Autor Subiect: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018  (Citit de 17611 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« : Luni, 22 Ianuarie 2018, 09:25 »
Tarif: 490 lei/ persoana - cazare in camera DBL

Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/piatra-craiului-si-bucegi-drumetii-si-voie-buna-19-22-iulie-2018/

Plecare:  20 iulie
Sosire:   22 iulie
Cazare: 2 nopti la Popasul Craiului http://popasulcraiului.ro/

Numar de locuri: 34

Servicii incluse:
     • cazare 2 nopti la pensiune 3*, mic dejun inclus
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
     • ghid montan

Insotitor de grup: Lidia Mandache, telefon 0743 122 214.

Servicii care nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • asigurare storno
     • mese
     • transport pana la destinatie. Vor fi organizate plecari din:
- Bucuresti. Traseul va fi: Bucuresti - Ploiesti - Zarnesti - Plaiul Foii
- Iasi. Traseul va fi: Iasi – Iasi – Bacau – Onesti – Brasov – Plaiul Foii
Transportul nu este inclus in pretul excursiei si se achita cf km parcursi, iar achitarea acestui serviciu se va face la insotitorul de grup.      
Tranport Bucuresti    90 lei
Transport din Iasi    100 lei; mentiune: exista doar 5 locuri disponibile pentru plecare din Iasi si traseul pana la Popasul Craiului. Daca numarul de doritori sa vina din acea zona este mai mare, minim 15, se poate inchiria un microbuz de 19 locuri.
Transport din Bacau, Onesti   70 lei
Trnsport din Ploiesti  70 lei
Transport din Brasov 40 lei
Am rugamintea sa folositi acest serviciu conex al excursiei, sa nu propuneti grupaje auto decat daca sunt in afara traseelor comunicate ma sus.
Aici pe forum se va deschide o lista de inscriere la tranport, unde fiecare se va adauga cu nume, initiala prenumelui si locul de imbarcare.

Program:

Ziua 1 20 iulie: Iasi – Bacau – Pasul Oituz – Tg Secuiesc – Brasov – Bran  - Simon (plecare la 07.00, durata aprox. 6 ore, ora de sosire 13.00)
Bucuresti – Ploiesti - Plaiul Foii (plecare ora 7.00 statia Petrom Aurel Vlaicu, ajungeti in jur de 12.00).Dupa check in ramanem pentru a lua o gustare (sa aveti la voi sandvisuri, fructe, pentru ca nu avem timp pentru masa de pranz la restaurant, a la carte), ne echipam si la 13.30 plecam intr-o drumetie spre Refugiul Diana din Poiana Curmatura Prapastiilor. Este un traseu de 2,5 ore, pe Valea Ursilor, la umbra padurii in cea mai mare parte. In spatele refugiului avem un punct de belvedere de unde putem vedea Turnurile Dianei si o frumoasa panorama catre Plaiul Foii. Dupa o pauza pentru fotografii, ne indreptam spre Schitul si Pestera de la Coltul Chiliilor, ascultam povestea locului si coboram la drumul dintre Zarnesti si Plaiul Foii unde ne va astepta microbuzul care ne va duce la pensiune.

Ziua 2 21 iulie Circuit Fantana lui Botorog –  Prapastiile Zarnestiului – Cabana Curmatura – Saua Crapaturii – Valea Crapaturii
Dupa micul dejun plecam spre Zarnesti, de unde intram pe un drum forestier pina la Fantana lui Botorog unde lasam microbuzele, ne aprovizionam cu apa proaspata si pornim pe traseul marcat cu banda albastra. Dupa 1 km parcurs pe drum forestier intram intr-un sector de chei spectaculos  cunoscut ca Prapastiile Zarnestiului, un paradis pentru alpinisti, pe care vom avea ocazia sa-i vedem in cei 4 km pe care ii vom parcurge.
Din Prapastiile Zarnestiului urcam prin Poiana Curmatura pana la altitudinea de 1470 m la Cabana Curmatura, o cabana montana cu un farmec aparte, de unde avem o panorama extraordinara asupra crestei nordice.  Aici ne vom opri pentru un popas mai lung, vom lua masa (se poate comanda la cabana sau va puteti lua la pachet) si vom admira privelistea.
De la cabana urcam  in Saua Crapaturii, un punct de belvedere de unde putem admira Piatra Mica si spectaculoasa Vale a Crapaturii pe unde vom face coborarea.
Cina si party

