Autor Subiect: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019  (Citit de 20630 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« : Vineri, 16 Noiembrie 2018, 14:22 »
INFORMATII TRANSPORT:

Plecare 01.05.2019 din Bucuresti, 06:00 Mol Pacii

Nume si nr de telefon sofer: DAN 0756/070782
Nr masina ( microbuz 22 locuri):
B 237NEW

Conexiune Sibiu -Parcarea Garii (in fata bisericutei)


Tarif* cu transport inclus:
urcare din Bucuresti, Pitesti: 790 lei
urcare din Valcea, Sibiu: 740 lei
Tarif fara transport inclus (pentru cei din afara zonei de conexiune cu microbuzul si care vor ajunge singuri la destinatie): 700 lei

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/apuseni-tara-motilor-1-5-mai-2019/

Cazarile au sa se faca in ordinea achitarii avansurilor la 2 pensiuni: Pensiunea Danciu 3* Garda de Sus si la inca una foarte apropiata

Plecare: 1 Mai 2019
Sosire: 5 mai 2019

Servicii incluse in tarif:
•   cazare in camera dubla, mic dejun inclus - 4 nopti
•   insotitor de grup pe toata perioada excursiei
•   pentru cei care achita diferenta de tarif: transport* pe ruta Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus si retur. Va rugam ca la ultima rata sa adaugati diferenta de transport de 40 sau 90 lei, specificand in agentie de unde urcati. Comunicati pe office@bonvoyagesibiu.ro.

Servicii care nu sunt incluse in tarif:
••    asigurare medicala
•   • intrare la obiective (Poarta lui Ionele si Pestera Scarisoara)
•   • pranzuri si cine

Grup: 29 persoane
Insotitor de grup: Iulian Panescu 0726 687 656 

Programul excursiei

1 Mai 2019 Cei care au transport inclus si pleaca din Bucuresti: intalnirea in 1 Mai ora 6.00 statia de benzina Mol Pacii. Va rugam sa nu intarziati, luati-va toate masurile sa ajungeti la timp, pentru ca autocarul nu va astepta. La Pitesti va opri in jur de ora 7.30, la benzinaria Petrom, Bulevardul Nicolae Balcescu 133 (iesirea spre Bascov), la Rm Valcea va ajunge in jur de ora 9.00 (urcare statia Petrom Calea lui Traian 269, iesirea spre Calimanesti) iar la Sibiu in jur de ora 11.00 - 11.30, statia va fi OMW Aeroport (Str. Alba Iulia 114). La Garda veti ajunge in jur de ora 14.30.
Pe traseul miniautocarului se vor face pauze doar pentru cafea, suc, toaleta, in timpul legal de oprire al soferului. Nu vom opri pentru servirea pranzului. De aceea va rog sa aveti cu voi sandviciuri si apa.
Dupa check in la pensiuni, 30 minute refresh, schimbarea in haine de drumetie si porniti intr-o plimbare pe Cheile Ordancusei. Nu aveti nevoie de rucsac sau nu stiu ce echipament. Sa aveti ghete, sa fiti imbracati cf temperaturii si ceva de ploaie...2 ore de plimbare pe soseaua betonata care parcurge cheile, vizitatam pestera carstica Poarta lui Ionele (va recomand sa aveti lantera sau frontala cu voi - pestera nu are sistem de iluminare) si revenim la pensiune. Luam cina, ne retragem apoi intr-o sala in care vom fi doar noi... Petrecere, cu muzica, dans si voie buna!  *|* :dance:

