Autor Subiect: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017  (Citit de 14854 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« : Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017, 09:48 »
ORAR DE ZBOR
Zbor operat de compania Pegasus
18.09.2017
 OTP 12:15 - Istanbul 13:40
 Istanbul 17:05 - Dalaman 18:25
25.09.2017
Dalaman 06:00 - Istanbul 07:20
Istanbul 10:00 - OTP 11:35
Bagaj cala 20 kg/ pers
Bagaj mana 8 kg/ pers
Biletele de avion si asigurarile (pentru cei care le-au incheiat in agentie) se vor afla la insotitorul de grup Gabriel Lala tel:0723/337963


Intalnirea grupului in aeroport:Cafeneaua Lavazza ora 10:00 - la plecari Internationale


Tarif: 725 EUR
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/cu-guleta-pe-marile-turciei-18-25-septembrie-2017/
Servicii incluse:
• cazare 7 nopti  in cuseta dubla
• mic dejun, pranz, ceai si prajituri la ora 17.00 si cina (pensiune completa)
• transport cu linia aeriana Pegasus Bucuresti - Instambul - Dalaman si retur bagaj de cala (20kg), bagaj de mana (8kg) si toate taxele incluse
• transfer de la aeroport pana in Maramaris la imbarcarea pe guleta
• croaziera cu gueleta
• insotitor de traseu pe toata perioada excursiei
Nu sunt incluse:
• asigurare medicala
• excursii optionale
• bauturi (pe vas nu pot fi aduse din afara bauturi)
Grup:14 pers + insotitor grup din partea Singles Camp

Important: pentru Turcia aveti nevoie de pasaport, nu puteti trece cu carte de identitate! Verificati daca valabilitatea pasaportului este minim 6 luni, incepand cu ziua de 18 septembrie 2017.

Adresabilitate Este al treilea an cand organizam aceasta vacanta pe mare. In 2015 a fost considerata cea mai frumoasa, inedita  si mai interesanta excursie, iar parte din grupul din 2016 vrea sa se intoarca, de aceea in 2017 am schimbat traseul guletei. Dar faptul ca unii sunt superincantati si ca vor sa revina, nu inseamna ca aceasta excursie se potriveste fiecaruia...Suna grozav de frumos o calatorie pe mare, intr-un grup de prieteni, sa mananci gatit acolo pe punte, sa faci baie in cele mai frumoase golfuri cu apa cristalina...Sa innoptezi sub clar de luna, sa ai deasupra capului un milion de stele....Sa vizitezi porturi pline de farmec, sa te resfeti cu baclavale si fistic, sa asculti muzica la balalaica...Dar...trebuie sa te gandesti mai intai daca: esti o persoana sociabila, care poate usor sa se integreze si sa comunice intr-un grup izolat pe mare. Sa te gandesti ca imparti timpul, masa, serile cu ceilalti, nu poti avea un program individual..nu mananc cand vreau, nu pot cobori de pe vas cand vreau....Seara toata lumea e pe punte, rade, se distreaza, daca ai un program de culcare odata cu gainile, va fi mai greu...pt ca vasul e din lemn si se aude tot, muzica de pe punte, discutiile celorlalti, rasetele...
Grupul 2015 pentru care am fost insotitor de frup a fost unul exceptional si lumea s-a simtit grozav....Toleranta, veselie....totul a fost perfect...In 2016 a fost Adrian insotitor  si din moment ce o mare parte vor sa repete experienta inseamna ca a fost la fel de frumos si de placut in grup...
Intr-o astfel de calatorie ar trebui sa stii sa inoti...Ceilalti coboara in apa de smarald, fac baie toata ziua si tu stai pe punte si te uiti...Se poate si cu colac, si cu vesta, apa este si te tine la suprafata...Dar nu e totuna ca atunci cand innoti dezinvolt...
Sunt doar 2 cabine au paturi twin, 6 sunt matrimoniale. Luati in calcul deci ca puteti nimeri un pat dublu. Aveti perna separata, patura separata dar am precizat, patul poate fi comun. O solutie excelenta este dormitul pe punte...Eu am dormit noapte de noapte asa si a fost grozav....Cabinele nu sunt mari, aveti practic un pat, doua noptiere si un dulap de haine. Este un gemulet, care se deschide pt a avea aer...Baia este generoasa pt un astfel de loc, aveti cabina de dus normala, chiuveta, toaleta wc. Deci tot confortul. Echipajul este format din 3 persoane: capitanul, ajutorul si bucatarul. Fac totul, curat in camere, in bai, spala puntea, totul este bec...Am fost foarte impresionati de ceea ce am gasit acolo...
Mancarea nu inseamna un festin, ma refer la nu stiu cate feluri de mancare, bufeturi incarcate cu preparate...Sa nu uitam ca suntem pe mare si se gateste pe un aragaz si un grill...Si este un singur bucatar...Dar mancarea este grozava, grozava...O nebunie, delicatese...Mult pe vegetale si peste...Mai putin carne...

