: Este o actiune de week-end care se adreseaza persoanelor mai active, dar este deschisa pt plimbare si socializare si pentru cei mai putini antrenati fizic. Deci drumeti sau nu, haideti cu noi! Locatia este foarte frumoasa, daca nu vreti sa urcati iiputeti ramane acolo, sau face o plimbare in zona, iar seara sa fiti impreuna cu ceilalti la party! Pt ca asa sta bine unor drumeti, ziua pe munte seara la petrecere si dans!

Este o EXCURSIE PENTRU TOTI! Cititi aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2428.0.html

Program:
Ziua 1: Pensiunea Gentiana – Dambu Morii - Canionul 7 Scari si retur
Ne cazam, luam masa de pranz si la ora 15.00 ne imbarcam in microbuz si plecam spre Timisu de Jos, in zona Dambu Morii. Sunt vreo 20 km de parcurs cu microbuzul deci pe la 15.30 lasam masina in parcarea amenajata si intram pe traseul marcat cu banda galbena. Sunt 45 min de parcurs pana la intrarea in canion pe un drum forestier, de-a lungul paraului Sipoaia. Traseul prin canion poate fi parcurs cu ajutorul unor scari  si a unor pasarele metalice nefiind nevoie de echipament specializat , dar obligatoriu cu echipament de munte (cel putin ghete sau bocanci).  Actualele trepte construite din otel zincat nu mai pun nici un fel de probleme. Balustradele sunt tot din otel zincat. Cea mai lunga scara are 14,5 metri, iar imaginea pe care o ofera este spectaculoasa. Pentru siguranta, din loc in loc au mai fost adaugate cateva elemente de sustinere.Este foarte indicat ca la urcare sa aveti manusi, pentru a evita disconfortul contactului cu metalul rece.
Canionul Sapte Scari,  situat in Masivul Piatra Mare la altitudinea de 948 m este un defileu sapat in calcar, are lungimea de 160 metri si  o diferenta de nivel de 58 m. Defileul este format din zece trepte cu inaltimi intre 2.5 si 15 metri, transformate in cascade prin volumul de apa al paraului ?apte Scari, afluent de stanga al ?ipoaiei.  Denumirea ,,SapteScari” vine din anii 1920-1930 cand accesul se facea pe sapte scari din lemn.
In aceasta zi este obligatoriu sa aveti o incaltaminte adecvata umezelii, o gheata cu grad de impermeabilitate ridicat si pentru ca temperatura, indiferent de sezon, este scazuta, in rucsac e recomandat sa aveti pregatita o bluza termica.
Pentru a stii ce ce e acolo, imaginati-va sapte rupturi de panta si sapte cascade insiruite si veti avea in fata ochilor panorama Canionului “7 Scari” din muntii Piatra Mare. Va fi greu sa vedeti insa cu ochii mintii frumusetea peisajului, care nu poate fi exprimata in cuvinte.
OBLIGATORIU trebuie sa aveti cu voi cartea de identitate! Tariful de acces in canion este de 10 lei.
Este un traseu usor, de cca 2,5 ore dus-intors, cu pauze pentru fotografii.
Cina la ora 20.00, socializare si dans
Ziua 2 Cabana Muntele Rosu (1280m) – Varful Muntele Rosu (1765m) – Saua La Rascruce (1805m)– Saua Gropsoarele (1663m) – Cabana Ciucas (1595m) – Fantana N. Ioan (izvoarele Teleajenului)
Durata: 5 – 6 ore
Este ziua dedicata in intregime Muntilor Ciucas. In perioada in care mergem, muntele devine locul unui fenomen unic in Romania prin extinderea sa, inflorirea bujorului de munte (rhododendron sau smardar). Muntele devine rosu in aceasta perioada, de unde si denumirea.
Dupa micul dejun, la 9.30 plecam cu microbuzul spre Cabana Muntele Rosu (1260m). De aici vom parcurge un circuit in care vom surprinde toate minunatiile Ciucasului: paduri de fag si brad, pajisti inflorite, stanci cu forme bizare sculptate in conglomerate (Turnul Caprioarei, Babele la Sfat, Tigaile Mari).
La Cabana Ciucas vom face un popas mai lung pentru masa de pranz si hidratare. Cabana este functionala si dispune de un restaurant. Daca vremea este frumoasa si sunt doritori, putem urca pe vf Tigaile Mari sau  Ciucas. Cine nu doreste sa mearga, poate astepta la cabana sau pe pajistea in care se afla situata aceasta. Dupa regrupare incepem sa coboram spre Cabana Muntele Rosu pe la Izvoarele Teleajenului unde facem o pauza scurta sa luam apa si sa va spun istoria locului.
La cabana ne asteapta microbuzele care ne vor duce la pensiune.
Cina si petrecere
Ziua 3 Brasov si Tampa - la acest traseu poate participa toata lumea, si cei activi si cei mai putin obisnuiti cu muntele.
Micul dejun, check-out 10.30. Ne imbarcam in microbuze si plecam spre Brasov, urcam pe Tampa cu telecabina si coboram pe Treptele lui Gabony, traseu care ne ofera cea mai frumoasa perspectiva asupra orasului.
Timp liber pentru masa de pranz, shopping
16.00 – plecarea spre casa

