Autor Subiect: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017  (Citit de 27043 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13250
Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« : Joi, 02 Martie 2017, 11:30 »
2 locuri libere din renuntari.

La Sibiel, in toiul sebarilor de Carnaval, Dan a aruncat manusa: „petrecere la Sighisoara!”... Cum nu puteam sa-i refuz provocarea, dupa o saptamana eram pe drum spre cetate. Calea era deja indreptata, custodele si obstea anuntata, podul lasat, portile cetatii larg deschise...
In fapt de seara, am pastruns in spatele zidurilor...Luna alunecase de pe cer si se zbatea printre pietrele aleilor, luminandu-mi calea...Imi auzeam pasii, ecou in linistea cetatii, toc-toc...Simteam istoria, miile de suflete ce si-au trait aici emotiile, sentimentele, ce s-au bucurat, s-au intristat, au sperat...

Cufundat in ganduri si plimbat de-a lungul secolelor, am ajuns in fata unei usi imense...Am impins-o si am pasit in spatele ei. O sala mare boltita, scarile ce duc spre odai, iar jos cramele...Apoi Dan si-a desertat tolba...Mi-a povestit de tobosarul care o sa ne arate cetatea, de Vlad Dracul care nu a mai gasit loc la bal, de domnitele si cavalerii cetatii, de stejarii seculari din Breite...De trubaduri si dansuri...Taifas pret de o seara, bucurat de gandul faptelor ce vor veni...Asa ca:

Dau veste de mare petrecere!  Vom sta in inima Cetatii Sighisoara, intr-un loc in care de 400 de ani domnite si cavaleri, targoveti, calatoare, juni si june se aduna sa dantuie si sa rada! Daca vreti sa luati parte la sarbatorile cetatii, cititi toata chemarea:

