Autor Subiect: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017  (Citit de 34747 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« : Miercuri, 18 Ianuarie 2017, 10:43 »
INFORMATII TRANSPORT

Plecare din Bucuresti: 24 august  2017 , ora 07:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu.
Auto: Microbuz, numar de inmatriculare :B-284-NEW
Sofer: BOGDAN
Telefon sofer: 0751/753330
Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .
[/b]



Tarif: 585 lei/ persoana cazare in camera dubla, demipensiune
Rezervari http://www.singlescamp.ro/eveniment/calimanii-la-stana-la-calarie-drumetie-24-27-august-2017/
Check in: 24.08.2017
Check out:  27.08.2017
Cazare: 3 nopti Vila Class 3* Vatra Dornei
Servicii incluse:
     • cazare 3 nopti in camera dubla
     • 3 mic dejunuri
     • 3 cine tip grup, 3 feluri de mancare (ciorba, fel de baza si desert)
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
     • ranger Parc National
     • transport zonal 150 km
Servicii care nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • pranzuri
     • intrari la obiective
     • transport pana la destinatie. Este organizat pe doua rute:

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei    

Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

Tariful de transport pana la destinatie si retur este functie de kilometrii parcursi:
Bucuresti   160 lei
Ploiesti   140 lei
Iasi, Brasov   120 lei
Gura Humorului, Gheorghieni   70 lei

Inscrierea pe lista de transport se face aici pe forum, personal de catre fiecare participant.Nu telefonic, nu Email, deci pe lista de pe site. Dupa plata avansului va puteti adauga pe lista, cu numele si initiala prenumelui, adaugand in dreptul fiecaruia locul din care va imbarcati in microbuz.
               
Locuri disponibile: 23

Insotitor de grup: Lidia Mandache.

Program
Ziua 1
Plecare din Bucuresti ora: 7.00 locul: Statia de benzina Petrom Aurel Vlaicu, vis a vis de statia de metrou cu acelasi nume. Pentru conexiuni, veti suna soferul, a carui nume de telefon va fi afisat cu 7 zile inainte de plecarea in excursie. Cu el decideti locul si ora de intalnire pe traseu, cu el tineti legatura sa vedeti cat mai are pana ajunge la punctul de conexiune.
Plecare din Iasi ora:..................locul:................
Loc de intalnire grupuri: Vatra Dornei
Pentru cei care vin din Iasi: ajunsi in Gura Humorului ne vom abate 5 km pentru un popas la Manastirea Voronet. Aflata in patrimoniul UNESCO, biserica manastirii Voronet se numara, alaturi de bisericile de la Gura Humorului, Moldovita, Sucevita si Arbore, printre cele cinci ctitorii impodobite atat la interior, cat si la exterior cu fresce bizantine, care le fac unice in lumea ortodoxa. Aici vom face si o pauza pentru pranz si targul din apropierea manastirii. Din Gura Humorului mai avem 1 ora 30 min pana la Vatra Dornei unde ne vom caza. Timp liber pentru odihna, plimbare in statiune, socializare.
Pentru cei care vin din Bucuresti: oprire la Prejmer - pauza de sandvici si vizitare Cetatea Fortificata, la Baile Tusnad pentru o plimbare de 45 minute, apoi din nou oprire la Lacul Rosu (45 min) si de asemenea pe Cheile Bicazului (30 min) pentru fotografiere. Drumul dureaza fara opriri in jur de 9 ore. Cu pauze si opriri, plecand la ora 7.00 din Bucuresti, in jur de ora 19.00 veti ajunge la Vatra Dornei pentru cazare.
Cina se ia impreuna, toti participantii si cei care sosesc din Bucuresti si cei care vin din Iasi. La 19.30 ne intalnim in restaurantul pensiunii pentru prezentarea programului si cina
Ziua 2
Mic dejun.
Program optional: initiere in echitatie. Un curs de initiere in manej costa in jur de 50lei (include echipament). Dupa calarie plecam cu totii intr-o plimbare in rezervatia Tinovul Mare din Poiana Stampei. Pe podetul de aproximativ un kilometru peisajul este superb. Mu?chi cu o grosime de 30-40 centimetri sub care se afl? mla?tina, specii de pini, molizi sau brazi cu form? ?i colorit unice, întregesc o tundr? de tip siberian superb?.
Vizita si degustare la stana turistica.
Seara cina si voie buna!
Ziua 3
Mic dejun
Drumetie la 12 Apostoli, una din cele mai frumoase destinatii din Parcul National Calimani si din tara, clasata in primele 7 cele mai frumoase trasee tematice. Mosul, Generalul, Nefertiti sunt doar cateva formatiuni eruptive cu figuri antropomorfe ce amintesc de culturile megalitice.
De la 1760 m, altitudinea la care se afla stancile, vom putea observa uriasa caldera vulcanica strajuita de varfuri ce depasesc 2000m.
Pentru aceasta zi avem nevoie de sandvisuri, apa, baton energizant sau ciocolata.
Traseul dureaza aproximativ 6 ore, are in jur de 11 km, 650 m diferenta de nivel. Este usor, dar presupune o conditie fizica buna.
Daca sunt persoane care aleg sa nu faca acest traseu, pot opta pentru plimbari in imprejurimi sau chiar o tura la piscina. Inostitorul de grup va face recomandarile necesare daca va fi cazul.
19.30 Cina si petrecere
Ziua 4
Dupa micul dejun predam camerele, ne imbarcam in microbuz dar nu plecam direct spre casa.
Urcam, ambele grupuri si facem Transraraul pe la Chiril, poposim la Pietrele Doamnei si la punctul de belvedere Piatra Soimului, coboram in Pojorata de unde ne indreptam fiecare spre casa. Cu opririle de masa, de relaxare, de dezmortire.

 :oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe topicul deschis pe forum. O sa gasiti detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Profil participant: actiunile noastre se adreseaza exclusiv persoanelor single. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare si intelegere ca fac parte dintr-un grup. Find o actiune in mare parte montana, aceasta excursie este potrivita celor cu profil activ.

Cateva explicatii: Este o actiune care se adreseaza persoanelor mai active, dar este deschisa pt plimbare si socializare si pentru cei mai putini antrenati fizic. Deci drumeti sau nu, haideti cu noi! Locatia este foarte frumoasa, este central amplasata in Vatra Dornei, 2 zile puteti avea program comun cu ceilalti, iar intr-una dintre zile, atunci cand se urca la 12 Apostoli puteti ramane in oras sa va plimbati in parcul plin de veverite si pitigoi, sau sa mergeti la piscina.

Este o EXCURSIE PENTRU TOTI! Cititi aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2428.0.html

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atiinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.

In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.

Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac dimensionat la drumetia la care participati
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–   bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   lampa frontala sau minim lanterna
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare:
Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.

Vremea: Uneori din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Cateva imagini cu locurile prin care veti trece:




































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226

Offline Mimi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 378
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #2 : Miercuri, 18 Ianuarie 2017, 20:05 »
 Delta sau Calimani ? Mai incape indoiala ? Transrarau , here I come !

Offline roxanas

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 78
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #3 : Miercuri, 18 Ianuarie 2017, 22:22 »
waw, ce  bine suna si in zona aia nu am prea fost. Tre sa ma inscriu si la asta. Offff. Nici nu stiu ce sa aleg pentru luna august cind e perioada mea de vacante. ::)

Offline Lavy

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 157
  • Let's do it!
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #4 : Luni, 23 Ianuarie 2017, 11:27 »
E interesant, zona e superba si mai ales " initiere in echitatie" suna provocator....asa ca m-am inscris  :D *|*
Ce nu te doboara te face mai puternic -  Nietzsche

Offline Curca Elena

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #5 : Joi, 09 Februarie 2017, 16:00 »
Buna ziua!NU STIU UNDE E LISTA PENTRU TRANSPORT ,PLEC DIN BUCURESTI -VATRA DORNEI.Multumesc ELENA Curca
BUNA!

Offline Lavy

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 157
  • Let's do it!
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #6 : Joi, 09 Februarie 2017, 16:05 »
Buna Elena
Bine ai venit!
O sa se deschida lista de transport cu citeva saptamini inainte de excursie ... atunci trebuie sa se inscrii pe lista de transport :)
Pana atunci ca sa nu ratezi vreun raspuns la acest subiect activeaza "Notifica-ma" :)

Ce nu te doboara te face mai puternic -  Nietzsche

Offline Curca Elena

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #7 : Joi, 09 Februarie 2017, 16:22 »
Multumesc :)
BUNA!

Offline Mircea V

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #8 : Marți, 25 Aprilie 2017, 21:22 »
Buna tuturor,

Mircea V - Iasi


Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #9 : Marți, 25 Aprilie 2017, 21:36 »
Mircea, e putin cam devreme pentru deschiderea listei de transport.
Cred ca la un moment dat s-a dorit ca participantii sa se treaca pe liste dupa achitarea avansului dar, avand in vedere ca au aparut destul de multe renuntari la alte actiuni, ma gandesc ca ar fi mai prudent sa se deschida lista de transport mai aproape de desfasurarea actiunii.

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #10 : Miercuri, 26 Aprilie 2017, 07:01 »
Krondia, am senzatia ca Mircea a vrut doar sa salute si sa se prezinte :). Da si eu cred ca e mai bine sa se revina la listele facute mai inaintea plecarii. In invalmaseala (din unele topicuri) cu transportul s-a diluat putin si acest obicei a celor inscrisi intr-o excursie, sa se prezinte, sa incerce sa se cunoasca, sa socializeze in online...


Buna, Mircea!  :)
Sper sa intre si alti participanti la aceasta excursie de ...curajosi. Asa imi pareti mie, care nu ma apropii la mai mult de 3 m de un cal  ;D
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline danieladimitrescu

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 176
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #11 : Vineri, 05 Mai 2017, 14:56 »

Buna
M-am inscris si eu in excursie, zona e superba.Iubesc caii dar ma tem sa incerc, cu toate astea voi putea privii pe altii.Oricum aerul si peisajele din zona sunt cele care m-au facut sa optez Calimanii si nu Delta, avand in vedere ca se fac in aceeasi perioada.
Astept vara, sa revad pe cei cunoscuti si ca cunosc pe cei noi.
Pentru cei noi doresc sa transmit sa vina cu incredere, cu deschidere, doar suntem in vacanta, venim optimisti.
Sa fim sanatosi si veseli!

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #12 : Joi, 15 Iunie 2017, 14:10 »
15.06.2017 NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE

Offline danieladimitrescu

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 176
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #13 : Miercuri, 28 Iunie 2017, 17:19 »
  Dragi prieteni
Va anunt cu tristete ca nu mai pot participa la excursie si doresc sa cedez locul meu.
Din pacate sunt consultantul si traducatorul investitorului a carui fabrica de mobila a ars din temelii in Com Balotesti Jud Ilfov
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/halele-de-la-balotesti-ard-de-mai-bine-de-12-ore-iar-incendiul-s-a-extins-pe-10-000-mp-garda-de-mediu-fumul-nu-e-toxic.html
Imi pare extrem de rau.
Daca cineva este interesat va rog sa ma contactati ( 0731040319)
Multumesc

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
« Răspuns #14 : Luni, 10 Iulie 2017, 14:43 »
Lista transporet Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei
1.
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei   
1.
2.
3.