Autor Subiect: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017  (Citit de 33194 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« : Miercuri, 04 Octombrie 2017, 16:54 »
    INFORMATII TRANSPORT
Traseu : Microbuz cu plecare din Bucuresti 
• transport Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Gura Raului si retur.
Plecare din Bucuresti  15.12.2017 :  Ora 09:00 – va pleca din MOL din Militari Pacii.
 Nr. microbuz:  B – 237 -NEW
Nume si nr tel sofer: DAN – 0756.07.07.82
Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .


Nu mai sunt locuri disponibile.

Opt ani v-am primit in casa noastra, cu tot dragul si bucuria de gazde din Ardeal. Opt ani de petreceri, carnavaluri, sarbatori ale toamnei, de Craciun...Sibielul a gazduit mai bine de 30 de evenimente Singles Camp, este de fapt si locul in care s-a nascut acest proiect, prima actiune tinandu-se acolo in aprilie 2010. A venit insa un moment in care am preferat sa renuntam la pensiune, am vrut sa ne fie mai usor, sa ne putem ocupa mai bine de proiectul acesta.

Cand am plecat de acolo mi-am dorit sa ma intorc cu voi, ca musafir insa nu ca gazda. Multi m-ati intrebat cand o sa reluam evenimentele la Sibiel..N-am stiut ce sa va raspund pentru ca e greu sa evaluezi ceva asupra caruia nu mai ai control. Si nu am vrut ca peste imaginea aceea minunata creata in atatia ani, cu atentie si placere, sa se suprapuna un esec, chiar daca nu ni s-ar fi datorat...Ceea ce m vazut si am auzit dupa plecare noastra nu a fost in masura sa ne dea incredere asa ca am tot amanat...

Odata cu noi au plecat si cei care insufleteau locul, Adi, cel care v-a incantat cu preparatele si ornamentele lui si Vicentiu, cel care a rasfatat atata lume la Sibiel. Asa ca Sibielul a ramas doar ca amintire, nu mai am curajul sa organizez ceva acolo...

Zilele trecute, intors din excursiile din afara tarii, am primit o veste buna: Adi si Vicentiu au luat o pensiune si se ocupa de ea, urmand ca de saptamana viitoare s-o introduca in circuitul turistic. Le-am facut impreuna cu Samiza o vizita celor doi si mi-a placut mult ce am vazut! Au luat totul la inlocuit, renovat, reparat, zugravit, vopsit si ceea ce au finalizat arata ca nou. Le-am promis ca o sa vin in locul acela ca acasa, cu toata placerea si bucuria si nu...singur. Prima ocazie va fi in decembrie unde o sa organizam o petrecere cu taiat de porc, cu dans si voie buna, ca la Sibiel pe vremuri! Cu palinca, afinata, vin fiert, sorici, ceaun, zacusca si salata de vinete! De unde veti putea lua produse preparate traditional, in fata voastra.

Locul este foarte frumos, este sub un deal, prin spate trece Cibinul. Curtea e mare, generoasa, are un foisor si un gratar. Un mic lac cu pesti...In apropiere este pastravaria, unde o sa facem o vizita...E drept inca nu are caldura Sibielului, dar decoratiunile vor veni cu timpul si important este ca ei sunt acolo. Ii cunosc de 10 ani, am facut cu ei peste 500 de evenimente, asa ca am toata increderea!

Asa ca hai sa le face o vizita lui Adi si Vicentiu, sa petrecem, sa mancam de-ale porcului, sa radem, sa dansam! Asa ca in prag de sarbatori!

Tarif: 485 lei
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/traditii-si-petreceri-la-romani-gura-raului-15-17-decembrie-2017/
Check in: 15 decembrie, incepand cu orele 15.00 pana la 18.00
Check out: 17 decembrie ora 12.00
Cazare: Pensiunea Lacul de Argint, Gura Raului
Servicii incluse:
• cazare 2 nopti, mic dejun inclus
• doua cine, una tip grup si una bufet
• pranz - pomana porcului
• palinca, afinata, vin fiert
• entertainment cu muzica
Nu sunt incluse:
• transport pana la locatie
• bauturi, decat cele de wellcome si de la taiatul porcului
Locuri: 22 de locuri in Pensiunea Lacul de Argint, si  inca 10 locuri in locatia vecina, aflata la 50 de m ,Pensiunea Andreea . Ocuparea locurilor in pensiunea in care se va tine evenimentul se va face in ordinea rezervarii.
Program
Vineri 15 decembrie
Cina, incepand cu ora 18.00:
• gustari traditionale: zacusca, salata de vinete, slaninuta de casa, fasole batuta, untura, ceapa rosie, telemea
• platou taranesc: coaste afumate la gratar, carnati la gratar, cotlet  haiducesc, cartofi copti, mamaliga si legume la gratar
• placinta cu mere
Totul stropit cu palinca si vin!
Si apoi petrecere!  *|* :dance: *|*

