Autor Subiect: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018  (Citit de 17712 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« : Luni, 30 Octombrie 2017, 08:36 »
Tarif: 925 EUR
Avansul, care confirma rezervarea locului, este de 400 EUR/persoana.

Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/parfum-si-culoare-andaluzia-7-15-mai-2018/

Plecare: 7 mai 2018
Sosire: 15 mai 2018
Cazare: 8 nopti din care:
•  doua la 7/9 mai Granada Hotel Plaza Nueva 3*
•  doua la Cordoba 9/11 mai Exe Ciudad de Córdoba 4*
•  doua la Sevillia  11/13 mai Pasarela 4*
•  una la Linea de Conception 13/14 mai Ohtels Campo De Gibraltar 4*
•  una la Malaga 14/15 mai Zenit Malaga 3*

Servicii incluse:
     • cazare 8 nopti la hoteluri de 3* si 4*, mic dejun inclus
     • transport pana in Spania cu avionul (in tarif sunt incluse taxele de aeroport si un bagaj de cala 20 kg)
     • transport cu autocar ultramodern cu mult mai multe locuri decat pasageri – circuit interior Granada - Cordoba - Sevilla - Gibraltar - Ronda - Malaga
       • insotitor de grup din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
     • asigurarea medicala
     • excursiile optionale:
Alhambra - intrare in complex si parcurgerea cu ghid - cca 40 euro/pers
Mezquita - intrare in moscheea devenita catedrala + ghidaj obiectiv - cca 18 EUR/pers
Gibraltar - transport pana la granita cu Gibraltarul, preluare cu microbuze pana in rezervatia maimutelor. Pret inclusiv taxa de intrare in rezervatie: cca 35 euro/pers
    • intrarile la obiective (catedrale, palate, gradini)
    • mesele de pranz si cina
    • transfer aeroport - hotel
        taxe oras (la anumite hoteluri))

Grup: 26 persoane  + insotitor

ORAR DE ZBOR:

07.05.2018

OB 125   OTP  15:50  -  MALAGA 19:10

15.05.2018

OB 126   MALAGA 19:55  -  OTP  00:45

Bagaj cala :20kg

INSOTITOR GRUP :  GIGI CINDEA  0745/106501

Program excursie
Ziua 1 7 mai Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda Otopeni, Plecari internationale, Cafeneaua Lavazza, ora 13.20. Urmariti acest topic de forum, pentru eventualitatea unei modificari de zbor. Singurul loc in care se fac anunturile, se dau informatiile si detaliile este acest topic. Nu dam telefon din agentie, nu transmitem Email-uri si avem rugamintea sa nu sunati in agentie sau insotitorul de grup, pentru probleme pe care le gasiti aici. Avem recomandarea sa va luati masurile de siguranta pentru a ajunge la timp pe aeroport. In situatia in care veniti dupa ora anuntata de intalnire, veti fi nevoiti sa faceti singuri formalitatile de check in, la zona indicata de informatii plecari. Daca intarzierea este mai mare si pierdeti avionul, agentia si insotitorul de grup nu au nici o responsabilitate, astfel incat va trebui sa va descurcati pentru gasirea unui alt zbor, din resurse proprii, urmand sa anuntati insotitorul de grup asupra orei si locului in care va veti conecta cu grupul. Zborul de plecare: 7 mai Blue Air Bucharest OTP 15:50  Malaga AGP 19:10. Zborul dureaza cca 4 ore si 20' h. In servicii incluse, gasiti mentiunea referitoare la bagajele cu care puteti calatori gratuit. Daca depasiti greutatea si dimensiunea, atat la plecare, cat si la sosire veti fi nevoiti sa suportati singuri costurile aferente. Agentia nu ofera serviciul check in sau de ocupare a unui loc preferential. De aceea si pentru siguranta anuntam intalnirea cu cca 2 ore inainte de decolare, pentru a putea solicita pe loc, un loc care sa va convina. Incepand de la check in si pana la aterizarea avionului insotitorul de grup nu mai are responsabilitati. Fiecare isi foloseste timpul ramas de la trecerea in zona de imbarcare si pana la urcarea in avion cum doreste, urmand sa fie atent sa ajunga la timp la poarta de imbarcare anuntata (care poate fi modificata, de aceea trebuie urmarit afisajul aeroportului) pentru boarding. Reintalnirea grupului se face la aeroportul din Malaga, linia de recuperare a bagajelor. Dupa preluarea de pe linie a bagajului de cala, ramaneti pe loc, nu iesiti din aeroport, sau la tigara. Se merge pe rand la toaleta, pentru a nu lasa bagajele nesupravegheate, dupa care, in grup compact, cu insotitorul de grup in fata, se iese din aeroport, urmand sa se desfasoare imbarcarea in autocar.

