Autor Subiect: Pentru sporturi de iarna si distractie: Bansko 17 - 23 februarie 2019  (Citit de 15582 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Tarif = 375 EUR/persoana, pentru cazarea in camera dubla, impreuna cu inca o persoana.

Se acorda o reducere de 25 EUR celor care au mai fost cu noi in cel putin 3 excursii externe.

Rezervari

Plecare: 17 februarie 2019
Sosire : 23 februarie 2019

Cazare: Hotel Dumanov 3* Bansko (am atasat fotografii cu locatia, in finalul prezentarii excursiei)

Servicii incluse:
•   Transport pana la destinatie, loc pentru schiuri si bagaje. Plecarea se va face in dimineata zilei de 17 februarie (ora 7.00 din statia de benzina MOL Pacii - Bulevardul Iuliu Maniu 194. *|*pentru cei care se deplaseaza din localitati aflate la mai mult de 70 km de Bucuresti, se acorda o reducere de 30 EUR
••   cazare 6 nopti in camera dubla hotel 3*
•   6 mic dejun
•      insotitor de grup Singles Camp pe toata perioada excursiei, specialitate ghid montan

Nu sunt incluse:
•   asigurarea medicala
•   excursii zonale optionale. In situatia in care se doreste o calatorie spre obiective turistice aflate in apropiere, se va suporta, extratarif costul deplasarii cu autocarul
•   •ski pass
• •   mesele de pranz si cine

Grup: 26 + 1

Despre destinatie

Incepand cu 2018 am mai oferit inca o alternativa celor impatimiti de schi, de asemenea celor care doresc sa invete acest frumos sport, chiar si celor care vor doar sa ia doar o gura de aer ozonat de munte. Este si o excelenta ocazie de a socializa, de a comunica, de a va cunoaste, de a va face noi prieteni. Veti fi impreuna timp de 6 zile, veti calatori, veti schia, veti manca, va veti distra.

O s-o aveti cu voi ca insotitor de grup pe Lidia Mandache, ghid montan si un schior experimentat, care va poate ajuta acolo cu sfaturi, recomandari si indrumari. Daca sunteti incepator, sau inca nu ati pus schi in picioare, conteaza mult un om ca Lidia in preajma. Sub supravehgerea ei va puteti inchiria echipament, va veti puteti lua un monitor de schi, de asemenea sa va programati cateva lectii,

Destinatia aleasa se afla la 500 de km de Bucuresti, este vorba de Bansko, Bulgaria, aflata la 160 km de Sofia. Ma jos o sa descriu aceasta statiune, astfel incat sa stiti unde ajungeti...

Bansko este fara indoiala, statiunea numarul 1 din Bulgaria. Orasul este situat in apropierea raului Glazane, la poalele Muntilor Pirin, in partea estica unde se afla cele mai frumoase, dar si cele mai inalte varfuri. Orasul Bansko este situat la 925 m deasupra nivelului marii, partiile sunt la o altitudine de 2000-2600 m. Muntii Pirin se aseamna cu Muntii Alpi, avand un caracter similar; cel mai inalt varf este Vihren, 2914 m. Nume Bansko deriva din cuvantul bulgar “ban” care inseamna “maestru”. Bansko a devenit o statiune favorita in materie de schi si snowboard, mai ales datorita conditiilor exceptionale de pe partii, cat si a arhitecturi istorice deosebite imbinate perfect cu modernitatea.

Exista doua mari centre de schi, CHALIN VALOG (1100-1600 m) si SHILIGARNIKA (1700-2500 m), ambele fiind usor accesibile in aproximativ 25 de minute de mers cu noua telegondola care porneste chiar din Bansko. Lungimea totala a partiilor este de 70 km, proportional fiind impartita in 30% partii pentru incepatori, 45% partii pentru avansati, iar restul de 25% pentru experti. Conditiile de zapada si tunurile de zapada permit ca sezonul de schi sa dureze din luna decembrie pana in luna mai.

In ciuda faptului ca statiunea in sine nu are mai mult de 10 ani vechime, are foarte multe de oferit vizitatorilor ei. Cele 44 de tunuri de zapada Technoalpine acopera majoritatea partiilor si fac ca sezonul de schi sa dureze mai mult. Gama variata de partii ofera posibilitati de schi atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Deasemenea, iubitorii de snowboard se pot bucura de primul fun park din Balcani, unde se intalnesc toti nebunaticii sporturilor extreme. Pentru ei, dar si schiori se organizeaza zilnic intreceri pe noua partie de la Shiligarnika.