2 mai 2019 Mic dejun si al 9.45 plecam spre Ghetarul Scarisoara,traversand de data aceasta Cheile Ordancusei cu miniautocarul. O sa avem 2-3 opriri pana acolo, sunt cateva locuri cu panorame superbe si vreau sa intram si intr-o gospodarie in catunul Ocoalele. Sa bem lapte proaspat, branza, un unt de casa...
La Ghetar ne oprim, vizitam pestera (pret 11 RON), apoi coboram pana la Dobra Nicusor, cioplitor, viorist si ...de toate. Va puteti alege din produsele lui...E o plimbare prin padure de cca 30 minute, coboram apoi la Garda Seaca pe triunghiul rosu, pana la magazinul mixt. Acolo ne va astepta microbuzul. Mergem inapoi spre ghetar, pana la Pensiunea Scarisoara. Ne asteapta un pranz cu palinca, gustari, balmos si placinte pe lespede. Costa 35 - 40 RON/persoana.
La intoarcere Izbucul Cotetul Dobrestilor.
Seara cina si petrecere...

3 mai 2019 Dupa micul dejun servit cu incepere ora 8.30 ne imbarcam in microbuze si luam directia Arieseni. Prima oprire la Vanvucesti, pt o drumetie de doua ore dus si intors la Cascada Varciorog. Ne imbarcam din nou si mergem la Groapa Ruginoasa. Plecarea pe traseu, la un km dupa Pensiunea Castel Arieseni. Drumul dureaza cca 50 minute la urcare, ceva mai putin la coborare...
Masa o servim tip sandvici undeva pe munte.
Seara masa, petrecere si sa incercam, vedem, ne iese o surpriza? Ne ajuta din nou tulnicareasa? 

4 mai 2019 O sa fie o zi in care calatoriti cu autocarul. Ajungeti in satul Incesti, la intrarea in comuna Avram Iancu, unde se afla Casa Memoriala a marelui conducator al motilor, la Cascada Pisoaia, Dealul cu melci, apoi va intoarceti la pensiune. Relaxare si voie buna...Cateva dintre obiectivele pe care o sa le vedeti sunt descrise aici: http://www.tuktuk.ro/2014/08/10-locuri-de-vazut-apuseni/

5 mai 2019 Se pleaca dupa micul dejun la ora 8.00. Cu bagajele in microbuz, spre Alba Iulia, unde se viziteaza Cetatea, biserica unde este inmormantat Iancu de Hunedoara, Catedrala Unirii...In conditii normale de trafic se ajunge in Bucuresti in jur de 21.00.

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe topicul deschis pe forum. O sa gasiti detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul http://www.singlescamp.ro]www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email de la agentia Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. Contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomandam ca inainte de a face plata avansului sa va mai asigurati o data daca aveti liber in perioada excursiei si de asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o actiune http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Profil: se adreseaza persoanelor active, carora le place natura, care nu au probleme fizice, au rezistenta la efort mediu. Traseele sunt mediu spre usoare. De asemenea tin si fac sublinierea ca excursia se potriveste celor care iubesc simplitatea vietii de la tara, care vor sa inteleaga cum s-a trait izolat, care vor sa vada cum arata un catun. Nu o recomand celor care vad in astfel de excursii doar partea idilica, uitand ca mai trebuie si un pic de efort fizic, sa mai accepte si un pic de disconfort dat de distanta, de programul incarcat si poate si de vreme. Apusenii sunt munti umezi, chiar si in lunile de vara ploua destul de mult acolo.

Si tot despre profil: urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare.

Echipament Pt drumetia montana este nevoie de echipament specific: gheata de munte, pantalon mai gros dar elastic, bluze de diferite grosimi care sa retina temperatura corpului. Rucsac, sapca, poate nu strica si o caciulita usoara, ochelari de soare, bete trekking. Lanterna sau frontala pt pesteri. Traseele pe care urmeaza sa le parcurgeti vor fi mult mai usoare daca aveti echipament potrivit si adaptat.

Vreme: Daca insotitorul de grup considera ca anumite fenomene ale naturii pot pune in pericol grupul, va reconsidera traseul. De asemenea in caz de vreme rea este posibil sa inverseze anumite elemente de program, in incercarea de a evita pe cat posibil disconfortul dat de umezeala.
 
