Autor Subiect: Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018  (Citit de 13163 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
05.08.2018.
Nu mai sunt locuri disponibile.

Tarif = 175 EUR -cazare in camera dbl

Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/vara-cu-plaja-si-distractie-varna-nessebar-balcik-23-26-august-2018/

Plecare: 23.08.2018 (joi)
Sosire: 26.08. 2018 (duminica)

Cazare: Hotel Golden Tulip 4*, un hotel  inconjurat de trandafiri.
 
Servicii incluse
-  transport cu  microbuz 30 locuri, pe tot parcursul excursiei, cu plecare din Bucuresti;
-  3 nopti  cazare la Hotel Golden Tulip 4*. mic dejun inclus
-  insotitor de grup din partea Singles Camp pe toata perioada excursiei;

Nu sunt incluse:
-   Asigurare medicala
-   Asigurare storno
-   Intrari la obiective 
-   Mese de pranz si cina


Insotitor de grup: Daniela Dimitrescu   tel. 0721.428.014

Informatii de transport

Ora si loc de intalnire - Bucuresti, intrarea in Parcul Tineretului (vis a vis de Colegiul National Gheorghe Sicai), ora 06:45; plecarea va fi la ora 07:00.
Sofer: Bogdan - 0753 878 454.
Autocar: B 284 NEW.


Programul excursiei

Ziua 1 – Joi 23.08.2018 - Intalnirea la ora 6:45 intalnire cu insotitorul de grup, in Bucuresti, intrarea in Parcul Tineretului (vis a vis de Colegiul National Gheorghe Sicai), la ora 06:45; imbarcare pana la ora 7.00 si plecare din capitala. Va rugam nu intarziati, pentru ca avem nevoie de orele soferului, nu ne permitem sa stam dupa cei care  nu se trezesc  sau care nu-si iau masurile de siguranta pentru a ajunge la timp.

Orasul de destinatie este Varna, aflat la o distanta de cca 267 km fata de Bucuresti. Cu pauzele aferente, o sa ajungem in jur de ora 13:30. Opririle pe drum sunt doar pentru pauzele legale ale soferului (30 minute, respective 15 minute), nu sunt suficiente pentru masa la restaurant sau a cumpara ceva de mancare. De aceea va rugam sa aveti la voi sandviciuri sau ceva alternativ, care sa va tina de foame pana mai tarziu.

Dupa check in si un scurt timp pt refresh plecam in explorarea orasului. Directia: malul marii, pentru a vedea Corabia Piratilor. O plimbare prin Parcul Promorski, ce acopera o suprafata de cca 100 ha de paduri si gradini, intins pe 7km de-a lungul coastei Marii Negre. Aici vara au loc o multime de evenimente: concerte, festivaluri, spectacole de estrada la care se adauga ca atractie plaja, aflata in apropiere. Vom continua plimbarea pana la una din multele cafenele, unde o sa facem o pauza pentru a savura un café frape sau o cafea bulgareasca la nisip. Optional vizitam Zoopark (program 8.00 - 20.00) si Aquarium (9.00 - 19.00), Muzeul Naval cu colectia sa de nave vechi, unde cea mai spectaculoasa este nava de razboi Druzki, care a fost lansata la apa in 1907. Ca si celelelte 5 nave torpila din aceeasi serie, nava Druzki a fost construita special pentru Bulgaria de catre compania franceza Schneider et Cie. Apoi ar mai fi  Terrarium ( expozitie de insecte, paianjeni si alte specii)- (9.00-19.00).
Continuam apoi vizita la Baile Romane din Varna. Acest complex pe jumatate excavat ofera o imagine a luxului roman. Complexul cu bolte este unul dintre cele mai mari de acest tip, descoperite in Europa.
Seara vom ramane in zona de plaja, unde sunt multe terase , cafenele si se organizeaza discoteci in aer liber, pe nisip. Free time.
La hotel ne deplasam cu taxi in grupaj, in Bulgaria acest servici fiind foarte ieftin.

