Autor Subiect: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017  (Citit de 12693 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« : Miercuri, 04 Octombrie 2017, 12:12 »
INFORMATII TRANSPORT:
 
Plecare din Bucuresti, statia de metrou Dristor (langa McDonald's), ora 8:00.
Nr. microbuz: B - 584 - NEW
Sofer: BOGDAN
Telefon : 0751 753330
Insotitor de grup: Gabi Lala, 0723 337 963.


Nou lansata! Hai sa continuam calatoriile 2017!  :dance: *|* :thumbup:

Tarif: 465 lei/persoana cazare in camera dubla
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/toamna-macinului-dobrogea-27-29-octombrie/
Plecare: din Bucuresti, 27 octombrie ora 8:00, statia de metrou Dristor - langa McDonald's. Numarul auto si telefon sofer vor fi comunicate DOAR aici pe forum (nu telefonic, nu Email) cu 48 ore inainte de plecare. 
Sosire: in Bucuresti, 29 octombrie in jur de ora 20.00 – 21.00, dar luati aceast interval doar ca reper. Cititi va rog explicatiile la program.
Servicii incluse:
     • cazare 2 nopti la Hotel Turist Macin 2*
     • 2 mic dejunuri tip bufet
     • insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei
     • transport pana la destinatie pe ruta Bucuresti - Slobozia - Braila - Macin si retur
     • transport zonal
     • costuri generale si individuale de traversare cu bacul (dus si intors)
In tarif nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • intrari la obiective
     • pranzuri si cine
Locuri disponibile: 18
Insotitor de grup: Gabi Lala - tel: 0723 337.963
Rugamintea este sa folositi acest numar doar in cazuri exceptionale, nu pentru a solicita informatii (pe care le gasiti aici citind cu atentie).
Program
Vineri 27 octombrie 
Plecare ora 8.00 din Bucuresti.  Intalnirea cu 15 minute inainte de ora de plecare, in statia de metrou Dristor - langa McDonald's. Numarul auto si telefon sofer vor fi comunicate DOAR aici pe forum (nu telefonic, nu Email) cu 48 ore inainte de plecare. Va rugam si va recomandam sa nu intarziati, microbuzul va pleca la ora fixata si comunicata, agentia, insotitorul de grup si soferul de microbuz neavand nici o responsabilitate ce decurge din nerespectarea orei de catre un participant.
Pauza de drum, undeva la mijloc, 30 minute, apoi drumul se continua pana la Braila. O ora de plimbare, cu ghidaj local si masa la un restaurant ce va fi nominalizat si comunicat de insotitorul de grup, impreuna cu meniul. Daca sunt persoane care NU doresc sa serveasca acest meniu, rog sa comunice pe forum, pentru a fi scoase de pe lista de restaurant. Acestea pot opta prin a-si consuma sandvciuri pregatite pentru drum, sau a servi masa in alt local, a la carte sau fast food. Nu in acelasi loc cu grupul, pentru a nu afecta timpul de servire a celorlalti. Pregatirea a la carte inseamna timp suplimentar, iar grupul trebuie sa se incadreze cu masa intr-o ora si jumatate, tocmai de aceea s-a optat pentru meniu tip grup pre-comandat.
Calatoria continua din Braila, se trece cu bacul spre Macin. Check in hotel, refresh si echiparea de drumetie. O sa aveti doua ore de miscare in natura, mai intai vizitati Fantana de Leac si apoi o drumetie pe un scurt traseu - maxim 1 ora, foarte bun si indicat pt acomodarea cu Muntii Macinului. Ajunsi sus, pe Culmea Pricopanului, cu putin noroc - un frumos apus de soare.
19.00 cina (comunicata ca varianta si tarif aici pe forum) si o mica petrecere cu chitara etc
Sambata 28 octombrie
8.30 mic dejun, iar la ora 10.00 vom pleca, echipati de drumetie, catre o zona frumoasa a Dobrogei, trecem prin localitati precum Jijila, Vacareni, Luncavita si ne indreptam catre un taram incarcat de istorie - Niculitel. Aici vom vizita Bazilica Paleocrestina de la Niculitel, ridicata la sfarsitul sec al IV-lea si apoi refacuta in timpul imparatului Theodosius. Aici s-au descoperit osemintele a sase martiri, numele a patru dintre ei fiind cunoscute - Zotikos, Attalos, Kamasis si Philippos.
Tot in Niculitel vom admira si Biserica Sf.Atanasie.
Ne vom continua drumul si ajungem la Manastirea Cocos, intemeiata la 1833 de catre calugari transilvaneni intorsi de la Muntele Athos. Biserica ii adaposteste pe martirii descoperiti la Niculitel.
Aici vom face si un mic traseu pe dealul din apropiere, de unde vom avea o panorama superba asupra acestei zone dobrogene.
La intoarcerea in Isaccea ne vom indrepta catre cetatea Noviodunum, asezata strategic pe malul drept al Dunarii, fosta fortificatie romana si una dintre cele mai vechi cetati din Dobrogea
Cina, socializare, muzica.
Duminica 29 octombrie
Mai matinal, pentru ca ne asteapta o zi plina si lunga, la ora 8.00 servim micul dejun. La 9.30 plecam cu microbuzul spre cea mai spectaculoasa zona a Parcului National Muntii Macinului. Ajungem in comuna Greci, localitate recunoscuta pentru exploatarea granitului si mesterii pietrari italieni, comunitatea italiana devenind o emblema a comunei Greci.
De aici vom efectua un traseu turistic pe Dealul cu drum, traseu marcat si cu perspective superbe asupra zonei dobrogene. Vom admira natura la mijlocul toamnei, culorile aprinse ale frunzelor si vegetatiei, dar si superbe stancarii care spun totul despre cei mai vechi munti din Romania si printre cei mai batrani din Europa.
Mergem apoi cu masina catre o alta zona fascinanta a Dobrogei, intitulata Pietrele Mariei si le vom urca pe fiecare, este foarte usor iar bucuria peisajelor e deosebita !
Nu este totul pentru aceasta zi, daca tot suntem in zona, vom merge si la Cascada din Cheile Chidiului, o plimbare placuta prin padure (pe jos 30 minute) bucurandu-ne de maretia padurii si a stancariilor.
Plecare spre Bucuresti. Se va ajunge in jur de ora 20.00 – 21.00, dar luati aceast interval doar ca reper. Functie de conditiile meteo, de profilul grupului, de trafic, aceasta ora va putea suferi modificari. Rugamintea este sa nu conditionati insotitorul de grup si soferul pentru a ajunge la o ora de conexiune in Bucuresti. Ritmul in care se desfasoara activitatile acelei zile si parcurgerea traseului Greci - Macin – Bucuresti = 258 km, trebuie sa fie unul normal pentru grup, nu unul impus de presiunea vreunui participant care si-a propus sa ajunga la o anumita ora in Bucuresti.
Echipament obligatoriu
-   pentru drumetie – gheata de munte (nu urbana) / adidas tip trail (talpa aderenta), pantalon lung, bluze termice, pelerina usoara de ploaie, sapca, rucsac mic.
-   imbracaminte, incaltaminte lejera pentru restul timpului
Tip excursie. Este o excursie in care veti vizita, va veti relaxa in plimbare, va veti distra. Programul este unul dens si interactiv, astfel incat sa va puteti cunoaste, sa puteti socializa. Este o iesire deschisa tuturor membrilor Singles Camp, noi sau vechi. 
Profil: mai activ, avand in vedere ca avem incluse si scurte drumetii.

