Autor Subiect: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018  (Citit de 25868 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« : Miercuri, 01 Noiembrie 2017, 20:32 »
Tarif:
cazare in camera dubla standard si superioara (20 locuri): 440 EUR
cazare in camere premium si delux cu terasa (12 locuri): 490 EUR

Pentru cei fideli grupului, care au participat la cel putin 3 vacante externe sau au activitate pe forum (postare imagini si text) acordam un discount de 25 EUR. Acesta se va scadea la ultima rata, cand insa, inainte de a o plati, va fi nevoie sa anuntati Email agentia ca sunteti un membru gold, specificand 3 excursii externe la care ati participat sau cel putin un link catre o postare pe forum, care sa cuprinda imagini si text aferent unui feed-back la intoarcerea dintr-o actiune sau a unui articol.
 
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/madrid-toledo-avila-segovia-22-27-octombrie-2018/

Avansul, care confirma rezervarea locului, este de 150 EUR/persoana.
Plecare: 22 octombrie 2018
Sosire:  27 octombrie 2018
Cazare: Rincon de Gran Via 3* http://en.rincondegranvia.com/

Servicii incluse:
• transport avion, cursa Blue Air,  Bucuresti – Madrid taxe de aeroport, bagaj de cabina (10 kg), bagaj de cala (20kg)  incluse
• 5 nopti pensiune 3* mic dejun inclus
• ghid Madrid prezentare in engleza - traducere romana; walking tour pe perioada a 3 ore
• insotitor grup din partea Singles Camp pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
• asigurare medicala
• taxa de oras la hoteluri
• transfer aeroport - hotel. Se face cu taxi, tariful aeroport - centru este fix = 30 EUR. Grupa de 4 persoane, deci 7.50 EUR/pers
• excursie optionala la Toledo. In acest moment va putem da doar un tarif orientativ, asteptam oferta colaboratorilor. 25 EUR/persoana
• excursie optionala la Avila - Segovia. In acest moment va putem da doar un tarif orientativ, asteptam oferta colaboratorilor. 50 EUR/persoana
• intrari la obiective (Prado si Palatul Regal din Madrid si Catedrala din Toledo) - vizitele interior sunt optionale si organizate individual de fiecare

ORAR DE ZBOR

22.10.2018
Bucuresti Otopeni 14:40 - Madrid 17:50

27.10.2018
Madrid 18:55 - Bucuresti Otopeni 23:40

Bagaj de cala acceptat - 20 kg.


Grup: 39 persoane + insotitor din partea Singles Camp: Gigi Cindea 0040 745 106501

O prezentare a principalelor obiective din Madrid:

! No longer available


Program:
luni 22 octombrie 2018 Intalnirea in aeroport pentru check in. Ora:12:30  locul: Aeroportul International Otopeni, Plecari Internationale, in fata Cafenelui Lavazza. Zbor Blue Air. Decolare: 14:40. Aterizare la Madrid ora 18:25. Regruparea la banda de recuperare a bagajelor de cala. Se iese impreuna din aeroport, metrou si check in hotel. Urmariti acest topic de forum, pentru eventualitatea unei modificari de zbor. Singurul loc in care se fac anunturile, se dau informatiile si detaliile este acest topic. Nu dam telefon din agentie, nu transmitem Email-uri si avem rugamintea sa nu sunati in agentie sau insotitorul de grup, pentru probleme pe care le gasiti specificate aici. Avem recomandarea sa va luati toate masurile de siguranta pentru a ajunge la timp pe aeroport. In situatia in care veniti dupa ora anuntata de intalnire, veti fi nevoiti sa faceti singuri formalitatile de check in, la zona indicata de informatii plecari. Daca intarzierea este mai mare si pierdeti avionul, agentia si insotitorii de grup nu au nici o responsabilitate, astfel incat va trebui sa va descurcati pentru gasirea unui alt zbor, din resurse proprii, urmand sa anuntati unul dintre insotitorii de grup asupra orei si locului in care va veti conecta cu grupul.
La servicii incluse, gasiti mentiunea referitoare la bagajele cu care puteti calatori gratuit. Daca depasiti greutatea si dimensiunea, atat la plecare, cat si la sosire veti fi nevoiti sa suportati singuri costurile aferente. Agentia nu ofera serviciul check in sau de ocupare a unui loc preferential. De aceea si pentru siguranta anuntam intalnirea cu cca 2 ore inainte de decolare, pentru a putea solicita la ghiseu, un loc care sa va convina. Incepand de la check in si pana la aterizarea avionului la Madrid insotitorul de grup nu mai are responsabilitati. Fiecare participant isi foloseste timpul ramas de la trecerea in zona de imbarcare si pana la urcarea in avion cum doreste, urmand sa fie atent sa ajunga la timp la poarta de imbarcare anuntata (care poate fi modificata, de aceea trebuie urmarit afisajul aeroportului) pentru boarding. Reintalnirea grupului se face la Madrid, la linia de recuperare a bagajelor. Dupa preluarea de pe linie a bagajului de cala, ramaneti pe loc, nu iesiti din aeroport, sau la tigara. Se merge pe rand la toaleta, pentru a nu lasa bagajele nesupravegheate, dupa care, in grup compact, cu un insotitor de grup in fata si celalalt in spate se iese din aeroport, urmand sa se desfasoare imbarcarea in microbuze.
La aeroport o sa organizez plecarea la hotel cu taxi-uri, costul este suportat de fiecare persoana in parte. Grupaj taxi, cate 4 persoane, fiecare isi plateste partea ce revine (cca 7.50 EUR)

Cateva lucruri despre locatia in care veti sta. Este ultra-ultracentrala, coborand din camera iesiti direct in zona cea mai plina a Madrid-ului: Bulevardul Gran Via, chiar in mijlocul acestuia. Faptul ca nu trebuie sa va deplasati nicaieri cu mijloace de transport in comun sau alte transferuri este ideal. Toate obiectivele turistice sunt pe o raza de 3 km, iar noi suntem in mijloc. Asa ca ne va fi foarte usor sa le vizitam pietonal, este foarte accesibil sa faceti shopping - Madrid-ul este paradisul cumparatorilor si la fel comod sa iesiti cativa pasi pentru a va alege unde sa mancati. Sunt o multime de posibilitati, de la mici localuri ce servesc tapas, pana la restaurante mari unde se pregatesc paella, fructe de mare, peste, steak-uri si multe specialitati locale.

Aceasta pensiune - hotel ocupa etajele 6 - 9 ale unei cladiri istorice de pe Gran Via. Toate camerele sunt modernizate, este foarte curat si lucru comod, majoritatea celor care lucreaza acolo sunt romani. La receptie, la mic dejun, cameriste. Se face curat zilnic in camera, se schimba prosoape. Urcarea se face cu lift-uri, o sa aveti o cartela care asigura accesul atat in zona de cazare cat si in camere. Celor din 2017 le-a placut foarte mult, au apreciat curatenia si in special pozitia. Micul dejun este unul simplu, dar ok pentru Spania.

Locatia are 3 tipuri de camere, functie de care este si tariful de excursie:

Camera dubla sau twin Premium
Aceasta camera mare are balcon sau terasa cu vedere la palatul Palacio Real de Madrid, la catedrala Santa María la Real de La Almudena si cladirea operei Teatro Real, precum si la bulevardul Gran Vía. Include Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, minibar si facilitati de ceai si cafea.

Camera dubla Deluxe cu terasa
Aceasta camera spatioasa are aer conditionat, pardoseala din lemn si terasa. Exista acces Wi-Fi gratuit, televizor cu ecran plat cu programe prin satelit, minibar si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea.

Camera dubla sau twin standard sau superioara Aceasta camera are aer conditionat, acces Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, minibar si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea.

