Autor Subiect: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018  (Citit de 10571 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
INFORMATII TRANSPORT

Plecare Brasov 16.08.2018  ora 07:00 din Benzinaria OMV Bulevardul Garii 7A -3 minute de mers pe jos de Gara Brasov.
Nr microbuz  BV-01 YZK-culoare gri
Nume si nr telefon sofer  Adi  0756/068833
Pentru conexiuni la traseu va rugam sunati soferul pentru a stabili locul imbarcarii si ora.


Tarif 470 lei

Rezervari http://www.singlescamp.ro/eveniment/delta-dunarii-excursie-cu-plecare-din-brasov-16-19-august-2018/

Plecare: 16 august, Brasov, Parcarea Garii ora 7.00 Numarul microbuzului si al soferului va fi comunicat cu 3 zile inainte de plecare
Sosire: 19 august, Brasov, cca ora 18.30
Cazare: Hotel Egreta Tulcea 3*

Servicii incluse:
• transport cu microbuz 19 locuri pe ruta Brasov - Targu Secuiesc -  Focsani – Galati –  Trecere bac IC Bratianu - Tulcea si retur: Tulcea – Braila – traversare cu bacul – Buzau –  Magura - Baraj Siriu -  Intorsura Buzaului – Prejmer - Brasov
• 3 nopti hotel 3* mic dejun inclus
• insotitor de grup - pe toata perioada excursiei

Servicii care nu intra in tarif:
• asigurare medicala
• asigurare storno
• excursie pe apa: Tulcea - Canal 36 -Canal Sireasa Sud - Canal Sontea - Lac Nebunul - Lacul Baclanesti - Lac Fortuna - Canal Olguta - Mila 23 si retur 110 lei/persoana
• excursie pe apa: Tulcea - Mila 23 - Eraclea – Canal Lopatna — Lac Babina - Lac Matita - Lac Merhei - Canal Sidor -Sat Letea – Retur Canal Magearu - Dunarea Veche – Sat Crisan -Bratul Sulina 170 lei/persoana
• safari padurea Letea: 20 lei/persoana
• masa pescareasca la Mila 23 = 50 lei
• masa pescareasca la Letea = 50 lei

Banii pentru excursiile optionale vor fi achitati separat de excursie, insotitorului de grup. El va face rezervarea locului in ambarcatiune si la masa.

Excursiile pe apa se organizeaza cu ambarcatiuni usoare, barci cu motor, care sunt echipate si dotate cu canapele pentru transportul turistilor. Acestea sunt agrementate turistic, iar cei care va vor conduce sunt persoane cu brevet si experienta. Va pot spune ca ambarcatiunile cu care urmeaza sa mergeti sunt aceleasi cu care sunt plimbati in Delta si strainii care sosesc cu marile agentii de incoming. Mai jos sunt cateva fotografii, pentru a va face o imagine despre cum arata:







Pe langa peisajele pe care le veti admira din mers, o sa aveti o multime de pauze in zonele cu nuferi, unde sunt pasari, avand astfel ocazia de a vedea de aproape acel paradis si de a-l fotografia. Veti opri de asemenea si la gospodarii traditionale ale pescarilor, astfel incat sa va faceti o imagine asupra vietii oamenilor de acolo.

Observatie: in situatia in care starea vremii este nefavorabila iesirii pe apa, excursiile se amana sau chiar anuleaza. Nimeni, nici noi, nici proprietarii ambarcatiunilor nu ne putem lua responsabilitatea unor intamplari neplacute. 

Locuri disponibile: 19

Insotitor de grup: Diana Lupu 0720 048.744

Program:

16 august 2018 Ora 6.50 Intalnire cu insotitorul de grup, pentru imbarcarea la microbuz. Plecarea la ora 7.00. Traseul zilei: Brasov – Targu Secuiesc -  Focsani – Galati –  Trecere bac IC Bratianu - Tulcea  Total cca 7 ore de mers cu auto

Pentru ca drumul sa nu para lung si pentru ca pe traseu sunt cateva obiective care merita vizitate, o sa aveti cateva opriri:
 
Targu Secuiesc – vizitati in centru orasului sistemul unic al curtilor (ulicioare), parcurgeti Primaria, Casa de cultura Vigado, Muzeul breslelor, statuia lui Gabor Aron

Focsani - scurta oprire in centru Piata Unirii vizitati Monumentul Unirii, Borna de hotar - piata care inconjoara obeliscul este situata pe vechea granita dintre Tara Româneasca si Moldova. A fost inaugurata in 1931 de catre Nicolae Iorga, prim ministru al Romaniei la acea ora.

Galati: Turnul de Televiziune –  o scurta oprire veti urca pentru o minunata panorama, o cafea, o prajitura.