Sambata  16 decembrie   
7.00 – 11.00 Taiatul porcului… cu sorici si tuica fiarta, ! Preparea se va face traditional, mare parte in fata participantilor. Parte din produse vor fi consummate la pomana porcului, restul preparatelor vor putea fi achizitionate de la bucataria restaurantului
Mic dejun tip bufet 8.00 – 10.00   
Pranz 13.00 – 15.00
• ciorba de cartofi cu afumatura
• pomana porcului pregatita la ceaun
• balmos
• placinta cu branza si fructe de padure
16.00 – 18.00 Plimbare pana la lacul de acumulare Gura Raului, aflat in vecinatatea pensiunii, la cca 2 km.
Cina :
• gustari cu de-ale porcului: toba, carnati, caltabos, jumeri, slanina si cu branzeturi din Marginime: burduf, telemea, ceapa rosie, rosii.
• ciolan la cuptor
• muschiulet de porc impanat
• cartofi sote, varza calita, dovlecei
• salata de muraturi si de cruditati
• tort de ciocolata cu visine
• tuica, afinata si vin fiert
Petrecere!!!  *|* *|* *|*

Duminica 17 decembrie
8.00 – 10.00 mic dejun
10.00 – 11.00 – concert cu copiii de CPO
12.00 – Sibiu in prag de sarbatoare. In 17 decembrie este deschiderea oficiala a Targului de Craciun. Haideti sa vedem!

Tip excursie. Este o iesire de tip eveniment. Cu mult, mult dans si muzica. Asa ca daca stiti ca nu va place asta si sunteti mereu pe capul DJ-ului sa dea mai incet, nu va recomand aceasta actiune. Nici celor carora nu le place partea asta de traditie cu porc taiat, preparat, gustat. Daca mergem la pomana porcului, apai mancam de-ale porcului, nu supa de legume!  :). Deci nu va inscrieti ca dupa aceea sa ne intrebati daca se poate sa serviti si altceva. Nu, va spun de acum, nu se poate! E o pensiune mica, nu are posibilitatea in situatia unui grup sa faca ceva separat, a la carte! 
Programul este unul dens si interactiv, astfel incat sa va puteti cunoaste, sa puteti socializa. Este o iesire deschisa tuturor membrilor Singles Camp, noi sau vechi. 
Profil: vesel, petrecaret, comunicativ, deschis. Nu vrem printre noi persoane imbufnate, care au mereu ceva de spus, de comentat, carora nu le place nici aia, nici aialalta. Mergem acolo sa ne distram, nu sa ascultam lamentarile si susotelile unora carora nu le intra nimeni in voie. Asa ca daca va stiti tabietari, pretentiosi, "gingasi", va rog mult nu veniti cu noi, nu va inscrieti! 

Inainte de inscriere si rezervare cititi intregul text de prezentare al actiunii, cu atentie pe:
•   modul de comunicare al informatiilor catre participanti
•   adresabilitate si profil participant (este potrivita pentru d-voastra?)
•   programul excursiei
•   serviciile incluse si cele care nu intra in tarif
•   conditii de renuntare la excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Unicul mod de comunicare al informatiilor este prin postare pe FORUM. Aceasta excursie are un topic asociat (cel pe care suntem acum) pe care vor aparea din vreme: ora si locul de intalnire/plecare, detalii despre auto/avion, sofer, insotitor de grup, detalii despre echipament/imbracaminte/incaltaminte, buget, particularitati, eventuale modificari de program datorate companiilor aviatice, conditiilor meteo etc
Nu asteptati si nu solicitati telefonic sau Email informatii! Nu motivati cu lipsa de timp si de abilitate/cunostiinte in folosirea calculatorului, in momentul inscrierii ati stiut ca forumul este SINGURA forma de informare si prin inscrierea la excursie ati acceptat aceasta conditie. 

