Autor Subiect: SPA, relaxare, distractie si prieteni noi. Hajduszboszlo 6 - 10 noiembrie 2018  (Citit de 34196 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Nu mai sunt locuri disponibile.

Tarif:
300 Euro/ persoana – cazare in camera dubla twin pentru urcare din Oradea                  
330 EUR/persoana - cazare in camera dubla twin - urcare din Cluj Napoca                   
360 EUR/persoana - cazare in camera dubla twin - urcare din Sibiu                  

Avans: 100 EUR

Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/spa-relaxare-distractie-si-prieteni-noi-hajduszboszlo-6-10-noiembrie-2018/

Plecare: 6 noiembrie 2017
Sosire:  10 noiembrie 2017
Cazare: 4 nopti Hotel Aqua - Sol 4*

INFORMATII TRANSPORT:

Plecarea se va face la ora 6.00 din Sibiu din parcarea Garii, in fata bisericutei.
Nume si nr de telefon sofer: SORIN 0754/593663
Nr masina: B - 459 - MRI


Pentru conexiuni la traseu, va rugam sa luati legatura cu soferul.

Servicii incluse:
• transport pana la destinatie, cu tarife diferentiate functie de locul imbarcarii
• cazare 4 nopti hotel 4* demipensiune
• 4 mic dejun tip bufet
• 4 cine tip bufet
• cafea si prajiturele intre orele 16.00 - 17.00 servite in sala de receptie
• intrare gratuita in Complexul Aqua Palace
• intrare grauita in Complexul Medical de bazine termale
• intrare gratuita in noul complex de saune ale hotelului
• taxa de statiune
• WiFi in camere
• halate si prosoape pentru wellness
• tururi locale de cate o jumatate de zi la Debrecen si Parcul National Hortobagy
• insotitor pe toata durata excursiei

Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala
• intrare si vizitare muzee Hortobagy (5 muzee = 1600 HUF = cca 5.5 EUR)
• intrare si vizitare Parcul cu animale si pasari salbatice Hortobagy (1500 HUF = 5 EUR)
• intrare si vizitare Muzeul Deri Debrecen (2000 HUF = 6.5 EUR)
• transport pana la Sibiu si locurile de conexiune

Grup  = 20 + 1 insotitor de grup (Diana Lupu  0720/048744)

Traseu de transport: Sibiu - Alba Iulia - Cluj Napoca - Huedin - Oradea - Hajduszboslo
Plecarea se va face la ora 6.00 din Sibiu din parcarea Garii, in fata bisericutei, iar imbarcarile cu conexiune 7.30 Alba Iulia (autogara), Turda 9.00 (OMW de la intrarea dinspre Alba Iulia) - 12.00 Oradea (pe linia de centura, in parcarea din fata Jisk): 13.30. La Hajduszboszlo se va ajunge in jur de ora 14.30, ora Ungariei

Plecarea din Hajduszboszlo se face la ora 9.30, urmand ca pe drum sa avem 2 opriri: una la Oradea la Mol de cca 30 minute si una la Ciucea, la Casa Memoriala Octavian Goga, unde o sa stam cca 1 h 30 minute. In Sibiu se ajunge in conditii de trafic normal in jurul orei 20.00.

Insotitor de grup:Diana Lupu  0720/048744

Programul excursiei este unul foarte lejer, dar plin si va garantez foarte vesel. Pe langa SPA, o sa mergem la csarda, o sa organizam seri traditionale, cu muzica si dans. Palinca si vestita bucatarie maghiara, care are o multime de bunatati: preparate din gasca, din rata, din peste, din vita.

In Debreten veti avea ocazia sa vizitati un orasel cochet si curat, cu o atmosfera elevata, specifica mediului universitar. Vizitam un muzeu foarte bogat in exponate, Deri Museum si apoi...molul din centrul orasului, prilej bun de cumparaturi...

Ziua in Hortobagy, o s-o tineti minte cu siguranta, pentru ca este foarte placut acolo, interactiunea cu natura, cu animalele, creaza o stare minunata.

Cateva lucruri despre conceptul SPA, la care ungurii sunt extraordinar de priceputi si de experimentati. Ganditi-va ca au 1500 de complexe SPA!!!

Serviciile spa sunt astfel concepute incat sa te scoata din cotidian si sa simti ca mergi undeva pe o insula unde tot ce primesti este doar rasfat. Aromaterapia, muzica relaxanta, decorul intim si culorile calmante, precum si priceperea personalului fac ca timpul petrecut la spa sa fie unul minunat.

