Autor Subiect: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019  (Citit de 16803 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13222
Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2019, 14:38 »
Tarif: 50 lei

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/sa-descoperim-brasovul-de-florii-impreuna-cu-diana-20-aprilie-2019/

Check in: 20 aprilie 2019
Check out: 21 aprilie 2019

Servicii incluse:
••    ghid local 2 zile

Servicii care nu sunt incluse in tarif:
••    transport 
•   • cazare
••    mese
••    intrari la obiective

Ghid: Diana Lupu 0720 048.744

Locuri disponibile: 30 persoane

Program:

Sambata 20 aprilie ora 10.00: Intalnire cu ghidul. Locul in care va va astepta Diana, va fi comunicat fiecarui participant pe Email cu 2 zile inainte de excursie. De data aceasta pe forum nu va aparea aceasta informatie si va rugam mult ca dupa ce o aflati sa n-o postati aici sau in grupuri.
Tur pietonal in centrul vechi cu vizitarea principalelor obiective din Piata Sfatului pana la Aleea de sub Tampa, urcare cu telecabina pe Tampa si apoi coborare pe Treptele lui Gabony. Free time pentru masa si plimbare individuala, iar seara intalnire la o poveste.

Duminica 21 aprilie, Tur de oras: Biserica Sf Nicolae, Muzeul Prina Scoala Romaneasca si apoi plimbare prin Schei, vedem cateva  troite.

Adresabilitate, motivatie Diana a gandit si oferit acest tur cu intentia de a-si prezenta orasul, de a va da voua celor din Brasov ocazia sa va intalniti, sa va cunoasteti, iar celor din alte zone sa viziteze cu un ghid profesionist minunata asezare de sub Tampa.

Pot participa DOAR membri Singles Camp, nu veniti insotiti de copii, de cunostinte pentru ca vi se va refuza prezenta in grup.

Cazare. Pentru cei care vin din alte parti: daca achitati excursia si ne comunicati pana cel tarziu la data de 20 februarie 2019 dorinta de a rezerva o camera la hotel, pentru sambata/duminica sau chiar vineri/duminica, o sa organizam si acest serviciu, urmand sa-l achitati la sosire, Dianei. 

Un articol - prezentare a Brasovului, cu descrierea turului pe care o sa-l faceti - scris de ghida voastra, Diana

Brasovul nu mai are nevoie de nicio prezentare. Unul dintre cele mai frumoase si vizitate orase din Romania, Brasovul atrage turistii ca un magnet. Casele vechi in culori pastelate, stradutele pavate cu piatra amintesc de vremuri trecute. Aici timpul pare ca a stat pe loc, este o adevarata placere sa te plimbi in centrul istoric, sa descoperi povestile fascinante ale acestui oras care a jucat dintotdeauna un rol esential in istoria Romaniei.

La Brasov au poposit si grupurile Singles Camp&Travel in cateva randuri dar de data aceasta ne propunem o adevarata “aventura urbana”. Cel mai frumos este sa ne plimbam in Brasov pe jos. In felul acesta, ne putem bucura de minunatiile pe care ni le ofera la fiecare colt de strada asa ca timp de doua zile vom strabate la pas zona centrala, vom vizita obiectivele emblematice ale orasului dar si locuri mai putin cunoscute. Vom face si o drumetie usoara pe muntele Tampa, simbolul Brasovului. In prima zi ne vom familiariza cu istoria orasului si obiectivele de marca din interiorul fostului burg medieval: Piata Sfatului, Biserica Neagra, Bastionul Fierarilor, Poarta Ecaterinei, Poarta Schei, Strada Sforii, Bastionul Tesatorilor, Aleea de sub Tampa de unde vom lua telecabina. Este un traseu de aproximativ doi kilometri pe care il vom parcurge cu mai multe pauze dar, pentru ca suntem la munte, vom mai avea cate o panta sau ceva scari de urcat... Piata Sfatului este simbolul Brasovului. Este locul unde au loc toate evenimentele importante,  atractia turistica numarul unu a orasului. Piata Sfatului este locul unde in trecut se adunau mestesugarii si unde in perioada interbelica iesea la promonada aristocratia orasului, locul unde a fost vechea Primarie si unde se impartea dreptatea.



Casa Sfatului este atestata documentar la 1420 si este cea mai reprezentativa cladire din piata. Piata Sfatului este kilometrul 0 al orasului de aici se masoara toate distantele. Casa Sfatului este unul din obiectivele turistice majore ale Brasovului, doar Biserica Neagra are mai multi vizitatori. Pe Casa Sfatului exista singura stema color a Brasovului.