In ceea ce priveste instalatiile, cei din Bansko au avut o grija deosebita pentru comfortul si siguranta schioriilor si iubitorilor de snowboard apeland la serviciile renumitei firme Doppelmayr. Astfel, la Bansko exista o telegondola cu 8 locuri, telescaune cu 3 locuri si 7 teleschiuri, respectiv 10 instalatii pentru copii. Lungimea totala a instalatiilor din intreaga statiune este de 26 km. La Bansko puteti gasi partii pentru slalom, slalom urias si partii schi fond de o lungime de 5 km.

Imbinarea perfecta dintre o statiune dezvoltata si un oras cu o istorie vie, face din Bansko un loc elegant pentru a petrece un sejur placut la schi. Fiecare casa are propria ei istorie, care poate transforma o simpla vacanta intr-o calatorie in lumea traditionala a Bulgariei. Tavernele din Bansko, denumite “Mehana” va ofera intr-o atmosfera primitoare mancaruri traditionale si vinuri bulgaresti de exceptie. Majoritatea tavernelor au orchestre cu muzica live pentru seri linistite si romantica, iar pentru cei cu adevarat energici cluburile si discotecile se inchid odata cu rasaritul soarelui.

Bineinteles sunt multe de vazut in Bansko, cum ar fi cele 120 de monumente culturale si istorice, in jurul carora exista numeroase magazine de souveniruri. Pe langa minunatii Munti Pirin, orasul poseda si alte atractii turistie cum ar fi, ruinele cetatii antice de la Staroto Gradishte, Parcul National Pirin, care este patrimoniu UNESCO. In parc se gasesc cascade, lacuri, pesteri, flora si fauna deosebita. Bansko alaturi de Dobrinishte este cunoscut si pentru apele sale minerale.

Cateva fotografii din 2018, atunci cand au fost admirate pe langa partii si zonele SPA, mancarurile de acolo si...cluburile!











































Locatia in care veti sta este Hotelul Dumanov 3* Bansko. Are referinte si review-uri foarte bune, aceasta si plasarea sa centrala au fost argumentele alegerii sale ca gazda. Cateva lucruri despre hotel:

Bucurându-se de o locaţie excelentă lângă staţia din vale a telecabinei din Bansko, Hotelul Dumanov este construit în stil tradiţional, cu elemente din piatră şi lemn. Oaspeţii au la dispoziţie gratuit o baie de aburi, o cadă cu hidromasaj şi un centru de fitness. Hotelul oferă acces gratuit la internet. Masajele sunt disponibile la cerere şi la un cost suplimentar. Teleschiul este la 150 de metri.

Fiecare cameră are TV prin cablu, minibar şi baie privată cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Toate camerele au balcon. Unele camere au şemineu sau o chicinetă bine utilată.

Restaurantul propriu oferă 160 de locuri în sală şi 100 de locuri în aer liber şi serveşte o selecţie bogată de specialităţi din Bansko, preparate la grătar, precum şi vinuri regionale.

Este disponibil gratuit un depozit pentru echipamente de schi, iar la un cost suplimentar sunt disponibile o şcoală de schi şi servicii de închiriere de echipamente de schi. Oaspeţii pot schia până în faţa hotelului.

Zona centrală din Bansko se află la 1 km, unde există o gamă largă de restaurante şi localuri cu autoservire. Autogara este la 1,5 km.















 :oops: Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 4 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Contractul comercial Bon Voyage Sibiu: ...............................................

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor revanzatori.

Documente de calatorie. Este obligatoriu sa aveti la voi, pentru trecerea frontierei CI sau pasaport valabile. Neprezentarea acestuia din orice motiv, sau refuzul autoritatilor bulgare de a va lasa sa intrati in tara, este considerata neprezentare la excursie, agentia neavand in acest caz nici o vina.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #1 : Miercuri, 12 Septembrie 2018, 18:10 »
Am deschis rezervarile! Inscrierile se pot face aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/pentru-sporturi-de-iarna-bansko-17-23-februarie-2019/

Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului, nu a inscrierilor.

Offline Dana T

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #2 : Joi, 08 Noiembrie 2018, 19:08 »
Prieteni mai vechi sau mai noi, gasca de skiori, haideti la ski la Bansko! Eu am fost anul acesta si m.am inscris si in 2019. Locatia e foarte faina, partiile aproape, avem therme in aer liber 'apres ski' si cel mai tare club de rock la care am ajuns pana acum!  :D :D :D....O sa-mi dati dreptate! Sa ne revedem cu bine pe zapada!

Offline Dana T

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #3 : Joi, 08 Noiembrie 2018, 19:16 »
Asa, si continui...cu coctailurile super care ne asteptau la receptie unde ne reuneam rapusi dupa partii, narghilelele, mancarea super la orice restaurant si la preturi bune, spa.ul de la hotel, apoi, revin... la descoperirea minune ...Clubul Amigo  *|*. Lidia Mandache, zii si tu, ca poate am ratat ceva....stiu ce...partia Panika....aia va fi pe lista de 2019....

