Autor Subiect: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019  (Citit de 17848 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« : Vineri, 14 Decembrie 2018, 10:50 »
02.09.2019

Nu mai sunt locuri disponibile.


INFORMATII TRANSPORT:
Plecare din Bucuresti, vineri 13 septembrie - ora 8.00 din Statia Petrom Aurel Vlaicu
Nume si nr de telefon sofer: MARIUS BADEA 0763150437 
Numar de inmatriculare masina: B 437 NEW


Tarif: 480 lei/ persoana - cazare in camera DBL

Rezervari https://www.singlescamp.ro/eveniment/sampanie-castele-si-voie-buna-azuga-13-15-septembrie-2019/

Check in: 13 septembrie 2019
Check out: 15 septembrie 2019
Cazare: 2 nopti Pensiunea Rhein Azuga ***

Servicii incluse:
•   cazare 2 nopti la pensiune de 3*, mic dejun inclus
•   3 zile de vizitare obiective turistice
•   transport Bucuresti - Azuga - Bucuresti si zonal
•     • insotitor de grup din partea Singles Camp pe toata perioada excursiei ( Diana Lupu 0720 048.744)

Nu sunt incluse:
x     • intrari obiective si ghidaj de obiectiv
x     • pranzuri si cine
x     • degustare sampanie

Tarifele obiectivelor turistice:
Vizitare crama Azuga si degustare trei sortimente de vinuri spumante – cca 30 -35 lei/persoana
Biserica Fortificata Prejmer – 10 lei
Biserica Fortificata Harman – 10 lei
Telescaun Sacele 30 lei dus-intors
Rezervatia de zimbri Vama Buzaului – 10 lei
Manastirea Dealu, Targoviste – 2 lei
Ansamblul Monumental „Curtea Domnească” Targoviste – 12 Lei 

Locuri disponibile: 30

Transport:
Plecare din Bucuresti, vineri 13 septembrie - ora 8.00 din Statia Petrom Aurel Vlaicu vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu (ora 7.45 intalnirea - maxim la 8.00 se pleaca) - Ploiesti (este o conexiune) - aproximez ca se ajunge la ora 9.15 (imbarcarea se va face de pe traseul microbuzului spre Predeal; cu 1/2 zile inainte de excursie primim de la firma de transport numarul masinii, numele si numarul de telefon al soferului; cei care au conexiune de traseu folosesc numarul soferului pt a stabili cu acesta un loc de intalnire, asa cum spuneam pe traseul microbuzului, nu in oras - pt ca in programul excursiei nu sunt inclusi timpi pentru abateri de la ruta. Numele soferului, numarul de telefon al acestuia si numarul masinii vor fi afisate DOAR pe forum, pe acest topic)

Program

Vineri 13 seprembrie:  7.45 a.m. Intalnirea grupului.  Plecare: Bucuresti ora 08:00 statia Petrom Aurel Vlaicu vis a vis de statia metrou Aurel Vlaicu. Va recomandam sa nu intarziati, microbuzul va pleca imediat dupa imbarcarea celor  prezenti si asezarea bagajelor. 
Pentru conexiuni la traseu va rugam sa luati legatura cu soferul. 
Informatiile privind numarul de telefon al soferului si numarul microbuzului se vor afisa pe acest topic cu 1/ 2 zile inainte de plecare. 
La excursiile cu transportul inclus nu este necesara crearea unei liste de transport.   
Traseu vineri 13 septembrie : Bucureşti – Ploiesti – Sacele – Prejmer - Harman – Sanpetru - Azuga 244 km 
Bucuresti – Ploiesti –Sacele - Prejmer 182km aprox 4 ore 08:00-12:00 
12:00 – 13:30 vizitare cetatea din Prejmer 
13.40 – 14.40 vizitare cetatea din Harman 
15.00 – 18.00 Drumetie usoara pe Dealul Lempes 
Sanpetru – Azuga 45 km, o ora 
Prima oprire va fi la Prejmer unde vom vizita cetatea taraneasca, cea mai bine pastrata fortificatie din Europa si singurul loc din Romania notat cu trei stele in faimosul ghid turistic Michelin.