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.
Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/
Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Aceasta actiune se adreseaza profilului de persoana mai activa. Nu este recomandata persoanelor deloc antrenate, care au probleme de sanatate si care nu pot pastra un ritm de mers constant pe o distanta de cca 15 km. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare.
Este deschisa insa si celor mai putini activi, care doresc sa iasa intr-un week-end la o gura de aer de munte, la plimbare, dornici sa socializeze. Va puteti face un program separat, microbuzul va sta la dispozitie pe perioada in care ceilalti drumetesc. Puteti da o fuga pana la Rezervatia de ursi de la Zarnesti, sa vizitati Cetatea Rasnov, sa va plimbati prin Brasov. Nu veti avea insa ghid cu voi, insotitorul de grup si ghidul vor fi cu grupul de drumeti. Pot insa sa va dea toate informatiile si sa va organizeze plecarile cu microbuzul.

:oops:Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.
In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.
Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.
Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac 20 l
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–      manusi, pentru scarile de la Canionul 7 scari
–   bete de drumetie, sau bete de schi
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare: Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.Pe traseu o sa intalniti izvoare, dar daca va stiti sensibili e bine sa consumati cu pastile de curatare.

Vremea: Cateodata din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Locuri pe care o sa le vedeti in Ciucas:





















Canionul 7 scari:





Locatia in care veti fi cazati:




































Offline j26

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #1 : Duminică, 12 Februarie 2017, 08:16 »
Ziua buna tuturor! Aceasta s.ar putea sa fie prima mea intalnire cu voi. Ce vreau sa intreb: cum se poate afla varsta celor care vin? De ce intreb? Eu am 37. Probabil voi nimeri intr.un grup unde majoritatea au peste 50 de ani, sau sub 25. Voi avea destul de putine subiecte de discutie in cazul asta. Sa ne intelegem, chiar sunt o persoana sociabila. Dar vorbim aici de o iesire de 3 zile. Multumesc!

Offline crystyna2000

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 103
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #2 : Duminică, 12 Februarie 2017, 16:24 »
buna j26,

Nu ai cum sa afli varsta participantilor, actiunile se grupeaza dupa profil(foarte activ, activ, mai putin activ); aici nu se fac evenimente pe grupe de varsta.Subiectele comune de discutie cu siguranta vei gasi, in singles camp majoritatea  este alcatuita din persoane cu studii superioare, educate, prietenoase, open mind - indiferent de varsta. Si, avand in vedere profilul actiunii, cu siguranta vor fi multe persoane apropiate varstei tele.Am intalnit persoane de la 24 la 60 ani in acest grup si m-am simtit de fiecare data excelent.Dincolo de varsta ne uneste placerea de a intalni persoane noi, de a lega prietenii, de a calatori , a petrece , a ne bucura de lucruri si locuri minunate in compania celorlalti.

Si eu vin in aceasta actiune,  nu-ti dezvalui etatea mea; anii sunt doar un numar, noi suntem persoane mult mai complexe.