Ziua 3 22 iulie
Mic dejun, relaxare, echitatie.
Plecare spre casa

Piatra Craiului
Ca o cetate naturala de piatra, imbracata cu braul verde al padurilor, este un unicat intre muntii nostri. Peisajul este caracterizat de o creasta calcaroasa, cu  lungimea de 25 km si cu altitudinea maxima de 2238m in vf. La Om. Ea reprezinta cea mai lunga si mai inalta creasta calcaroasa din tara.
Strabatand traseele vom descoperi o mare varietate a formelor si dimensiunilor reliefului rezidual (colti de stanca, ace, piramide, muchii, turnuri, brauri, hornuri); numarul mare de vai, grohotisuri, arcade naturale intregeste spectacolul vizual, alaturi de abrupturi structurale deosebit de spectaculoase.
In perioada interbelica (1938) Consiliul de Ministri al Romaniei a hotarat infiintarea rezervatiei mixte Piatra Craiului iar in 1990 zona a fost declarata parc national ( suprafata a fost marita pana la 14.800 hectare, cuprinzand portiuni din judetele Brasov si Arges).
Traseele alese nu presupun portiuni dificile, cu lanturi sau catarare pe stanci dar impun o conditie fizica buna, cu o capacitate de a efectua un traseu de cca 10-12 km, cu o diferenta de nivel de 700 m. Ritmul de parcurgere este mediu, cu pauze care sa ne permita sa admiram si sa fotografiem  toate peisajele pe care le parcurgem.

Garofita Pietrei Craiului (Dianthus Callizonus), floarea care se gaseste doar in Piatra Craiului

Creste doar pe branele stancoase si grohotisurile din Piatra Craiului, fiind o specie endemica.
A produs prin raritatea ei o vie nedumerire in randul oamenilor de stiinta; planta nu este intalnita in nici unul din masivele muntoase invecinate si nici nu se aseamana cu vreuna din garofitele din Europa, intrunind caracterele a doua grupe sistematice ale genului: \"Alpini\" si "Glauci". Originea ei insa nu a fost pe deplin lamurita.

Se pare ca se aseamana cu o garofita din China, fiind o specie relicta, apartinand unui trunchi primitiv al genului din care s-au despins in alte parti ale Europei speciile actuale de garofite alpine. Una din ipoteze presupune ca aceasta specie s-a pastrat intr-o enclava carpatica in care s-au conservat conditiile de clima si sol initiale. Astfel planta ar fi supravietuit pana astazi fara a suferi transformarile prin care au trecut celelalte specii. Ipoteza pare valida daca urmarim pozitia geografica a Pietrei Craiului si structura sa geologica.

Tulpina este scurta, de 50 – 100 mm inaltime. Poarta la varf o floare cu corola de cca. 30 mm in diametru. Floarea, de culoare rosu-carmin, este formata din cinci petale, dintate la varf. Florile la baza au o pata purpurie, impestritata cu alb si cu peri albi, matasosi, stralucitori. In centrul florii se afla un inel purpuriu caracteristic. Pe dos, petalele sunt alb-verzui. Infloreste in lunile iulie si august.

Garofita Pietrei Craiului a fost descoperita de doi botanisti transilvaneni, cu 150 de ani in urma. Dupa o obositoare expeditie pe crestele salbatice ale Pietrei Craiului, Kotschy si Schott au adus in lumea stiintei o floare rara, de o neasemuita frumusete: Dianthus Callizonus (garofita cu prea frumoase brauri). Ion Simionescu descria planta: \"Petalele rasfrante larg sunt de un ros de carmaz sters. Pe ele sunt trase dungi, in lung, de un ros mai inchis, iar spre launtrul florii, o rotita de dantela fina cu ochiuri mici de aceeasi culoare mai inchisa. Urmeaza apoi un cerc alb, cu raze iarasi rosii, iar in mijloc, un joc de verde si alb neintrecut...\".

Legenda
Se spune ca in zona traia un padurar care avea doi copii, o fata si un baiat, Garofita si Degetarut. Intr-o zi, langa casa lor a aparut o acvila ranita pe care padurarul a ingrijit-o iar copiii ii dadeau din mancarea lor. Acvila si-a revenit si a inceput sa zboare, iar cei mici visau sa pluteasca si ei in aer si sa vada muntele de sus. Se spune ca acvila i-a luat intr-o zi pe spatele ei si s-a inaltat spre cer. Dupa ce au zburat deasupra muntelui, au coborat intr-o poienita unde acvila a mancat carne de caprioara, dar hrana a fost otravita si pasarea a murit. Speriati ca au ramas singuri, copiii au cautat adapost pana cand au gasit un castel. Au cerut adapost si hrana, dar zana castelului avea inima de gheata. I-a fermecat pe copii si i-a transformat in doua flori unice: Garofita Pietrei Craiului si Degetarutul de munte.