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile. La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici, pe topicul deschis pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Deci comunicarile nu se fac telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii. 

Detalii si explicatii despre aceasta excursie inedita. Aceasta excursie este de fapt o calatorie pe mare de-a lungul coastei  de sud vest a Turciei . Iata cum se "prezinta" ea:
Padurile de pin care coboara pana in apele turcoaz ale Marii Mediterane , stancile dezgolite si nisipul fin vor face din Blue Cruise, caci asa se numeste croaziera noastra, o vacanta ideala  pentru iubitorii de mare, soare, inot si peisaj  extraordinar.
Vom serpui tarmul cu guleta turceasca,vom descoperi locuri ascunse de  vazul lumii, vom inota in cele mai frumoase golfulete cu apa turcoaz si cristalina, ne vom relaxa pe punte si vom admira peisajul sub razele soarelui, vom incerca bucataria turceasca, cunoscuta in lume pentru preparatele sale gustoase si rafinate, vom intalni oameni noi si vom lega prietenii frumoase, toate acestea  intr-o singura calatorie “ Blue Cruise”.

In Marmaris veti avea ocazia sa faceti shopping, este unul dinre cele mai bine puse la punct bazare, gasiti multe lucruri de calitate acolo, in special piele, argint si aur. In plus vestitele dulciuri turcesti, incepand cu rahat pe care o sa-l gasiti in toate formele, culorile si gusturile posibile si pana la baclavale. O sa vi se ambaleze la kilogram, in cutii, astfel incat sa le puteti transporta si oferi ca souvenir acasa.

Nu uitati sa savurati aroma de cafea turceasca, facuta la ibric de alama la nisip...Este unica!

Ce  este o gueleta?
Pentru a va face o idee despre Croaziera albastra incerc sa va introduc mai intai in lumea guletelor.
O guleta este o nava de mare (30 m lungime si 8 m latime), moderna, construita pentru curse charter, avand intre 6-8 cabine.
Fiecare cabina are o toaleta proprie si un dus.
Sunt nave din lemn cu motor dar pot naviga si sub vele daca vantul este bun.
Sunt construite in partea de sud vest a Turciei , unul dintre locuri fiind la Bozburun (40 km de Marmaris) .
Guelete pot fi standard si de lux. Calatoria noastra se va face cu una standard.







Programul Croazierei albastre: Marmaris - Datca - Marmaris
Trebuie spus din capul locului ca programul depinde de timp. Daca sunt valuri mari, nu se iese din golfuri, acolo unde apa este mereu linistita. Totul se adapteaza la conditiile meteo. Dar acolo vremea este 95% asa ca sanse minime sa nu prindem timp bun....

Traseul croazierei:



Ziua 1: Marmaris
Sosire in Marmaris si transfer  la guleta care se afla in portul din Marmaris. Dupa check in avem timp liber pana la cina. Cina va fi servita  pe punte si vom ramane in portul din Marmaris peste noapte.


