Autor Subiect: Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018  (Citit de 11793 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Tarif: 390 lei cazare in camera DBL

Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/28774/

Plecare:  29 iunie 2018
Sosire:   1 iulie 2018
Cazare: 2 nopti la Hotel Bistrita Durau 4* https://www.bistrita-romania.ro/
Numar de locuri: 22

Servicii incluse:
     • cazare 2 nopti la hotel 4* mic dejun inclus
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei

Insotitor de grup: Lidia Mandache, telefon 0743 122 214.

Servicii care nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • asigurare storno
     • mesele de pranz si cina
     • transport pana la destinatie.

Program

vineri 29 iunie. Plecare cu insotitorul de grup pe ruta Iasi – Tg Frumos – Tg Neamt – Poiana Largului – Durau (5 locuri diponibile. se vor ocupa in ordinea inscrierii, pe lista care se va deschide pe forum).
Ne cazam, luam o gustare si la ora 15.00, echipati de drumetie,  plecam spre Cascada Duruitoarea.
Este un  traseu la umbra padurii de foioase, care in prima parte urca printre bolovanii si stancile desprinse din abrupt, acoperite de muschi si radacini , care iti dau  impresia ca ai intrat intr-o padure fermecata. Odata ajunsi in Poana Vezuri unde drumul nostru se intersecteaza cu cel care vine  de la Cabana Fantanele, panta se domoleste, cararea strabate cateva luminisuri, traverseaza 2 paraie si deja auzim zgomotul apei. Situata la 1218 m, pe cursul paraului Rupturi, Cascada Duruitoarea are o inaltime de 25 m si este formata din doua trepte, despartite de un prag sapat in stanca. Zgomotul ei ca un “duruit” se aude din departare, de unde si denumirea data de localnici. Dupa un popas pentru odihna, energizare si fotografii facem cale intoarsa pe acelasi traseu.

Traseul este de 4 ore dus – intors, cu o diferenta de nivel de 400m.



sambata 30 iunie. Dupa micul dejun, echipati de munte, la ora 09.30 plecam spre Vf Toaca (1904m), al doilea varf ca inaltime dupa Ocolasul Mare (1907m, pe care accesul este restrictionat din 1998 cand a devenit rezervatie stiintifica)

Este un traseu care pleaca din Durau (800m) si strabate toate etajele de vegetatie ajungand pe platoul cu jneapan si pajisti alpine pline de flori, unde stancile cu forme misterioase au inspirat nasterea atator legende, mituri si povesti despre Panaghia, Cununa Zimbrului, Caciula Dorobantului, Piatra Lata, Piatra Ciobanului, Dochia,etc.

Este un traseu mediu, de 7-8 ore dus/intors  care poate fi parcurs de oricine este obisnuit sa faca putin efort fizic. Sunt prevazute pauze, inclusiv la Cabana Fantanele (1220m) pentru hidratare, energizare, fotografii si povesti. Masa de pranz va fi picnic, asa ca fiecare isi va lua ceva la pachet.



duminica 1 iulie

Dupa micul dejun, inainte de plecarea spre casa, vom face o plimbare la Palatul Cnejilor si Manastirea Durau.

Palatul Cnejilor, o ramasita a feudalismului romanesc tarziu, este un palat ruinat situat in satul Ceahlau. A fost construit in sec. XVII – XVIII de catre boierii din familia Cantacuzino, ce stapaneau mosiile din jur, pe teritoriul fostului schit Hangu. Ruinele palatului se afla pe lista monumentelor istorice, din 2004.



Povestea sa este una demna de legenda, plina de intrigi si istorii captivante.

Perioada de stralucire a castelului a durat intre 1840 – 1852 cand a fost vizitat de Wilhelm von Kotzebue, Vasile Alecsandri, Gheorghe Asachi, Alecu Russo si  Alexandre Dumas care l-a gasit sursa de inspiratie atunci cand a scris romanul “Strigoiul Carpatilor”, a carui actiune se desfasoara in turnul patrat.