Inainte de inscriere si rezervare cititi intregul text de prezentare al actiunii, cu atentie pe:
•   modul de comunicare al informatiilor catre participanti
•   adresabilitate si profil participant (este potrivita pentru d-voastra?)
•   programul excursiei
•   serviciile incluse si cele care nu intra in tarif
•   conditii de renuntare la excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Unicul mod de comunicare al informatiilor este prin postare pe FORUM. Aceasta excursie are un topic asociat (cel pe care suntem acum) pe care vor aparea din vreme: ora si locul de intalnire/plecare, detalii despre auto/avion, sofer, insotitor de grup, detalii despre echipament/imbracaminte/incaltaminte, buget, particularitati, eventuale modificari de program datorate companiilor aviatice, conditiilor meteo etc
Nu asteptati si nu solicitati telefonic sau Email informatii! Nu motivati cu lipsa de timp si de abilitate/cunostiinte in folosirea calculatorului, in momentul inscrierii ati stiut ca forumul este SINGURA forma de informare si prin inscrierea la excursie ati acceptat aceasta conditie. 

Adresabilitate. La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul „eu vreau acolo nu acolo”, care au mereu critici, remarci…Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic. Asteptam oameni veseli, deschisi, care armonizeaza usor intr-un colectiv. Asta pentru ca atmosfera sa fie la fel ca in toate actiunile noastre. Trebuie sa stiti ca nu acceptam in grup persoane care nu se potrivesc profilului prezentat si la comunicarea insotitorului de grup, excludem pe cei care au manifestari nepotrivite.

Profil participant. Actiunile noastre sunt in marea majoritate gandite ca dinamice, ne adresam unui profil activ. Pentru a vizita, pentru a mari interactivitatea intre participanti, facem plimbari urbane sau in natura. Nu organizam actiuni gen sejur, stat sub umbrela la plaja sau pe o terasa la bere...Apar si acestea, dar doar ca elemente inserate in program.
Daca va cunoasteti ca persoane ultra-sedentare, care va deplasati greu, carora 5-8 km de mers pe jos li se pare mult, atunci va rog nu va inscrieti. Se creaza un disconfort reciproc, d-voastra o sa va fie greu, nu veti putea participa la intregul program, iar insotitorul de grup si ceilalti participanti vor fi nevoiti sa asculte lamentari si intrebari de genul „cat mai este pana la...?”.
La multe dintre actiunile din tara, zilele se incheie cu dans, lumea vrea sa se distreze, sa se bucure de fiecare clipa a excursiei. Daca nu va place dansul, muzica, daca ati venit doar pt programul de vizitare, trebuie sa acceptati ca ceilalti vor sa se distreze, au muzica ceva mai tare, se face un pic de galagie...

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul: http://www.singlescamp.ro/ Imediat si automat, dupa inscriere, veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Daca nu ati primit acest Email inseamna ca: ati completat gresit adresa de Email sau raspunsul nostru automat a intrat in SPAM. Verificati si acolo si daca nu l-ati gasit, repetati inscrierea in excursie, cu atentie mai mare in completarea adresei de Email.

Toate actiunile noastre sunt organizate de Singles Camp, partea logistic turistica fiind realizata printr-o agentie specializata pe turismul de grup: Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. Bon Voyage are prin contractul de colaborare cu Singles Camp obligativitatea oferirii urmatoarelor servicii turistice: cazare, transport, ghidaj local si de asemenea de a face rezervari pentru membrii acceptati la participare. Singles Camp, ca organizator si grup, poate cere agentiei anularea unei rezervari, in conditiile in care un inscris isi pierde calitatea de membru Singles Camp.

Daca sunteti la prima inscriere intr-o actiune Singles Camp&Travel, este foarte posibil sa fiti contactat(a) de o persoana din agentie. Veti fi intrebat(a) daca ati citit pe site (asa cum recomandam la inscrierea in grup) despre adresabilitatea noastra, despre modul de organizare a Singles Camp, felul in care transmitem informatiile. Nu e vorba de un test, nu dam examene aici, dar dorim sa ne asiguram ca cei care vor sa intre activ in grup au inteles exact despre ce este vorba.

Specificatie. La servicii incluse apare „insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei”. Dorim sa clarificam pentru toata lumea, care nu are notiuni de turism profesionist ce inseamna „insotitor de grup” si care este diferenta intre acesta si un „ghid”.

Insotitor de grup - persoana care actioneaza in numele unui tour-operator, al unui agent de turism, sau al unei asociatii/organizatii/institutii avand atributii de lider, manager sau director de calatorie. Este un supervizor al serviciilor contractate de grup, ce urmareste daca sunt respectate calitativ si cantitativ. Iata succint sarcinile acestuia: sa preia listele de participanti, sa se asigure ca lumea s-a imbarcat, sa comunice agentiei persoanele care nu s-au prezentat la ora comunicata.
Repartizeaza pe camere, se asigura de calitatea serviciilor de cazare, informeaza asupra locului in care este cazat, in situatii speciale sa poata fi contactat.
Sa comunice grupului, la inceperea actiunii si in fiecare zi sub forma de briefing, programul ce urmeaza a fi efectuat, prezentand succint traseul precum si informatii punctate, despre obiectivele vizate. Insotitorul de grup nu este ghid turistic! Chiar daca are prin atestat aceasta calificare, in situatia in care este insotitor de grup ofera limitat informatii despre obiective, fara descrieri detaliate. In conditiile in care sunt incluse in servicii, sau se doreste si cere suplimentar de intreg grupul, insotitorul de grup organizeaza walking tour-uri sau sightseeing tour-uri, cu ghizi locali sau cu audio-ghiduri.
In situatii deosebite, ce impun asistenta medicala, asigura un contact al persoanei cu un centru operativ si anunta pe cei apropiati. Trebuie inteles insa ca nu poate sa ramana decat limitat ca timp cu cel imbolnavit, pentru ca sarcina lui este sa urmareasca un itinerar.
Ghidul este o persoana cu responsabilitati de insotitor de grup + altele ce tin de informarea detaliata asupra obiectivelor parcurse.