Reguli in autocar:
• nu exista locuri fixe si nici ocupare pentru tot restul excursiei. Aveti libertatea ca zilnic sa va puteti muta unde doriti.
• la incarcarea bagajelor in cala autocarului este posibil sa fie nevoie sa ajutati fiecare la bagajul care va apartine. Nu este obligatia soferului de a incarca bagajele! De acea si pentru comoditatea manevrarii repetate a bagajului (sunteti in circuit) va recomandam un troller de dimensiuni cat mai mici, usor si cat mai simplu manevrabil (cel mai bun este sistemul cu patru roti peridoc - spinner)
• in autocar este interzis sa se urce cu cafea, sucuri desfacute, inghetata, produse care pateaza tapiteria fotoliilor
• in autocar este interzis sa se consume orice fel de mancare: sandviciuri, fructe, dulciuri, snack-suri si altele.
• la urcare, pentru ca este nevoie ca grupul sa fie numarat, va rugam sa va asezati imediat pe fotolii, sa nu va mai ridicati sau sa va mutati, astfel incat insotitorul de grup sa poata efectua rapid numaratoarea.
• nu lasati obiecte de valoare sau bani; nimeni nu este responsabil pentru astfel de valori.

Dupa imbarcare, vom porni in directia Granada. Pe parcurs se va face o trecere in revista a serviciilor incluse, a celor care nu intra in tarif, a programului, a regulilor de excursie. Urmeaza o prezentare a Spaniei, a Andaluziei, cu date simple, sumare, care sa nu plictiseasca si care sa fie intelese si retinute usor.

La Granada, check in hotel. Impartirea pe camere se va face in ordinea listei de inscriere in excursie, regula ramand valabila pe tot parcursul calatoriei. Impartirea pe camere se face la solicitarea participantilor, urmand cei ramasi,  noi sau care nu au o preferinta, sa fie locati pe cat posibil cu persoane compatibile.

Ziua 2: 8 mai. Am rezervat un hotel aproape de Alhambra si de centru, astfel incat deplasarea o s-o facem pietonal. Va fi o zi, incluzand parcurgerea itinerarului din complexul Alhambra si urcarea la punctul de panorama St. Nicholas, de cca 10 km (reali, verificati pe google maps, nu din aceia masurati de soft-uri de telefon). De aceea va indicam sa veniti incaltati corespunzator unui traseu atat de lung, trebuie sa tineti cont de asemenea ca Alhambra este un sit istoric si pavajul in cele mai multe locuri este cu denivelari. Va recomandam pantofi sport, cu talpa vibram, confortabili, purtati de ja de cateva ori pentru a nu va produce rani. Imbracamintea cat mai lejere, adaptata la starea vremii din acea zi. Nu uitati sa aveti un rucsac de mici dimensiuni in care sa tineti permanent ceva care sa va protejeze in caz de ploaie. Atentie cum si unde tineti banii. Am facut de fiecare data cand se pleaca in excursie recomandarea ca banii sa fie tinuti in permanenta cat mai aproape de corp, pentru a simti orice incercare de furt, nu in rucsac, nu in posete care sa invite hotii de buzunare. Luati cat mai putin cash in excursie, puteti scoate oricand bani din bancomate, de asemenea puteti plati cu cardul, nu va expuneti fara rost cu sume mari de bani! Nu lasati bani in hotel, nimeni nu garanteaza pastrarea valorilor in acest fel!
Este o excursie pentru persoane mai active, care se pot deplasa cu usurinta, care inteleg ca pentru a vizita zone istorice este nevoie de deplasare pietonala. Daca sunteti o persoana mai putin activa, comoda, care nu este dispusa la efort fizic, va spun de acum, ca o sa va creati disconfort nu doar personal ci si grupului si insotitorului de grup. Asa ca ganditi-va bine la inscriere daca este excursia potrivita. Sau poate este un motiv sa incepeti o viata mai activa acasa, cu plimbari in parc, cu alergari etc Ceea ce face enorm de mult bine pentru sanatate, optimism, buna dispozitie.