Biserica Neagra din Brasov este unul dintre cele mai reprezentative edificii ale goticului transilvanean. Biserica parohiala evanghelica din Brasov, avand hramul Sfintei Fecioare Maria, si-a primit numele ca urmare a marelui incendiu care a cuprins orasul in 1689, cand fumul si flacarile i- au innegrit zidurile. Biserica Neagra are o lungime de 89 m si o largime de 23 m, fiind cel mai mare edificiu religios intre Viena si Istanbul. In 1542 cand orasul a acceptat reforma lui Honterus si sasii au trecut la luteranism, biserica catolica de pana atunci s-a transformat in evanghelica. Biserica se mandreste cu cea mai mare si unica orga mecanica Buchholz functionala din sud-estul Europei, avand 3993 de tuburi si 76 de registre. Tot aici se poate admira cea mai mare colectie din Europa de covoare anatoliene din secolele XVI - XVIII, fragmente de pictura murala din secolul XV, o cristelnita din 1472 si multe obiecte vechi. Istoricul bisericii si al restaurarilor precum si viata si opera reformatorului Johannes Honterus (1498-1549) este prezentata in cadrul expozitiilor ce se pot vizita in biserica.

Bastionul Fierarilor  - atestat documentar in 1529, a facut parte din complexul defensiv de nord- vest al cetatii medievale a Brasovului. Bastionul are trei nivele, cu goluri de tragere si guri pentru smoala si a fost extins in 1526 si in 1668, an in care fortificatia capata forma actuala. A fost folosit ca depozit de cereale iar din 1923 gazduieste institutia Arhivelor Nationale, filiala Brasov.  Printre documentele valoroase pe care aceasta arhiva le adaposteste se regaseste epistola negustorului Neacsu din Campulung, primul document in limba romana care dateaza din 1521. In 1938 Bastionul Fierarilor sufera ultima renovare, ajungand la aspectul de astazi.

Poarta Ecaterinei este una dintre cele mai vechi si cu siguranta cea mai frumoasa poarta care si-a pastrat aspectul original pana astazi.



Se afla chiar langa Poarta Schei si a fost timp de cateva secole singura poarta care strapungea zidurile vestice ale cetatii. Cladirea patrata cu patru turnulete, ca semn al jurisdictiei, era prevazuta cu un pod mobil cu lanturi pentru asigurarea trecerii peste santul cu apa iar in interior erau galerii de lemn amplasate pe mai multe randuri, pentru aparatori.

Poarta Schei a fost construita in perioada 1827 - 1828 cu rolul de a fluidiza traficul marit din aceasta zona.



Cu aceasta ocazie Poarta Ecaterina a fost zidita si folosita in continuare ca depozit. Construita din piatra si caramida in stil classic, Poarta Schei are forma unui arc de triumf cu trei intrari, una principala de mari dimensiuni in mijloc si doua intrari mai scunde in stanga si in dreapta care sunt destinate pietonilor. Inscriptia in latina marcheaza momentul construirii portii  si mentioneaza ca aceasta poarta a fost ridicata in urma vizitei imparatului Francisc I la Brasov in anul1817.

Strada Sforii - Straduta ingusta intre strazile Cerbului si Poarta Schei a carei existenta este atestata in documentele din secolul XVII a fost un simplu coridor, pentru a ajuta munca pompierilor.  Latimea ce variaza intre 111 si 135 cm ii confera titlul de cea mai ingusta strada din Romania si a treia din Europa. Veti avea o surpriza placuta pentru ca a fost reamenajata de curand modern.



Bastionul Tesatorilor a fost construit si aparat de breasla tesatorilor, in doua etape (1421 – 1436 si 1570 – 1573). Ridicat pe patru nivele si intins pe o suprafata de 1616 mp, cu ziduri groase, bastionul are o arhitectura unica in sud-estul Europei. Incendiul din 1689 nu a provocat daune constructiei, cele doua turnuri de straja, gurile de pacura si golurile de tragere si zidurile ce intaresc cetatea s-au pastrat in forma lor originala.



In anul 1910 bastionul a fost restaurat, tot atunci devenind si muzeu. Principala atractie e reprezentata de macheta Cetatii Brasov. Aceasta a fost realizata inca din anul 1896 si ulterior s-a atasat si macheta cartierului Schei.

In jurul pranzului vom urca cu telecabina pe Tampa. Vom merge atat la punctul de belvedere unde este inscriptionat numele Brasovului dar si la vechea platforma de observatie de pe varful Tampa, un punct de panorama mai putin cunoscut turistilor. Aici este mai putin aglomerat, se vede mai bine si cartierul Schei pe care il vom vizita in ziua urmatoare. Masa de pranz o vom lua la pachet si apoi coboram in oras pe jos, pe traseul numit Treptele lui Gabony care urmeaza partea nord estica a Tampei, cu un popas intr-un loc frumos de unde se poate vedea cartierul Valea Cetatii sau Racadau cum il numesc localnicii. Vom trece si pe langa o bijuterie a naturii, un frumos pin care arata aidoma unui bonsai. Este un traseu usor pentru cineva obisnuit sa mearga pe jos, cu o diferenta de nivel de aproximativ 500 de metri care se parcurge in aproximativ o ora jumatate. Nu subestimati totusi traseul, terenul este accidentat, echipamentul de munte recomandat este obligatoriu.