Masa de pranz o s-o luati la una dintre opriri.
Sprea seara ajungeti la Tulcea, unde veti fi cazati, urmand apoi o plimbare pe faleza si cina.

17 august 2018
Micul dejun pe indelete, ca dupa o zi de calatorie lunga, un pic de relaxare de dimineata si la ora 10.00 mergem in port.
La ora 10.30 va imbarcati pe barca si urmati traseul Tulcea - Mila 23. Durata totala a acestei excursii este de 5 ore, din care cca 3 ore si jumatate veti sta in barca (aproape 2 ore pe sens). In jur de ora 13.30 - 14.00 ajungeti la Mila 23. Acolo veti servi masa, intr-o locatie care gateste traditional, daca optati pentru pranz, veti avea un meniu pescaresc complet. Mai jos va prezint locatia in care o sa serviti masa:






 
Veti ajunge inapoi la Tulcea in jur de ora 18.30. Transfer la hotel, apoi program free.

18 august 2019
8.00 mic dejun, pregatiti pentru plecarea pe apa
9.00 transfer in port
9.15 plecarea pe traseu: Tulcea - Mila 23 (pauza cafea si toaleta) apoi va continuati drumul spre Letea. Acolo veti avea ocazia sa luati o masa traditionala pescareasca, dar asta dupa un safari cu masini de teren, pe un traseu de 2 ore care va va conduce la dunele de nisip, la rezervatia de stejari seculari si la vestitii caluti salbatici.
Se ajunge in jur de 19.00 inapoi in Tulcea, transfer la hotel, program free.

19 august 2018
7.30 Micul dejun
8.30 Check out hotel, incarcam bagajele in microbuz
8.45 Plecarea spre Braila. Pauza si o scurta vizita pietonala. Urmeaza traversarea cu bacul si continuam: Buzau –  Magura - Baraj Siriu, unde vom face o scurta oprire -  Intorsura Buzaului – Prejmer - Brasov Un traseu de aprox 360 km, o sa ajungem in Brasov in jur de ora 18.30.
Pauza de masa la Complexul Turistic Magura.

Precizari Este o excursie full program, am folosit chiar si deplasarea pana la Tulcea pentru a vizita cate ceva. Din Tulcea veti parcurge o parte din Delta Dunarii, avand astfel ocazia unei incursiuni in paradisul pasarilor si nuferilor. Programul este interactiv, astfel incat sa va puteti cunoaste, sa puteti socializa. Este o iesire deschisa tuturor membrilor Singles Camp. noi sau vechi. 

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti. Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/. In situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Nu vrem cu noi persoane de genul "eu vreau acolo nu acolo", care au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

Locatia in care veti fi cazati este nominalizata inca din faza de lansare a excursiei, va puteti informa pe internet despre aceasta aveti ocazia de a studia feed-back-urile.

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.

Va mai prezint cateva fotografii, cu ambarcatiuni, momente de excursie. locurile pe care o sa le parcurgeti:



















































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #1 : Marți, 06 Martie 2018, 08:08 »
Este prima excursie cu plecare din Brasov! Incercam, bazandu-ne cu sprijinul participativitatii celor din zona, sa marim punctele de plecare din excursii.

Rezervarile la aceasta excursie sunt deschise, va puteti inscrie aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/delta-dunarii-excursie-cu-plecare-din-brasov-16-19-august-2018/

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #2 : Marți, 06 Martie 2018, 12:36 »
Brasov, te salut!  *|*

Ma bucur tare mult pentru aceasta iesire, o ocazie foarte buna de a ajunge intr-un mod usor si placut in minunata Delta si de aici, din Brasov  :thumbup:
Este totodata un bun prilej de a ne cunoaste intre noi, sa cream o comunitate locala si, mai ales, sa putem pleca impreuna din Brasov si in alte actiuni  :dance:

Ce ziceti, cine sparge gheata? Da, la Brasov este inca zapada.. 

tarba imola

  • Vizitator
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #3 : Joi, 14 Iunie 2018, 21:16 »
Buna seara din motive personale trebuie sa renunt la aceasta excursie, daca cineva vrea sa mearga poate sa ma sune la tel 0754810983.Seara buna tuturor.

Offline costinjb

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 134
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #4 : Sâmbătă, 16 Iunie 2018, 13:04 »
 I mi pare rau ca nu am sa pot participa.Tare mult as fi vrut sa vad delta. : :-[

Offline costinjb

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 134
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #5 : Sâmbătă, 16 Iunie 2018, 13:10 »
 Scuze,nu am fost atent,nu am vazut ca excursia este din Brasov.

Offline Ottilia_lia

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #6 : Luni, 25 Iunie 2018, 16:49 »
Oare mai sunt locuri disponibile pentru aceasta excursie?