Cetatea a fost construită în 1211 de către Cavalerii Teutoni, în stil gotic şi este înscrisă pe lista patrimoniului cultural modial UNESCO. Pentru a se apara de invaziile turcesti, locuitorii asezarii, la origine sasi, construiesc in secolul al XV-lea zidurile Cetatii Taranesti. Cetatea are forma unui cerc care inconjoara Biserica Evanghelica, ziduri inalte de 12 metri si groase de 3-4 metri. Cetatea a fost atacata de 50 de ori de turci. Se spune ca cetatea a picat o singura data in mainile dusmanilor, dar doar pentru ca venisera ca prieteni, iar dupa ce au patruns in cetate s-au transformat in cuceritori. 
Biserica adaposteste unul dintre cele mai vechi altare din Transilvania, pictat in secolul al XV-lea, dar si multe alte atractii unicat : stuparul de camarute, Drumul Strajii, Orga Mortii. 
De la Prejmer mergem la Harman pentru a vizita o alta biserica fortificata frumoasa din Tara Barsei. Istoria cetatii Harmanului se leaga de prezenta Ordinului Cavalerilor Teutoni in Tara Barsei in primele decenii ale secolului al XIII-lea la Feldioara, Prejmer, Rasnov si Sanpetru. Prima atestare documentara a asezarii dateaza insa de la 21 martie 1240, la 15 ani dupa alungarea cavalerilor teutoni din aceste teritorii. 
Biserica este imprejmuita cu ziduri inalte, prevazute cu sapte turnuri de aparare. De-a lungul timpului, localnicii au renovat si adaptat fortareata conform necesitatilor. Capela de nord a fost renovata in secolul al XV-lea, avand o arhitectura impresionanta care imbina elemente renascentiste din prima perioada a constructiei cu elemente gotice din secolul al XVI-lea. Decoratiunile exterioare ale capelei sunt sculptate in piatra si reprezinta figuri umane. In interiorul bisericii se pastreaza si astazi bancile de lemn realizate in secolul al XVI-lea. Orga si altarul au fost renovate ulterior, datorita contributiei regelui polonez Carol al XII-lea. Masivul turn din partea de vest a fost construit in secolul al XIV-lea.



De la Harman mai mergem doar cativa kilometri pentru o drumetie usoara in rezervatia Dealul Cetatii Lempes.  Vom urca pe deal pe un drum care serpuieste usor si, daca e senin, de sus vom avea o vedere panoramica asupra comunelor Sanpetru, Harman si Brasovului. Este un loc preferat de initiere de catre amatorii de parapanta dar si de localnicii care isi doresc o plimbare in natura intr-o zona linistita, necunoscuta turismului de masa. La marginea padurii sunt niste banci de lemn unde putem manca pachetelul adus de acasa si apoi revenim la microbuz prin padurea de pini. De aici  pana la Azuga mai avem aproximativ o ora.   
       
Rezervatia Dealul Cetatii - Lempes este amplasata pe Dealul Lempes, pe teritoriul comunelor Harman si Sanpetru. Cu o suprafata de 274,5 hectare, rezervatia este zona naturala protejata, de interes national. Altitudinea dealului este de 704 metri si acesta este impanzit de stejar, gorun, exemplare de carpen, tei, paducel, in asociatie cu fag, jugastru si alte specii.
Rezervatia adaposteste specii rare precum floarea Adonis, sau, dupa cum au denumit-o localnicii, Ruscuta de primavara. Inflorita in luna mai, planta de culoare galbena este unicat in Europa. 



19:00  Check-in Pensiunea Rhein Vizitare cramă + degustare 3 sortimente vinuri spumante, 30 lei, o oră 20:30 si cina
In jurul orei 19:00 ajungem la pensiune si, dupa formalitatile de cazare, urmeaza vizitarea cramei si degustarea a trei sortimente de vinuri spumante – tarif 30 lei, durata aproximativ o ora 
Veti lua apoi cina, meniu de grup.  Pensiunea Rhein ofera conditii foarte bune de cazare si masa insa nu poate asigura mesele pentru grupuri in regim a la carte. Va rugam sa nu comandati alte preparate in afara meniului de grup pentru a nu mari timpul de asteptare. Insotitorul de grup va stabili un meniu care sa fie pe placul vostru, de exemplu anul trecut a fost foarte apreciat pastravul la gratar.