O sa parcurgem zona de catune din Apuseni de Alba, din fericire drumurile s-au modernizat acolo si fac acum posibila deplasarea cu microbuzul. Trebuie sa stiti ca satele sau comunele din Apuseni sunt formate din mai multe catune, adica din mici asezari de 6-10 case. Casele mocanesti sunt imprastiate pe munti, de multe ori pentru a ajunge la vecin poti "manca o paine". Va fi pt cei care merg acolo o adevarata intoarcere in timp...Ultimii locuitori mocani sunt oameni de isprava si foarte primitori.

Am vizitat locurile acelea si pe zapada si pe canicula si pe ploaie si pe soare. Mi s-au parut la fel de frumoase...Cateva imagini din anii trecuti:



























Aici puteti citi mai multe despre excursiile din fiecare an, gasiti feed-back-uri, fotografii:

2014 http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1775.0.html

2015 http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2041.0.html

2016 http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2195.0.html

2017: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2408.0.html

2018:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2578.0.html

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #1 : Vineri, 04 Ianuarie 2019, 14:07 »

Offline tudorcs

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #2 : Marți, 26 Februarie 2019, 10:13 »
Salut,

Astazi m-am inscris in forum, dar duminica am aplicat pentru rezervare. Nu am primit nici un feedback pentru rezervare, mai trebuie sa aplic odata?

Tudor
Tudor

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #3 : Marți, 26 Februarie 2019, 12:38 »
Am verificat in spatele site-ului si am gasit inregistrarea facuta cu adresa de Email cu care s-a facut contul tudorcs. Deci este ok. Site-ul reactioneaza automat la orice inscriere, asa cum am descris la informatii. Deci Email-ul cu confirmarea inscrierii si detaiile pentru plata a plecat. Este insa posibil sa fi ajuns  in SPAM, in conditiile in care exista un filtru mai puternic pe calculator sau adresa agentiei, cea pe care am recomandat sa nu fie adaugata in agenda de contacte Email, asa cum am recomandat. Atunci filtrul anti-SPAM poate considera mesajul ca unul nedorit si sa se opreasca acolo. Deci sfat: verificati inca o data casuta de INBOX, apoi casuta de SPAM. Daca nu gasiti acolo (desi ma indoiesc) scrieti un Email agentiei: office@bonvoyagesibiu.ro.

Offline tudorcs

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #4 : Marți, 26 Februarie 2019, 16:13 »
Multumesc de lamuriri, intradevar am gasit mesajele in spam, acum am facut setari sa nu mai ajunga acolo.

Tudor

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #5 : Marți, 26 Februarie 2019, 16:17 »
Am avut acum cateva cazuri, am sunat si noi sa vedem ce se intampla la nivel de servere. Am primit promt si raspunsul: au fost si sunt mai multe atacuri cibernetice (au aratat si la televizor continuu aceasta stire, Microsoft fiiind cei care au informat Romania ca este una dintre tintele principale), care au determinat cresterea nivelului de filtrare. Multe din Email-uri sunt oprite la coada, in flux, iar cand le vine randul, multe ajung in SPAM. Valabil in toate corespondentele, nu doar aici in Singles Camp.

M-am uitat in spate, am propus o modificare celor de la soft si poate merge mai usor...

Offline Bon Voyage - interne

  • Global Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 90
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #6 : Luni, 18 Martie 2019, 13:24 »
DESCHIDEM LISTA DE TRANSPORT PE RUTA : Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus si retur. Microbuz 19 locuri.

1.


Plecare din Sibiu, 8 locuri, microbuz GHID IULIAN:

1.

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #7 : Sâmbătă, 30 Martie 2019, 09:55 »
Avem rugamintea sa va inscrieti pe listele de transport ,sa mentionati locul de imbarcare (doar cele mentionate pe  traseu) si sa efectuati plata acestuia la cea de-a doua rata.
1 mai este o perioada foarte aglomerata si pentru transportatori deaceea trebuie ca aceste rezervari sa se faca din timp.
Multumim pentru intelegere.