Offline ioanabil

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 240
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #7 : Luni, 25 Iunie 2018, 17:42 »
In cazul in care nu mai sunt locuri agentia posteaza un anunt sau pentru mai multa siguranta poti suna la agentie.

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #8 : Luni, 25 Iunie 2018, 18:03 »
Din pacate pe site scrie ca nu mai sunt locuri, nu se mai pot face rezervari.

tarba imola

  • Vizitator
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #9 : Joi, 05 Iulie 2018, 20:19 »
Buna seara daca cineva este interesat de aceasta excursie sa ma sune la tel 0754810983,   eu trebuie sa renunt.

Offline CRISTINA COMAN

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #10 : Marți, 14 August 2018, 12:37 »
Buna ziua,

Detaliile vis a vis de ora si locatia plecarii raman aceleasi? La 7 dimineata in data de 16.08, in Autogara Brasov de la gara mare?
Ce nr de inmatriculare va avea microbuzul? Cum il recunoastem? Va multumesc.

Offline Lucica_D

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #11 : Marți, 14 August 2018, 17:26 »
Buna ziua. Cum aflăm nr. mașinii? Îl scrieți aici? 🤔

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #12 : Marți, 14 August 2018, 19:27 »
Buna tuturor,

Sunt Diana Lupu, insotitorul de grup pentru excursia in Delta.

Stiu ca sunteti nerabdatori dar nu s-au primit inca de la societatea de transport informatiile privind soferul si masina. Urmariti in continuare forumul, aici se vor afisa toate informatiile.

Referitor la excursie, programul este afisat, nu s-a schimbat nimic.

Banii pentru cele doua excursii si mesele de pranz aferente ii voi strange pe drum pana ajungem la Tulcea, va rog sa ii aveti la voi:  160lei (110 excursia + 50 masa) pentru Mila23 si 240 lei (170 excursia + 20 safari + 50 masa) pentru Letea, in total 400 lei.

Masa pescareasca de la Mila23 va cuprinde: ciorba de peste, peste prajit cu mamaliga si mujdei, vin, apa, cafea si desert.
Meniul de la Letea este asemanator: ciorba de peste, peste la cuptor cu cartofi, desert si apa cu precizarea ca alte bauturi sunt contra cost.

Vremea se anunta caniculara in delta, 33-34 grade, sa aveti o tinuta adecvata: sapca, ochelari de soare, crema de protectie.
Nu uitati pelerina de ploaie in caz ca apare o aversa neasteptata, haina de ploaie, in tara sunt anuntate precipitatii.

Daca mai aveti intrebari, puteti scrie aici.

In prima zi va fi o oprire pentru masa undeva pe traseu dar e bine sa aveti la voi o gustare, apa.

Pe cei care vor urca de pe traseu ii rog sa ma sune pentru a stabili ora si locul de imbarcare.

Ne vedem joi, pregatiti de vacanta si cu multa buna-dispozitie.
Va rog mult sa nu intarziati, sa putem pleca la 7:00.

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #13 : Miercuri, 15 August 2018, 16:44 »
Aveti in prezentarea actiunii locul de plecare din Brasov si datele soferului
Benzinaria OMV Bulevardul Garii 7A -cum iesiti din gara Brasov in stanga, langa hotelul Kronwell.
Sunt 300m din Gara Brasov

https://www.google.com/maps/dir/''/benzinaria+omv,+bulevardul+g%C4%83rii+7a/@45.6602594,25.614766,18z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x40b35b8a2d711711:0x5d3f4b07f353bc4!2m2!1d25.6154434!2d45.6601393

Nr microbuz  BV-01 YZK-culoare gri
Nume si nr telefon sofer  Adi  0756/068833


Masinile personale pot fi lasate in parcarea gratuita de la Sala Sporturilor, sunt 250m de aici pana la benzinaria OMV.

Intre timp am achizitionat online si permisele de intrare in Delta, in total 10 lei / persoana (5 lei/ zi).

Plecarea va fi la 7:00, intalnirea la 06:45, pentru orice probleme va rog sa ma sunati.

Ne vedem maine, cu multa buna-dispozitie!

Offline industrialg

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
Re: Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018
« Răspuns #14 : Duminică, 19 August 2018, 22:09 »
Tot ce pot sa spun la finanul acestei actiuni e Wow. Superba delta, absolut superba. A fost cu adevarat o reconectare cu natura. Chiar si vremea a tinut cu noi. Ne-am relaxat, am povestit vrute si nevrute, am cunoscut oameni noi si am legat prietenii.

Si cateva poze:

Dunarea la Galati
photo host sites

Pelican
image hoster

Dunele de nisip, padurea Letea
upload photo

Ambarcatiunile cu care ne-am plimbat


Apus de soare la Tulcea


Centrul Brailei
hostings pic