Va salut cu mare drag "Bucatari de la Sovata".
Multumim si felicitari organizatorilor
, Sovata o statiune foarte frumoasa, o locatie superba, va sugerez pe viitor sa ne duceti mai in mijlocul padurii
Un grup frumos si vesel, poate prea galagios.
dispus la glume si discitii pe orice tema.
Dornici de distractie, foarte priceputi in ale bucatariei si cei mai important toata lumea a avut "pantofiorii de dans "
Sa dansat ca pe vremuri pana dimineata,
poate ca am deranjat un pic cu galagia, scuzati
S-a incercat chiar trimiterea la culcare,
, interesant, eu personal m-am sintit ca in copilarie cand "chitaiam" pana noaptea tarziu si eram "urecheata"
Un schimb de experienta interesant. mi-ar fi placut sa nu ratez nimic, sa fiu prezenta la prepararea fiecarei retete dar cum sa fi si la gratar si la bucatarie si pe tereasa .. nu mi-a iesit..asa ca dragelor, astept sa scrieti voi pe forum retetele pentru cele 2 sosuri ..demeniale , reteta pentru tiramisu si sosurile pentru paste
Aa si apropoo cum e mai corect sa fie gratrul mai sus sau mai jos, cum se stropeste cu apa, doar jarul sau peste carne?
Pentru mine au ramas nelamurite aceste probleme.
A ramas totusi cu o nedumerire ...cum o fi sa treci prin 4 casnicii si totodata sa mai "calci stramb" din cand in cand , doar din bun simt , ca nu poti refuza
Mi-ar placea sa va reantalnesc, pe toti, va imbratisez cu drag
Lidia , multumesc frumos pentru fotografi!