Dupa check in vom iesi la cina, am sa fac o rezervare la Chalana, un mega-restaurant aflat in apropiere. Vreau sa ma asigur ca avem unde manca, localurile in centru sunt pline si este greu sa gasim locuri pt intreg grupul. Acest local se afla foarte aproape, la cca 10 minute de mers pe jos, langa Edificio D'Espana si Plaza Espana.

intr-o plimbare pana in Piata Sol, apoi vom servi cina intr-un local din apropiere. In Piata Sol sunt doua obiective importante ale Madrid-ului: simbolul sau, ursul care se urca in capsunar si kilometrul zero al soselelor din Spania. Acest semn, de care multi spanioli nu stiu, se afla sub forma unei placi din bronz incastrata in pavajul din fata fostei cladiri a Postei, acum sediul Prefecturii.

Marti 23 octombrie Dupa micul dejun, la ora 9.15 ne intalnim in fata hotelului si la 9.30 iesim intr-o plimbare (walking tour) cu un ghid local, acelasi care ne va insoti la Toledo si Segovia. Vom parcurge pietonal, un traseu ce atinge principalele obiective ale centrului orasului. Pornim din Piata del Sol, acolo unde se afla emblema Madridului: Ursul cu madragon, tot acolo este placuta cu Km zero al Spaniei, Cladirea postei si Statuia lui Carol III - cea mai importanta personalitate pt Madrid. O sa gustam din specialitatea locala, lichiorul Madragonio, apoi vedem Opera, Plaza Major, Catedrala Almudena, Palatul Regal, Plaza Espagna, cu monumentul lui Cervantes. Cine doreste, poate servi masa in grup, este ieftin si foarte bun: cca 13 EUR, 3 feluri de mancare si o bautura, servita de romanii nostri. Localul se numeste Rosi la Loca, dar nu va speriati nu e nebuna...Nici nu stiu cine e, il cunosc doar pe manager si un ospatar, amandoi de-ai nostri...La local, va rog sa aveti pregatiti banii pentru excursiile optionale, atunci este momentul in care o sa-i incasam. Restul zilei este cu program free, va recomand sa folositi aceasta zi pentru shopping. Seara ne intalnim cu cei care au optat pentru aceasta cina, pentru a lua masa la cel mai vechi restaurant din lume, : Sobrino de Botin. Nu va speriati, tarifele nu sunt foarte mari, asa cum s-ar crede si ar fi normal, pe masura celebritatii locului. Undeva intre 15 - 30 EUR, un fel consistent de baza. Specialitatea casei este purcelul de lapte la cuptor. O sa fac rezervari, trebuie facute cu mult timp inainte...

Miercuri 24 octombrie Plecam dimineata la 9.00 pentru vizitarea pe interior a Palatului Regal. Adica a unei mici parti din acesta, pentru ca are peste 2000 de camere. Deschise publicului sunt in jur de 15...Dupa vizita, care dureaza cca 1.30 h, plecam pe jos pe Gran Via, sa admiram arhitectura cladirilor. Vedem Institul Cervantes, apoi cea mai frumoasa cladire, cea a Metropolis-ului, Banca Spania si ne oprim la Primarie, Intram si urcam, poate avem noroc sa iesim la panorama. Ne continuam plimbarea si ajungem la Poarta Alcala si apoi intr-un parc exceptional: Retiro. Savuram natura, fantanile, statuile (cea mai cunoscuta si mai controversata este cea a Ingerului Cazut), Palatul de Cristal si de acolo in 15 minute ajungem la Prado. Langa Prado de admirat Fantana Neptun, acolo unde-si sarbatoresc victoriile cei de la Atletico Madrid (in timp ce rivalii lor locali Real Madrid merg la Primaria, la Cibeles), Hotelul Ritz si Comandamentul Superior al Armatei Spaniei. Cine doreste sa intre la Prado, are atunci ocazia perfecta, suntem chiar langa celebrul muzeu. Va recomand sa luati un audioghid, veti primi individual explicatii despre tablourile si sculpturile pe care le parcurgeti. In continuare program free.