Manastirea Durau, veche asezare monahala, pastreaza zugravita pe zidurile bisericii sale o capodopera a pictorului Nicolae Tonitza. Intre 1935 – 1937, pronaosul, naosul si altarul au fost impodobite cu picturi in ceara realizate de studenti si absolventi ai Academiei de Arte frumoase din Iasi, printre care si Corneliu Baba, sub indrumarea maestrului lor, Tonitza.



:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/
Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Aceasta actiune se adreseaza profilului de persoana mai activa. Nu este recomandata persoanelor deloc antrenate, care au probleme de sanatate si care nu pot pastra un ritm de mers constant pe o distanta de cca 15 km. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare.

:oops:Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.

In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.

Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac 20 l
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–      manusi, pentru scarile de la Canionul 7 scari
–   bete de drumetie, sau bete de schi
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare: Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.Pe traseu o sa intalniti izvoare, dar daca va stiti sensibili e bine sa consumati cu pastile de curatare.

Vremea: Cateodata din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Fotografii de la ultima excursie Singles Camp in Ceahlau:















































Un articol din Jurnalul, scris de Luciana Cocos:

Masivul Ceahlau, oaza de relaxare si spiritualitate. Pe potecile Olimpului romanesc

„Sus, pe Toaca Ceahlaului, te integrezi peisajului si te armonizezi in toate; iti canta fiinta de puterea acestui pamant si simti ca te adaugi neamului tau”, spunea Mihail Sadoveanu, descriind cum nu se poate mai bine aceasta parte a Romaniei de o bogatie incontestabila. Stramosii nostri daci credeau ca aici este lacasul zeului Zamolxis, iar azi, Masivul Ceahlau este considerat al doilea munte sfant al crestinatatii ortodoxe, dupa Muntele Athos din Grecia.

Unul dintre cele mai importante obiective turistice din Muntii Ceahlau este Stanca Dochiei. Se spune ca este, poate, locul cel mai invaluit in mister. Una dintre legende spune ca Dochia ar fi fost o ciobanita batrana care cutreiera muntii impreuna cu oile si caprele, imbracata cu noua cojoace. Pornind spre varful muntelui pe ploaie si ninsoare, batrana Dochia a lepadat rand pe rand cele no-ua cojoace, iar cand a venit gerul, a inghetat impreuna cu oile si caprele sale. De Stanca Dochiei se leaga multe legende din popor, insa azi reprezinta o atractie pentru cei ce vor sa strabata potecile Ceahlaului. Asa se face ca, inca din anul 1908, pe platoul muntelui a fost construita si o cabana pentru cei ce vor sa poposeasca aici. Cabana se afla la mare altitudine, intre varfurile Lespezi (1.805 m) si Batca Gheodon (1.845 m), si ofera turistilor o priveliste unica.

Parcul National Ceahlau si statiunea Durau
Declarat monument al natu- rii in anul 1951, Parcul National Ceahlau, care se intinde pe o suprafata de aproape 8.000 ha, este arie protejata si include rezer-vatiile Ocolasul Mare si Polita cu Crini, dar si Cascada Duruitoarea si Avenul Mare. Un punct de atractie al zonei il reprezinta Piatra Teiului, care este situata in cuveta lacului de acumulare Izvorul Muntelui. La 9 kilometri de lac se asterne statiunea Durau, care a devenit cea mai importanta baza de plecare pentru drumetiile montane din Ceahlau. Infrastruc-tura turistica creata in timp aici ofera posibilitati de odihna, dar si tratament al nevrozelor astenice, anemiei, refacerea dupa eforturi fizice sau psihice. Tot aici se afla si Manastirea Durau, construita in anul 1835 si impodobita cu pictura in ceara de catre Nicolae Tonitza, o suta de ani mai tarziu. Preturile la cazare si masa difera, bineinteles, in functie de pretentii, intre 70 si 250 lei pe noapte.