Vraja spunea ca doar daca un flacau va aduce apa vie din varful muntelui, abia atunci copiii se vor mai trezi la viata. Peste ani, trecu Dunare Voinicu, un flacau care, fermecat de frumusetea Garofitei, a udat floarea cu apa proaspata de izvor. Garofita s-a trezit la viata si cei doi s-au indragostit. Au reusit sa il trezeasca si pe fratele ei si sa ajunga acasa unde l-au gasit pe tatal lor slabit si imbatranit de atatia ani cat a trait singur, dar curand a prins puteri band din apa de la izvoarele tamaduitoare adusa de Dunare Voinicu. Au icalecat apoi pe caii nazdravani care ii duceau ca vantul si ca gandul spre castelul unde pe Dunare Voinicul il asteptau parintii. Ei au trait multi ani fericiti pana s-au stins de batranete, dar in munti, semintele raspandite de cele doua flori pana sa le gaseasca Dunare Voinicul, au perpetuat neamul lor, incat astazi impodobesc cu frumusetea lor pajistile Pietrei Craiului si razbesc pe frig si viscol ca si tinerii din povestea de demult.



:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/
Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Aceasta actiune se adreseaza profilului de persoana mai activa. Nu este recomandata persoanelor deloc antrenate, care au probleme de sanatate si care nu pot pastra un ritm de mers constant pe o distanta de cca 15 km. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare.

:oops:Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atiinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.
Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.
In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.
Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.
Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac dimensionat la drumetia la care participati
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–   pentru sezonul cu zapada nu uitati de parazapezi si crampoane
–   bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   lampa frontala sau minim lanterna
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare: Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.Pe traseu o sa intalniti izvoare, dar daca va stiti sensibili e bine sa consumati cu pastile de curatare.

Vremea: Cateodata din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Cateva imagini din excursiile din anii trecuti:

Pe Magura:








Pe Valea Simon


Piatra Craiului


Poiana Zanoaga


Saua Crapaturii

Cateva cuvinte despre locatia in care veti sta. Popasul Craiului se afla in mijlocul naturii, pe drumul ce leaga Zarnestiul de Plaiul Foii. Am fost gazduit acolo, va spun ca este un loc de basm. Se afla la poalele si vegheata de stancile semete ale Pietrei Craiului, in jur doar pajisti verzi, e izolata in natura, nimic nu tulbura linistea realxanta pentru trup, minte su suflet...Un adevarat colt de rai.

Au un centru de echitatie, asa ca puteti calari, lucra la ingrijitul cailor, sau doar sa va plimbati cu trasura...

Bucataria este exceptionala! Am mancat acolo cum de mult n-am mai avut ocazia...Am aflat si secretul...face parte din Sergiana si cu siguranta materia prima folosita in bucatarie este de cea mai buna calitate.

Mai jos sunt cateva fotografii de vara, apoi cele facute de mine, acum iarna.














































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226

Offline Bon Voyage - interne

  • Global Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 90
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #2 : Vineri, 15 Iunie 2018, 15:52 »
La momentul actual, sunt foarte putine persoane inscrise din Bucuresti ceea ce inseamna ca nu vom putea pune la dispozitie un microbuz cu plecare din Bucuresti.
Pentru transportul din Iasi raman valabile cele 5 locuri disponibile cu Lidia in masina.


Vom incerca sa gasim o solutie in sensul inchirierii unui microbuz local.

Offline Camelia M

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #3 : Sâmbătă, 16 Iunie 2018, 15:32 »
Transport local Brasov - Plaiul Foii?

Offline DanielaP

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #4 : Duminică, 17 Iunie 2018, 09:37 »
Buna ziua. Sunt interesata de aceasta excursie  daca exista si transport din Bucuresti. in cazul unei alte excursii pt care am platit avansul am reunntat  pt ca nu s-a mai organizat transport din Bucuresti. 

Offline IORDAN

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #5 : Duminică, 17 Iunie 2018, 20:18 »
Buna ziua. Doresc sa beneficiez de transport din Iasi. Va multumesc.