Cartierul Valea Cetatii
Dupa masa veti avea cateva ore timp liber, urmand ca in cursul serii sa ne reintalnim la hotel la un pahar de vorba sa ne cunoastem mai bine si sa vorbim despre actiunile Singles Camp. A doua zi  vom continua sa exploram Brasovul la pas si ne vom indrepta spre Schei, cel mai vechi cartier al orasului, un loc unde natura, istoria si traditiile se infratesc spectaculos.



Imediat dupa ce trecem de Poarta Schei si intram pe strada Prundului, pe partea stanga vom descoperi Casa Junilor si vizavi, pe dreapta, avem Colegiul National Andrei Saguna, unul din cele mai prestigioase licee din judetul Brasov si nu numai. Pasind dincolo de Poarta Schei, patrunzi in vechiul cartier al comunitatii romanesti, Scheii Brasovului, care ascunde pe dealurile si ulicioarele sale un bogat patrimoniu vechi de peste cinci secole: Biserica Sfantul Nicolae, Prima Scoala Romaneasca, cateva zeci de troite si un obicei viu, practicat de o confrerie populara ale carei origini se pierd in istoria acestor locuri, Junii Brasovului. Este Duminica Floriilor, o zi in care locuitorii Scheiului pastreaza cu strictete traditiile, asa ca in plimbarea noastra prin cel mai vechi cartier al Brasovului vom vizita intai Biserica Sfantul Nicolae, monument istoric si apoi vom descoperi impreuna cateva dintre cele mai cunoscute si vechi troite pe care scheienii le indragesc si ocrotesc de veacuri printre care troita capitanului Ilie Birt din Piata Unirii, Crucea Musicoiului, Crucea Dreptatii. Biserica Sfantul Nicolae, o adevarata bijuterie arhitectonica, impresioneaza nu doar prin frumusetea sa, ci si prin felul in care a fost conservata. Constructia bisericii din Schei a inceput in anul 1495 cu sprijinul domnitorului Tarii Romanesti Vlad Calugaru, pe locul unui vechi lacas de cult atestat de documente din anul 1292.  Interiorul bisericii centrale este imbracat cu pictura valorosului artist Costin Petrescu. Gasim aici pe peretele dinspre miazanoapte fresca intrarii lui Mihai Viteazul in Brasov. Pe peretele frontal vedem imaginea a patru voievozi ctitori si tabloul alegoric al tipografiei coresiene iar pe peretele de sud scena incoronarii lui Ferdinand la Alba Iulia, pentru ca pe peretele dinspre rasarit sa putem privi un moment festiv cu mitropolitul Andrei Saguna si alaiul junilor Brasovului. Portretul mitropolitului Andrei Saguna si al mitropolitului Nicolae Balan se gasesc si in interiorul bisericii pe peretele de sud, pe cel de nord aflandu-se imaginea regelui Mihai si al mamei sale Elena, realizate tot de Costin Petrescu in cadrul lucrarilor de restaurare dintre anii 1939-1946. Biserica Sfantul Nicolae din Scheii Brasovului detine o impresionanta biblioteca si o arhiva imbogatita cu hrisoave si carti domnesti, mii de acte, zapise, registre si scrisori care constituie un tezaur pentru istoria si cultura neamului romanesc. In cimitirul bisericii sunt ingropate personalitati importante din istoria nationala si locala printre care Nicolae Titulescu, o figura importanta a diplomatiei europene, preotul Vasile Saftu, Ioan Mesota, unul dintre cei mai distinsi profesori din Brasov. In  curtea bisericiii Sfantul Nicolae se afla si Prima Scoala Romaneasca, locul unde Diaconul Coresi a publicat intre anii 1556-1588 primele carti de circulatie in limba romana in cateva sute de exemplare si care au fost distribuite apoi in toata tara. Cladirea aflata aici a fost zidita in anul 1495 dar a fost reconstruita de-a lungul timpului, cea mai recenta constructie datand din 1760. O vizita prin muzeu este emotionanta. Bancile scrijelite unde se inghesuiau invataceii, calimarile de cerneala si tablitele pe care se scriau literele te indeamna sa le atingi. Aceasta este sala de clasa “Anton Pann”. Mai departe, sala “Diaconul Coresi”. Dintre exponatele intalnite mentionam cateva titluri valoroase: Cazania a II-a (Carte romaneasca de invatatura), Psaltirea, Sbornicul, Octoihul si, bineinteles, tiparnita diaconului la care se poate lucra si azi.

