Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 391786 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2340 : Miercuri, 27 Mai 2015, 09:38 »
Sexul pe bani acum un secol. Cum înnebuneau bărbaţii Mimi Moft, Marie Studenta şi Napoleon, cele mai dorite „fetiţe dulci“
Bucureştii începutului de veac XX, „înca nemecanizat şi, de aceea, mai umanizat“ păstra „vestigii ale timpului vechi“ de la cucoanele „cu rochii împedicate şi pălării cloche“ la „ultimii spoitori în şalvari arnăuţeşti, tăbărâţi cu tot tribul în cap cu bulibaşa cel mătăhălos, pletos şi bărbos, pe maidane“.
Obiceiurile bucureşteanului se rezumau la câteva elemente definitorii: „haimanalîc, pezevenglîc şi curvasalîc“.

trai pe vatrai, neneaca! :thumbup:

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2341 : Vineri, 29 Mai 2015, 10:37 »
Ce sfaturi sexuale dădeau medicii acum un secol: „Să fie cu totul oprite sărutările pentru că pot deştepta în sufletul adolescentei senzaţiuni neîngăduite“
Barierele create de morala publică privind educaţia sexulă a tinerilor au fost înlăturate, în perioada interbelică, de Eraclie Sterian, unul dintre cei mai buni medici ai României. Sfaturile sale pentru adolescenţi, dar şi pentru părinţii care nu ştiau cum să abordeze problemele în amor, sunt doar amuzante astăzi şi depăşite de vremuri.

Sexul tantric pentru începători. Vulturul pe canapea şi sirena
 :blush:

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2342 : Vineri, 12 Iunie 2015, 18:46 »
Cele mai ciudate ritualuri şi tradiţii sexuale din antichitate şi până azi: masturbare în public, sex cu nevasta răposatului şi soţia împărţită frăţeşte
Membrii tribului trobriander din Papua Noua Guinee îşi încep viaţa sexuală de la o vârstă foarte mică: fetele încă de la şase sau şapte ani, iar băieţii în jurul vârstei de 10-12 ani. Deşi comunitatea este foarte relaxată în privinţa sexului, cuplurile nu au voie să mănânce împreună înainte de căsătorie.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2343 : Joi, 18 Iunie 2015, 22:05 »
Sexul cu un bărbat mai mare: motivele pentru care unele femei prefer㠄vulpoii“ bătrâni în pat
Mulţi reprezentanţi ai sexului tare care nu au trecut de 30 de ani probabil că nu înţeleg de ce sunt atrase femeile tinere de parteneri mult mai mari decât ele. Iată, însă, ce pot învăţa bărbaţii mai tineri de la adversarii lor mai „copţi”, conform explicaţiilor oferite de sexologi pentru publicaţia Woman's Helath.


silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2344 : Miercuri, 24 Iunie 2015, 10:03 »
Destăinuiri fără perdea. Cele mai neobişnuite locuri în care femeile au făcut sex: de la stranele din biserică la scena de dans din club
Orice relaţie reuşită are nevoie din când în când de puţină aventură, aşa c㠄abandonarea” patului conjugal în favoarea unui loc mai incitat este binevenită.


silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2345 : Miercuri, 24 Iunie 2015, 14:55 »
Ce muzică să-i pui pentru un preludiu fierbinte, în funcţie de zodie
Pentru un preludiu fierbinte, atmosfera este esenţială iar preferinţele muzicale care îţi stârnesc partenerul sau partenera sunt cu adevărat importante.

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2346 : Duminică, 28 Iunie 2015, 23:27 »
De ce este bine să faci sex înainte să mergi la serviciu: beneficiile amorului de dimineaţă
Sexul de dimineaţă nu aduce beneficii doar relaţiei de cuplu, ci şi individual, având efecte-minune asupra funcţionării organismului nostru, motiv pentru care la începutul unei zile de muncă, o experienţă erotică este mai mult decât binevenită.




silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2347 : Marți, 30 Iunie 2015, 09:40 »
De ce fac cuplurile „sex de împăcare”? Psihologii explică de ce ne simţim mai atraşi de partener după o ceartă conjugală
Multe cupluri au observat că deseori după o ceartă mai aprigă, partenerul pare mai atrăgător şi scandalul se termină, din fericire, cu o partidă intensă de sex. Cercetătorii au studiat fenomenul „sexului de împăcare” şi au înţeles de ce oamenii reacţionează aşa după o ceartă conjugală.



silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2348 : Vineri, 03 Iulie 2015, 08:59 »
De câte ori trebuia să faci sex ca să nu-ţi pierzi minţile şi de ce era vaginul un pericol pentru bărbaţi: sfaturi şi remedii sexuale incredibile, de-a lungul istoriei
Din cele mai vechi timpuri, sexualitatea a fost interpretată în fel şi chip. Dacă în anumite culturi şi perioade istorice sexul era considerat un dat divin şi aproape orice era permis din punct de vedere sexual, în altele se credea cu tărie în influenţele sale malefice. Inclusiv sfaturile sexuale oferite de învăţaţii acelor timpuri stârnesc astăzi zâmbetul sau indignarea.



silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2349 : Vineri, 07 August 2015, 09:57 »
Cele trei frici majore care le împiedică pe femei să se bucure de sex

Femeile îşi sabotează viaţa intimă din cauza temerilor că nu se vor ridica la aşteptările partenerului. Trei dintre aceste frici sunt resimţite din păcate de majoritatea covârşitoare a reprezentantelor sexului frumos, chiar dacă se dovedesc adesea nefondate, după cum explică sexologii.


silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2350 : Sâmbătă, 08 August 2015, 11:27 »
Prezicerile unui sexolog: oamenii vor face sex cu roboţi  în 50 de ani. Ce se va întâmpla cu relaţiile sexuale dintre oameni

Scenele de amor între oameni şi roboţi sunt, în prezent, o noutate încă şocantă, însă peste 50 de ani sexul cu maşinării va deveni un lucru normal, susţine un doctor sexolog.


silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2351 : Sâmbătă, 15 August 2015, 13:29 »
Jocuri erotice pentru un preludiu perfect: 5 scenarii sexuale cu efecte incendiare
Pregătirile pentru o partidă de sex explozivă ar trebui să înceapă cu mult înainte de actul sexual propriu-zis. Scopul jocurilor erotice este tocmai acela de a trezi simţurile şi de a crea tensiunea sexuală în aşteptarea momentului culminant. Preludiul ar trebui să includă astfel de stimulente sexuale, necesare mai ales în cazul femeilor, ţinând cont de faptul că ajung mai greu la orgasm.



silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2352 : Luni, 17 August 2015, 17:11 »
Trăsăturile amantei perfecte. Cum arată şi ce educaţie ar trebui să aibă femeia cu care bărbaţii şi-ar înşela nevasta

Amanta perfectă trebuie să aibă între 25 şi 31 de ani, să fie blondă (61% dintre bărbaţi au ales această culoare a părului), cu ochii verzi (47% preferă ochii verzi), constituţie atletică (33%), măsura 32D la sutien (adică sâni destul de mari, n.r.). În privinţa rasei, cei mai mulţi bărbaţi ar dori o amantă caucaziană (32%) sau asiatică (30%).


Offline Rentzi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 482
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2353 : Marți, 18 August 2015, 00:02 »
 :o Asiatica, blonda, cu ochi verzi si atletica cu 32 D ?  Adica o rusoaica siberianca?

silviu

  • Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2354 : Marți, 18 August 2015, 07:51 »
o eschimoasa :strong: