Autor Subiect: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017  (Citit de 17886 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
16.11.2017

A aparut o camera libera din renuntari.


Pentru inscriere va rugam sa va adresati direct agentiei.

O noua actiune lansata, in special pentru cei noi in Singles Camp! Dar deschisa si celor vechi, care vor avea retinute cateva locuri!  :)

Tarif: 420 lei/persoana cazare in camera dubla
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/cooking-camp-distractie-si-voie-buna-la-bran-17-19-noiembrie-2017/
Check in la locatie: vineri, 17 noiembrie incepand cu ora 16.00
Check out de la locatie: duminica, 19 noiembrie incepand cu ora 16.00
     • cazare 2 nopti la Casa Goebbel Bran
     • materie prima pentru doua mic dejunuri tip bufet, un pranz si doua cine
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
In tarif nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • intrari la obiective
     • transport pana la destinatie
Solutii: pentru cei care vin din Bucuresti sau de pe ruta Bucuresti - Bran. Dupa plata avansului, adaugati-va pe forum pe lista de transport deschisa. Functie de numarul de inscrisi o sa rezervam o masina, costurile legate de aceasta si de sofer, urmand sa fie impartite intre participanti. Pentru cei care vin din directia Iasi - Bran, Lidia are 5 locuri disponibile. Costurile pentru ambele mijloace de transport vor fi comunicate pe forum.
Locuri disponibile: 26
Insotitor de grup din partea Singles Camp: Lidia Mandache - tel: 0743 122 214.

Cooking Camp – este un concept de socializare si interactiune in cadrul unui grup, prin pregatirea si prepararea impreuna, a mancarii. Toti participantii contribuie la aprovizionare, depozitare, curatire, spalare si preparare. Atmosfera este una vesela, nu suntem la „Chef la cutite” sau „Master Chef”. Facem totul cu glume, cu placere, cu timp, povestind, afland cate ceva despre fiecare dintre noi. Este al saselea cooking camp pe care il organizam, toate au dus la prietenii si la...distractie! Mai putin pentru cei care nu au inteles despre ce este vorba...

Profilul participantului – persoana harnica, deschisa, comunicativa, vesela, toleranta, altruista. Asteptam pe orice single de acest profil. Daca va inscrieti atunci ati inteles ca trebuie sa contribuiti impreuna cu ceilalti la tot ce inseamna pregatirea mancarii, mise en place, spalarea dupa servirea mesei a tacamurilor, a farfuriilor. Daca nu va place sa faceti asa ceva, „este sub demnitate”, sau „eu nici acasa nu fac asta”, sau „ce am venit aici sa gatim, nu sa ne distram?”, atunci va rog mult nu va inscrieti la aceasta actiune. Nu vrem sa avem printre noi: persoane comode, pretentioase, cu fitze, egoiste, care nu stiu sa armonizeze intr-un grup. Vrem sa ne distram, sa ne relaxam, sa ne bucuram de grup, nu sa ascultam negativismele unora care nu fac decat sa strice atmosfera!
Nu comunicam un program orar, insotitorul de grup va organiza ad-hoc si functie de conditiile meteo si va comunica activitatile acestei actiuni. In plus de pregatirea meselor vor mai fi incluse:
•   vizitarea Castelului Bran
•   drumetie la Magura (functie de vreme)
•   plimbare in zona
•   petreceri de seara, in clubul pensiunii
•   o surpriza!

Echipament obligatoriu
-   pentru drumetie – gheata de munte (nu urbana) / adidas tip trail (talpa aderenta), pantalon lung, bluze termice, pelerina usoara de ploaie, sapca, rucsac mic.
-   imbracaminte, incaltaminte lejera pentru restul timpului
Tip excursie. Este o excursie in care veti gati, veti vizita, va veti relaxa in plimbare, va veti distra. Programul este unul dens si interactiv, astfel incat sa va puteti cunoaste, sa puteti socializa.

Inainte de inscriere si rezervare cititi intregul text de prezentare al actiunii, cu atentie pe:
•   modul de comunicare al informatiilor catre participanti
•   adresabilitate si profil participant (este potrivita pentru d-voastra?)
•   programul excursiei
•   serviciile incluse si cele care nu intra in tarif
•   conditii de renuntare la excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Unicul mod de comunicare al informatiilor este prin postare pe FORUM. Aceasta excursie are un topic asociat (cel pe care suntem acum) pe care vor aparea din vreme: ora si locul de intalnire/plecare, detalii despre auto/avion, sofer, insotitor de grup, detalii despre echipament/imbracaminte/incaltaminte, buget, particularitati, eventuale modificari de program datorate companiilor aviatice, conditiilor meteo etc
Nu asteptati si nu solicitati telefonic sau Email informatii! Nu motivati cu lipsa de timp si de abilitate/cunostiinte in folosirea calculatorului, in momentul inscrierii ati stiut ca forumul este SINGURA forma de informare si prin inscrierea la excursie ati acceptat aceasta conditie. 

Adresabilitate. La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul „eu vreau acolo nu acolo”, care au mereu critici, remarci…Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic. Asteptam oameni veseli, deschisi, care armonizeaza usor intr-un colectiv. Asta pentru ca atmosfera sa fie la fel ca in toate actiunile noastre. Trebuie sa stiti ca nu acceptam in grup persoane care nu se potrivesc profilului prezentat si la comunicarea insotitorului de grup, excludem pe cei care au manifestari nepotrivite.

Profil participant. Actiunile noastre sunt in marea majoritate gandite ca dinamice, ne adresam unui profil activ. Pentru a vizita, pentru a mari interactivitatea intre participanti, facem plimbari urbane sau in natura. Nu organizam actiuni gen sejur, stat sub umbrela la plaja sau pe o terasa la bere...Apar si acestea, dar doar ca elemente inserate in program.
Daca va cunoasteti ca persoane ultra-sedentare, care va deplasati greu, carora 5-8 km de mers pe jos li se pare mult, atunci va rog nu va inscrieti. Se creaza un disconfort reciproc, d-voastra o sa va fie greu, nu veti putea participa la intregul program, iar insotitorul de grup si ceilalti participanti vor fi nevoiti sa asculte lamentari si intrebari de genul „cat mai este pana la...?”.
La multe dintre actiunile din tara, zilele se incheie cu dans, lumea vrea sa se distreze, sa se bucure de fiecare clipa a excursiei. Daca nu va place dansul, muzica, daca ati venit doar pt programul de vizitare, trebuie sa acceptati ca ceilalti vor sa se distreze, au muzica ceva mai tare, se face un pic de galagie...

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul: http://www.singlescamp.ro/ Imediat si automat, dupa inscriere, veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Daca nu ati primit acest Email inseamna ca: ati completat gresit adresa de Email sau raspunsul nostru automat a intrat in SPAM. Verificati si acolo si daca nu l-ati gasit, repetati inscrierea in excursie, cu atentie mai mare in completarea adresei de Email.

Toate actiunile noastre sunt organizate de Singles Camp, partea logistic turistica fiind realizata printr-o agentie specializata pe turismul de grup: Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. Bon Voyage are prin contractul de colaborare cu Singles Camp obligativitatea oferirii urmatoarelor servicii turistice: cazare, transport, ghidaj local si de asemenea de a face rezervari pentru membrii acceptati la participare. Singles Camp, ca organizator si grup, poate cere agentiei anularea unei rezervari, in conditiile in care un inscris isi pierde calitatea de membru Singles Camp.

Daca sunteti la prima inscriere intr-o actiune Singles Camp&Travel, este foarte posibil sa fiti contactat(a) de o persoana din agentie. Veti fi intrebat(a) daca ati citit pe site (asa cum recomandam la inscrierea in grup) despre adresabilitatea noastra, despre modul de organizare a Singles Camp, felul in care transmitem informatiile. Nu e vorba de un test, nu dam examene aici, dar dorim sa ne asiguram ca cei care vor sa intre activ in grup au inteles exact despre ce este vorba.

Specificatie. La servicii incluse apare „insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei”. Dorim sa clarificam pentru toata lumea, care nu are notiuni de turism profesionist ce inseamna „insotitor de grup” si care este diferenta intre acesta si un „ghid”.

Insotitor de grup - persoana care actioneaza in numele unui tour-operator, al unui agent de turism, sau al unei asociatii/organizatii/institutii avand atributii de lider, manager sau director de calatorie. Este un supervizor al serviciilor contractate de grup, ce urmareste daca sunt respectate calitativ si cantitativ. Iata succint sarcinile acestuia: sa preia listele de participanti, sa se asigure ca lumea s-a imbarcat, sa comunice agentiei persoanele care nu s-au prezentat la ora comunicata.
Repartizeaza pe camere, se asigura de calitatea serviciilor de cazare, informeaza asupra locului in care este cazat, in situatii speciale sa poata fi contactat.
Sa comunice grupului, la inceperea actiunii si in fiecare zi sub forma de briefing, programul ce urmeaza a fi efectuat, prezentand succint traseul precum si informatii punctate, despre obiectivele vizate. Insotitorul de grup nu este ghid turistic! Chiar daca are prin atestat aceasta calificare, in situatia in care este insotitor de grup ofera limitat informatii despre obiective, fara descrieri detaliate. In conditiile in care sunt incluse in servicii, sau se doreste si cere suplimentar de intreg grupul, insotitorul de grup organizeaza walking tour-uri sau sightseeing tour-uri, cu ghizi locali sau cu audio-ghiduri.
In situatii deosebite, ce impun asistenta medicala, asigura un contact al persoanei cu un centru operativ si anunta pe cei apropiati. Trebuie inteles insa ca nu poate sa ramana decat limitat ca timp cu cel imbolnavit, pentru ca sarcina lui este sa urmareasca un itinerar.
Ghidul este o persoana cu responsabilitati de insotitor de grup + altele ce tin de informarea detaliata asupra obiectivelor parcurse.

Programul excursiei nu poate fi influentat de interventia si dorinta unor participanti. Se va desfasura asa cum este conceput organizatori si de insotitorul de grup.



Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224

Offline noiembrie

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #2 : Joi, 05 Octombrie 2017, 10:17 »
Ce sa zic...Gigi a revenit in forta !
O sa "dau din casa" spunand ca la acest tip de actiune numarul domnilor creste.
Vanator prin excelenta,"pilgrim"prin obisnuinta,barbatul are nevoie sa-l astepte
acasa o "ea",destoinica,organizata,buna gospodina.

Profilul femeii S.C.,moderna,open-mind,comunicativa,bun camarad...sa stie totusi ce sa faca in bucatarie...

Offline mirelam

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 94
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #3 : Marți, 10 Octombrie 2017, 14:08 »
Am "furat cu copy-paste:whistle: de la Gura Raului & Sighisoara, multam,  :flori:

"Se inscrie fiecare cu numele mic si initiala numelui de familie.
Lista se ia cu copy-paste, de cei care doresc sa se inscrie la transport, cu grija,  sa nu stearga vreun participant."
Eu ma inscriu primaaaaaa...abia astept sa gatim impreuna...o sa fie tare amuzant  :oops:

LISTA TRANSPORT BUCURESTI - BRAN:
1. Mirela M alias Morena urcare Baicoi Paralela 45
2.
3.
4.
.......

Offline crystyna2000

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 103
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #4 : Miercuri, 11 Octombrie 2017, 12:49 »
WOW !
Mirela, vei lua parte la o actiune "cuminte", poate prima asa pe anul asta ....ma intreb daca ai obosit de atatea drumetii sau motivatia reala este legata de noua ta pasiune pentru gradinarit si gatit in mod natural ...
O zi minunata !

Offline lidia.Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 359
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #5 : Miercuri, 11 Octombrie 2017, 17:17 »
 :thumbup: mirelam, vad ca esti nerabdatoare si la gatit, nu numai la dans  :dance: si urcat pe munti   :strong:
Chiar daca este un eveniment dedicat celor noi, ma bucur ca ai sa fii si tu si sper si altii care pot impartasi cate ceva din "spiritul singles camp"

Eu voi veni din Iasi cu masina mea. Voi avea doar 4 locuri disponibile. Plecarea va fi la 06.00 din parcarea Carrefour (fosta Billa), zona Garii
Deschid si eu lista de transport pe ruta IASI - BRAN.
1.

Offline carmen d

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #6 : Joi, 12 Octombrie 2017, 10:48 »
Catre admin - Buna ziua, sunt inscrisa nou pe forum si as dori sa stiu daca mai sunt locuri disponibile pentru Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017 .
cd

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #7 : Joi, 12 Octombrie 2017, 11:18 »
Carmen d, atata vreme cat nu gasesti nici o mentiune "Nu mai sunt locuri" pe forum sau pe site, inseamna ca ai noroc, inca nu s-au ocupat toate locurile. Asa ca, daca esti hotarata, apasa cu incredere butonul de Rezervare.
Oricum, admin e plecat in Maroc si, in general, nu are cum sa stie situatia la zi a rezervarilor din agentie.  :magic:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline carmen d

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #8 : Joi, 12 Octombrie 2017, 13:36 »
Multumesc frumos  :)
cd

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #9 : Luni, 16 Octombrie 2017, 09:40 »
O intrebare ratacita pe forum.  ;)
    Buna dimineata !

         Excursia de la Bran ma incanta ( e pe sufletul meu ) , vreau sa merg , singura necunoscuta , inainte de a plati avansul , ramane pentru mine transportul ...Am citit ceva vis-a-vis de ruta Bucuresti-Bran , eu urmand sa vin din Ploiesti sau Valenii de Munte ( daca se ia in calcul varianta Cheia) . Deci daca cineva poate sa ma lamureasca , maine voi plati avansul si voi participa cu mare drag !

  Tuturor , o zi fabuloasa !
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Dinna

  • Vizitator
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #10 : Luni, 16 Octombrie 2017, 10:16 »
LISTA TRANSPORT BUCURESTI - BRAN:
1. Mirela M alias Morena urcare Baicoi Paralela 4
2. Georgeta P alias Dinna urcare Metro Ploiesti

Offline mihaela comisel

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #11 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 10:51 »
Buna dimineata!

LISTA TRANSPORT BUCURESTI - BRAN:
1. Mirela M alias Morena urcare Baicoi Paralela 4
2. Georgeta P alias Dinna urcare Metro Ploiesti
3. Comisel Mihaela - Bucuresti :dance: :P
Sunt bucuroasa ca apartin acum acestei comunitati unde am reustit sa cuonsc niste oameni minunati.

Offline georgia52

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #12 : Vineri, 20 Octombrie 2017, 14:06 »
buna ziua tuturor ;

si eu m-am inscris pt excursia de cooking Bran si o sa merg cu masina personala, deci cine este din Bucuresti si doreste sa mearga cu mine, sunt 4 locuri libere . astept sa ma contactati aici la acest topic.

va doresc un weekend minunat !

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #13 : Luni, 23 Octombrie 2017, 09:34 »

In tarif nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • intrari la obiective
     • transport pana la destinatie
Solutii: pentru cei care vin din Bucuresti sau de pe ruta Bucuresti - Bran. Dupa plata avansului, adaugati-va pe forum pe lista de transport deschisa. Functie de numarul de inscrisi o sa rezervam o masina, costurile legate de aceasta si de sofer, urmand sa fie impartite intre participanti. Pentru cei care vin din directia Iasi - Bran, Lidia are 5 locuri disponibile. Costurile pentru ambele mijloace de transport vor fi comunicate pe forum.
Locuri disponibile: 26

E valabil si aici ce am scris la Sighisoara. Oferta agentiei de ajutor cu transportul e in functie de... voi.
Chiar, daca mai e ceva timp pana la excursie, n-ar fi rau daca v-ati grabi cu inscrierea pe lista. Si abia apoi sa faceti oferte de grupaj pe masini.
E doar o parere...
Mai am o parere si ma duc: Admin, n-ar fi mai simplu, daca s-ar fixa niste date limita pentru inscrierea pe lista?.  :kissing:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline mihaela comisel

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Re: Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
« Răspuns #14 : Luni, 23 Octombrie 2017, 10:40 »
Buna dimineata!

Ma inscrisesem la transport pentru aceasta minunata iesire
si sunt nevoita sa ma retrag cu regret pentru ca a intervenit atceva
in aceasi perioada.
1. Mirela M alias Morena urcare Baicoi Paralela 4
2. Georgeta P alias Dinna urcare Metro Ploiesti
 
la pozitia 3 unde eram, se poate inscrie altcineva din Bucuresti. :-[

Cu drag
Mihaela
Sunt bucuroasa ca apartin acum acestei comunitati unde am reustit sa cuonsc niste oameni minunati.