Varna
Este cel mai mare oras de pe litoralul bulgaresc si al treilea oras ca marime din Bulgaria, dupa Sofia si Plovdiv. Orasul este considerat ca fiind capitala de vara a Bulgariei, deoarece este o importanta statiune estivala la Marea Neagra. Centru universitar, port mare la Marea Neagra, oras industrial dar si turistic, Varna are o istorie indelungata. In prezent este un oras modern, cosmopolit si vesel ce ofera o multime de lucruri: o plaja frumoasa, istorie, muzee ( Muzeul etnografic, Muzeul naval, Muzeul etnologic, Muzeul de arheologie, Muzeul renasterii nationale), Delfinariu, gradina zoologica, Parcul Primorski de-a lungul tarmului marii, multe terase, cluburi, bucatarie de calitate, evenimente culturale. Apropierea de alte statiuni de renume ale litoralului bulgaresc, cum ar fi Nessebar, Albena, Nisipurile de aur, Constantin si Elena,  il fac cu atat mai atractiv.















Ziua 2 – Vineri  24 august 2018
Dupa micul dejun, in jur de 9.30  plecam spre Pensinsula Istorica  Nessebar. Este o excursie optionala cu plecare din Varna spre Nessebar pentru a vizita orasul de piatra care a strabatut mileniile. Este posibil sa avem norocul unei croaziere intre cele doua orase.
Ajunsi acolo  vom strabate stradutele pietruite, intortocheate, cu multe case foarte vechi , cu acoperis de olane, inveselite cu o multime de flori, pravalioare de tot felul, terase, meyhanele, taverne, cafenele si  magazine de suveniruri. Dupa plimbare timp liber pentru masa de pranz, la alegere individuala sau de grup, la un restaurant pescaresc cu fructe de mare. Retur cu vaporasul, ne reintoarcem la Varna.

Nessebar
Situat la cca 100 km de Varna, Nessebar este un oras amplasat pe o peninsula lunga de 850 m si lata de 350 m, in care se ajunge printr-un istm de pe uscat. Sub apa, la 80 de metri de tarm, inca se pot vedea ramasitele zidurilor fortaretei. In prezent se afla conservat doar zidul de vest cu poarta, care apara orasul de continent. Nessebar este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, construit pe vechile ruine ale asezarii tracice Mesambria. ”Mesambria” insemna “Orasul lui Melsa”, intemeietorul asezarii, si a fost dat de greci atunci cand au colonizat asezarea in anul 510 DC. Patronul orasului a fost ales zeul Apollo, grecii construind un templu si un teatru in onoarea sa. Din sec. III DC aici incep sa fie batute monede de aur, semn al prosperitatii. Cel mai fin nisip de pe litoralul bulgar, vecinatatea cu orasul istoric, arhitectura plina de pitoresc incanta ochii oricarui privitor. Veti gasi o peninsula romantica, cu barcute pescaresti si navoade, care stau sa se usuce si multe restaurant cu specific pescaresc. Ne vom putea bucura de plimbarea pe stradutele romantice si vizitand locuri antice, dar pentru ca este o excursie de relaxare, ne vom opri pe plaja pentru un pic de soare si baie. Nu uitati! Orasul este Raiul golfuletelor romantice! Plaja din Nessebar este una dintre cele mai bune de pe tot litoralul bulgar, se spune ca ca are cel mai bun nisip de la Marea Neagra.

