Tarif: 375 RON cazare in camera dubla twin
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/petreceri-cetate-sighisoara-19-21-mai-2017/
Check in: 19 mai 2017
Check out: 21 mai 2017
Cazare: 2 nopti Hotel Sighisoara 3* Sighisoara (in inima cetatii!)
Servicii incluse:
     • cazare 2 nopti in camera dubla twin
     • mic dejun – 2 zile
     • cina tip bufet gustari calde si reci
     • organizare petrecere in crama hotelului
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
     • ghid local
 Servicii care nu sunt incluse:
     • transportul pana la destinatie (se organizeaza ex-excursie pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara)
     • bauturi la petrecerea de vineri
     • mese optionale: pranz vineri, la sosire, bufet la Casa Cositorarului, cina de sambata seara*
     • consumatie la Jo Pub Club
Locuri disponibile: 40
Indrumator de grup: Gigi Cindea
:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici, din timp si detaliat tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.
Inscrierile in excursie se fac pe site www.singlescamp.ro. Dupa inscriere veti primi un Email automat care cuprinde datele necesare pentru plata avansului.
Aceasta actiune se adreseaza profilului de persoana deschisa, comunicativa dornica si capabila sa socializeze.  :) Toleranta, fara prea multe tabieturi, cu rabdare si intelegerea ca face parte dintr-un grup.
Program:
Vineri 19 mai Celor din Bucuresti si celor care au conexiune la transport le recomand in mod deosebit sa foloseasca transportul organizat cu microbuzul. Este extra-tarif de excursie, se achita suplimentar si costa cota parte, proportional cu km parcursi de unde urcati pana la destinatie. Total microbuz de 19 persoane: 315 km x 2 (dus si intors) x 2.6 lei/km x 1.19 lei (TVA) + 2 nopti cazare x 100 lei + 2 zile x 70 lei (diurna) = 2.289 lei. Exemplu de calcul: daca urca 18 persoane, toate din Bucuresti: 2.289/18 = 127 lei. Parerea mea este ca microbuzul se va umpe asa ca veti plati pe transport in jur la 125 lei dus si intors.
Microbuzul o sa plece la ora 8.00 din statia Petrom Aurel Vlaicu (Sos. Pipera- Str. Maguricea, Sect 1, Bucharest 014252) pe traseul: Bucuresti – Ploiesti - Brasov – Sighisoara
Inscrierea la transport se va face pe lista deschisa aici pe forum, prin inscriere individuala si personala. Se ia cu copy/paste cu atentie! ULTIMA LISTA si va adaugati la ea.
Pentru cei care vin din tara, intalnirea va fi la gazda evenimentului, Hotel Sighisoara, strada Scolii nr. 4-6 (este exact in centrul cetatii). check in incepand cu ora 13.00, atunci cand va ajunge si microbuzul.
Dupa check in si o ciorba de fasole in paine, specialitatea casei, o sa urcam in microbuz, masini (o sa ne organizam astfel incat toata lumea sa aiba cu ce merge) si urcam pentru o panorama a orasului, la Villa Franka. Ne relaxam acolo la terasa, vremea si natura sunt superbe la jumatatea lunii mai, mergem apoi pe platoul Breite, in Rezervatia stejarilor multiseculari. Locul din pacate este mai putin cunoscut si promovat, dar cum imi place sa va duc in astfel de locuri, o sa avti ocazia sa vedeti unii dintre ci mai batrani copaci din Romania. Platoul Breite are in jur de 130 ha si este inconjurat de o padurice de 450 de stejari si goruni, unii de peste 800 de ani. Au o circumferinta de 6 metri si se inalta pana la 30 metri! Imbratisati un astfel de mosneag si o sa va incarcati din energia stransa de-a lungul secolelor!
Ajungem inapoi la hotel in jur de ora 18.00. Refresh si apoi pregatirea de petrecere. La 19.00 vom avea cina, care va fi de tip bufet refill si va include preparate calde si reci. Dan si gazda ne-a asigurat ca o sa fie super, au un chef foarte bun si sa avem toata increderea in calitate si cantitate.
O sa cumparam vin de la Cramele Recas (costa 7.5 lei/litru; au vin demidulce si demisec, alb si rosu), cine doreste sa participe la un bufet comun, va trebui sa ma anunte in urma unui Email si o sa ma ocup cu Dan sa avem de baut bun si ieftin. Nu doar vin ci se bere, apa, sucuri.
Asa ca de la 19.00 Party over the night! Fiecare cat il tin puterile! De recomandat pana dimineata! Pentru cei care vor sa retraga mai repede, le spun ca nu se aude nimic de jos, asa ca se pot odihni..
Sambata 20 mai
9.00 Mic dejun
11.00 – 13.00 Un tur inedit al orasului, avandu-l ca ghid pe tobosar si suita sa! O sa descoperim impreuna cu el obiectivele istorice ale cetatii, incepand de la Turnul cu Ceas pana la Biserica din Deal.
La 13.30 o sa fim asteptati intr-o locatie minunata,  Casa Cositorarului unde o sa avem pregatite platouri cu branzeturi, fructe si dulceturi de casa si la alegere prajituri si torturi facute in laboratoarele lor. Un pahar de vin sau o cafea, ceai aromat, coctail-uri...
De la 15.30 free time. Plimbare, terase, cumparat de suveniruri...
De la 19.00 Cina, optional. Va fi servita in restaurantul hotelului sau daca vremea e frumoasa afara, pe terasa. Sunt 2 variante:
Varianta 1 - 11 Euro/pax
File de salau cu risotto
Inghetata
apa 0,5 l
Varianta 2 - 10 Euro/pax
Pui umplut cu simfonie de legume
Inghetata
apa 0 ,5 l
Cand ne apropiem de eveniment o sa va cer optiunile.
Pregatire de petrecere, iar la 21.00 ne intalnim in holul receptiei. Mergem la Jo Pub Club, un loc cu muzica faina, dans si karaoke. O sa rezervam locuri si pana la 02.00, adica atunci cand se inchide, ne vom distra avandu-l pe Dan ca a doua gazda!
Duminica 21 mai
9.00 Mic dejun
Un pic de leneveala, povesti la terasa si apoi drumul spre casa. Microbuzul de Bucuresti va pleca in jur de ora 11.00, iar in drum spre Bucuresti, un scurta deviere pentru a vizita Viscri. In jur de ora 18.00 o sa ajungeti in capitala.