Marmaris

Ziua 2: Insula Arap-Bozukkale
Astazi plecam catre insula Arap, unde vom lua si pranzul. Dupa ce vom inota ne vom indrepta catre Bozukkale si vechiul sit Loryma (dateaza din secolul 7 IC si a fost construit de catre locuitorii din Rhodos). Vom vizita vechea cetate, vom urca pentru o panorama de vis pe dealurile impadurite si vom inota in golful din Bozukkale.


Insula Arap


Goful Bozukkale

Ziua 3: Datca ( excursie optionala la situl antic Knidos)
Dupa micul dejun vom ridica ancora si vom naviga catre Datca. Cei care doresc se pot inscrie in excursia optionala  catre situl antic Knidos.Un loc deosebit cu o priveliste asupra marii care iti taie respiratia.Fiecare ruina are o poveste iar noi vom fi gata sa  deschidem usa catre trecut si sa ascultam povestea. Aici s-a descoperit celebra statuie Afrodita din Knidos ( a fost sculptata de catre Praxiteles in secolul 4 BC  pentru orasul Knidos).Vom inopta in marina din Datca sau intr-un golf din apropiere.


Knidos

! No longer available


Ziua 4: Aktuk-Bencik
Plecam catre Aktuk. Dupa pranz vom fi gata sa navigam catre coasta de nord a golfului. Prima oprire va fi la golful Bencik. Vom inopta in aceasta frumoasa zona.


Golful Bencik

Ziua 5: Selimye sau Orhaniye (excursie optionala prin satele turcesti cu jeep-ul)
In aceasta zi vom  intra in golful Hisaronu si vom opri pentru a lua pranzul in  golful Selimiye sau Orhaniye. Pentru doritori, o excursie optionala - plimbare cu jeep-ul prin imprejurimi , vom vizita sate traditionale turcesti, ne vom racori la o cascada , vom admira padurile de pin si ne vom bucura de plimbarea cu jeep-ul.


Golful Selimye

Ziua 6: Dirsek Buku- Bozburun
Dupa micul dejun vom naviga catre Dirsek Buku. Astazi ne vom pregati sa ajungem in golful Bozburun. Bozburun este un linistit  sat de pescari. Este locul unde se contruiesc aceste minunate ambarcatiuni care ne poarta pe mare si anume “ Gulete”. Vom inota si vom inopta intr-un golf din Bozburun.


Golful Bozburun

Ziua 7: Kadirga- Marmaris
Ne vom lua la revedere de la Bozburun si vom pleca catre Kadirga sau Kulumbuk. Fiind ultima zi pe mare ne vom bucura cat se poate de mult de apa , de soare si de linistea care ne inconjoara. Seara vom ajunge in Marmaris. Dar ziua nu s-a terminat pentru ca urmeaza o plimbare prin frumoasul port din Marmaris. Iar daca va plac cluburile si dansul, barurile va asteapta. *|*  :dance:


Golful Kadirga

Ziua 8: Marmaris
Dupa micul dejun ne vom lua la revedere de la capitan si de la echipajul vasului si vom pleca catre casa. Vom ajunge acasa si vom povesti celor dragi aventura noastra pe mare.

Orarul de zbor este:

Plecare 18 septembrie PC362   Bucuresti – Istanbul decolare 12.15 – aterizare 13.40. Conexiune: PC2290  Istanbul – Dalaman decolare 17.05 – aterizare 18.25

Intoarcere 25 septembrie  PC2299 Dalaman – Istanbul decolare 06.00 – aterizare 07.20. Conexiune: 25 septembrie PC361   Istanbul – Bucuresti decolare 10.00 – aterizare 11.35

Insotitorul de grup va va explica si va va indruma in ceea ce priveste check in-urilor si a conexiunilor. Atentie doar sa nu va rupeti de grup, pentru ca este destul de dificil apoi sa-i gasiti pe ceialalti. La Dalaman o sa luati bagajele de pe banda (este posibil sa fie verificate) si apoi grupati iesiti impreuna cu insotitorul de grup si veti fi preluati pentru transferul la Marmaris de agentia turca cu care colaboram. O sa fie un autocar cu care va veti deplasa cei cca 100 km.

Alte informatii:

In primul rand despre bagaje, pt ca asa se incepe o vacanta. Calatorim cu Pegasus, trebuie deci sa ne incadram in maximum-ul de greutate si dimensiune: bagajul de cala nu trebuie sa depaseasca 20 kg iar cel de mana  8kg. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ajungem la asa ceva. Pt ca dormim cu ele in brate... ??? ::) Am atasat fotografii, am explicat ca este vorba despre o ambarcatiune usoara (nu de un ferry :)) deci spatiul de depozitare a bagajelor este foarte limitat. In astfel de excursii, in care aproape totul se desfasoara pe un vas pe mare aveti nevoie doar de strictul - strictul necesar, adica o incaltaminte usoara cu talpa care sa nu afecteze podeaua de lemn a guletei (sandale, slapi, ceva de genul acesta - in nici un caz talpi dure  :(, tocuri  :-\, etc), apoi ceva de baie (costum, prosop, eventual halat), de schimbat - tricouri, maieuri, pantalon scurt, eventual si lung dar subtire (sunt 30 de grade acolo). Pt seara e bun un pluover sau mai bun ce imi iau eu de obicei, o bluza de vant si impermeabila cu gluga. Este perfecta pt asa ceva. Contra soareluii sapca, bandana, solutie de protectie. Pt drum, excursii niste adidasi sunt foarte potriviti, in plus nu au talpa care sa afecteze podeaua vasului. Mai fac o precizare: pe guleta fiecare va avea o saltea de plaja  dar nu si prosoape de plaja, de aceea va spuneam sa aveti in bagaj un cearceaf sau prosop de baie. Banuiesc ca se poate cumpara si de acolo, dar e bine sa-l aveti deja cu voi.Prosoape pentru uzul personal sunt in fiecare cabina dar nu se pot folosi la plaja. Am rugamintea sa se respecte acest lucru. Recomandarea mea, este de fapt mai mult decat o recomandare este sa va limitati la un singur bagaj si acela  de mici dimensiuni - ceva intre bagajul de mana si un bagaj de cala - maxim 60 x 35. Precizez ca nu aveti motiv sa va luati ceva mai mare si nu aveti unde sa-l depozitati pe vas. Subliniez si am rugamintea sa se inteleaga si sa se respecte acest lucru. Anul acesta am mai avut recomandari de bagaje mici la unele excursii, majoritatea au inteles si respectat acest lucru, am avut insa si surpriza neplacuta sa vad "cufere". Norocul a fost ca ceilalti s-au incadrat in bunul simt si astfel au incaput si acele bagaje supradimensionate. Altfel s-ar fi ajuns la situatii foarte penibile  :-[, la desfacut si impartit...

Apoi despre documente si bani. Trebuie sa aveti la voi pasaport valid, cu termen de valabilitate nu mai mic de sase luni de zile.. Romanii nu au nevoie de viza, putem intra in spatiul turcesc fara aceasta aprobare. Deci pasaport, nu carte de identitate!

In general pentru excursii recomand card, acum insa va spun ca este nevoie de cash. Pt ce aveti nevoie si cum sa va socotiti bugetul: mesele sunt incluse in tarif, dar asa cum v-am comunicat deja bauturile sunt extra. Se vor achita cash la check out. Platile se pot face peste tot in Eur, nu va chinuiti sa schimbati in lire, pentru ca dupa aceea o sa va straduiti sa cheltuiti pana la ultima moneda... Pt bauturile de pe vas am sa postez o lista de preturi sa va faceti o imagine. O apa 0.5 l costa 0.5 EUR, o bere 0.33l costa 2.90 EUR. Trebuie sa stiti ca pe vase nu este permis sa aduci bautura de pe uscat, este la fel ca la orice croaziera. Nu am gasit in reguli scris decat: "DRINKS can be purchased from the crew", fara specificatia clara dar se subintelege ca nu putem urca cu bauturi. Tineti cont de acest aspect cand va faceti bugetul. Tot cash se vor achita excursiile  optionale. Mai ganditi-va si la alte cheltuieli personale (suveniruri , etc).