Despre Apollo zeul orasului Nessebar, aflati o scurta legenda, cea a dafinului. Si asa ca…. pe locul unde Apollo l-a ucis pe Piton, acesta a pus sa i se construiasca un templu. Preoteasa templului, Pitia, infasurata intr-o piele de sarpe si invaluita intr-un fum inecacios, avea sa primeasca intrebarile pe care oamenii doreau sa le puna zeului Apollo. Oamenii aveau sa ii aduca daruri scumpe, aur, pietre scumpe, vite si asa avea sa ajunga acest loc cel mai bogat. Bucuros si infierbantat de izbanda, Apollo o zari pe nimfa Dafne. Frumoasa ceruse tatalui sau sa o lase nemaritata. Desi o iubeau multi regi si eroi, ea fugea de toti. Un print o iubea insa atat de mult incat isi lasase sa ii creasca parul in plete, se imbracase ca o femeie, pentru a fi mereu in preajma nimfei. Apollo, rautacios, il ademeni pe tanar la scalda si il dadu de gol in fata nimfei, ca este barbat. Dafne se porni sa planga si fugi speriata. Zeul Apollo porni in goana dupa ea. Degeaba o striga el, degeaba ii spuse cuvinte de iubire, fata fugi peste coline si ajunse pana la tatal ei, pe care il implora sa o salveze de Apollo. Obosita, isi striga tatal, implorandu-l sa o ajute, iar acesta a salvat-o, transformat-o in copac. Zeul o ajunsese, dar in locul nimfei gasi un copac, cu radacinile infipte bine in malul nisipos. Apollo hotari ca din acea zi DAFINUL sa fie copacul sau, iar cununile de frunze de laur sau dafin, sa fie un semn de cinste pentru invingatori.
 
Ziua 3 – sambata 25 august 2018
Mic dejun, apoi scurta vizita la Biserica Sf Nicolae si apoi toata ziua timp liber pt plaja si cumparaturi.



Varna – Biserica Sf Nicolae
Biserica Sfantul Nicolae, monument istoric, ridicata in 1865. A fost sponsorizata de catre negustorul Nickolau Paraskeva, originar din Varna, care in drumul lui spre mare, spre portul Odessa a intampinat o furtuna violenta. Rugandu-se la Sf Nicolae, protectorul marinarilor si pescarilor, el a promis ca daca va reusi sa ajunga la destinatie, va ridica o biserica si un spital in onoarea acestuia. Scapand de pericolele marii, Nickolau Paraskeva nu s-a mai intors niciodata la Varna, dar si-a tinut promisiunea fata de protectorul sau si a trimis 50.000 de ruble lui Panko Georgiev pentru a plati constructia bisericii si a spitalului. Ridicarea bisericii a durat mai mult de 10 ani si nu se cunoaste nici o biserica sa fie sponsorizata de un singur om. Biserica a stat cu peretii doar varuiti, nepictati, doar cu o catapeteasma bogata, timp de 100 de ani. De abia in 1961 o echipa de profesori, sub indrumarea profesorilor Nikolay Kozhuharov si Dimitar Gyundzhev, a reusit sa realizeze picturile murale, pastrate pana azi. Lucrarile au fost executate cu voluntari studenti de la Academia Nationala de Arta.
Si in ziua de azi, foarte multi pescari si marinara intra in biserica si se roaga la protectorul lor Sf Nicolae. Chiar si marinarii rusi care acosteaza in Portul Varna, se opresc la aceasta biserica si aprind cate o lumanare pentru sanatatea lor.

Ziua 4  duminica 26 august 2018

Mic dejun si check –out cu bagaje cu tot din hotel, la ora 9,30, ne imbarcam in miniautocar, dar nu mergem direct spre casa.
Ne deplasam spre orasul Balcik, aflat la o distanta de 44 km. Aici programul nostru va include: optional vizita Castelul Reginei Maria si gradinile. Cine nu doreste vizita la castel, poate face plaja si baie in mare la plaja de sub castel, sau savura un cokteil pe terasa, in adierea brizei marii. Masa de pranz o vom lua in Balcik, apoi la orele 15.00 deplasare spre Cap Kaliakra, locul unde Marea Neagra este albastra. Orele 18.00 plecare spre Bucuresti. Ajungem aproximativ orele 22:30, pe traseul Vama veche - Bucuresti.