Cateva imagini din Sighisoara:



































Locatia in care vom sta si in care vom petrece, Hotel Sighisoara 3* Sighisoara



















Casa Cositorarului, acolo unde vom poposi vineri la amiaza:














Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #1 : Joi, 02 Martie 2017, 11:59 »
Intereant program ... :applause:. La petrecere si turul cu tobosarul ne imbracam in  juni si june ?   ::)

Offline CrissCriss

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #2 : Joi, 02 Martie 2017, 16:28 »
La cum prezinta Gigi aceasta actiune, nu se poate rata.

Lista de transport pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara:

1. Cristina D

Offline dutchessa

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #3 : Joi, 02 Martie 2017, 19:19 »
 :flori: chiar nu pot lipsi..

Lista de transport pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara:

1. Cristina D
2. Lidia P.

Offline kriss

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 143
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #4 : Joi, 02 Martie 2017, 19:42 »
Lista de transport pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara:

1. Cristina D
2. Lidia P.
3.Cristina L.
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13250
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #5 : Joi, 02 Martie 2017, 20:02 »
Sa va spun cati inscrisi sunt in prima zi, cea de lansare? 10! Si toti sunt cu prezente la actiunile noastre, asa ca inscrierile se vor transforma cu siguranta in rezervari. Parca vad ca nu sunt locuri destule... ???

Offline enache

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 127
  • anca bv
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #6 : Joi, 02 Martie 2017, 21:33 »
interesant si frumos program.m-am inscris.of ce mult mai este !! :)
anca bv

Offline Mariana Dinescu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • Mariana
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #7 : Joi, 02 Martie 2017, 23:07 »
Lista de transport pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara:

1. Cristina D
2. Lidia P.
3.Cristina L.
4. Mariana D.

Offline danieladimitrescu

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 176
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #8 : Vineri, 03 Martie 2017, 09:57 »
Lista de transport pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara:

1. Cristina D
2. Lidia P.
3.Cristina L.
4. Mariana D.
5. Daniela Dimitrescu

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13250
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #9 : Vineri, 03 Martie 2017, 11:03 »
20 de inscrisi intr-o singura zi!

Offline arsel

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #10 : Vineri, 03 Martie 2017, 20:49 »
Lista de transport pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara:

1. Cristina D
2. Lidia P.
3.Cristina L.
4. Mariana D.
5. Daniela Dimitrescu
6. Elena A.

Offline totoescua

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 124
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #11 : Sâmbătă, 04 Martie 2017, 00:14 »
Lista de transport pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara:

1. Cristina D
2. Lidia P.
3.Cristina L.
4. Mariana D.
5. Daniela Dimitrescu
6. Elena A.
7. Ana Totoescu

Offline totoescua

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 124
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #12 : Sâmbătă, 04 Martie 2017, 00:18 »
Elena, te-am vazut pe lista si m-am hotarat rapid .

Offline Liliana Tudorache

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 175
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #13 : Luni, 06 Martie 2017, 09:35 »
Lista de transport pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara:

1. Cristina D
2. Lidia P.
3.Cristina L.
4. Mariana D.
5. Daniela Dimitrescu
6. Elena A.
7. Ana Totoescu
8. Liliana Tudorache

Offline DanaDumitrascu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
Re: Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017
« Răspuns #14 : Luni, 06 Martie 2017, 11:32 »

Lista de transport pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara:

1. Cristina D
2. Lidia P.
3.Cristina L.
4. Mariana D.
5. Daniela Dimitrescu
6. Elena A.
7. Ana Totoescu
8. Liliana Tudorache
9. Daniela Dumitrascu