Programul zilei va include vizitarea complexului Alhambra - Generalife, a zonei centrale incluzand Catedrala si Capela Regilor Crestini, prezentarea unui magazin de ceaiuri andaluze, iar dupamiaza este program free. Mesele se vor lua individual, in pauzele de program. Despre Alhambra am scris un ghid este folosit de multi din cei acolo si chiar de profesionisti. Il gasiti aici pe forum: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1549.0.html

Ziua 3 9 mai Plecarea, cu check out facut, la ora 8.30. Urcam bagajele in autocar si urmam drumul spre Cordoba. Pe drum mai multe informatii despre ce urmati sa veniti, o sa continui cu povestile despre Andaluzia. O sa ne oprim langa Torre Callahora, probabil va fi in jur de ora 11.00. Traversam Podul Roman, prilej foarte bun de fotografie a panoramei zonei istorice. Vizitam Marea Moschee, acum catedrala crestina, una dintre cele mai frumoase cladiri din lume, apoi cine doreste, Castelul Regilor Crestini, locul de unde a plecat inchizitia in lume. Cei care prefera relax, pot ramane in Iuderia la o cafea sau la cumparaturi continuand apoi cu masa, luata individual. Cu cei care participa la vizitarea palatului, o sa mergem sa servim masa la un local in apropiere. La ora 15.00 este reintalnirea grupului, acolo unde ne-a lasat autocarul, la Torre Callahora. Transfer la hotel, check in, apoi program free.

Ziua 4: 10 mai Cordoba. Dupa micul dejun, la ora 9.00 mergem pe jos sa colindam patio-urile care si-au deschis portile. Este punctul culminant, cel mai important al excursiei noastre. Este atat de impresionant ceea ce gasim inauntru, bogatia aceea fantastica de flori si culori, arome, incat nu stii cand trece o zi, plimbandu-te dintr-o curte in alta. Sunt apropiate, nu va speriati ca trebuie parcursi kilometrii. Toate se afla pe o arie de un kilometru si jumatate. Strazile sunt pline incepand de dupa-amiaza de dansatori, lumea toata iese din case, este o bucurie de nedescris! Muzica, flamenco, vin, e o veselie generala, la care iau desigur parte si turistii. Nu conteaza de unde esti, acolo pe strada, toata lumea devine prietena....Mii de fotografi sosesc in acea perioada la Cordoba, din toata lumea, atrasi de bogatia de revarsarea de culoare din patio-uri, de pe strazi, din taverne...

Ziua 5 11 mai Check out si la 8.30 plecam spre Sevilia. La ora 11.00 o sa ne oprim pe Via Colon. O sa avem o plimbare de vizitare, cca 5-6 kilometri: Turnul de Aur, minunata Catedrala Sevilla (cu vizitare interioara), Real Alcazar (nu intram, doar il parcurgem pe exterior; este un obiectiv care merita vizitat, cine doreste, poate sa o faca in dupaamiaza acestei zile sau a urmatoarei), Universitate (fosta fabrica de tutun), trecem apoi printr-un parculet si la cativa pasi este hotelul in care vom sta. In total nu avem de mers mai mult de 3 kilometri. Inainte de check in, am sa va arata Plaza Espana si Maria Parque, va recomand ca in free time, dupa amiaza sa va programati 2-3 ore de plimbare si relaxare, bucurandu-va de explozia de verde si culoare. Am rezervat special un hotel langa aceasta oaza verde. Masa de pranz, o sa o servim in zona centrala, iar cina fiecare unde alege, unde il gasesc pasii... :)