Serviciile spa sunt indicate pentru combaterea stresului, calmarea anxietatii, tratarea depresiei si pentru intretinere la modul general. Multi terapeuti recomanda in managementul stresului serviciile spa.

Un alt efect pe care il observa cei care merg la spa este reprezentat de detoxifierea organismului. Cum stii ca organismul tau este detoxifiat? Te simti mai bine, nu mai retii apa, starea de oboseala nu mai este atat de accentuata, iar pielea capata un aspect mai tonic si mai luminos.

Toate terapiile corporale si faciale, masajul anticelulitic, baile terapeutice au si rolul de a infrumuseta, de a tonifia corpul si de a reda pielii un aspect mai proaspat, mai tanar. Multe persoane aleg sa mearga la spa pentru a se relaxa, a se simti mai bine si, de ce nu, mai frumoase.

Tratamentele spa nu destind doar mintea, ci si corpul. Muschii se detensioneaza, durerile sunt ameliorate, contracturile dispar si parca avem pur si simplu mai multa energie atunci cand plecam de la centrul spa.

Prezentarea locatiei in care veti fi cazati. Hunguest Hotel Aqua Sol face parte dintr-un mare lant hotelier specializat pe wellness, are 142 camere si marele avantaj ca este legata printr-un culoar indoor de cel mai mare complex SPA din Europa: Aqua Palace. Nu mai este nevoie sa iesiti in frig, nu mai este nevoie sa va imbracati si sa va dezbracati la vestiar. De la hotel primiti halat, prosop, aveti nevoie doar de slapi si costum de baie si in 2 minute ajungeti din camera in zona de piscine de agrement. Exista de asemenea si optiunea de a intra si in celalalt complex SPA, tot direct din hotel, acolo avand posibilitatea unor bai termale medicale atat interioare cat si exterioare.
Hotelul este el insusi un complex de wellness, clasificat 4 stele, are jacuzzi, un centru nou si modern de saune si cada cu hidromasaj.
Camerele sunt modern mobilate, au suprafete mari, vi se ofera tot confortul unui hotel de 4*. WiFi free, TV cablu...
Micul dejun si cina sunt tip bufet, aveti o optiune larga de alegere. Serile sunt organizate in perioada de cina cu muzica live, atmosfera este foarte placuta.

Cateva imagini cu hotelul in care veti fi cazati:







Culoarul care face legatura dintre hotel si complexul SPA.


De sus se vede mai bine hotelul si SPA-ul











Langa receptie mai exista un mic SPA, pentru cei care vor sa se balaceasca mai intim...Au acolo jacuzzi, saune moderne...







Camerele sunt mari, au balcon, e un rasfat...O sa vedeti acolo!



Hajduszboszlo este un orasel mic dar curat si placut, are parcuri, are localuri bune (Csarda de acolo este deja un loc preferat de multi din Singles Camp), cateva magazine. Zona in care se afla hotelul este centrala dar linistita, in 10 minute se ajunge la Aqua Palace, la doar 3 minute sunt magazinele, la cca 7 minute parcul.

Mai multe despre Hajdúszoboszló: este o renumita si veche statiune balneara din Ungaria, datand de la inceputul mileniului II. Este o localitate modernizata, cu parcuri exceptionale, hoteluri si baze termale noi, si cu o calitate a cazarii si a serviciilor deosebita. Noi ajungem in luna aprilie acolo, cand uriasul strand intins pe 30 ha este inchis, dar avem posibilitatea de a ne bucura de una dintre cele mai moderne centre “aqua” din Europa. Aqua Palace este un complex acvatic acoperit. Se intinde pe 15.000 metri patrati, cu o suprafata a apei de 1.600 metri patrati si poate primi pana la 1.000 persoane, fiind cel mai mare din Europa. Complexul acvatic ofera urmatoarele servicii : strand tropical, pestera de gheata acvatica, strand - cinema, strand termal Pavai, strand Roman, strand "baie ca la mare". http://uk.hungarospa.hu/

Cateva imagini luate in tomana lui 2017...


Culoarul de trecere intre Hotelul Aqua Sol si Complexul SPA Aqua Palace

































Debrecen este al doilea oras ca marime din Ungaria, cu o populatie de cca 200.000 locuitori (350.000 ca zona metropolitana) Este considerata capitala de campie (pusztei) a tarii, fiind totodata cel mai important centru calvinist. Cu o istorie de peste 750 ani, a facut parte din Regatul Ungariei, apoi (Sec XVI –XVII) din Principatul Transilvaniei, din Imperiul Habsburgic, iar din 1867 a revenit din nou – Ungariei.

