Autor Subiect: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018  (Citit de 11653 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« : Miercuri, 20 Decembrie 2017, 08:14 »
INFORMATII TRANSPORT :
Bucuresti ora 07:00 in fata la Hotel Horoscop >>> Traseu Bucuresti -Buzau - Nehoiu - Gura Siriului.

Nume sofer: Cristi Stoian
Numar de telefon:  0733/ 086 541
Nr. Microbuz : GR 09 NOR



Excursie pt minivacanta de Rusalii!


Tarif: 600 lei

Rezervari http://www.singlescamp.ro/eveniment/frumuseti-unice-ale-buzaului-turistic-25-28-mai-2018/

Plecare: 25 mai 2018
Sosire:  28 mai 2018
Cazare: Pensiunea Izvorul Bucuriei 3* Siriu

Servicii incluse:
• transport cu microbuzul pe ruta Bucuresti - Buzau- Nehoiu- Gura Siriului si retur
• 3 nopti pensiune 3* mic dejun inclus
• insotitor de grup si ghid - pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
• asigurare medicala
• asigurare storno
• taxa de rezervatie la Vulcanii noroiosi- cca 5 lei/pers.
• intrari la obiective (Muzeul Chihlimbarului)
• activitati optionale la pensiune: inchiriere biciclete, barca pe lac, masa de tenis, etc
• cinele nu intra in tariful de excursie, dar se vor comanda, in regim de grup la pensiune. Nu este posibila servirea a la carte, trebuie inteles ca este vorba de o pensiune, nu de un restaurant in centrul unui oras...O sa va anuntam din timp, meniul si tariful.
• pranzurile vor fi luate in regim de picnic, o sa ne pregatim fiecare pentru asta, cumparand cele necesare pentru "cos".

Grup: 25 persoane + insotitor din partea Singles Camp: Gabriel Lala - 0723 337 963

Program
Vineri 25 mai 2018 Intalnire ora 6.45 Statia Piata Unirii, in fata Hotelului Horoscop. Plecare din Bucuresti ora 07:00. Traseu Bucuresti -Buzau - Nehoiu - Gura Siriului. Imbracaminte de drumetie, sandviciuri si apa pentru drum, pentru ca nu se va opri la un restaurant pentru parnz. Scurt popas in Buzau. Primul obiectiv turistic al zilei: Vulcanii noroiosi – un fenomen unic, care va face sa va simti ca intr-un peisaj selenar. Este o zona protejata situata in comuna Berca din judetul Buzau, care incanta si uimeste pe oricine ajunge acolo.
Veti parcurge apoi un traseu turistic usor (drum forestier) si pitoresc catre cea mai frumoasa cascada din Muntii Buzaului - Casoca (Pruncea), aflata pe valea raului cu acelasi nume. Tot intr-o plimbare veti da si de ascunzatoarea haiducului Gheorghelas, cel ce a batut dealurile si muntii Buzaului, de la Istrita si pana-n Penteleu, luand de la bogati si dand celor nevoiasi, pandur in oastea lui Tudor Vladimirescu.

Nascut prin partile Cislaului, Gheorghelas (fiul mosneanului Negoita), se inroleaza in oastea de panduri a lui Tudor Vladimirescu in 1821, cu care participa la luptele date contra arnautilor la Patarlagele, Manastirea Carnu, Niscov si Manastirea Gavanu.
Dupa moartea lui Tudor Vladimirescu, intre 1821-1827 (cand a fost ucis) , Gheorghelas ia drumul haiduciei alaturi de alti doisprezece tovarasi de arme, ce stateau mai mult ascunsi pe valea „Sapte Izvoare” din Penteleu. O alta ascunzatoare era pe valea paraului Casoca la cascada Pruncea in muntii Podu Calului. Pe aceasta urmeaza sa o vedem noi.
Inamicul sau, armasul Stefan Macovei, omul banului Dumitrache Ghica, cel ce uzurpase muntii Penteleului, Braiesti, Musa si Furu de la obstile mosnenesti, va fi rapus de haiduc pe pasunea de la „Fantana Bradului”.
O potera formata din oamenii lui Macovei il prinde pe Gheorghelas, fiind tradat de catre un cumatru de-al sau, Stefan din Catina, si il omoara in locul numit „Chichilai”, langa o poteca ce urca pe piscul Penteleului.
Istoricul literar Gheorghe Dem Theodorescu in volumul sau „Poezii populare romane” precizeaza ca „haiducul Gheorghita este cel mai autentic dintre toti, deoarece este singurul care are un mormant atestat istoriceste”.Cel mai probabil ar fi vorba de locul numit „Fagul Alb” din Penteleu.

In jurul orei 17.00 veti ajunge la cazare, la Gura Siriului si pentru ca v-ati trezit de dimineata si ati strabatut ceva drum pana acolo, e potrivit un free time, pentru refresh, odihna, relaxare. Cina - cu bunatati buzoiene, care va fi in jur de ora 20. Petrecere, voie buna, atmosfera relaxanta si  muzica live la chitara.

Sambata 26 mai 2018 Dupa micul dejun, la ora 9.30 imbarcarea in microbuz, imbracati lejer, pentru o drumetie usoara. Din Siriu dupa cca 30 kilometri ajungeti la Muzeul Chihlimbarului Colti. O oprire pentru vizitare, cu explicatii si vizionare de exponate (colectia de chihlimbar, colectiile de flori de mina, roci, fosile si pietre semipretioase) din partea custodelui, apoi...shopping la magazinul alaturat, cu artizanat din pietre de chihlimbar. Deci e bine sa fiti pregatiti si cu ceva bani, de regula acolo aproape toata lumea si-a cumparat cate ceva...
Nu departe de muzeu (cca 6 km) se afla Biserica din Alunis, cea mai veche biserica rupestra din Romania unde inca se slujeste. A fost sapata in stanca, in locul unde era ascunsa o icoana.
Deasupra bisericii din Alunis, pe stanca in care a fost sapat lacasul de cult se afla Tronul si altarul lui Zamolxes. Cateva trepte sapate de stanca va conduc intr-o urcare de 5 minute pe stanca, pentru a descoperi unul dintre vestigiile dacice aflate in zona.
Din Colti, drumul excursiei continua cu un alt obiectiv extrem de interesant, enigmatic, un fenomen inca inexplicabil: Trovantii (Babele din Ulmeti). Au forme dintre cele mai ciudate, de farfurii zburatoare, carapace de testoase ori bile perfect sferice, cantaresc de la cateva grame la cateva tone si ajung sa masoare doi metri inaltime. O plimbare de 30 de minute peste pod, apoi pe o ulita a satului, va va duce in locul in care se afla "galeria" de trovanti. O ora de admirare, fotografiere, incercare de a intelege si...inapoi la microbuz. Va intoarceti la pensiunea din Siriu.
La sosire, program la alegere: plimbare cu bicicleta, cu barca pe lac, tenis de masa.
O zi speciala catre locuri misterioase si pline de frumusete.
Seara, cina...cu voie buna!

Duminica 27 mai 2018 Micul dejun, inviorarea de dimineata cu aer de munte, apoi ne pregatim pentru o zi cu obiective spectaculoase si deosebit de frumoase. Manastirea cu hramul Schimbarea la Fata, un drum usor de cca 1 km pe jos  cu privelisti superbe asupra muntilor din jur. Ajungem apoi la Vama Buzaului, situata la poalele Muntilor Ciucas. Aici vom ajunge la Rezervatia Cascada Urlatoarele si ne vom bucura de peisaje. Tot aici ajungem si la Rezervatia de zimbri.
Dupa amiaza "Fun Tourist Orientation"...Este vremea de rade un pic... :)
Cina, cu voie buna si povesti...Pregatiti-va cu glume!

Luni 28 mai 2018 Micul dejun si un pic de leneveala de dimineata. Este ultima zi...Pentru cei mai activi, o plimbare in jurul lacului Siriu, apoi check out si imbarcarea in microbuz pentru a vizita 3 obiective incarcate de istorie, toate situate in aceeasi zona: Manastirea Ciolanu  - asezare monahala atestata inca din sec XVI, Schitul Cetatuia – un loc deosebit si ascuns, drum prin padure  urcus usor 20 de minute, unde regele Carol I a cautat loc pentru resedinta regala si Tabara de sculptura de la Magura – unde au lucrat zeci de sculptori si au creat sute de sculpturi. Pana la Schitul Cetatuia vom merge prin padure pe jos, cam 20 minute. Picnic pe iarba printre sculpturile in piatra...
Spre seara o sa ajungeti in Bucuresti, incantati si bucurati de frumusetile naturii si atmosfera de grup. Amintiri, baterii incarcate, prieteni noi.

Despre obiective
• Manastirea Ciolanu  -  http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/manastirea-ciolanu-67920.html
• Schitul Cetatuia http://ziarullumina.ro/un-monah-un-ierarh-si-un-rege-au-ctitorit-cetatuia-74224.html
• Tabara de sculptura Magura https://ro.wikipedia.org/wiki/Tab%C4%83ra_de_sculptur%C4%83_M%C4%83gura
• Cascada Casoca http://www.financiarul.ro/2013/11/25/descoperiti-frumusetile-buzaului-cascada-pruncea-casoca/
• Barajul si Lacul Siriu http://adevarul.ro/locale/buzau/povestea-nestiuta-barajului-siriu-milioane-metri-cubi-apa-afla-lacul-acelasi-nume-1_54e3607c448e03c0fdb5171c/index.html
• Muzeul Chihlimbarului http://www.muzeubuzau.ro/colectii-externe/muzeul-chihlimbarului
• Biserica din Alunis, cea mai veche biserica rupestra din Romania unde inca se slujeste. A fost sapata in stanca, in locul unde era ascunsa o icoana. Muntii Buzaului ascund in zona marginita de localitatile Alunis, Nucu si Bozioru aproximativ 30 de locuinte rupeste. Dintre acestea, cea mai cunoscuta este biserica din Alunis, care functioneaza de peste 700 de ani, fiind una dintre putinele lacasuri sapate in piatra in care inca se mai tin slujbe. O legenda spune ca biserica a fost sapata in stanca de doi ciobani, indemnati de o forta divina.
Satul Alunis se afla in comuna Colti, judetul Buzau, la aproximativ 150 de kilometri distanta de Bucuresti. Localitatea este inconjurata de numeroase vestigii rupestre, toate presarate in jurul culmii Ivanetu, pinten paleogen de circa 1.000 metri inaltime, format din gresie.   Printre acestea se afla si o biserica foarte veche, in care preotul savarseste sfintele slujbe si in zilele noastre. Face parte din circuitul monumentelor rupestre din Romania. Biserica Alunis a fost sapata intr-un masiv stancos de catre doi ciobani, Vlad si Simion, pe la anii 1274, 1275. Lacasul a fost atestat documentar la anul 1351 si a fost schit de calugari pana in 1871, cand a devenit biserica satului Alunis. Aceasta a avut si are hramul "Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul".    Intre anii 1840 si 1850, s-a construit pridvorul de lemn la intrarea in biserica. Acesta se afla in exteriorul stancii si este perpendicular pe biserica sapata in piatra. Naosul si altarul sunt sapate in stanca, cu tavan boltit, despartite de doi pilastri. Pe unul scrie cu chirilice "Ma(teio) leat 7056" (1548). Pe peretele nordic al altarului se afla alta inscriptie, in paleoslava, din care se disting doar numele ctitorilor legendari Simion si Vlad, precum si al ieromonahului Daniil.
• Trovantii (Babele) de la Ulmet. Au forme dintre cele mai ciudate, de farfurii zburatoare, carapace de testoase ori bile perfect sferice, cantaresc de la cateva grame la cateva tone si ajung sa masoare doi metri inaltime. Geologii spun ca trovantii sunt forme de micro relief care se dezvolta in straturile de nisip, datorita apelor subterane calcaroase care le spala si le sedimenteaza in timp. Modul de formare al trovantilor este acelasi cu cel al perlelor. Intregul proces determina cresterea acestor formatiuni, din inima pamantului catre suprafata, tocmai de aceea, ineditele forme de relief primind popular numele de „pietre vii”. Aspectul pietrelor este foarte bizar. Multe dintre ele au forme sferice sau cilindrice, fiind asemanate cu navele spatiale extraterestre. In Romania, printre cele mai intinse platforme de trovanti se gasesc in judetul Buzau, pe culmea Ivanetu. Localnicii dar si primii geografi care au luat contact cu aceste stanci le-au numit Babele de la Ulmet, pentru ca de la distanta seamana cu niste batrane care vorbesc intre ele.  Grupul de stanci care seamana cu niste farfurii zburatoare se afla pe raza satului Ulmet, comuna Bozioru, aflata la 44 de kilometri distanta de municipiul Buzau.