Programul excursiei nu va putea fi scurtat sau lungit la interventia si dorinta unor participanti. Se va desfasura asa cum este comunicat, urmarind prin asta sa nu nemultumim pe cei care au ales aceasta excursie pentru anumite elemente din ea.



Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie
« Răspuns #1 : Miercuri, 04 Octombrie 2017, 20:21 »

Offline Angelik

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #2 : Miercuri, 11 Octombrie 2017, 00:05 »
Buna tuturor,
Mai merge cineva in excursia Toamna Macinului ?

Offline Wanderer

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #3 : Miercuri, 11 Octombrie 2017, 11:28 »
Buna! Da, suntem cel putin doua, merg si eu. :) Oare s-a mai inscris cineva?
O zi frumoasa tuturor!
Not all those who wander are lost

Offline Johnson

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #4 : Miercuri, 11 Octombrie 2017, 22:17 »
Sarut mana doamnelor ! Si eu merg !

Offline Iustin

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 183
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #5 : Sâmbătă, 14 Octombrie 2017, 09:03 »
Salut?ri, m-am înscris ?i eu în ultima secund? :)

Offline Johnson

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #6 : Duminică, 15 Octombrie 2017, 15:51 »
Se mai merge oare in excursia asta ? se intruneste numarul de persoane sau ne da avansul innapoi !... :-\

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #7 : Duminică, 15 Octombrie 2017, 17:03 »
Ce-ti veni? :coolsmiley:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline noiembrie

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #8 : Duminică, 15 Octombrie 2017, 17:48 »
Eu cred ca "I-a venit" sa le invite pe doamne la discutii legate de excursie...dar ele nu se dau vorbite
iar Johnson,il stiu putin , e timid si spiritual.
Asa ca, dragi participanti,va rugam sa raspundeti la provocare !

Offline Gabriel

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 347
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #9 : Luni, 16 Octombrie 2017, 12:28 »
Buna/Salut. Sunt Gabriel-insotitorul de grup din Dobrogea,ma uit pe starea vremii (desi este cam devreme un pic) si vad ca va fi vremea faina...16 grade conform meteoblue.com. Referitor la activitatile propuse,ele sunt destule, pe gustul fiecarei persoane ....imbinam istoria,cu geografie si voie buna in toate momentele. Asa ca asteptam inscrierile si sa avem un grup minunat pentru a cuceri Dobrogea de toamna !

Offline ileana_b

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #10 : Luni, 16 Octombrie 2017, 19:40 »
Buna seara. Sunt din constanta si as vrea sa întreb cât ar costa excursia pentru doar sâmbata si duminica , si fara transport bucuresti - macin ?i retur .Doar participare sâmbata si duminica  cu 1  cazare si mic dejun.  Multumesc. Ileana

Offline ileana_b

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #11 : Luni, 16 Octombrie 2017, 19:44 »
Vai de mine. A?a am scris Eu?

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #12 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 07:09 »
nu, nu tu. autoincorectul de la mobil e de vina. :giggle:, ca pune diacritice.  ;D

Dar, s-a inteles intrebarea. Nu stiu daca vei si primi raspunsul asteptat. Doar  Admin te poate lamuri. Eu, imi dau doar cu parerea - e dificil, chiar daca nu imposibil, sa te armonizezi cu un grup, daca nu esti prezent de la inceput.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #13 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 08:56 »
Am corectat eu ileana_b...asa ca acum este lizibil.

Referitor la intrebare: pot fi achizitionate doar pachete intregi, nu doar fractionate. Indiferent de unde se face urcarea, indiferent cat se sta. Raspund acum general si pentru alte excursii, pt ca am mai fost intrebat. Acolo unde nu este specificata o diferenta de pret f-ctie de locul de urcare, tariful de excursie este acelasi pentru toti participantii, chiar daca urca pe traseu, chiar daca vin pana la locatie cu mijloc de transport propriu, chiar daca nu stau toata perioada. Este simplu de explicat de ce: bugetul de excursie este calculat fara exceptii. Daca as crea posibilitatea de a opta pt pachete incomplete, ar trebui sa cresc tariful de oferta, pentru a acoperi exceptiile. Si nu vreau sa fac asta...

Offline mihaela comisel

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Re: Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
« Răspuns #14 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 10:42 »
Buna dimineata!

Se face aici lista pentru transport pe forum, cum se obisnuieste de obicei?
Daca da, atunci eu ma inscriu.
1. Mihaela Comisel

Sper sa ne vedem cu drag si voie buna!
Sunt bucuroasa ca apartin acum acestei comunitati unde am reustit sa cuonsc niste oameni minunati.