In ultimii doua sute de ani a fost capitala Ungariei in doua randuri: in 1849, pentru o foarte scurta perioada, odata cu declaratia de detronare a Habsburgilor si in 1944 cand a inceput reconstructia. Si de acea data foarte putin, pentru ca presiunea sovieticilor pentru un stat comunist era din ce in ce mai mare si in scurt timp capitala s-a mutat inapoi la Budapesta.

Este un oras distrus in proportie de 50% in timpul celui de-al doilea razboi mondial, deci putine cladiri vechi au mai ramas in picioare. In 1944 acolo s-a dat o mare batalie cu unitati de motorizate si tancuri, ceea ce a dus la distrugerile de care aminteam.


Asa arata Bulevardul Piac din Debrecen in 1910. Si astazi aceasta artera comerciala pastreaza ceva din farmecul acelor vremuri...

Ce mai importanta cladire si simbolul orasului este Marea Biserica Reformata Si pt ca Debrecen este unul dintre leaganele calvinismului, cate cuvinte despre aceasta religie.

Jean Calvin a trait intre 1509 – 1564. Alaturi de Martin Luther a fost unul dintre initiatorii reformei protestante. Calvinismul este o doctrina religioasa totusi usor diferita de cea luterana, fiind considerata si mai radicala. Nu se recunosc decat doua taine: cea a botezului si cea a impartasaniei. Respinge prezenta reala a trupului si sangelui Domnului in impartasanie, nu admite existenta unor sfinti, nu este de acord cu insitutia episcopatului. Cei care predica sunt alesi de catre credinciosi, nu ierarhic de catre biserica. Calvin a respins ideea liberului arbitru, fiind de pararere ca avem destine predestinate.
Debrecen a fost capitala bisericii reformate calviniste din Europa Centrala, iar Nagytemplom, unul dintre locurile cele mai importante pentru acest cult.





Este una dintre cele mai importante caldiri istorice in stil clasicist din Ungaria. A fost construita intre 1805 si 1822, dar anterior aici au existat alte doua biserici: una construita in secolul XII si care s-a mentinut in forma initiala pana in sec XV, atunci cand prin extindere a rezultat un templu mai mare decat cel initial. Lucrarile au fost realizate din donatia unei familii foarte importante pe vremea aceea, numita Dosa. Largirea a facut posibila crearea unei sali – nave –impresionante, cea mai mare de factura gotica din Ungaria. Cladirea a ars insa in 1564. Reconstructia a inceput in 1626, mai tarziu adaugandu-se un turn separat, numit „Turnul rosu” – pentru ca era din caramida aparenta -  pentru a adaposti celebrul clopot Rakoczi. In greutate de 5 tone, el a fost donat de Gyorgy Rakoczi in 1637 si azi se poate vedea in turnul vestic. In 1802 Biserica Sf Andrew arde impreuna cu colegiul teologic. Imediat incepe reconstructia si in 1822 este finalizata, noul lacas de rugaciune fiind cel mai important loc de adunare a reformatilor din Ungaria. Inaltimea acestei cladiri este de 61 metri, dominand intreaga Piata Kossuth, fiind vizibila de pe tot bulevardul comercial, Piac.
Cladirea are si o valoare istorica, pt ca guvernul rezultat in urma revolutiei de la 1848 s-a refugiat la Debrecen si aici a fost declarata detronarea Habsburgilor si independenta in 1849.

In spatele Marii Biserici Reformate se afla Parcul Memorial.



Parcul Memorial Debrecen

A fost construit arhitectural de Societatea Parcului National, o organizatie creata in 1861. Pentru ca relieful Debrecen-ului si a imprejurimilor sale nu este unul spectaculos, este doar campie, peisagistica parcului se doreste ca alternativa pentru munti, rauri si paduri, o pata de frumos care sa incante trecatorul.