Echipament obligatoriu
Pentru drumetie  va recomandam gheata / adidas tip trail (talpa aderenta)/adidasi, pantalon lung, pelerina (scurta) de ploaie, sapca, rucsac mic. Traseul catre Schitul Cetatuia este foarte usor, prin padure cam 20 minute. Traseul catre Cascada Casoca este foarte usor, se merge pe un drum forestier pe valea raului Casoca (3 ore dus-intors cu pauza de relaxare la cascada).
Pentru restul timpului imbracaminte, incaltaminte lejera optional- patura (izopren) pentru picnic

Descriere
Va veti relaxa cu peisaje minunate, veti descoperi obiective turistice de o reala frumusete si spectaculozitate – vulcani, cascade, ape, trasee turistice, istorie ! Intr-o perioada de 3 zile libere! Programul este unul dens si interactiv, astfel incat sa va puteti cunoaste, sa puteti socializa. Este o iesire deschisa tuturor membrilor Singles Camp. noi sau vechi. 

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti.
La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul "eu vreau acolo nu acolo", care au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic. Asteptam oameni veseli, deschisi, care armonizeaza usor intr-un colectiv. Asta pentru ca atmosfera sa fie la fel ca in toate actiunile noastre.
Pensiunea este deja nominalizata, va puteti informa pe internet despre acesata, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.
Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/
Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.


Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. 

Gabi Lala, insotitorul si ghidul acestei excursii





Fotografii a locurilor prin care o sa treceti:















































Offline Gabriel

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 347
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #1 : Duminică, 11 Martie 2018, 22:16 »
Ca si insotitor de grup,va adresez de pe acum un bun venit in zona Buzaului, o zona speciala in care peisajele sunt deosebite, distractie, socializare si relaxare activa !

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #2 : Duminică, 15 Aprilie 2018, 06:21 »
Un mesaj gasit la Prezentare nou-intrati. Am adus aici o parte din el, poate va ajuta sa incepeti un mic dialog, sa incepeti sa va cunoasteti, inainte de a va intalni  ;)

Buna!
M-am inscris de curand, atat in grup cat si intr-o prima excursie: "Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25-28 mai 2018". Voiam de mult sa vad vulcanii noroiosi si Gura Siriului, asa ca am profitat de ocazie!
.........
Abia astept excursia iar pana atunci va urez un weekend minunat!
Gabriela.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Cgabriela

  • Vizitator
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #3 : Marți, 17 Aprilie 2018, 19:46 »
Buna seara!

Nu s-a mai decis nimeni sa mearga in excursia asta?  :-\  Zona e foarte frumoasa, se vede si din imaginile postate de insotitorul grupului, Gabriel. Si cred ca e si foarte cautata, eu am vrut la un moment dat sa merg la Gura Siriului si nu am gasit cazare la nicio pensiune din zona....

Offline Mariana10

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #4 : Marți, 17 Aprilie 2018, 21:29 »
Buna seara! Voi fi si eu in aceasta excursie..Sunt nou venita si e prima la care voi participa. Sper sa fie superb!.. Sunt buzoianca, din zona de sud-vest si imi doresc de mult sa vizitez zona de nord. Ma voi alatura grupului pe traseu, inca nu am cerut informatiile necesare, dar mai am destul timp sa o fac. Cine mai vine?  ;)

Cgabriela

  • Vizitator
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #5 : Miercuri, 18 Aprilie 2018, 20:00 »
Eu sunt din Bucuresti si excursia asta s-a potrivit cu programul meu. Oricum, mi-am propus sa vizitez mai multe zone din tara, în care n-am avut ocazia să merg până acum. Sper sa fie un început promițător!

Offline Mariana10

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #6 : Miercuri, 18 Aprilie 2018, 23:08 »
Ma bucur, Cgabriela! Amandoua suntem nou-venite.. Sper sa ramanem cu amintiri placute din prima noastra excursie cu Singles Camp. Am fost pe Penteleu, cu multi ani in urma, in excursie de o zi.. Mi-am dorit mereu sa revad acele locuri superbe!