Offline Madalina

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #8 : Luni, 01 Aprilie 2019, 10:36 »
Buna ziua! La ce ora ajunge microbuzul in Alba? Sa stiu cum ma organizez cu transportul....

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #9 : Luni, 01 Aprilie 2019, 15:24 »
Ca sa se organizeze transportul trebuie mai intai sa faceti ce scrie in mesajul postat de agentie (plata transport cf tarifelor de pe pagina 1+inscriere pe lista) :coolsmiley:

Detalii legate de ora plecarii, nr. sofer etc, cu cateva zile inaintea plecarii.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #10 : Miercuri, 03 Aprilie 2019, 07:04 »
Dupa lipsa de reactie pe aici, incep sa cred ca e un grup format integral din nou-nouti.  :( ::)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Madalina

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #11 : Miercuri, 03 Aprilie 2019, 11:49 »
Salutare! Exista posibilitatea sa ma conectez la microbuz in Alba?

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #12 : Miercuri, 03 Aprilie 2019, 12:24 »
Madalina, azi e prima mea zi de birou. Asa cum anuntasem pe forum, am fost plecat in Caraibe si am avut posibilitati minime de accesare a net-ului. Iti raspund acum. Da, te poti conecta la Alba Iulia, microbuzul va trece asa cum explicam, pe acolo. Repet inca o data, completand si cu Alba Iulia, traseul acestuia cu punctarea orelor si a locurilor de intalnire:

Plecare din Bucuresti, 1 Mai ora 6.00 statia de benzina Mol Pacii. La Pitesti va opri in jur de ora 7.30, la benzinaria Petrom, Bulevardul Nicolae Balcescu 133 (iesirea spre Bascov), la Rm Valcea va ajunge in jur de ora 9.00 (urcare statia Petrom Calea lui Traian 269, iesirea spre Calimanesti) iar la Sibiu in jur de ora 11.00 - 11.30, statia va fi OMW Aeroport (Str. Alba Iulia 114). La Alba Iulia, statia de urcare va fi Autogara, o sa se ajunga acolo in jur de ora 12.30. La Garda de Sus veti ajunge in jur de ora 14.30.

Toate orele de intalnire sunt informative, este posibil ca datorita traficului de 1 Mai sa apara pe traseu diferite intarzieri. Cu 1 -2 zile inainte de plecare o sa aveti numarul soferului, va fi nevoie sa tineti legatura cu el pentru conexiuni.

Bon Voyage a deschis listele de inscrie pentru transportul pana la destinatie. Inca nu vad nici o reactie. Va reamintesc ca forumul este singurul loc in care se fac informari si comunicari si implicit, DOAR aici va puteti inscrie pentru transport. Nu asteptati deci sa fiti sunati din agentie, sau sa vi se trimita Email, pentru ca nu se va intampla asta. Ca si rezervari lucram ca o platforma online, deci toate operatiile de rezervare se fac aici sau pe site.

Reiau mai jos listele de inscriere:

DESCHIDEM LISTA DE TRANSPORT PE RUTA : Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus si retur. Microbuz 19 locuri.

1.


Plecare din Sibiu, 8 locuri, microbuz GHID IULIAN:

1.

Inscrierea este individuala, pentru aceasta aveti nevoie de un cont pe forum, asa cum va explicam la inscrierea in grup. Daca nu aveti, deschideti-va unul pentru a fi siguri ca puteti posta.

Offline zsoka

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #13 : Miercuri, 03 Aprilie 2019, 12:37 »
Buna ,
ne intalnim la destinatie ptr nu am legaturi si atunci vin din Sovata cu masina   :) daca mai are cineva prob de felul acesta si se afla pe directia mea atunci dati-mi de veste !

Offline Madalina

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019
« Răspuns #14 : Miercuri, 03 Aprilie 2019, 18:30 »
Mulțumesc, Gigi!