Sambata 14 septembrie Azuga – Sacele – Vama Buzaului – Azuga
08:00  - 09:00 Mic dejun 
Azuga – Bunloc 27 km aprox 30 min  09:30 – 11:00 Bunloc   
Dimineata, dupa micul dejun ne indreptam spre un loc mai putin cunoscut din apropierea Brasovului  situat intr- un peisaj de vis, cu vedere directa spre orasul Brasov de la inaltime si masivele Piatra Mare, Bucegi si  Postavaru.  Este unul din locurile preferate de amatorii de parapanta pentru zboruri simple si tandem si nu, nu este vorba despre muntele Tampa… Daca vremea este frumoasa si cerul senin ii vom putea admira luandu-si zborul chiar de langa noi, de la peste 1,100 metri altitudine…* Tarif telescaun: 30 lei dus-intors 
*Telescaunul este deschis tot timpul anului dar, daca se intampla sa  nu functioneze, insotitorul de grup va propune un alt obiectiv   
   
Bunloc – Târlungeni - Valea Zimbrilor  40km 11:00 – 12:00 1h30 vizitare 12:00 – 13:30 10 lei 
Valea Zimbrilor  - Cascada Urlătoarea 10 km  Masa pranz la pachet / picnic 14:00 – 17:30 

Vom merge apoi la Vama Buzaului, o zona de munte foarte frumoasa si linistita. Vom vizita intai rezervatia naturala de zimbri, un loc minunat, marginit de depresiunea Intorsura Buzaului, Muntii Siriului si Masivul Ciucas. Rezervatia numara aproximativ 37 de exemplare de zimbri (bison bonasus) dar si cativa cerbi si ciute care traiesc in armonie cu acestia.
   
www.youtube.com/watch?v=137BM-NPlko&feature=youtu.be


Tarif vizitare – 10 lei/adult 
     
In apropierea rezervatiei se gaseste o cascada spectaculoasa, probabil unica in Romania, practic  o insiruire de cascade mai mici. Inedit este faptul ca poti pasi peste firele de apa ce se preling de-a lungul peretului stancos. Apa are un susur aparte, de unde denumirea sa, „Urlatoarele”.  Vom ramane aici in jur de trei ore sa ne bucuram in tihna de peisajul impresionant si aerul tare, de munte, putem face o plimbare in padure. Masa de pranz va propunem sa o luati impreuna, ca un picnic, este mai placut si mai distractiv decat sa isi manance fiecare pachetelul sau. Grupurile care au luat parte la actiuni similare au fost foarte incantate, este un prilej foarte bun de socializare, de a va cunoaste mai bine… 

Dupa ce ne-am incarcat bateriile ne intoarcem la pensiune.   
Vama Buzăului – Teliu – Budila – Cărpiniş -  Tărlungeni – Săcele – Predeal –Azuga 75km Aprox 1h30 – 2h 20:00 cina 

In jurul orei 20 cina, meniu de grup.   

Duminica 15 septembrie Azuga – Sinaia – Pucioasa – Manastirea Dealu - Targoviste – Ploieşti - Bucureşti 
08:00 Mic dejun, check out 09:30 plecare 
Azuga - Sinaia – Pucioasa - Manastirea Dealu 78km aprox 2 ore 
Vizitare Manastirea Dealu  11:30 – 12:30   
Manastirea Dealu – Targoviste 10 km, 12:30 – 12:45 

13:00 – 17:00 Masa de pranz in Targoviste Centrul vechi + Curtea domneasca: Biserica Mare Domneasca, Turnul Chindiei, Muzeul tiparului si al cartii vechi romanesti 
   
In ultima zi a excursiei va propunem o vizita de jumatate de zi in Targoviste, un oras frumos care fascinează prin istoria, oamenii şi locurile sale. Resedinta domneasca si capitala intre anii 1396-1714, orasul Targoviste a detinut mai bine de trei secole statutul de cel mai important centru economic, politico-militar și cultural-artistic al Tarii Romanesti. 
Vom face un scurt popas si la Manastirea Dealu din apropierea orasului Targoviste, locul unde este ingropat capul domnitorul Mihai Viteazu si care este totodata cea mai mare necropola domneasca din tara. 
Se spune ca manastirea a fost intemeiata initial de catre Mircea cel Batran, insa Radu cel Mare este cel care a ctitorit-o in anul 1500. Biserica Sf. Nicolae, singurul corp arhitectural care s-a pastrat din vechiul ansamblu, este unul din cele mai importante monumente ale evului mediu din Tara Romaneasca. 
Prima carte aparuta in Tara Romaneasca si instituirea celui de-al patrulea centru tipografic din Europa de litera chirilica isi leaga numele de Manastirea Dealu. Datorita cartilor aparute la Manastirea Dealu Targovistea Voievodala ajunge un important centru cultural al sud-vestului Europei. 