Offline lidia.Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 359
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #6 : Luni, 18 Iunie 2018, 09:14 »
Pentru cei care vin pe ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnestii deschid o lista de inscrieri la transport. Pentru ca eu, insotitorul de grup, vin pe acest traseu cu masina mea, pot garanta 4 locuri. In cazul in care suntem mai multi, se poate inchiria un 8+1 si impartim costurile.

1. Iordan
2.
3.
4.

Pe ruta Bucuresti - Brasov - Zarnesti se poate veni foarte comfortabil cu trenul pana in Zarnesti iar de acolo pana la pensiune voi face eu transferul. Mersul trenurilor il aveti in linkul de mai jos. Cea mai buna varianta ar fi orarul de la pozitia 7.
http://mersultrenurilor.infofer.ro/imtif/rute.aspx?lng=ro


Offline DanielaP

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #7 : Marți, 19 Iunie 2018, 18:05 »
oK. Am inteles. Am sa vin in cele din urma cu trenul daca nu exista mai multi participanti din Bucuresti. In aceste conditii m pot baza pe transportul pana la pensiune si participarea la programul din prima zi ?

Offline IORDAN

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #8 : Marți, 19 Iunie 2018, 18:07 »
Multumesc Lidia. Astept cu nerabdare sa ne cunoastem si sa pornim in "marea aventura" din Piatra Craiului. :)

Offline mihaela2017

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #9 : Sâmbătă, 23 Iunie 2018, 15:14 »
Buna!
Ma inscriue si eu pe lista ta, Lidia, pentru transport. Multumesc!  :)

Pentru cei care vin pe ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnestii deschid o lista de inscrieri la transport. Pentru ca eu, insotitorul de grup, vin pe acest traseu cu masina mea, pot garanta 4 locuri. In cazul in care suntem mai multi, se poate inchiria un 8+1 si impartim costurile.

1. Iordan
2. Mihaela T.
3.
4.

Pe ruta Bucuresti - Brasov - Zarnesti se poate veni foarte comfortabil cu trenul pana in Zarnesti iar de acolo pana la pensiune voi face eu transferul. Mersul trenurilor il aveti in linkul de mai jos. Cea mai buna varianta ar fi orarul de la pozitia 7.
http://mersultrenurilor.infofer.ro/imtif/rute.aspx?lng=ro

Offline mihaela2017

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #10 : Marți, 26 Iunie 2018, 18:48 »
Am omis sa specific de unde urc, asa ca revin cu precizarea respectiva...


Ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnesti:

1. Iordan
2. Mihaela T. (Iasi)
3.
4.

Pe ruta Bucuresti - Brasov - Zarnesti se poate veni foarte comfortabil cu trenul pana in Zarnesti iar de acolo pana la pensiune voi face eu transferul. Mersul trenurilor il aveti in linkul de mai jos. Cea mai buna varianta ar fi orarul de la pozitia 7.
http://mersultrenurilor.infofer.ro/imtif/rute.aspx?lng=ro

Offline Marius85

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #11 : Marți, 03 Iulie 2018, 08:45 »
Buna ziua,

Sunt interesat de aceasta excursie, va rog sa-mi spuneti daca mai sunt locuri disponibile.

Mai este cineva care intentioneaza sa vina din Alba, Sibiu ?

Toate cele bune!

Offline Gabi p

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 232
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #12 : Marți, 03 Iulie 2018, 10:20 »
Buna Marius,
cred ca mai sunt locuri disponibile...inca mai este activ link-ul de rezervare...intra pe http://www.singlescamp.ro/eveniment/piatra-craiului-si-bucegi-drumetii-si-voie-buna-19-22-iulie-2018/
O zi buna
"MUNTELE ne ofera tot ceea ce putem cere vietii: spatiu, maretie, liniste, asprime, frumusete, prietenie." Ionel Coman

Offline Bon Voyage - interne

  • Global Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 90
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #13 : Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 11:59 »
07.07 Mai sunt 5 locuri disponibile la aceasta excursie.

Offline rysin

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
« Răspuns #14 : Duminică, 08 Iulie 2018, 10:42 »
oK. Am inteles. Am sa vin in cele din urma cu trenul daca nu exista mai multi participanti din Bucuresti. In aceste conditii m pot baza pe transportul pana la pensiune si participarea la programul din prima zi ?

Buna. Și eu plec din Bucuresti cu trenul. Dacă vrei, putem călătorii împreuna. Poti sa- mi lași nr de telefon