Cu vedere spre parc si spre spatele Bisericii Reformate se afla Colegiul Reformat.
A fost fondat în anul 1538, fiind una dintre cele mai vechi scoli teologice protestante. Biblioteca Mare a Colegiului adaposteste cca 600.000 de carti fiind cunoscuta ca cea mai mare colec?ie de acest gen a bisericii reformate din Ungaria. Sfânta Scriptur? poate fi citit? în peste 250 de limbi în colec?ia de biblii a Colegiului. Arhiva are 2605 metri liniari de documente prezentând trecutul, via?a religioas?, sistemul de înv???mânt al regiunii „de dincolo de Tisa”, cât ?i istoria cultural? a ora?ului Debrecen. Colec?ia Colegiului p?streaz? relicve precum pu?ca de vân?toare a lui Kazinczy Ferenc, mapa de acte a lui Kossuth Lajos, flautul lui Csokonai Vitéz Mihály. Cea mai mare achizi?ie a sec?iei de mineralogie este colec?ia lui Sz?nyi Pál compus? din 33.000 de piese, cea mai renumit? fiind meteoritul c?zut lâng? ora?ul Kaba în anul 1857. Colec?ia de monede a num?rat deja în 1831 peste 6000 de buc??i. Muzeul deschis in cladirea colegiului poate vizitat in el fiind expuse doua expozitii permanente: istoria ?colii si arta bisericeasc? si de asemenea unele temporare.



Colegiul Reformat din Debrecen

In spatele Colegiului Reformat  se afla Muzeul Deri, una dintre cele mai impozante cladiri ale orasului. Construita în stil neo-baroc  intre 1923 - 1929, adaposteste Departamentul de Arheologie - cu aproximativ 60.000 artefacte datând din paleolitic ?i neolitic, materialul istoric num?r? 40.000 de obiecte expuse, colec?ia etnografic? este de 22.000 , Departamentul de Arte Plastice 10.000 iar cel de Art? Industrial? 20.000. Departamentul de ?tiin?? include 3.000 de produse. Punctul de atrac?ie al muzeului este sala Munkácsi, unde se afl? trei picturi monumentale, trilogia Krisztus a lui Munkácsi Mihály: Christos în fa?a lui Pilat, Golgota ?i Ecce homo.


Cladirea este decorata cu patru statui care se afla în strânsa legatura cu activitatile desfasurate in muzeu. Creatiile lui Medgyessy Ferenc simbolizeaza Arheologia, Stiinta, Arta si Etnografia.

O plimbare in zona centrala a Debrecenului este o adevarata incantare. O zona pietonala destul de intinsa, cafenele, magazine, parculete cu banci, fantani arteziene, flori, multe flori...


Hotelului Arany Bika, acum din pacate nefunctional. Aici a existat un han, incepand dcu sec XVII. Cladirea actuala (aripa veche) dateaza din 1915.



Debrecen este orasul fantanilor arteziene...seamana intrucatva cu orasul meu, Sibiul.


Cea mai mare fantana ceramica din Europa, Millenium. In mijloc Pasara Phoenix, simbolizand renasterea orasului


Debrecen este si un oras al florilor, totul este multicolor acolo....





Bulevardul central, imbie la plimbare...in culori de toamna


Grupul statuar Kossuth din Piata Kalvin - zona pietonala a Debrecenului.






Cladiri de pe Piac Utca


Biserica ciunta, sau Mica biserica reformata - construita in 1600, distrusa de un incendiu in 1727. Initial turnul a fost acoperit cu un element clasic ecleziastic in Ungaria - domul in forma de ceapa. Un vant puternic a distrus acoperisul de tabla, in 1907, astfel ca acum turnul arata ca fiind ciontit, de unde si porecla.



Biserica Sf Ana, in fapt o catedrala catolica. A fost construita intre 1721 si 1746. In nisele de la intrare se gasesc statuile Sfantului Stefan si a Sfantului Imre. Altarul resprezinta pe Sfanta Ana invantand-o pe Fecioara Maria.


In Meliusz Ter (Piata Meliusz) se gaseste Biserica Rosie, numita asa datorita caramizilor rosii din care este construita. A fost construita la sfarsitul sec XIX si este in stil neogotic.


Parcul National Hortobagy - cea mai larga pasune pastrata natural in Europa si Matai Menes, acolo unde este una dintre cele trei herghelii unde se creste rasa Nonius, un cal superb, armonios, zvelt, mandru... Veti vizita de asemenea 5 mici muzee care prezinta viata pastoreasca din puszta, traditii, obiceiuri, mestesuguri. O sa intram sa vedem si animalele din micuta gradina zoologica amenajata in cadrul parcului.
























































Este al 9-lea an cand ajungem cu Singles Camp in acea zona! Puteti citi pe forum, la feed-back-uri ce s-a scris dupa fiecare din minivacantele noastre la Hajduszboszlo....