De aici in doar cateva minute ajungem in Targoviste unde vom lua si masa de pranz. Trecutul este prezent la orice pas prin vechea cetate a Tarii Romanesti: de la monumente de for public, la clădiri ce amintesc de fosta capitală medievală, de la primele tipărituri din  spaţiul românesc, la salba de biserici si mănăstiri ce o inconjoară. Curtea Domneasca din Targoviste a fost conceputa ca un complex de edifcii care sa serveasca atat ca centru al administratiei tarii, cat si ca locuinta pentru domnitor, familia sa si pentru numerosii curteni si slujitori. Acesta era locul in care se tineau consfatuirile divanului, se efectuau jude¬catile mai importante si se eliberau actele cancelariei. Tot aici erau primiti oaspetii si calatorii straini aflati cu diferite prilejuri prin Tara Romaneasca.



Prima mentiune documentara a Curtii domnesti din Targoviste se face in privilegiul din 1403, in care se arata ca domnul isi ia libertatea de a alege el mai intai marfurile pentru cerintele casei sale din Targoviste. Aceeasi clauza este consemnata si in alt privilegiu comercial, din anul 1409. Dintr-un act care dateaza din perioada 1409—1418, aflam ca Mihail voievod, fiul si asociatul la domnie al lui Mircea cel Batran, rezida in Targoviste, „orasul domniei mele” si din veniturile „casei sale” de aici acorda unele danii manastirilor Cozia si Cotmeana. Simbolul orasului este Turnul Chindiei ce impresioneaza prin unicitatea si modalitatea originala a constructiei si care, pe vremea lui Vlad Tepes, a servit ca important element in apararea Curtii Domnesti. Acesta servea ca punct de observatie si de paza asupra curtii si imprejurimilor ei. Din varful lui, cineva striga din rasputeri si anunta orele, iar la asfintitul soarelui, adica la chindie, dadea semnale pentru intreruperea circulatiei in timpul noptii. De aici provine si numele. 

La Bucuresti revenim in jurul orei 20.00 
Targoviste – Ploiesti – Bucuresti 110 km,  2 ore 

17:30 Imbarcare in microbuz, plecare spre Bucuresti prin Ploiesti (centura) 110 km. In functie de trafic, in jurul orei 20:00 veti ajunge la Bucuresti.  Va rugam sa verificati legaturile la intoarcere si sa nu ne solicitati modificarea  programului 
Imbracaminte, incaltaminte, bagaje  Va recomandam sa aveti: - pantalon lung si bluza de drumetie - incaltaminte de drumetie, impermeabila, talpa aderenta - ceva de ploaie (pelerina, geaca impermeabila)
 - o haina mai groasa, la Azuga este rece seara - o geanta usoara pentru cateva haine de schimb   -  un rucsac de mici dimensiuni in care sa aveti apa pentru drum, sandvici - la dus nu vom avea timp pentru a lua masa la restaurant   
Aveti mai jos tarifele la obiectivele care se vor vizita: 
Vizitare crama Azuga si degustare trei sortimente de vinuri spumante – 30 lei/persoana Biserica Fortificata Prejmer – 10 lei Biserica Fortificata Harman – 10 lei Telescaun Sacele 30 lei dus-intors Rezervatia de zimbri Vama Buzaului – 10 lei Manastirea Dealu, Targoviste – 2 lei Ansamblul Monumental „Curtea Domnească” Targoviste – 12 Lei 

Observatie:
Orele de program sunt doar informative. Ele se pot schimba functie de trafic, de timpul de vizitare, de aglomeratia intalnita la obiective.
Insotitorul de grup poate face schimbari, inversari si modificari in program, in cazul in care considera ca au aparut conditii care sa influenteze vizitarea.

