Autor Subiect: Bunatati din Ardeal, distractie si prieteni noi. Gura Raului 21 - 23 iunie 2019  (Citit de 4049 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Tarif: 450 RON/ persoana - cazare in camera DBL, cu inca o persoana

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/bunatati-din-ardeal-distractie-si-prieteni-noi-gura-raului-21-23-iunie-2019/

Check in: 21 iunie 2019 pana la ora 17.00
Check out: 23 iunie 2019 pana la ora 12.00

Cazare: Pensiunea Lacul de Argint 3*, Gura Raului jud.Sibiu

Servicii incluse:
•   • cazare 2 nopti, mic dejun inclus
•    pensiune completa
••       wellcome drinks
•    entertainment

Servicii care nu sunt incluse in tarif:
x       transport pana la destinatie
x       alte bauturi si mancari decat cele de la wellcome drinks

Locuri disponibile: 22



Ne distram, gatind! :dance: *|*De ce gatind, in altfel nu ne putem distra?  ::)

Pregatitul impreuna a mancarii creaza o stare de grup, fiecare contribuind cu ceva si in felul acesta comunicand, interactionand cu ceilalti. Natural, firesc si simplu. Stiu ca unora li se pare incomod sa participe la pregatire, se gandesc ca mai bine ar fi doar sa primeasca o masa plina de bucate, fara sa faca nimic, sa nu fie nevoie sa "coboare" in fata altora la o "munca" de jos  ??? Dar tocmai asta este unul din pragurile pe care le "inventam si cream", astfel incat sa ne asiguram ca pe usa noastra a Singles Camp intra doar persoane compatibile...Oameni veseli, comunicativi, deschisi, sociabili, fara tendinte de superioritate... :oops:

Totul trebuie facut destins, cu placere si disponibilitate, sa se simta ca ceva fun, pentru ca nu suntem la "Must do!", nici la "Master Chef", nici macar la lectii de gastronomie.



Adi, proprietarul pensiunii si cel care ne gateste de fiecare data cand mergem acolo, o sa va prezinte niste retete, vi le explica, punandu-va la dispozitie materia prima necesara. Noi pregatim ceea ce e nevoie in bucatarie, spaland, curatind, portionand. Iar el se ocupa mai departe de gatit. In final veti avea satisfactia ca ati contribuit la ceea ce o sa mancati...



Am ales doar mancaruri ardelenesti, asa cum la evenimentul din Bucovina avem doar bunatati din acea zona...Iata ce veti pregati si apoi savura:

ciorba de porc ardeleneasca cu afumatura, smantana si tarhon:



ciorba de ardei, cu umplutura de orez cu carne de pui:



bulz ciobanesc cu pastrama de oaie la gratar:



luscus de varza cu carne de porc:



lapte de pasare:



hencles:



Dupa aia ne punem la masa...



si bineinteles...petrecem!





Pe langa gatit si dans, veti avea doua plimbari in natura, una scurta pana la Pastravarie si alta in zona lacului de baraj Gura Raului, un loc deosebit de pitoresc. Asa ca luati cu voi incaltaminte adecvata potecilor in natura, ceva pentru situatia in care o sa ne prinda ploaia, tricouri, bluze si un mic rucsac...Ceva de protectie solara, sapca, bandana, in cazul in care este soare puternic...

Imagini cu locatia in care va avea loc evenimentul, Pensiunea Lacul de argint 3* Gura Raului, jud. Sibiu











:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.  

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe forum. O sa gasiti detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

 :oops:Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/. In situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul https://www.singlescamp.ro]www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224

Offline Lizi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Buna,
Daca intereseaza pe cineva un loc pentru evenimentul Bunatati din Ardeal, distractie si prieteni noi. Gura Raului 21 - 23 iunie 2019, deoarece eu nu pot participa.Va rog contactati-ma la nr.te. 0727524220.