Asa ca lasa prejudecatile la o parte si hai pe munte!
Sigur o sa te simti bine.

Offline j26

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #3 : Duminică, 12 Februarie 2017, 17:06 »
Eu zic c? esti cam de anii mei ;) pe de alta parte, daca nu voi participa la actiunile de-aici macar o data nu voi afla despre oamenii de aici nimic.

Offline crystyna2000

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 103
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #4 : Duminică, 12 Februarie 2017, 17:50 »
Primul pas e mai greu...restul vine de la sine.
E o ocazie din care ai doar de castigat, cat de mult , vei stabili tu
Motoul meu este " mai bine regret ceva ce am facut dar n-a mers, decat faptul ca nici nu am incercat"


Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #5 : Duminică, 12 Februarie 2017, 18:32 »
Cel putin un subiect comun e garantat la aceasta actiune indiferent de varsta: pasiunea pentru drumetii, dragostea pentru natura, peisaje... ;)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline j26

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #6 : Duminică, 12 Februarie 2017, 19:37 »
aia e clar. da sper sa fie discutii despre turele facute in 2016 si nu despre cele facute in 1900 toamna :) glumesc, evident. pe mine m-au apucat drumetiile pe munte la 35 de ani :) iar traseul spre Grupsoarele l-am facut in aceasta iarna la -10 grade si vant de 110 km/h. dar il m fac inca o data cu placere pt a reusi de data asta sa admir peisajul din varf. in iarna am admirat o ceata deosebita :)

Offline noiembrie

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #7 : Miercuri, 15 Februarie 2017, 15:19 »
Si in aceasta actiune simt ca mi-ar fi bine, ce ziceti, dam o forma grupului...?

Offline delia

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #8 : Miercuri, 15 Februarie 2017, 18:03 »
Si pe mine ma intereseaza, totusi trebuie sa fac o selectie, as merge in toate! In 2 m-am inscris, dar imi place si muntele tare mult!

Offline j26

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #9 : Sâmbătă, 18 Februarie 2017, 13:29 »
Sa dam o forma grupului atunci. Unde incepem discutia?

Offline Nina Petre

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 177
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #10 : Sâmbătă, 18 Februarie 2017, 14:24 »
   Eu deja i-am dat o forma concreta inscriindu-ma...insa nu ma cunoasteti fiindca n-am mai fost cu voi. Deci ma bag la forma dar fondul problemei cum se pune? Sper ca un new-entry nu va descurajeaza :)!

Offline j26

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #11 : Sâmbătă, 18 Februarie 2017, 18:18 »
Eu ma  gandeam la o discutie de grup pe fcb de exemplu. Daca e posibil. Relax, si eu sunt new entry.

Offline noiembrie

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #12 : Duminică, 19 Februarie 2017, 09:00 »
Discutia poate avea loc si aici,exista la Subiecte generale  o rubrica Chat, unde putem sa ne exprimam.
La inceputurile grupului, astfel de discutii erau frecvente, e adevarat ca punctul de pornire era Dezvoltarea personala
sub diferite forme.Unii erau deja formatori.
Celor noi le recomandam cu drag sa rasfoiasca prin forum cu rabdare, sa citeasca regulamentul, sa-si faca o idee despre ce suntem.
Tinem mult la statutul nostru si nu ne-ar placea sa fie dus in derizoriu.
Iubim muntele, drumetia,rezervatiile, istoria locurilor.
Apreciem calitatea umana,oferim si ne dorim respect.Ne alegem cu grija prietenii !

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #13 : Duminică, 19 Februarie 2017, 10:32 »
noiembrie zice bine.
Unde ati putea sa va cunoasteti mai bine decat aici, cei care v-ati inscris in excursia asta? Cu ocazia asta exersati si utilizarea forumului.  :whistle:

Nu doar pe chat. Orice subiect din Subiecte generale sau Articolele noastre poate provoca o discutie.
 :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline crystyna2000

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 103
Re: Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
« Răspuns #14 : Duminică, 19 Februarie 2017, 15:20 »
Bun venit noilor inscrisi in actiunile Sc!