 Excursii optionale. In dimineata zilei de 19 Septembrie  o sa vina ghidul si o sa va dea mai multe informatii legate de croaziera pe mare, tot lui o sa-i achitam (cine doreste) cele doua excursii optionale (plata se face cash, nu au aparat POS  pentru cardul  de credit).

Un amanunt pe care cred ca majoritatea il stiti, ati mai fost pe mare si stiti regulile navigatiei. Chiar daca nu suntem considerati parte din echipaj, pe mare ne supunem indicatiilor capitanului, care este responsabil pt noi. Vreau sa explic mai mult: pe mare relatiile sunt un pic diferite fata de cele de pe sol, asta datorita posibilitatii riscurilor care pot aparea. De aceea in anumite situatii, foarte rar e drept, dar trebuie precizate pt ca toata lumea sa stie - nu doar echipajul ci si pasagerii trebuie sa respecte si sa urmeze indicatiile date de capitan. Pe vas sunt reguli, sunt indicatii, cu care trebuie sa ne acomodam si sa le respectam. Unele sunt legate de vas, ca de exemplu sa nu fumam in cabine, sa nu aruncam hartiile decat in cos etc altele tin de relatii si raport cu capitanul si echipajul. La urcare o sa fiti instruiti si pe parcursl calatoriei noastre va trebui sa le respectati. toate acestea trebuie intelese ca masuri pentru siguranta noastra. Capitanul vasului, va fi si conducatorul excursiei, rugamintea este sa-l respectati si sa-l lasati sa-si faca job-ul.  Sarcina mea acolo va fi doar de supraveghere ca totul sa se desfasoare conform celor contractate si promise. Cum turcii sunt recunoscuti pt calitatea serviciilor, feed-back-urile acestor excursii sunt foarte bune, ma astept la o vacanta minunata pe mare.

Regulile de respectat pe guleta:

- va rugam sa nu purtati incaltaminte care poate sa afecteze podeaua de lemn (sunt permisi slapi, sandale de plastic)

- folositi cu cumpatare apa de la bord

- cand nu aveti nevoie de iluminat va rugam sa stingeti luminile

- va rugam sa nu folositi prosoapele din camera la plaja

- va rugam sa nu fumati in cabina

- nu aruncati nimic peste bord

- nu inotati daca ati consumat alcool

- nu aruncati hartie sau alte resturi in vasul wc; folositi cosul de langa

- in cabina aveti fiecare veste de salvare; folositi-le doar in caz de urgenta

- atentie la nivelul de zgomot, totul se aude pe vas

- va rugam sa nu aduceti nici un fel de bauturi la bord; capitanul are autoritatea sa confiste pe perioada croazierei bauturile aduse din afara

- va rugam sa fiti atenti la pardoselile umede

- si cel mai important: bucurati-va de peisaje, de apa, de soare, faceti din aceasta iesire o vacanta memorabila; lasati problemele acasa, tabieturile, tot ce poate sa va afecteze pe d-voastra si pe ceilalti din jur.

Aveti prize 220V in camera si pe punte; le puteti folosi pentru a incarca telefoanele sau alte device-uri, dar atentie: este posibil doar cand motoarele sunt pornite si se genereaza curent electric sau cand vasul este ancorat in porturi si legat la reteaua de electricitate

Vremea in zona Marmaris in luna septembrie. Temperaturile au sa fie de cca 28 grade (in unele zile chiar mai cald), iar apa marii: in jur de 26 - 27 de grade.