Despre excursie: Aceasta iesire se organizeaza an de an si se adreseaza in special celor nou intrati in Singles Camp, dar si celor care isi doresc sa iasa un week-end din casa...
Iesirile noastre, evenimentele pe care le organizam sunt actiuni simple, folosim doar interactiunea naturala, nu o sa gasiti aici joculete gen team-building, parghii de dialog, nimic fortat sau artificial. Programul este astfel gandit incat sa ofere un cadru comod de socializare, in care sa puteti usor cunoaste pe ceilalti, puteti comunica cu ei si socializa.
Nu este doar socializare, daca urmariti programul o sa vedeti ca este unul foarte dens, se parcurg multe obiective interesante, o sa aveti ocazia sa vedeti castele, muzee, rezervatii, sa participati la o degustare de sampanie...Cazarea se face chiar la Cramele Halewood... :)

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe topicul deschis pe forum. O sa gasiti detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul https://www.singlescamp.ro Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Prezentare pensiune si degustare
    Acum 120 de ani, la Pivnitele Rhein & CIE Azuga  a inceput sa se scrie istoria celei  mai vechi crame din Romania, unde se produce fara intrerupere vinul spumant dupa metoda traditionala. Aici s-a nascut RHEIN EXTRA, cea mai veche marca romaneasca de vin spumant si cea mai renumita intre cele doua razboaie mondiale.
   Datorita calitatilor deosebite ale vinurilor si in special ale spumantelor, Pivnitele Rhein & CIE Azuga au devenit in 1920 “Furnisorul Curtii Regale a Romaniei”. Halewood continua  aceasta traditie, redand  spumantului RHEIN EXTRA eleganta si stralucirea din perioada interbelica.
Astazi, Pivnitele Rhein & CIE Azuga au devenit un loc de promovare a culturii vinului, oferind iubitorilor de vin posibilitatea de a vizita o crama functionala si de a regasi atmosfera autentica a unei fabrici de spumant veche de peste 120 de ani.
   Amenajata in cadrul Pivnitelor, PENSIUNEA Rhein, aflata aproape de partia Sorica din Azuga, completeaza oferta turistica a Vaii Prahovei. Pensiunea dispune de 16 camere cu bai proprii si de un restaurant cu o capacitate de servire a mesei de 90 persoane. Denumite sugestiv dupa nume de soiuri de struguri, camerele  dispuse in trei corpuri de cladiri ofera oaspetilor o panorama incantatoare a parcului de 2 ha.
   Acces gratuit la internet WiFi. Toate camerele ofera TV prin cablu si baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
   Vinul spumant produs la Rhein Azuga poate fi cumparat de la magazinul proprietatii. La un cost suplimentar, oaspetii pot vizita beciurile de vin si un mic muzeu care ilustreaza evolutia productiei de vin din Azuga.

Pensiunea Rhein este la aproximativ 15 minute de mers pe jos de pârtia de schi Sorica si la 5 km de gara din Busteni.
Vizitatorilor le sunt oferite urmatoarelor optiuni:
- vizitarea hrubelor si prezentarea tehnologiei de fabricatie a spumantului prin fermentare naturala in sticla*
- degustare de vin spumant
- servirea  mesei la restaurantul Rhein
- cazare la Pensiunea Rhein
- vinuri la preturi speciale
- suveniruri

Imagini cu Pensiunea Rhein:




































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224

Offline Iarina

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Forma supremă a inteligenței este bunatatea
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #2 : Miercuri, 07 August 2019, 15:36 »
Asadar m-am inscris la prima mea excursie in acest grup. Am ales pentru inceput Azuga pentru toamna apoi pentru sampanie, castele, biserici si voie buna ...nu stiu daca in acesta ordine.  :)

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1481
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #3 : Miercuri, 07 August 2019, 23:05 »
Bine ai venit, @larina!
Intuiesti corect, a fost tare fain la Azuga de fiecare data..
Cine mai vine cu noi?

Offline Iarina

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Forma supremă a inteligenței este bunatatea
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #4 : Joi, 08 August 2019, 09:19 »
Multumesc pentru primirea calduroasa. Deci sunt prima.