Ziua 6 12 mai Sevilla. 9.00 Este o zi cu mai multa plimbareala, asa ca va recomand sa aveti pregatita incaltaminte adecvata, o imbracaminte lejera, un mic rucsac in care sa se afle o pelerina, o sticla de apa de 0.5 l, un fruct sau ceva de rontait, in situatia in care incepe sa va fie foame. Transfer Hotel - Arenal. Vizitam muzeul si arena de corida, cu explicatiile in engleza a ghidei. O plimbare in zona de faleza a Guadalquivir-ului, apoi mergem impreuna, cu autocarul, sa vizitam un cartier de care ati auzit intr-o melodie de mare succes a anilor 80-90: Macarena. Un scurt articol despre acest loc l-am scris aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1743.0.html Nu cu mult timp in urma un cartier rau famat, cu drogati si alcoolici, acum este asanat, renovat si a devenit un loc turistic de top. Este minunata o plimbare pe stradutele inguste. Nu o sa mergem haotic, ci in directia Alameda de Hercules, un personaj mitologic de care se leaga legendar evident nasterea Seviliei. Sunt acolo o multime de terase, o sa poposim si noi la o cafea si un suc, reluam apoi plimbarea pana la un obiectiv tare ciudat, dar care face deliciul celor care il parcurg. O sa urcam in el...Se numeste Metropol Parasol. Metropol si este o structura din lemn situata in piata La Encarnación, in cartierul vechi din Sevilia, Spania. A fost proiectat de arhitectul german Jürgen Mayer si finalizat in aprilie 2011. Are o lungime de 150 de metri si o inaltime de 26 metri. Pretinde a fi cea mai mare structura din lemn din lume. Forma, localizarea, intarzierile si depasirile de costuri in constructii au avut drept rezultat o mare controversa publica. Cladirea este cunoscuta sub numele de Las Setas de la Encarnación (ciupercile incarnarii). De acolo spre alt obiectiv al Seviliei, Casa de Pilatos. De ce tin sa mergem acolo? Pentru ca acest palat andaluz, Casa de Pilatos este cel mai bun si frumos exemplu al arhitecturii sevilliene din secolul al XVI-lea. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Palacio de los Adelantados Mayores de Andalucía (Palatul guvernatorilor din Andaluzia). A fost construita intre secolele XV si XVI si este una dintre cele mai mari rezidente private din Sevilla. Situat in centrul istoric, stilul sau gotic Mudejar, combinat minunat cu inovatiile renascentiste, fac din palat o adevarata perla arhitecturala. O sa vizitam pe interior doar parterul costa 6 EUR si este ghidat in engleza. Pana aici, pornind de la Poarta Macarena, situata in imediata apropiere a unei biserici bijuterii (pe care bineinteles ca o s-o vizitam pe interior), o sa avem de mers cca 3.5 km. Nu e mult, dar trebuie luat in calcul si faptul ca stam la vizite in picioare...De aceea va recomandam un pic de conditie fizica, vedeti ca este o excursie ce traverseaza multe locuri minunate, dar ca orice este frumos cere si un pic de efort... :) De la Casa de Pilatos iesim in unul dintre bulevardele principale, Avenida de Menendez Pelayo, care se continua cu Avenida El Cid. De acolo cativa pasi si suntem inapoi la hotel. La amiaza oprim si mancam undeva in drumul nostru, putem lua si doar tapas, sa nu fie greu sa ducem dupa noi...un intreg fel de baza... ::). La intoarcerea la hotel trecem pe langa Real Alcazar, chiar in spatele zidurilor in care se afla gradinile. Cine doreste sa viziteze, sau sa ramana in centru pentru cumparaturi, nu mai e nevoie sa se intoarca la hotel...

Ziua 7: 13 mai 8.30 Sevilia – Gibraltar. O a fim lasati la granita dintre Spania si Gibraltar, foarte aproape de hotelul in care vom sta. Dupa frontiera vom fi asteptati de microbuzele comandate care ne vor duce intr-un tur al stancii. Urcam la panorame, la locul in care vin maimutele, dam si un ocol insulei. Vizitare optionala (este free) a Gradinii Botanice (merita cu prisosinta, sunt acolo o multime de exemplare de plante neobisnuit de mari, cactusi uriasi, copaci si arbusti infloriti) si apoi free time pentru plimbare, poze, cumparaturi. Gibraltarul este free zone, asa ca gasiti multe produse fara taxe vamale: parfumuri, tigari, bauturi, pielarie fina etc. O sa stabilim o ora de reintalnire, asta va fi la Casemates, un loc foarte usor de identificat si gasit, de unde vom merge impreuna, inapoi la frontiera.
In cateva minute de acolo ajungem cu autocarul la hotel, facem check in si apoi free time.