Balcik
Castelul Reginei Maria a fost construit ca resedinta pentru aceasta mare personalitate moarhica a Romaniei, in perioada in care Cadrilaterul a apartinut tarii noastre. Compexul cuprinde un parc botanic, mai multe vile rezidentiale, o sala a fumatorilor, o pivnita, o manastire, un izvor de apa si diverse alte cladiri. Castelul numit si “Cuibul singuratic” (Tenha yuva –turca), este de fapt o vila cu pereti albi si acoperisuri de tigla rosie, strajuite de un minaret. Este construit de-a lungul a trei terase si combina elementele stilului  maur, mediteranean si cel al caselor bulgaresti. Este pe malul marii, fiind despartit de aceasta doar de faleza. A fost locul preferat al reginei Maria, in care aceasta a locuit, acesta fiind motivul pentru care vila a fost numita “castel”. Constructia este compusa din 6 case, cate una pentru fiecare copil al ei. Tot din dorinta ei a fost construita si capela Stella Maris, in stil bizantin, un loc in care se retragea adesea pt a se reculege. Atat de mult s-a regasit in acest loc, incat regina a lasat dorinta ca dupa moartea ei, inima sa-i fie pastrata in incinta capelei.









Ce vom vedea pe domeniul Castelului? Vom vizita Intrarea (ghereta santinelei), gradina lui Allah, Vila “Sageata albastra”, coltul “Magnolia”, Templul apei, Capela Stella Maris, Izvorul sfant, Gradina Ghetimani, Aleea valului albastru, Digul, Gradina ”curtea englezeasca”, Cascada, Puntea suspinelor, Vila “Moara”, Vila “Salon”, “Restaurantul Coroana”, Aleea vinului, Tronul reginei Maria, Vila “Cuibul linistit”, mormantul reginei (dar e gol), Vila Gutman, Casa suitei, Gradina Craing, Vila Izbanda, Vila Ciuperca.

Gradina botanica este unica in centrul si in estul Europei datorita colectiei impresionante de cactusi. Atatia cactusi la un loc nu cred ca vezi nici in Mexic. Pe langa cactusii aflati in aer liber, a fost construita si o sera imensa in care se gasesc fie specii care nu se acomodeaza foarte bine la viata de exterior, fie mini-catusi pe post de rasad, care atunci cand vor mai creste vor fi mutati afara. Este explicatia pe care singur mi-am fabricat-o dupa cele vazute acolo. Gradinile sunt foarte bine ingrijite. Se vede ca oamenii de acolo pun suflet in ceea ce fac si “sfintesc locul” asa cum spune o vorba veche romaneasca.

Intrarea este 15 leva (10 leva castel + 5 leva gradini dar nu pot fi separate). Deschis pana la ora 18.00. Vizitam in voie, apoi timp liber pentru masa, cumparaturi suveniruri, plimbare pe faleza.

Cap Kaliakra
Reprezinta un important punct de atractie pentru turisi. Este o limba de pamant inalta de 60 m si este locul de unde se vede cel mai bine albastrul marii. Capul Kaliakra este de fapt, o peninsula care se desprinde de tarmul bulgaresc al Marii negre si se intinde 2 km spre largul marii. Se afla la 80 km de Constanta si la 60 km de Varna. S-a format acum mai bine de 2 milioane de ani prin suprapunerea mai multor straturi calcaroase. Batut de vanturi aspre si spalat de valurile Marii Negre, Capul Kaliakra este un adevarat colt de rai. Peisajul care se poate observa din varful platoului calcaros este unul de-a dreptul mirific. Marea se desfasoara in toata splendoarea ei, iar datorita modului in care lumina soarelui se reflecta in apa, aceasta lasa impresia ca ar fi albastra. Este singurul loc de pe intreg litoralul Marii Negre unde se petrece acest fenomen. Tot de sus se pot observa si barcile pescaresti care sfidand valurile, se aventureaza aproape de colosul calcaros care patrunde in mare.
Getii si grecii au fost primii care au populat zona, acestia din urma denumind-o Kali Akra- “pamant protector”. In sec. al XIV-lea aici a existat orasul Kaliakra, considerat capitala Dobrogei medievale. Orasul a fost distrus in urma nenumaratelor atacuri ale turcilor, fiind sters de pe fata pamantului. Ruinele cetatii medievale Kaliakra se pastreaza si astazi, vizitatorii putand sa observe modul in care aceasta a fost construita. Cateva ziduri de piatra si o poarta boltita inalta de 2 m amintesc de fosta cetate Kaliakra.
Atentie, nu ratati,  pozele facute in cadrul acestei porti boltite sunt fascinante!