Offline Dana T

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #4 : Joi, 08 Noiembrie 2018, 20:12 »
 :pleasantry:
therme in aer liber '*after ski' si cel mai tare club de rock **
erata *thermele erau 'after' nu 'apres' , dar binevenite oricand, mai ales cu o bere pe marginea piscinelor
** clubul ramane 'the best' indiferent de 'apres' or 'after' ce vreti voi ... :applause: :applause: :applause:

Offline Gabriela Sv

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #5 : Duminică, 11 Noiembrie 2018, 21:54 »
Buna, sunt din Suceava si intentionez sa ma inscriu in aceasta excursie. S-a mai inscris cineva din nordul tarii ? Poate ne cuplam la o masina sa mergem pana in Bucuresti.

Offline lidia.Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 359
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #6 : Luni, 12 Noiembrie 2018, 22:25 »
 Dana T  ai uitat sa mai spui un singur lucru, ca vin oameni faini si veseli!   :yeah: Si eu abia astept excursia de la Bansko,
 Ai vazut ca v-am ascultat si am pus 2 nopti in plus de data asta  ;) asa ca va fi mai mult schi si mai multa distractie!

Offline lidia.Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 359
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #7 : Luni, 12 Noiembrie 2018, 22:29 »
Buna, sunt din Suceava si intentionez sa ma inscriu in aceasta excursie. S-a mai inscris cineva din nordul tarii ? Poate ne cuplam la o masina sa mergem pana in Bucuresti.
Buna Gabi! Eu plec din Iasi cu masina cu o zi inainte, asa ca poti merge cu mine daca nu apare cineva din Suceava.

Offline jhay13

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #8 : Miercuri, 14 Noiembrie 2018, 19:49 »
Buna seara tuturor. M-am inscris si eu pentru Bansko. Pentru cine a mai fost, in afara de echipament, tuica si ibric, ce mai trebuie sa iau in bagaj ?   :rtfm: oO

Offline vexy1891

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #9 : Joi, 15 Noiembrie 2018, 20:30 »
Niste scortisoara pentru vin fiert!
Horea-Alexandru

Offline Dana T

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #10 : Vineri, 16 Noiembrie 2018, 21:55 »
Pentru cei care sunteti prima data la Bansko cu SC  :rtfm: sa stiti ca participantii stiu pentru ce vin (cu scortisoara sau fara, vorba lui vexy :D): ziua se schiaza, mult, mult si cu avant, care pe unde (mai) nimereste, iar noaptea ne antrenam in clubul Amigo ca sa mentinem adrenalina si sa ne pastram ...vioi  *|*... apoi sa o luam de la capat, iar si iar, pana trec cele 7 zile. Si o sa ajungem in Bucuresti rapusi si ne intrebam cum s.a terminat toata povestea de iarna asa iute....si ne.am dori sa mai fi fost, apoi mergem la Gigi iar cu rugaciuni de lungire a excursiei pentru la anul..... *|* *|*. Multumim Gigi ca ne.ai ajutat cu inca 2 zile in plus fata de 2018, :pleasantry:

Offline rox

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #11 : Marți, 01 Ianuarie 2019, 16:32 »
La multi ani tuturor! Un an 2019 minunat! Mai este disponibil locul liber?

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #12 : Joi, 03 Ianuarie 2019, 06:06 »
@rox, in situatii din astea, cu locuri anuntate pe ultima suta de metri, cel mai sigur e sa scrii sau sa suni direct la agentie. Ai datele de contact pe site, stii, nu? Si cat mai repede, sa nu ti-o ia altcineva inainte!  ;)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #13 : Joi, 03 Ianuarie 2019, 08:31 »
Rox, doar azi ne intoarcem la birou si la...online....Am petrecut perioada de Revelion la Tg Mures, impreuna cu cei 160 de inscrisi si participanti. Daca ii trimiti Samizei, asa cum ti-a recomandat Wonderland, o sa-ti raspunda in ceea ce priveste acel loc. Va dura poate o zi doua, pentru ca trebuie sa parcurga toata corespondenta, inscrierile ce s-au facut in aceasta perioada de zile libere. Doar apoi va putea raspunde.

Offline rox

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 17 - 23 februarie 2019
« Răspuns #14 : Vineri, 04 Ianuarie 2019, 00:02 »
Sunt sigura ca v ati simtit minunat, cum de atfel a fost si de 1 decembrie la Tg Mures!La multi ani si multe excursii minunate sa ne organizati in continuare! I am scris deja Samizei de Bansko, impulsul a fost foarte puternic pe 1 ianuarie cand am vazut locul liber, si m am grabit sa ma inscriu.. 😄