Muntele spiritualitatii noastre
Muntele Ceahlau este considerat un simbol al poporului si spiritualitatii romanesti. Se spune ca in lume exista trei munti sfinti si care poarta acelasi hram, „Schimbarea la Fata”: Muntele Tabor din Israel, Muntele Athos din Grecia si Muntele Ceahlau. Si tocmai din acest motiv, in anul 1993 s-a construit Manastirea Muntele Ceahlau, la o altitudine de 1700 de metri. Lacasul de cult a fost construit din lemn, iar materialele de constructie au fost aduse cu elicopterele Armatei. Manastirea este singurul asezamant mona-hal din Romania situat la o asemenea altitudine, iar an de an, de sarbatoarea Schimbarii la fata a Domnului, mii de cred-inciosi iau drumul muntelui in speranta curatirii sufletesti.

Legenda Dochiei

Daca sunteti deja la cabana Izvorul Muntelui si urcati pe Ceahlau pe traseul cu triunghi albastru pana la Cabana Dochia, o sa vedeti in drum, mai multe steiuri albicioase risipite in jurul unei stanci albe, mai mare decat toate, Stanca Dochiei, cea care inchide in ea, in calcarul ei, mai multe legende nascute dintr-un sambure comun.

Dochia, spune una dintre legende, era o ciobanita batrana incotosmanata cu noua cojoace care urca pe munte cu oile. Fiindca vremea era buna, iar ea se incalzea peste masura, pana a ajuns pe platou, si-a lepadat toate cojoacele. Numai ca, brusc, vremea s-a schimbat, asa ca azi, iar baba cu tot cu oi a inghetat pana a devenit o stanca.

Alte legende povestesc ca Dochia a fost frumoasa fata a lui Decebal, ori sora acestuia, de care s-a indragostit imparatul Traian. Insa ea nu-l dorea. Deghizata in ciobanita, s-a refugiat cu cele cateva oite urcand pe Ceahlau. Pentru ca soldatii trimisi pe  urmele ei erau s-o prinda, s-a rugat lui Zamolxe s-o prefaca intr-o stanca, sa n-ajunga sclava. Zeul a prefacut in piatra si fata si oile. Asa a aparut Stanca Dochia. Cert este ca misterul planeaza in jurul acestei stanci din Ceahlau despre care au scris Vasile Parvan in Getica si Gheorghe Musu in cartea sa Din mitologia tracilor. Dar pe Ceahlau, fiecare colt mai mare de stanca are legenda lui, parand un semn lasat de cei care au trait inaintea noastra prin care cei morti vorbesc celor vii si, prin legende, cei vii ii venereaza pe cei morti!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018
« Răspuns #1 : Marți, 09 Ianuarie 2018, 10:17 »
Rezervarile sunt deschise, inscrierile in excursie se fac aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/28774/

Offline crystyna2000

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 103
Re: Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018
« Răspuns #2 : Marți, 09 Ianuarie 2018, 12:43 »
Buna,

Transport din Bucuresti se organizeaza?

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018
« Răspuns #3 : Marți, 09 Ianuarie 2018, 13:34 »
Nu, cu siguranta nu. Cand gandesc o actiune cu un posibil grupaj din Bucuresti mentionez acest lucru. Daca nu scriu nimic, atunci inseamna ca am analizat si este sigur ca nu este eficient din punct de vedere al costurilor pentru cei care pleaca din Bucuresti spre destinatie. Grupul nu este mare, iar proportia de Bucuresti/provincie, statistic, in ultima perioada este 30/70. Un forecast pe aceasta actiune arata ca nu mai mult de 7 persoane vor veni din Bucuresti.

Offline catalina enache

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
Re: Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018
« Răspuns #4 : Miercuri, 07 Martie 2018, 09:39 »
S-a deschis vreo lista ?
Hop si noi:Catalina si Daniela-nou poposite in zona:) :)
Am urmat pasii indicati :inscris ,platit....