Nota importanta: Va rugam sa aveti la dvs cartea de identitate valabila cel putin 6 luni. Persoanele care uita cartea de identitate acasa, nu vor putea trece granita si merge cu noi mai departe pierzand in acest fel  integral suma integral pe care au achitat-o. Atentie nu sunt premise  buletine tip vechi carticica. Se accepta si pasaport daca cartea de identitate va este expirata – va rugam verificati. Va sfatuim sa schimbati bani sa aveti leva de la Bucuresti, sau puteti schimba cel mai bine euro in leva la punctul de frontiera, cand vom intra in Bulgaria. Dar schimbam  lei - leva ,  nu este avantajos ( exemplu 1 leva = 2,5 lei la Bucuresti, iar in Bulgaria 1 leva = 4,10 lei).1 euro = 1,95 leva. Cel mai bine se schimba leva din euro.

Precizari Este o excursie friendly, tinem ca in acest tip de iesiri lumea sa viziteze, sa socializeze, sa se distreze. Nu este o actiune 100% turistica, asa cum se organizeaza in agentii, are si o componenta de interactiune intre participanti, care dorim noi sa determine viitoare relatii de prietenie, sau doar de comunicare. De aceea insistam pt un profil mediu al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi, activ incat sa nu aiba probleme de mers. Persoane cu rabdare, cu intelegere (nu doar ”eu vreau sa stau in fata”, „mi-e rau si nu am cum sa stau in spate” „eu imi aleg camera”, „eu vreau alt program”, „eu o iau in fata”, „nu-mi place in grup” etc), cu dorinta de a vedea lucruri noi.

De recomandat ca bagajul sa contina putine lucruri, doar cele esentiale unei astfel de calatorii, dar din care sa nu lipseasca ceva pt ploaie (pelerina, umbrela), pantofi sport sau ideal trekking, imbracaminte comoda in care sa va miscati lejer. Pt excursiile pietonale va recomand un mic rucsac in care sa depozitati eventualele cumparaturi, sa aveti o sticla cu apa, un baton de ciocolata. Nu uitati nici de costumul de baie. La jumatatea lui iunie acolo e cald deja...

Hotelul este nominalizat, aveti link-ul catre site, studiati-l, cititi pe portalurile de feed-back review-urile. Noi l-am ales pe cel mai bun din zona. Dar exista, am intalnit in excursii, persoane foarte pretentioase (eu zic ca nejustificat... ???) care sau din dorinta de a arata ce pretioase sunt, sau pt ca nu se pricep si nu pot face o evaluare corecta, au de comentat. De aceea rog la fiecare excursie, verificati unde mergeti, asumati locatia si acolo ne ocupam doar de lucruri bune si placute... ::) :) 

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti. Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/. Deci in situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Nu vrem cu noi persoane de genul "eu vreau acolo nu acolo", care au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. 





Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Dupa cate vedeti, ne pregatim de vara. Mai lansam astazi inca o excursie la mare! Inscrierile sunt deschise, rezervarile se pot face aici:

http://www.singlescamp.ro/eveniment/vara-cu-plaja-si-distractie-varna-nessebar-balcik-23-26-august-2018/

Offline Onix

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 245
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Pregatiti de plaja !  ;)

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Re: Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018
« Răspuns #3 : Sâmbătă, 02 Iunie 2018, 17:42 »
Inca nu m-am inscris, dar ma gandeam ca la intoarcere as putea ramane in Eforie vre-o cateva zile sa-mi trag sufletul ?  parca pe acolo este traseul... cine stie sigur ?