Joi 25 octombrie. Dupa micul dejun, la ora 8.30 intalnire in fata hotelului, cu cei care au optat pentru excursia la Toledo. Ne deplasam spre statia de autobuz din Plaza Espana (la 3 minute) si la 9.00 o sa urcam in autocarul inchiriat pentru a merge la Toledo. Plecam impreuna cu ghidul, o sa primiti primele informatii pe traseu. Din Piata Granada, acolo unde ne lasa autocarul se urca in cetate cu ajutorul unor scari rulante, altfel ar fi destul de greu... ::) O sa pornim intr-un tur al cetatii, ce incepe cu panorama, apoi Piata Zocodover. In continuare o sa aveti ocazia sa faceti cunostiinta cu un mestesug rar, damaschinaria in aur si argint, apoi o sa vizitati Alcazar, Primaria, Catedrala (intram optional si in interior, costa 10 EUR biletul), Juderia, acolo unde a locuit si creat celebrul pictor El Greco. Toledo este o cetate cu stradute inguste, intesate de magazine cu damaschinuri, cu sabii si cutite (Toledo a fost in Evul Mediu cel mai vestit loc de mestesugarie a armurilor si armelor) dar si cu mai pasnice...magazine cu marzipan. Sunt adevarate opere de arta, o sa vedeti o miniatura a catedralei - ce cantareste cateva zeci de kilograme , Don Quijote in marime naturala si multe alte figurine. In jur de 16.30 parasim orasul si ne intoarcem in Madrid. La 18.00 ajungem inapoi. Free time pana la 21.15. Mergem la un spectacol de flamenco! Localul este in apropiere, in 2017 programula fost excelent. Costa in jur de 25 EUR a durat o ora, de la 22.00 la 23.00. Am avut inclusa o bautura, bere, sangria, vin sau un suc. O sa fac si aici rezervari din vreme. Localul era full...

Vineri 26 octombrie  Excursie optionala Avila - Segovia. Ora 8.15 intalnire in fata hotelului cu cei care au optat si achitat aceasta excursie. La 8.30 ne imbarcam in autocar impreuna cu ghidul local si plecam sa vizitam doua cetati - oras minunate. Ajungem mai intai la Avila, unde o sa avem un walking tour de cca o ora, apoi la Segovia, unde mancam si pranzul. Este o excursie ce dureaza in jur de 10 ore, sau chiar mai mult, ghidul a spus ca ne sta la dispozitie daca ne vede interesati...Seara ne intoarcem deci dupa 18.30. Seara va propun se mergem la un local tipic, langa noi, servesc niste batranei, mancarea este fantastica...Ne-a placut grozav si le-am promis ca ne intoarcem...
 
Sambata 27 octombrie este ziua plecarii spre casa. La ora 11.30 maxim depunem bagajele in cloack room si pana la 16.00 este program free de shopping si plimbare. La ora 16.00 cu bagajele preluate, urcam in autocarul pe care l-am inchiriat pentru transfer si plecam in directia Aeroport. Facem check in-ul si la 18:55 avem decolarea catre Bucuresti, unde vom ajunge la 23:40.