Urmeaza sa revin pe acest topic cu detalii despre excursiile optionale si costurile lor, la data la care lansez aceasta excursie inca nu le-am primit din Turcia. O sa postez una dintre ele, deocamdata in engleza, pentru a avea o imagine asupra a ceea ce inseamna desfasurarea unei excursii optionale. (o gasiti dupa setul de fotografii, la sfarsitul mesajului. Tot orientativ va dau preturile din 2016 pentru aceste excursii optionale, luati-le ca reper:
Jeep Safari zona Selimye: 45 Euro per person (minim 6 persoane)
Vizitarea   vechiului oras Knidos: 45 Euro per person (minim 10 persoane)

Despre masa:
Personalul este amabil iar mancarea turceasca este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai sanatoase si gustoase. Tot ce se mananca in aceasta excursie se pregateste pe guleta de personal specializat.
Un meniu, pt a va forma o parere despre ceea ce se serveste pe vas (pe rand, nu va asteptati sa aveti intr-o zi toate aceastea pe un bufet...)
Mic dejun: doua feluri de sunca, miere, masline, branza alba, branza galbena, ou, rosie, porumb, paine, lapte, ceai si cafea la discretie
Pranz: se servesc mancaruri pe baza de pui, vinete gatite, mazare, legume la gratar, salata cu iaurt, ciuperci sote, spaghetti, orez, cartofi prajiti, fructe
Fara limita: ceai, biscuiti
Cina: peste, carne la gratar, pui, file de curcan, cartofi prajiti, sote cu carne, salata, garnituri de fasole, cacik, orez, spaghetti, fructe

Bauturile sunt extra si se vor achita  cash in ultima zi capitanului.

Deasemenea excursiile optionale se achita tot cash ghidului local.

















Am postat cateva fotografii cu care am facut prezentarea si pentru 2016, puteti insa vedea mai multe aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2115.75.html

Ecoventure to the Bozburun Peninsula and Turgut Waterfall

The main objective of this tour is the discovery of natural richness of Turkey with offroad vehicles.

INFRASTRUCTURE
Guidance: English speaking guide
Drivers: Professional drivers
Vehicle type: Offroad vehicles for 7-14 persons
Route and road: Partially paved, country roads, forest paths.

CLASSIFICATION OF TOUR: FUN & NATURE TOUR for all age groups

What you will see,  experience and interesting information about:
The mountainous district of the Bozburun peninsula. Great panoramas. The 2000 year old Platen tree. Pine forests. Valleys and villages. Beehives and information on the regional famous honey production. Visit of a village house.

Lunch:
Set menu choose from grilled chicken breast or meatballs, served with rice, French fries and salad.
Swimming opportunities:
Turgut Waterfall
K?zkumu beach
Restaurant:
Family run business of good food quality located in Bayir village.

Timing and tour program
09:10 After meeting with the guide and drivers, the passengers take their seats. Our guide will give the information on the security rules, later on we will hit the road for  Turgut village. High top on the mountains of Selimiye we will stop for taking photo and get information on the panorama. Following the paved road for a while we will go into the forest path at Selale.

09:40 [20 km] Arrival at Turgut Waterfall. We will leave the vehicles to walk to the Waterfall while we are following a path parallel to a water channel what feeded the watermills in the past. After a swim break and walk to the wonderful platen and liquidambar forest, we will come back to the vehicles.

10:40 Departure to K?zkumu the road takes us over Turgut and Orhaniye villages to Kizkumu a legendary place in history and also interesting today with its sinking sandbank.

10:55 [35 km] Pause for a swim break and a walk on the sandbank at Kizkumu.

11:35 Departure to Haciagac, the road follows first the seashore later it winds up high in the mountainous area of the Bozburun peninsulas pine forests. Steering trough the mountains on forest ways  we arrive at a place with a great view where we stop to get several information on the beautiful surrounding.
12:10 [70 km] Arrived in Haciagac at the village tea house, our guide gives information about the local lifestyle at the village which economy is entirely dependent on beekeeping, forest farming (collecting herbs) and stock breeding.

12:50 After this visit in Hac?agac we drive  ten minutes to Bayir village where the nearly 2000 years old Platen tree lives in the center of the village. Bayir is also the village where will have lunch.

14:10 [75km] Visit to a village house in Bayir. At the house your guide will inform you about older traditions and the art of beekeeping demonstrative on an empty beehive.

15:50 From Bayir we will drive back to Selimiye harbour where your captain and the crew will be waiting for you.

16:30 Aprox. Arrival at Selimiye.


Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #1 : Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017, 11:06 »

Offline bruno

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 137
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #2 : Miercuri, 18 Ianuarie 2017, 17:01 »
Am platit avans pe 16 Ianuarie si voi avea un loc in aceasta excursie minunata.  :thumbup:
Am fost si anul trecut si va asigur ca a fost ceva nemaipomenit.
Compania a fost super, asa cum sunt sigur ca va fi si anul asta.  :yeah:
Abia astept sa ne intilnim cu toti la port si sa incepem asta croaziera frumoasa si promit ca , daca vreti, voi gati ceva italian pentru voi.   :P :yeah: :dance:

Offline Mimi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 378
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #3 : Miercuri, 18 Ianuarie 2017, 20:06 »
 Inca nu am invatat sa innot  ,dar tot ma fascineaza aceasta oferta !

Offline PGabriela

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 273
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #4 : Joi, 19 Ianuarie 2017, 13:30 »
Woow, BRUNO.
M-as duce inca o data si eu, dar perioada din septembrie mi se suprapune cu altceva.
A fost un concediu complet :) Ireal de frumos!
Peisaje de basm, linistea marii, furia marii, valuri blânde, valuri furioase, leganat de goeleta ... un amalgam care iti încarca bateriile.

Offline PGabriela

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 273
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #5 : Joi, 19 Ianuarie 2017, 13:31 »
MIMI, nu rata actiunea!!!!!
Anul trecut una dintre fete nu stia deloc sa innoate si nu a oprit-o nimic sa vina in actiune, a fost super multumita.
A stat mai mult in apa decat noi astia innotatorii, asa ca pentru asta nu ai ce de sa-ti faci griji.


Offline Oana Argaseala

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • I want to live while I'm alive.
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #6 : Joi, 19 Ianuarie 2017, 17:31 »
Mi-ar placea tare-tare mult sa pot merge in aceasta excursie. Suna extraordinar, iar feedback-urile citite ma "zgandaresc" si mai tare. Nu pot vizualiza foto, oare de ce? Sper ca pana la sfarsitul lui februarie cand voi sti mai multe despre programul meu, sa mai gasesc locuri disponibile. Tine-ti-mi pumnii!
 *|*

Offline DanaDumitrascu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #7 : Luni, 20 Februarie 2017, 10:40 »
Andreea, Dan, Florin1,Florin2,Gabriela.......ce faceti ? Credeti ca eu si Bruno putem duce tot "greul " ?

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #8 : Luni, 20 Februarie 2017, 13:53 »
Rezervarile se apropie de final, am inteles astazi din agentie ca se asteapta o ultima confirmare pentru un loc la femei si ca daca se va ocupa si acel loc mai ramane doar unul singur la barbati.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #9 : Miercuri, 22 Februarie 2017, 11:11 »
Mai este un singur loc disponibil, la barbati, intr-o cabina dubla. La femei nu mai sunt locuri libere.

Offline PGabriela

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 273
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #10 : Miercuri, 22 Februarie 2017, 21:41 »
DANA si tu mergi ? Wooow. Ce fain.Nu am cum sa merg. Ma intorc pe 24 septembrie in tara :( . Alfel veneam . Cand am vazut data :(.

Offline PGabriela

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 273
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #11 : Joi, 23 Februarie 2017, 00:25 »
Dana, rogu-te frumos sa saluti echipajul din partea mea.  Pe Captan bey. Pe Kerem si Marmotica ?

Offline DanaDumitrascu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #12 : Sâmbătă, 25 Februarie 2017, 16:29 »
Promit sa-i salut Gabriela ! Pup si o zi buna sa ai !!

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #13 : Miercuri, 15 Martie 2017, 16:42 »
Doua locuri libere, intr-o cabina dubla, din renuntari.

Offline Costea Aurelia

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
« Răspuns #14 : Marți, 21 Martie 2017, 13:29 »
Buna ziua, din cauza unei situatii personale, trebuie sa renunt la participarea la actiunea din Turcia (18-25 sept). Daca este cineva interesat sa mearga in locul meu (femeie), va rog sa ma contactati la tel 0722578570 sau sa luati legatura cu Samiza. Multumesc