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018
« Răspuns #4 : Duminică, 03 Iunie 2018, 06:24 »
Nu stiu ce sa zic :blush:
Orasul de destinatie este Varna, aflat la o distanta de cca 267 km fata de Bucuresti.
Asta, dupa mine, inseamna ca se trece prin Giurgiu/Ruse. Prin Eforie Nord vad ca ar fi 367 km. Dar nu e o parere avizata.

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Eu ziceam la intoarcere Balcik-Vama veche-Bucuresti... :rtfm:

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018
« Răspuns #6 : Miercuri, 06 Iunie 2018, 04:56 »
Da, bine!
Eu regulamentul il stiu pe de rost, deci nu se justifica sa te stropsesti la mine cu emoticonul ala. Nu in Regulament sunt detaliile pentru excursii. :strambatura:
Iar daca tu ai gasit informatia necesara, (de) ce mai intrebi,? :))))))  :angel:
(ps - aceasta e o carcoteala, trateaz-o ca atare)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Re: Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018
« Răspuns #7 : Miercuri, 06 Iunie 2018, 10:52 »
Daaa...interpretabil emoticonul acela  :) depinde si de starea de spirit cand il privesti ( la mine era ''citeste descrierea'') si abia acum am vazut ca se refera la regulament si se uita si urat  ;D
La cate scurtaturi au drumurile noastre cine mai stie...? ( de asta intrebasem )  :bow:

Offline Fluturas88

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
Re: Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018
« Răspuns #8 : Sâmbătă, 09 Iunie 2018, 22:39 »
Eu nu cunosc traseul dar sigur o sa imi placa:). Si cand ma gandesc ca suntem abia in iunie:(

Offline Mimi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 378
Re: Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018
« Răspuns #9 : Miercuri, 13 Iunie 2018, 22:07 »
 Costi 31 , noi , cei care am fost in week-end-ul acesta la Balcik , am intrat si am iesit din tara pe la Negru Voda , nu pe la Vama Veche .

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Multumesc de raspuns Mimi !  O0  Oricum eu  privesc deja  spre alte zari albastre  ::)   
Vacante perfecte tuturor !!!  *|*
Frumoase foto si povestire despre Balcic  tu si Rentzi !  :kissing:  :bow:

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018
« Răspuns #11 : Vineri, 22 Iunie 2018, 13:13 »
22.06.2018.
Mai sunt 7 locuri disponibile.

Offline danieladimitrescu

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 176
Buna tuturor
 Sunt Daniela ghidul vostru pentru excursia Varna. Cel mai probabil vom pleca prin vama Giurgiu si ne vom intoarce prin Vama Veche sau Negru Voda.
 Ultima oara cand am revenit de la Balcik, am ales returul prin Negru Voda deoarece e o vama libera, fara aglomeratie.La vama Vama Veche este posibil sa fie aglomerat, deoarece sunt romani care se intorc ori din week-endul din Bulgaria, ori din sejururi, plus autocarele care revin din excursiile de 1 zi.
  Asa ca e de preferat sa revenim in tara pe la vama Negru Voda.
  Oricum, va fi o excursie vesela, cateva zile la mare ne vor incarca de energie si voie buna.
  Excursia la Nesebar e optionala  dar cred ca este de neratat. Va rog pe aceasta cale sa cititi bine programul si sa urmariti forumul, deoarece in apropiere voi da informatii tehnico-organizatorice, referitoare laimbracaminte, bani, vreme, etc.
 Pana atunci, doresc zile insorite si fericite tuturor!

Offline Fluturas88

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
Re: Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018
« Răspuns #13 : Vineri, 29 Iunie 2018, 23:38 »
Multumim mult pt informatii,sper sa fie vreme buna:)

Offline Voicu Mihaela Dana

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Nu uita sa zambesti!
Re: Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018
« Răspuns #14 : Miercuri, 18 Iulie 2018, 12:59 »
Buna ziua!
Este prima mini vacanta de genul acesta pentru mine. Poate cineva sa imi zica cati bani de buzunar trebuie sa am? :D
Multumesc.

O zi frumoasa!
Mihaela V.