Mentiuni Este o excursie in care veti vizita, va veti relaxa in plimbare, veti putea face shopping intr-un loc vestit si foarte potrivit pentru asa ceva. Gasiti incaltaminte de calitate relativ ieftina si foarte diversificata, marochinarie, confectii, accesorii. Programul este unul lejer, cu exceptia timpului de vizitare cu ghizi locali, la Madrid si Toledo, in walking tour-uri. Pentru acestea trebuie sa va pregatiti pentru ceva "plimbarica", sa aveti incaltaminte comoda, haine sport in care sa va miscati lejer, nici sa nu transpirati in ele, nici sa nu va fie rece. Temperatura in acea perioada este de cca 20 grade Celsius. Nu alergam, mergem usor, nu facem "bifari", dar trebuie inteles ca veti merge 5 -6 ore. Asta inseamna un pic de pregatire fizica. Mai este nevoie si de un pic de rabdare, intelegere ca faceti parte dintr-un grup...Nu va asteptati sa va numere cineva din 5 in 5 minute sa vada daca nu cumva v-ati ratacit, sunteti 30! In perioada de vizitare tineti aproape de ceilalti, sa nu va pierdeti, pentru ca daca se va intampla asta va fi nevoie sa va descurcati singuri pana la hotel in conditiile in care veti pierde si turul cu explicatiile ghidului. Nu este o excursie in care sa avem la dispozitie un bus privat, nu ar fi avut rost, chiar nu avema ce face cu el, ar fi putut doar sa ridice pretul excursiei. Nu exagerati cu bagajele, stati doar 5 nopti, nu aveti nevoie de mare lucru, luati-va insa bagaj in care sa va intre cumparaturile pe care le veti face. Greutatea maxima a bagajului de cala este de 20 kilograme si daca vreti sa faceti shopping, nu veniti cu mai mult de 8-10 kg...

Temperatura in octombrie in Madrid. Maxima 25 grade, minima 9 grade (dimineata). Media temperaturilor: 15 grade.

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti. Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/. Deci in situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Nu vrem cu noi persoane de genul "eu vreau acolo nu acolo", care au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

Hotelul este deja nominalizat, va puteti informa pe internet despre el, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. 

Imagini din Madrid:





















Toledo:

















Pentru a vedea mai multe fotografii, inclusiv de la Avila si Segovia, priviti cele facute in 2017:

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2395.15.html

Offline doina savu

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 99
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie
« Răspuns #1 : Miercuri, 01 Noiembrie 2017, 20:38 »
Pana la ce data se face plata rezervarii?
Doina

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #2 : Miercuri, 01 Noiembrie 2017, 20:47 »
Nu e lansata inca, lucram la ea...

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #3 : Vineri, 03 Noiembrie 2017, 06:42 »
Gata, acum e lansata! Se pot face inscrieri. Link-ul catre pagina de site cu detalii si zona de rezervare:

http://www.singlescamp.ro/eveniment/madrid-toledo-avila-segovia-22-27-octombrie-2018/

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #4 : Marți, 13 Martie 2018, 08:52 »
13.03.2018 A ramas doar un loc disponibil intr-o camera dubla pentru barbati si un loc disponibil intr-o camera dubla pentru femeil

Offline adda

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1326
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #5 : Vineri, 06 Aprilie 2018, 07:53 »
Ieee..m-am inscris si la aceasta excursie.
 Anul acesta îl pun sub semnul vizitarii capitalelor Europei, Bruxelles si Madrid, iar cu Singles Camp este mai mult decat un city break .Abia aștept. ..
Cine mai vine cu noi? :dance:

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #6 : Sâmbătă, 19 Mai 2018, 13:49 »
Pentru ca grupul este destul de mare, pentru a usura si a face mai comode transferurile si excursiile optionale, am luat decizia ca in locul trasferurilor cu taxi din si spre aeroport si a excursiilor optionale in conditii de share, cu companie specializata, sa inchiriez un autocar care sa ne faca urmatoarele servicii:
- 22 octombrie la aterizarea pe aeroportul din Madrid: transfer aeroport - hotel
- 25 octombrie - transport hotel - Toledo, pauza pentru vizita noastra de 5 ore, retur la hotel
- 26 octombrie - transport hotel - Segovia (pauza 3.5 ore pentru vizita, free time si masa) - Avila (pauza 2 ore pentru walking tour si free time) - retur la hotel
- 27 octombrie - transfer hotel - aeroport

Sunt acum in discutii cu 2 ghizi pentru Toledo, Segovia si Avila, dupa ce o sa obtin ofertele lor am sa va pot spune cat costa fiecare excursie optionala pe intreg grupul. Cu cat vor fi mai multe persoane inscrise, cu atat va fi mai ieftin.