Cgabriela

  • Vizitator
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #7 : Sâmbătă, 21 Aprilie 2018, 23:51 »
Am vazut ca la alte excursii deja se discuta, se fac planuri...aici tăcere. Sunt curioasă, daca nu se înscriu suficiente persoane, se mai face excursia?

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #8 : Duminică, 22 Aprilie 2018, 00:07 »
Mergi pe incredere Gabriela !...Sigur se face ! ( asa am citit pe forum  :) si eu cred la fel )... si la mine e prima oara :giggle: doar ca in alta excursie ! ;)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #9 : Duminică, 22 Aprilie 2018, 08:28 »
TOATE excursiile se tin Gabriela. Faptul ca nu se discuta nu este un indicator ca nu sunt inscrisi...si am mai explicat pe forum ca "tacerea" nu ni se datoreaza noua organizatorilor... :-[ ::) :)

Cgabriela

  • Vizitator
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #10 : Duminică, 22 Aprilie 2018, 09:23 »
Multumesc  :)
Sper ca nu a sunat a repros sau nemultumire pentru ca nu asta a fost intenția mea....ca orice lucru nou, sunt multe necunoscute si eram curioasa să aflu mai multe detalii, cum ar fi cine mai participa....am urmat sfatul lui wonderland, sa incerc sa-i cunosc pe ceilalți înainte de a merge în excursie  ;)
E bine si daca voi afla la momentul excursiei, am rabdare   :)
Si merg pe incredere, cum m-a sfătuit si Costi!  :)
O zi frumoasa!

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #11 : Duminică, 22 Aprilie 2018, 11:53 »
Pai, nici Admin nu te-a "certat". Doar a reluat o precizare.
Sfatul meu a fost bun, iar tu ai dat un exemplu bun si, sper si un imbold, celorlalti.  ;) :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #12 : Duminică, 22 Aprilie 2018, 13:12 »
Cand o sa ma cunosti o sa realizezi ca este departe de mine modul de a face reprosuri, a "certa". Nici nu-mi pot permite asa ceva si aici nu era absolu de loc cazul... Atrag atentia doar atunci cand cineva sare calul si supara pe ceilalti. Dar astea sunt cazuri rare, foarte rare...

Exprimarea mea este mai inginereasca, mai cazona, am mai explicat eu asta, ca atunci cand vreau sa subliniez ceva prefer sa folosesc felul direct, decat cel imbracat... :) Poate ca subtilitatile si floricele altereaza intelesul deplin a ceea ce vreau sa transmit.

Platforma aceasta este la dispozitia voastra, creand posibilitatea dialogului. Multi insa inteleg ca eu trebuie sa il stimulez, ori cat de mult mi-ar placea a particip la discutii cu voi, nu am timpul necesar. Daca as face o medie de munca pe zi, cred ca media este de 12 ore...Sunt atat de lucruri necesar de rezolvat, organizat, pregatit si atat de multe de gandit in perspectiva. Tin mult ca acest proiect sa supravietuiasca si dupa retragerea mea, ori asta inseamna o modularizare perfecta. La asta lucrez mult...Sa nu se inteleaga gresit, vremea retragerii nu e chiar aproape, dar o autofunctionare are nevoie de multa pregatire...De aceea deja am inceput. 

Offline Gabriel

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 347
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #13 : Vineri, 04 Mai 2018, 12:09 »
Ziua buna ! Luna mai a sosit.....si ne pregatim usor,usor de frumusetile Buzaului turistic. Ca si insotitor de grup,ma bucur ca veti vedea obiective frumoase,ca veti parcurge zone deosebite,iar atmosfera trebuie sa fie una speciala ! Locatia de cazare este situata intr-o zona cu perspective faine asupra barajului de la Siriu !

Cgabriela

  • Vizitator
Re: Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018
« Răspuns #14 : Vineri, 04 Mai 2018, 21:43 »
Buna seara!
Am citit undeva ca barajul si lacul de la Siriu reprezinta unul dintre cele mai frumoase locuri din tara, asa ca abia astept sa vad cu ochii mei!