Ziua 8 14 mai Check out, apoi drumul de la Linea de Conception spre Málaga. Pe drum o sa deviem urcand in munti pentru a vedea perla Andaluziei: Ronda. De multi cu care am calatorit in Andaluzia considerata ca locul 1 in topul acestui circuit andaluz, Ronda are tot ce poate face mai fermecator un loc: o asezare magnifica, pe culmea unei stanci taiate in doua de un rau, case pitoresti, piete pline de culoare. Greu de descris daca nu ai imagini...Asa ca uitati-va mai intai uitati-va aici: http://www.webphoto.ro/destinatii/ronda-oraselul-andaluz-unde-s-a-nascut-corida.html si apoi aici: http://vacantevacante.com/am-fost-acolo/spania/ronda-de-neratat-in-andaluzia/. Asa o sa intelegeti de ce acolo auzi doar "wow", "incredibil", "minunat" si de ce tacanitul aparatelor foto si al telefoane nu se mai opresc... Din Ronda ne continuam drumul spre Malaga unde o sa ajungem dupa amiaza. Check in hotel si apoi un scurt traseu de prezentare a obiectivelor principale din centru. Urmeaza free time.

Ziua 9 15 mai Málaga. Zborul este la ora 19:55 la 00:45 ajungem la Bucuresti. Pana la 11.30 trebuie facut check out-ul de la hotel, lasam bagajele intr-o camera a hotelului, apoi fiecare face ce doreste: vizitarea Muzeului Picasso (artistul s-a nascut la Malaga), a Catedralei, sau cumparaturi, sau plimbare...La ora 17.00 ne reintalnim la hotel, transfer la aeroport. Check in si zbor spre casa.


Pentru cei carora le plac florile, farmecul si aromele andaluze, o calatorie care poarta prin partea plina de viata si culoare a Cordobei, in cea mai importanta perioada: Festivalul patio-urilor, atunci usile se deschid lasand sa fie admirate minunatiile florale din curti...Alaturati-va sarbatorilor de strada, bucurati-va de explozia de culoare a costumelor, dansati Flamenco, savurati mirosurile de iasomie si flori de portocal!

Cei care locuiesc in vechiul cartier al Cordobei, din fosta cetate a califatului isi deschid cu mandrie portile, devenind gazde pentru cei care vor sa vada revarsarea de culori din patio-uri...Puteti vizita in orice moment al zilei, gazdele va primesc cu toata caldura. Exista adesea chiar si spectacole de flamenco si sansa de a gusta delicioase tapas si vinuri de Cordoba si Montilla-Moriles. Festivalul este sarbatorit in primele doua saptamani ale lunii mai, atunci cand ajungem si noi acolo. Atunci strazile sunt pline de spectacole de flamenco, lumea iese din casa, canta, se distreaza...Este fascinant!

Dar nu o sa vedem doar Cordoba. Am ales cele mai frumoase orase andaluze, pentru a va purta prin locuri pline de istorie, de farmec, de culoare, de muzica. O sa ajungem la Granada, la Sevilla, la Malaga, chiar si in Gibraltar. O sa vedeti Alhambra, palatul sultanilor din Granada, Mezquita, uriasa moschee din Cordoba, Catedrala din Sevilla - poate cea mai frumoasa din lume, o sa ne plimbam in parcuri paradiziace. O sa mergem la spectacole de flamenco, o sa gustam din delicioasele mancaruri andaluze, o sa savuram delicioasa sangria...

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti. Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/. Deci in situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Nu vrem cu noi persoane de genul "eu vreau acolo nu acolo", care au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

Hotelurile sunt deja nominalizate, va puteti informa pe internet despre ele, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. 



