Adresabilitate. La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul „eu vreau acolo nu acolo”, care au mereu critici, remarci…Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic. Asteptam oameni veseli, deschisi, care armonizeaza usor intr-un colectiv. Asta pentru ca atmosfera sa fie la fel ca in toate actiunile noastre. Trebuie sa stiti ca nu acceptam in grup persoane care nu se potrivesc profilului prezentat si la comunicarea insotitorului de grup, excludem pe cei care au manifestari nepotrivite.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul: http://www.singlescamp.ro/ Imediat si automat, dupa inscriere, veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Daca nu ati primit acest Email inseamna ca: ati completat gresit adresa de Email sau raspunsul nostru automat a intrat in SPAM. Verificati si acolo si daca nu l-ati gasit, repetati inscrierea in excursie, cu atentie mai mare in completarea adresei de Email.

Toate actiunile noastre sunt organizate de Singles Camp, partea logistic turistica fiind realizata printr-o agentie specializata pe turismul de grup: Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. Bon Voyage are prin contractul de colaborare cu Singles Camp obligativitatea oferirii urmatoarelor servicii turistice: cazare, transport, ghidaj local si de asemenea de a face rezervari pentru membrii acceptati la participare. Singles Camp, ca organizator si grup, poate cere agentiei anularea unei rezervari, in conditiile in care un inscris isi pierde calitatea de membru Singles Camp.

Daca sunteti la prima inscriere intr-o actiune Singles Camp&Travel, este foarte posibil sa fiti contactat(a) de o persoana din agentie. Veti fi intrebat(a) daca ati citit pe site (asa cum recomandam la inscrierea in grup) despre adresabilitatea noastra, despre modul de organizare a Singles Camp, felul in care transmitem informatiile. Nu e vorba de un test, nu dam examene aici, dar dorim sa ne asiguram ca cei care vor sa intre activ in grup au inteles exact despre ce este vorba.


Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226

Offline roxanas

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 78
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #2 : Vineri, 06 Octombrie 2017, 20:13 »
Propunere: in functie de nr.participantilor se poate organiza si un transport? Ca de obicei platit separat. Din experienta de la serbarile toamnei (una dintre cele mai frumoase experiente...de toamna), dupa atita palinca sau afinata, e mai greu cu masina  ::)

Offline noiembrie

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #3 : Sâmbătă, 07 Octombrie 2017, 12:29 »
Transportul se poate organiza atunci cand cei inscrisi vin in majoritate
dintr-o anumita zona(Buc. -Ploiesti sau Buc.-Pitesti) si isi exprima dorinta
sa mearga in grup.
Exemplul actual cu Sighisoara, abia se inscriu pe lista,desi e vital sa se stie
in timp util numarul doritorilor.
La Gura Raului putem ajunge cu transportul de linie pana la Sibiu, de acolo
sigur se vor gasi variante.

Eu am stat adeseori acolo, chiar la pensiunea invecinata,e un loc mirific,cu oameni frumosi
duminica merg la biserica imbracati in costum traditional,e o feerie.

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #4 : Sâmbătă, 07 Octombrie 2017, 16:24 »
Numarul persoanelor inscrise la aceasta actiune depaseste deja capacitatea de cazare a pensiunii.

Pentru omogenizarea grupului ultimele 4 locuri ramase vor fi doar pentru barbati.

Offline noiembrie

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #5 : Sâmbătă, 07 Octombrie 2017, 17:02 »
Stiti filmul cu Mel Gibson "Ce-si doresc femeile?"...
Uneori ma intreb "Cum gandesc barbatii?"
Probabil nu vom sti,nici prin analiza psihologica,nici prin studiu de caz.

Stiu ce-si doresc femeile din S.C.,le cunosc oarecum comportamentul de grup,
tandretea,conduita morala,stiu cat sunt de comunicative.
Un motiv serios sa-i incurajam pe domni sa participe,nici nu stiu ce pierd...