Aceste informatii vor fi transmise impreuna cu detaliile despre rezervarile de masa, tuturor participantilor, cu rugamintea de a se raspunde imediat. 

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #7 : Sâmbătă, 19 Mai 2018, 15:12 »
Inca o veste buna! Am fost anuntati de hotelul la care vom fi cazati ca ne pot suplimenta allotment-ul cu 2 camere.

19.05.2018 Am suplimentat grupul cu 4 locuri si am redeschis rezervarile! :)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #8 : Sâmbătă, 19 Mai 2018, 16:01 »
Vesti bune!

Am primit mult mai repede decat ma asteptam oferta, o sa avem un ghid care a condus personalitati proeminente, asa ca aveti ce povesti pe drum cu ea. O sa calatoreasca impreuna cu noi la Toledo, la Segovia si Avila, o sa ne insoteasca pe tot parcursul, o sa ne ghideze chiar si pe interior.

Ceea ce mi-a transmis ca propunere este mai mult decat ofertant!

Tarife:

Toledo Servicii incluse: transport hotel - Toledo si retur, ghid de traseu, ghid walking tour, plus vizitarea pe interior a Catedralei si a unei Sinagogi. Tarif = 25 EUR/persoana, in conditiile in care vor fi 30 de participanti. (biletul de intrare la catedrala si sinagoga nu intra in tarif)

Segovia - Avilla - 40 EUR/persoana. Servicii incluse: transport hotel - Segovia - Avila - hotel. Ghidaj si explicatii de traseu, tururi pietonale in Segovia si Avila, ghidaj pe interior Alcazar si Catedrala!  :thumbup:

Nu cred sa fie cineva care sa nu doreasca sa participe la aceste tururi. Sunt intimizate la nivelul grupului nostru, avem un ghid super-expert, nu suntem legati de niste ore extrem de fixe...

Email-ul pe care am sa vi-l transmit mai contine cateva intrebari. Se refera la participarea la un spectacol de flamenco si la 3 mese:

- Localul in care se tine show-ul de flamenco este in apropiere. Un loc costa in jur de 25 EUR a durat o ora, de la 22.00 la 23.00. Am avut inclusa o bautura, bere, sangria, vin sau un suc. O sa fac si aici, pentru cei care doresc sa vada, rezervari din vreme.

- in prima seara, cand ajungem, va fi greu sa gasim un restaurant care sa ne primeasca pe toti, fara sa fie anuntati, asa ca va trebui sa fac o rezervare. Localul se numeste Chalana, aveti posibilitatea ca pe net sa-l cautati si sa vedeti cum arata.
- pranz dupa walking tour Madrid. Restaurantul se numeste Rosa la Loca, iar servirea se va face cu meniul zilei.
- cina la cel mai vechi restaurant din lume, : Sobrino de Botin. Nu va speriati, tarifele nu sunt foarte mari, asa cum s-ar crede si ar fi normal, pe masura celebritatii locului. Undeva intre 15 - 30 EUR, un fel consistent de baza. Specialitatea casei este purcelul de lapte la cuptor. Pentru a putea servi cina acolo, este nevoie sa fac rezervare cu mult timp inainte...Este foarte posibil sa ne impuna servirea unui meniu fix, fiind atat de multi.

