Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 392709 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2325 : Vineri, 30 Ianuarie 2015, 09:44 »
Tratarea dependenţei sexuale
Tratarea dependenţei sexuale devine o necesitate care se impune atunci când o persoană nu îşi mai poate controla impulsurile de natură sexuală. Cei care se gândesc de două ori să apeleze la un asemenea tratament trebuie să ştie că tratarea dependenţei nu are ca obiectiv o abstinenţă sexuală de lungă durată, ci încetarea comportamentului deviant.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2326 : Joi, 05 Februarie 2015, 22:33 »
Când este normal să-ţi începi viaţa sexuală
Începerea vieţii sexuale este un pas important, pe care tinerii ar trebui să-l facă doar dacă se simt pregătiţi. Dar ce înseamnă să fii pregătit? Studiile arată că adolescenţii sunt pregătiţi atât fizic, cât mai ales psihic pentru relaţii sexuale în jurul vârstei de 16 ani, potrivit sexologului Cristian Delcea.

Realitatea este mult diferită de recomandările specialiştilor. Un raport publicat în acest an de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) arăta că, la vârsta de 15 ani, aproape jumătate din băieţii şi 17% din fetele din România au deja o viaţă sexuală activă.

Un alt sondaj mai arăta că peste 60% din românce şi-au început viaţa sexuală înainte de a împlini vârsta de 18 ani. „Sunt şi situaţii în care vârsta de debut a vieţii sexuale este de numai 10 ani“, mai spune sexologul Cristian Delcea.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2327 : Duminică, 08 Februarie 2015, 17:34 »
Ashley Graham, prima grăsună-sexy de pe coperta Sports Illustrated!
Pentru prima dată în istoria revistei, prima pagină va fi "dedicată" unui model ce depăşeşte tiparele. Numărul incediar va apărea mâine, dar puteţi vedea de pe acum ce "calităţi" are Ashley Graham.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2328 : Vineri, 13 Martie 2015, 20:24 »
Dorinţe sexuale ascunse ale femeilor: ce-şi doresc în pat, dar nu au curajul să spună
Adesea, femeile îşi învinovăţesc partenerii pentru că nu se simt bine în pat, dar uită partea lor de vină. Fiecare femeie are dorinţe sexuale ascunse pe care cu greu le poate împărtăşi iubitului sau soţului, de teamă că ar putea fi judecate greşit. Însă tocmai satisfacerea acestor fantezii le poate aduce împlinirea sexuală după care tânjesc.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2329 : Sâmbătă, 14 Martie 2015, 09:46 »
8 moduri în care femeile îi intimidează pe bărbaţi în pat
Pofta de sex a bărbaţilor poate să dispară la fel de repede pe cât s-a înfiripat atunci când partenerele nu realizează că îşi intimidează iubitul sau soţul prin felul în care se comportă.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2330 : Luni, 23 Martie 2015, 21:34 »
POVESTE ADEVĂRATĂ. "Fac sex cu soţul amantei bărbatului meu"
Când m-am căsătorit cu Andrei n-aş fi crezut în ruptul capului că o să ajung să-l înşel, însă viaţa mi-a demonstrat că nu trebuie să spui niciodată niciodată. După numai trei ani de căsnicie l-am prins că mă înşela cu alta. Acum, la un an de la această descoperire, şi eu am ajuns să trăiesc cu soţul celeilalte femei din viaţa bărbatului meu. Pare complicat, dar în realitate e un menaj în patru la care am ajuns după ce ne-am dat cu capul de pereţi de gelozie.
 :-X

silviu

  • Vizitator

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2332 : Miercuri, 08 Aprilie 2015, 08:42 »
Ce înseamnă când visezi că faci sex?
Visele erotice se numără printre cele mai populare şi contrariate vise. Descoperă ce înseamnă când visezi că faci sex şi ce ar trebui să schimbi în viaţa reală, conform specialiştilor în domeniu.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2333 : Sâmbătă, 11 Aprilie 2015, 11:12 »
Confesiunile unui maseur erotic
"Laura, o fostă corporatistă în vârstă de 39 de ani, căsătorită şi mama a doi copii, încerca încă să îşi descopere propria sexualitate şi să găsească plăcerea pe care soţul său, cu care era căsătorită de 12 ani, nu i-o oferea. Mi-a povestit că partenerul său nu înţelege că are nevoie de mai mult... ".

pai sa ma ierte Dumnezeu, ca suntem in post, dar o corporatrista din asta mi-ar prinde bine si mie :pleasantry:

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2334 : Duminică, 12 Aprilie 2015, 09:44 »
a trecut postul; ne putem uita la Femeia cu cei mai frumoși sâni din lume :o

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2335 : Vineri, 24 Aprilie 2015, 13:53 »
Zodii înnebunite după sex. Cine sunt cei mai pasionali oameni în pat
Când vine vorba de zodii înnebunite după sex, se pare că Scorpionii se gândesc mai tot timpul la actul erotic şi sunt hiper excitabili (imaginaţia acestora este foarte bogată şi se apropie, dacă nu chiar depăşesc graniţa, către masochism ori sadism). Dacă nu sunt înşelaţi, vor păstra un partener până îi „storc” tot ce are de oferit sexual. ^-^

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2336 : Sâmbătă, 25 Aprilie 2015, 11:22 »
7 motive pentru care sexul este mai bun dimineaţa
Multe cupluri obişnuiesc sa facă sex seara, înainte de culcare. Cercetătorii susţin însă că dimineaţa este cel mai bun moment pentru relaţii sexuale. Nivelul de testosteron este mai ridicat, iar edorfinele eliberate în timpul sexului ne vor da un tonus foarte bun pentru întreaga zi.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2337 : Marți, 28 Aprilie 2015, 09:49 »
Abstinenţa sexuală, provocarea care te bagă-n boală. De ce oamenii care fac sex sunt mai sănătoşi - explicaţiile specialiştilor
Abstinenţa sexuală poate avea un rol important atât pentru starea fizică de sănătate, cât şi pentru cea emoţională. Are valenţe diferite pentru oameni diferiţi. Unele persoane pot decide să fie abstinente, în timp ce altele ajung la abstinenţă din cauza vieţii agitate.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2338 : Joi, 30 Aprilie 2015, 23:21 »
Cum le place femeilor să facă sex, dar nu îndrăznesc să le ceară bărbaţilor
Femeile au dorinţe sexuale pe care şi-ar dori să le pună în practică, dar se tem că partenerii le vor înţelege greşit sau că îşi vor forma o părere negativă despre ele. Totuşi, în urma unui sondaj realizat de publicaţia Men’s Health, respondentele au mărturisit sub protecţia anonimatului cum le place să facă sex, dar nu au curajul să le spună bărbaţilor.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2339 : Joi, 21 Mai 2015, 11:43 »
Vârsta la care femeile pun sexul în cui vine mai devreme decât s-ar fi crezut: ce le face să-şi piardă interesul faţă de sex
Imaginea femeii încrezătoare, care îşi descoperă spre vârsta de 40 de ani sexualitatea şi se bucură pe deplin de ea este prezentă de ani buni în cultura populară, însă concluziile unui studiu realizat de compania Healthspan dărâmă acest mit. Vârsta de 41 de ani reprezintă, conform concluziilor cercetării, momentul fatidic pentru viaţa sexuală a femeilor.
 :(