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018
« Răspuns #5 : Miercuri, 07 Martie 2018, 09:55 »
Pentru plecarea din Iasi o putem deschide deja. Din Bucuresti, nu va exista mijloc de transport, recomand grupajele, discutate aici de catre cei care doresc sa participe si vin din acea zona.

Lista de inscriere la transport pe ruta: Iasi – Tg Frumos – Tg Neamt – Poiana Largului – Durau (5 locuri diponibile).
1.
2.
3.
4.
5.

Adaugati-va numele si initiala prenumelui, luand cu copy/paste ultima lista.


Offline catalina enache

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
Re: Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018
« Răspuns #6 : Miercuri, 07 Martie 2018, 21:42 »
Lista de inscriere la transport pe ruta: Iasi – Tg Frumos – Tg Neamt – Poiana Largului – Durau (5 locuri diponibile).
1.C .Enache
2 D. Jar
3.
4.
5.

Offline f-1969

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
Lista de inscriere la transport pe ruta: Iasi – Tg Frumos – Tg Neamt – Poiana Largului – Durau (5 locuri diponibile).
1.C .Enache
2 D. Jar
3.M. Fintina
4.
5.

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Daniela, anticipez frumusetea Ceahlaului imortalizat de tine. :smitten:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline mariana.baitan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
Re: Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018
« Răspuns #9 : Miercuri, 21 Martie 2018, 10:11 »
Lista de inscriere la transport pe ruta: Iasi – Tg Frumos – Tg Neamt – Poiana Largului – Durau (5 locuri diponibile).
1.C .Enache
2 D. Jar
3.M. Fintina
4. Mariana B
5.

Offline paulette

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
Lista de inscriere la transport pe ruta Iasi - Tg Frumos- Tg Neamt- Poiana Largului- Durau (5 locuri disponibile)
1. C Enache
2. D Jar
3. M. Fintina
4. Mariana B
5. Paula M

Offline catalina enache

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
Re: Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018
« Răspuns #11 : Vineri, 23 Martie 2018, 14:32 »
1. ..............
2. .................
3. M. Fintina
4. Mariana B
5. Paula M

Enache si Jar pot renunta la transport daca mai sunt si alti doritori .Ne putem deplasa cu masina personala.Eliberam locurile 1 si 2 din lista.

Offline delia

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
Re: Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018
« Răspuns #12 : Marți, 17 Aprilie 2018, 11:08 »
daca mai e cineva din bucuresti care doreste sa mearga si sa facem grupaj la o masina (eu nu am masina), atunci ma intereseaza si pe mine, altfel e dificil cu transportul.

Offline Serena

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Și eu aș vrea să mă alătur unui grup din București, pentru transport. Sau poate fi un grup din Constanța.

Offline Nina Petre

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 177
''1. ..............
  2. .................
  3. M. Fintina
  4. Mariana B
  5. Paula M

Enache si Jar pot renunta la transport daca mai sunt si alti doritori .Ne putem deplasa cu masina personala.Eliberam locurile 1 si 2 din lista.''

 Salutare, din nou , hop si eu, ca tot se poarta in versuri :)!
 Daca cele doua fete au bunavointa de-a elibera doua locuri atunci refac lista si ma pun si eu pe unul.
 Eu prefer sa merg cu trenul pana in Iasi, e unul de seara din Bucuresti care ajunge dimineata devreme. Daca e vreo doritoare de companie pe tren m-as bucura sa dea un semn. Le salut calduros pe cele trei fete din lista pe care le-am intalnit si in alte excursii si abia astept sa le revad! Dar, bineinteles, eu sunt intotdeauna dornica de cunostinte noi, deci abia astept sa salut tot grupul!

 Lista de inscriere la transport pe ruta: Iasi – Tg Frumos – Tg Neamt – Poiana Largului – Durau (5 locuri diponibile).

  1. M. Fintina
  2. Mariana B
  3. Paula M
  4. Nina Petre
  5.