Offline raromi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #5 : Joi, 08 August 2019, 11:42 »
Si eu m-am inscris la aceasta excursie, tot pentru prima data in grup si abia astept data de 13 septembrie! :pleasantry:

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1481
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #6 : Joi, 08 August 2019, 15:50 »
Multumesc pentru primirea calduroasa. Deci sunt prima.

Ma bucur cand cei noi, mai ales, inteleg cat de importanta este comunicarea dinaintea excursiilor, atmosfera de grup care se contureaza.

Esti prima care ai scris si pentru asta meriti toate  laudele.
Inscrieri stiu ca mai sunt doar ca nu si-au anuntat participarea si aici pe forum.

Bun venit si tie, @raromi!
Se anunta un grup fain...

Offline Nadia

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #7 : Vineri, 09 August 2019, 01:39 »
Hello,

Pensiunea Rhein este  extraordinara.
Eu sunt un aliaj imposibil între gourmand și gourmet asa ca  pastravul la gratar mi-a ramas in suflet, apoi a fost   o inghetata care nu se mai termina desi a costat numai 5 lei (  August 2017 ). Desi am luat  la masa o sticla de vin jumi - juma  impreuna cu prietena mea Stefania, seara a continuat cu dans si muzica buna, pina la 3 dimineata. Sa mergi desculta in iarba umeda, sa vezi varfurile Bucegilor atat de aproape, sa auzi langa tine apa de munte ce se rostogoleste printre pietre, sa iei o gura de oxigen si sa te gandesti ce putin ne trebuie sa fim fericiti si fiecare zi din viata sa fie o bucurie.
De restul se ocupa Diana, cu harul ei de  povestitor si cu vorba dulce si domoala a zonei de origine.
Va doresc petrecere frumoasa,
Nadia

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1481
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #8 : Vineri, 09 August 2019, 09:39 »
Ai dreptate, Nadia, pensiunea Rhein are o bucatarie excelenta, pastravul a fost grozav si anul trecut, despre vinuri si sampanie nici nu mai incape vorba, nu degeaba cramele sunt furnizor al Casei Regale.

Multumesc pentru tot, este o bucurie sa vad ca amintirile frumoase dainuie peste ani. Numai bine!

Costa

  • Vizitator
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #9 : Vineri, 09 August 2019, 12:49 »
Salutare!
Merg si eu :)

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1481
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #10 : Vineri, 09 August 2019, 13:31 »
Salut @costa, bun venit!

Offline Iarina

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Forma supremă a inteligenței este bunatatea
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #11 : Duminică, 11 August 2019, 16:58 »
Ar fi trebuit sa primesc un mesaj de confirmare după ce am făcut plata avansului pe data de 8. 08 pentru acesta excursie?

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #12 : Duminică, 11 August 2019, 18:17 »
Da, asa cum explicam pe site, la Cum se face rezervarea, urmeaza sa primesti un mesaj intre 3-5 zile (bancare). Inca nu e timpul... :)

Offline Sandudaniela

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #13 : Duminică, 11 August 2019, 20:29 »
Buna, sunt la prima inscriere. Am ceva emotii, mai ales ca nu cunosc pe nimeni. Sunt sigur ca va fi o experienta interesanta si relaxanta☺

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1481
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
« Răspuns #14 : Duminică, 11 August 2019, 21:56 »
Daniela, bine ai venit! Toate aceste discutii imi aduc aminte de grupul fain de anul trecut cand, la fel, cei mai multi erau la prima actiune dar cata veselie a fost... Anul acesta am  transmis mai departe povestile savuroase la care am ras cu totii cu atata pofta in miez de noapte...

Acesta este spiritul SinglesCamp in care eu inca cred. Si, va mai spun un secret: ma bucur nespus ca aceste locuri atat de aproape de noi dar totusi necunoscute pentru multi prezinta interes acum cand poate se cauta tot mai mult ineditul, extraordinarul cand, de fapt, ne trebuie atat de putin sa fim fericiti.

Vom merge in locuri dragi mie, pe care le cunosc bine. Eu sunt din Brașov si deseori merg in timpul liber pe Lempes sau la Vama Buzaului. Sunt locuri ferite de turismul de masa dar atat de pitoresti si linistite pe care turistii straini, in mod special, le cauta la noi.. "live like a local"..

Sa pretuim si noi aceste bogatii, sa ne bucuram de ele..

Pe curand!
Diana