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti. Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/. Deci in situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Nu vrem cu noi persoane de genul "eu vreau acolo nu acolo", care au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

Hotelul este deja nominalizat, va puteti informa pe internet despre el, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. 






Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224

Offline TeodoraM

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Bună ziua! As participa la aceasta acțiune dar sunt din București, sunt fumătoare și sforăi cateodata  :ban: Ce șanse am?  :o

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Din Bucuresti o sa vina ca de obicei mai multe persoane, cu fumatul e mai greu in Ungaria, adica la fel ca la noi se poate fuma doar in spatii exterioare, iar pentru sforait ma gandesc ca o sa gasiti o colega care va poate "acompania"... :) Glumesc, dar sa stiti ca sunt multe femei care s-au cazat dupa acest criteriu si asa s-au nascut adevarate prietenii de vacanta...Am constatat ca multi imi sunt diferiti si nu au nici o problema din sforaitul altuia...Asa ca... ::)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Locul in care veti sta si va veti balaci:

! No longer available


! No longer available


! No longer available



Offline ESTELU

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
Buna sa va fie ziua,
 merge cineva de la CLUJ in excursia asta la Hajduszoboszlo?
 initial am optat ptr plecare de la SIBIU, dar am fix aceeasi distanta Roman -Cluj si ma gandesc ca pot scurta un pic traseul macar cu 2 ore.
 

Offline Dana Hd

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 100
si eu aveam o problema cu plecarea din cluj :)) dupa ce am optat pentru cluj, ca loc de imbarcare, mi-am dat seama ca sibiul ar fi fost mai potrivit :)) daca nu pot schimba, ca  sa plec din sibiu (chiar era o intrebare pe care urma s-o pun aici- se poate, sau nu, sa schimb locul de imbarcare?), voi pleca din cluj

Offline ESTELU

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
Buna Dana,

sa inteleg ca optiunea ta ramane ptr. Cluj ?! Tu de unde vii?

Offline Dana Hd

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 100
Estelu- de data asta punctul de plecare personal va fi Bucuresti. Sa vad unde reusesc sa fac conexiunea cu microbuzul
Admin - se poate schimba locul de imbarcare, la excursia asta?


Offline ESTELU

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
 Oricum ptr mine e mai greu sa fac traseul asta dintr-o bucata va fi necesar sa gasesc o cazare, cu o seara inainte la Cluj sau la Sibiu
 mai e un pic mai am timp sa ma gandesc. 

Offline IuliaT

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 141
Re: SPA, relaxare, distractie si prieteni noi. Hajduszboszlo 6 - 10 noiembrie 2018
« Răspuns #10 : Luni, 03 Septembrie 2018, 18:06 »
Ce frumos la final de sezon relaxare. Imi e dor de multi...

Offline ESTELU

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
Re: SPA, relaxare, distractie si prieteni noi. Hajduszboszlo 6 - 10 noiembrie 2018
« Răspuns #11 : Marți, 04 Septembrie 2018, 13:00 »

Dana da nu inteleg de ce iti pui problema cu locul de imbarcare ?! daca masina si-ar schimba traseul ca sa te ia si pe tine inteleg sa fie o problema,
dar ea are un traseu fix, trece prin localitati, ele sunt mentionate in programul de transport si daca esti in locul fixat la ora stabilita nu vad impedimentul?

Offline ESTELU

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
Re: SPA, relaxare, distractie si prieteni noi. Hajduszboszlo 6 - 10 noiembrie 2018
« Răspuns #12 : Marți, 04 Septembrie 2018, 14:24 »
 Buna
  cine vine in excursia asta la Hajduszboszlo
 de la ALBA IULIA?!

Offline diana.ana

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
Re: SPA, relaxare, distractie si prieteni noi. Hajduszboszlo 6 - 10 noiembrie 2018
« Răspuns #13 : Luni, 10 Septembrie 2018, 14:09 »
Mai sunt locuri disponibile?

Offline Ionescu Petruta

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
Re: SPA, relaxare, distractie si prieteni noi. Hajduszboszlo 6 - 10 noiembrie 2018
« Răspuns #14 : Marți, 11 Septembrie 2018, 08:03 »
Buna, tuturor, eu vin din Bucuresti ... oscilez intre a veni de pe 5, seara, cu cazare in Sibiu, sau a pleca foarte de dimineata din Bucuresti ... mai vine cineva din Bucuresti, la Sibiu ??