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #1 : Luni, 30 Octombrie 2017, 08:49 »



























Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #2 : Joi, 02 Noiembrie 2017, 19:27 »
Rezervarile sunt deschise! Se fac aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/parfum-si-culoare-andaluzia-7-15-mai-2018/

Au prioritate cei care si-au manifestat intentia de a rezerva un loc si cei vechi.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #3 : Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017, 10:59 »
Seara cu flamenco, la Granada. An de an ajungem acolo, la clubul preferat din bastionul andaluz:

! No longer available

Offline Rami

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 213
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #4 : Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017, 11:32 »
Buna dimineata Gigi!
Ce fain, flamenco in direct :applause:
Sper sa nu te superi, pentru mine aceasta excursie se va numi, Andaluzia, parfum, culoare si super incantare, Vis de paradis :D :)

Offline costache mihaela dana

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #5 : Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017, 13:47 »
Multumesc Gigi! Cred ca ti-ai dat seama ca-mi place dansul, muzica orice gen ! M-au format cei 8 ani de pian de la liceul de muzica din Sibiu! abia astept sa dansez pe strazile Spaniei ! Se mai practica la fel in tara tangoului unde te ia de mana sa te invete si sa simti muzica si dansul ! Dar pana atunci mai e...  nu cred ca e tarziu marti sa-mi fac prima plata ( nu vreau sa ratez aceasta excursie !)
O zi buna si inco o data multumesc ptr. video  trimis,
Cu sincera prietenie Dana

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #6 : Vineri, 19 Ianuarie 2018, 12:49 »
Am transmis fiecarui participant la aceasta excursie cate un Email, cu rugamintea sa-mi transmiteti cat mai urgent optiunile voastre. Alhambra trebuie rezervat din timp pentru a avea sansa de a intra in complex.

Daca nu ati primit Email-ul meu, scrieti-mi pe adresa office@singlescamp.ro si retransmit,

Offline Wanderer

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #7 : Vineri, 19 Ianuarie 2018, 18:40 »
Buna seara! Eu am raspuns la mail, doresc sa merg in toate cele trei excursii optionale.
Am tinut sa anunt si aici pentru ca azi a fost o zi in care internetul a decis sa se joace cu nervii nostri si sa ne arate ca are o inteligenta proprie. :) (la serviciu, cel putin). Mi s-a intamplat azi ca trei mailuri sa nu ajunga la destinatar, atat de primit, cat si trimise. Si din boscorodit in boscorodit am descoperit ca au mai patit-o si altii, asa ca am decis ca "better safe than sorry".
Un weekend frumos tuturor!
Not all those who wander are lost

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #8 : Duminică, 21 Ianuarie 2018, 19:37 »
Da, am primit, majoritatea dintre voi si-au manifestat intentiile de participare la optionale. Nu cred ca sunt mai mult de 4 care inca nu au raspuns. Cu siguranta intr-o zi - doua au sa vina si raspunsurile lor. Poate se gandesc ca e prea departe...Dar asa cum am explicat, in fiecare an este o batalie pe viata si pe moarte intre agentiile de acolo pentru rezervarile la Alhambra. Vreau sa transmit din timp partenerilor nostri, pentru a ne asigura ca vom putea vizita perla andaluza.

Offline Rami

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 213
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #9 : Duminică, 21 Ianuarie 2018, 19:52 »
Buna seara Gigi, buna seara tuturor, cunoscuti, sau necunoscuti ;)
Abia astept sa vina 7 mai :yeah:
Iti, si va multumesc ca faceti atatea, ca noi sa avem parte de niste zile de vis!
Cum am mai zis, Andaluzia, parfum, culoare si super incantare! Vis de paradis :bow:   :flori:
Sanatate multa tuturor! :)

Offline costache mihaela dana

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #10 : Duminică, 21 Ianuarie 2018, 21:01 »
Buna seara Gigi! Am primit emailul si am raspuns! cred ca a fost primit!
Multumesc si sper sa fiu in ritmul informatiilor si datoriilor pe care la primesc.
Seara buna!

Offline Monica Banita

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #11 : Luni, 22 Ianuarie 2018, 16:19 »
Buna ziua, am raspuns cu eu, cu rectificarea de rigoare. Multumesc pentru sfatul bun !

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #12 : Luni, 22 Ianuarie 2018, 16:23 »
Da, am notat!  :)

Offline simo arad

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 103
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #13 : Marți, 23 Ianuarie 2018, 09:41 »
Buna Gigi, si eu am trimis optiunea pentru toate.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
« Răspuns #14 : Marți, 23 Ianuarie 2018, 10:14 »
Da, am primit de la toata lumea raspunsurile, chiar acum discutam in agentie. Au tabelul, urmeaza sa transmita facturile.