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #6 : Luni, 09 Octombrie 2017, 13:21 »
Subscriu la cele zise de "noiembrie"   :bow: , in plus , baieti , iubim veselia si dansul chiar daca nu suntem asa mari specialisti   :dance: *|*

Poate ca este cam  prea de timpuriu , dar ca sa nu-si faca rezervari la bilete care pe unde poate, apoi sa plateasca un taxi pana in  Gura Raului ...
Sa tineti cont ca va fi jumatatea lui decembrie,  e mult mai comod si placut sa facem drumul impreunna decat fiecare cu masinuta lui....
Ce ziceti incercam sa facem o lista de transport din Bucuresti , ca din c-ta nu suntem decat 2  ;D ;D ??
Si functie de cati ne adunam sa cerem ajutorul Samizei  :)

Offline Mariana Dinescu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • Mariana
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #7 : Luni, 09 Octombrie 2017, 13:29 »
De acord cu organizarea transportului. Dar...din cate stiu trebuiesc minim 17 persoane. Ar fi mult mai comod .

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #8 : Luni, 09 Octombrie 2017, 13:34 »
Sper sa ne adunam ...incercam

Am furat cu copy-paste  :whistle: de la Sighisoare , multam "wonderland " ,  :flori:

"Se inscrie fiecare cu numele mic si initiala numelui de familie.
Lista se ia cu copy-paste, de cei care doresc sa se inscrie la transport , cu grija,  sa nu se stearga vreun participant.
Uite, ca sa fie mai clar - iei cu copy paste capul de lista si te completezi la pozitia 1. "

LISTA TRANSPORT BUCURESTI - Gura Raului.
1.
2.
3.
4.
.......

Offline Dana Hd

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 100
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #9 : Luni, 09 Octombrie 2017, 13:39 »
Buna  :)
Am înteles ca la aceasta iesire vor fi putini oameni noi; eu voi fi una dintre ei.  Din acest motiv am ales sa spun vreo doua cuvinte despre mine.
Ma cheama Dana, sunt din Hunedoara, îmi place sa cunosc oameni noi, sa fac lucruri noi( asta vara îmi propusesem sa zbor cu parapanta, de exemplu, dar ...nu s-au aliniat planetele, ramâne pe vara viitoare), sa învat lucruri noi (bunaoara anul asta am învatat sa gletuiesc si sa cos la masina, desi înca nu stiu la ce mi-ar folosi deocamdata vreuna dintre astea) . Îmi place rock-ul clasic, dar ascult cu placere cam orice fel de muzica. Îmi place mult sa dansez. Îmi plac comediile si serialele politiste...soft (Cititorii de oase, de exemplu, dar nu neaparat Absenta). Si, daca e nevoie, ma pricep si sa transez un porc :)
Si da, sunt singura.

Offline Mariana Dinescu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • Mariana
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #10 : Luni, 09 Octombrie 2017, 13:44 »
"Se inscrie fiecare cu numele mic si initiala numelui de familie.
Lista se ia cu copy-paste, de cei care doresc sa se inscrie la transport , cu grija,  sa nu se stearga vreun participant.
Uite, ca sa fie mai clar - iei cu copy paste capul de lista si te completezi la pozitia 1. "

LISTA TRANSPORT BUCURESTI - Gura Raului.
1. Mariana D.
2.
3.
4.

Offline kriss

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 143
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #11 : Luni, 09 Octombrie 2017, 13:45 »
LISTA TRANSPORT BUCURESTI - Gura Raului.
1. Mariana D.
2.Cristina L.
3.
4.
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #12 : Luni, 09 Octombrie 2017, 13:56 »
Scuze emotiile  ;D


LISTA TRANSPORT BUCURESTI - Gura Raului.
1. Mariana D.
2. Cristina L.
3. Rodica i.
4.
5.
6.

Offline mar61r0@gmail.com

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 120
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #13 : Luni, 09 Octombrie 2017, 14:42 »
LISTA TRANSPORT BUCURESTI - Gura Raului.
1. Mariana D.
2. Cristina L.
3. Rodica i.
4. Maria S.
5.
6.
Stop dancing the dance! Start feeling the dance!

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #14 : Luni, 09 Octombrie 2017, 15:30 »
Locurile din pensiunea Lacul de Argint s-au ocupat.
Cei care vor achita avansul incepand de astazi 09.10 pentru aceasta actiune vor fi cazati in pensiunea de langa la 50 m distanta .
In aceasta pensiune mai sunt disponibile - 6 locuri la femei si 4 locuri la barbati.