Am de facut o precizare. Cine se stie pretentios, cu tabieturi la mancare, "eu nu mananc aia, sau aia", "eu nu vreau tot meniul ci doar salata, sau felul de baza, sau desertul", am rugamintea sa NU SE INSCRIE la aceste mese. Responsabilitatea mea se opreste la recomandarea localului si la a va asigura in ore de varf un loc in care sa mancati cu totii. Dar, sa se inteleaga, acolo nu vreau sa dau de situatii ca cele pe care vi le-am prezentat mai sus. Cei care se stiu pretentiosi si foarte limitati la ceea ce servesc, au oportunitatea sa gaseasca alte locuri in care sa serveasca masa, este relativ simplu sa gaseasca 2-3 locuri in jurul locului in care mancam noi.

Excursiile optionale vor fi achitate la ultima rata de excursie, la fel si transferul de la si spre aeroport si spectacolul de flamenco, unde daca va inscrieti si apoi renuntati trebuie sa achit personal locul.

Recapitulez tarifele:

- transferuri: 7.5 x 2 = 15 EUR
- excursie Toledo = 25 EUR
- excursie Segovia - Avila = 40 EUR
- flamenco show = cca 25 EUR

Pt restaurante nu este nevoie sa achit rezervarile, fiecare o sa-si achite acolo portia.

La fel intrarile la Catedrala si Sinagoga din Toledo, Catedrala si Castelul din Segovia, achitarea se va face la fata locului, individual.







Offline GabiZ

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #9 : Duminică, 12 August 2018, 09:18 »
Am citit târziu despre plata transferurilor și excursiilor odată cu ultima transă și nu am plătit , evident. Dar vreau sa o rezolv acum, e ok sa plătesc mâine ? Mulțumesc !

Offline ada81

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #10 : Duminică, 12 August 2018, 10:21 »
si eu am omis sa achit transferurile si spectacolul de flamenco  |o |o |o |o |o |o :'( :'( :'(
Andreea

Offline viorica samoila

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #11 : Duminică, 12 August 2018, 21:33 »
Buna, Gigi spunea ceva de genul "Email-ul pe care am sa vi-l transmit mai contine cateva intrebari. Se refera la participarea la un spectacol de flamenco si la 3 mese" Deci platim sau asteptam e-mailul prin care confirmam optionalele, spectacol flamenco? :)
Vio

Offline adda

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1326
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #12 : Duminică, 12 August 2018, 22:31 »
Ups, nici eu nu am achitat.
 Si eu initial m-am gandit ca voi primi email si apoi achit, dar acum nu mai sunt sigura  :giggle:

Offline doina savu

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 99
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #13 : Luni, 13 August 2018, 15:52 »
Buna. In aceiasi sit sunt si eu. Cred ca e probabil sa nu il fi primit ptr ca eu reactionez imediat la aceste mesaje. Cu aceasta ocazie, reiterez ca in ultima perioada, desi am optat ptr status “notificat” nu am mai primit nici o alerts de pe forum. Cred ca e o eroare informatica..
Cum sa fac ptr a achita optionalele care inteleg ca au fost comunicate? Multumesc
Doina

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
« Răspuns #14 : Luni, 13 August 2018, 18:10 »
Stiu, mi-ai spus Doina ca nu-ti mai functioneaza "Notify", dar pentru a vedea exact ce se intampla este nevoie de interventia intima si de incredere a unui specialist. Intima, pt ca este vorba de baza de date. Nu te pot ajuta, la mine functioneaza, am cateva topic-uri la care sunt abonat si primesc mesajul. Am mai intrebat cateva persoane si mi-au confirmat ca da. Ca nu, stiu doar de tine si de inca cineva, dar acolo m-am lamurit ca este vorba de un cont la care s-a pierdut parola.

Despre Email-uri am mai scris aici: problema este la adresele de yahoo, cei de acolo au instalat niste filtre care opresc si Email-urile corecte, nu doar pe cele SPAM sau fishing. Nu exista solutie, decat inscrierea cu o alta adresa gmai sau oricare alta. Nu este vina noastra.

Am sa rog maine in agentie sa se retransmita acel Email ce contine chestionarul de optionale. Nu este tarziu, pot sa suplimentez.