De la biserica Sfantul Nicoale continuam calatoria in timp pe stradutele intortocheate pavate cu piatra spre Crucea de pe Coasta, una dintre cele mai vechi si mai importante troite ale comunitatii scheienilor, datand din anul 1671.



Cartierul situat in valea dintre Tampa si Poiana Brasov ascunde un bogat patrimoniu vechi de peste cinci secole: cateva zeci de troite ridicate la raspantii de drumuri, in curtile sau zidurile unor case, 15 dintre aceste monumente de arhitectura religioasa regasindu-se si pe Lista Patrimoniului Cultural Romanesc. Cea mai veche cruce dateaza din secolul al XIII-lea iar multe cruci sunt din secolele XVII-XVIII. Nu intamplator troitele erau pictate de zugravi de la curtile Brancovenilor si Cantacuzinilor. Ridicate cu credinta de catre vechii brasoveni, troitele dadeau binete trecatorilor, ii insufleteau pe romani in lupta cu autoritatile straine, erau loc de inchinaciune si popas in drumul junilor, la marile sarbatori.  Troitele, aceste monumente crestine, sunt marturia timpului trecut peste Brasov dar si a traditiei crestine a orasului. Nicaieri in Romania nu exista un colt de oras mai presarat cu troite cum e Scheiul.



Troitele au fost ridicate de catre cetateni de vaza ai Scheilor, fapt atestat de inscriptiile de pe troite, in limba latina sau chirilica. Fiecare troita are legenda ei iar numele il poarta dupa cel care a construit-o sau cei care au renovat-o dar si dupa locul si motivul construirii ei. Crucea de pe Coasta sau Crucea Musicoiului este amplasata intr-un loc frumos de belvedere, la marginea padurii, de unde se poate admira Brasovul si intreg cartierul Schei. Vom poposi aici pentru masa de pranz pe care o vom lua la pachet.

Crucea de piatra este inscriptionata cu dedicatii puse de ctitori si este bogat decorata cu ornamente baroce, lucrate in tehnica basoreliefului si apoi zugravite in stilul secolului al XVII-lea in culori vii (rosu, albastru, auriu, negru). Crucea Musicoiului a suferit de-a lungul timpul cateva restaurari, una dintre ele in 1902, prin grija unui fruntas al Scheilor, Nicoale Stinghe Oaie. A fost zugravita in anul 2002 de catre Societatea Junilor Curcani si restaurata complet de catre Primaria Brasovului in anul 2011. Crucea este protejata de catre Societatea Junilor Curcani care organizeaza pe platoul din proximitatea acesteia unele dintre sarbatorile traditionale ale Junilor Curcani printre care investirea serjilor in duminica Pastilor si jocul stramosesc in ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel.

Dupa ce ne-am bucurat in tihna de frumusetea locului vom face o scurta plimbare prin padure pana la Crucea Junilor Dorobanti sau Crucea Dreptatii cu un mic popas la fantanita cu acelasi nume. De aici ne intoarcem in centru, excursia urmand sa se incheie in jur de 18:00.
Traseul din aceasta zi ar fi de aproximativ patru - cinci kilometri.

Echipament obligatoriu pentru drumetie: – incaltaminte de drumetie, impermeabila, talpa aderenta – pantalon si bluza de munte, schimburi – ceva de ploaie (pelerina, geaca impermeabila), exclus umbrela – un rucsac de mici dimensiuni in care sa aveti apa, un sandvici, dulciuri 

Aveti mai jos tarifele la obiectivele care se vor vizita:
Biserica Neagra 10 lei
Bastionul Tesatorilor 7 lei
Telecabina Tampa 10 lei dus, 18 lei dus-intors
Muzeul Prima Scoala Roamaneasca 10 lei

Informatii utile privind transportul in Brasov Va recomand sa folositi cu incredere transportul public din Brasov, este ieftin si comod. O calatorie va costa 2.5 lei de la 1 ianuarie 2019 si biletul poate fi utilizat pe toate liniile din oras timp de 50 de minute de la validare. Se pot cumpara doar bilete cu 2 calatorii. Controalele sunt dese si cand te astepti mai putin... Linia 4  Gara – Livada Postei (de aici in 5 minute sunteti in Piata Sfatului) Linia 51 Gara – Pe Tocile (statia de la Biserica Neagra pentru zona Piata Sfatului) Mai multe detalii: http://www.ratbv.ro/trasee-si-orare
Numarul locurilor de parcare din centru a scazut considerabil de cand a fost interzis accesul auto pe Aleea Tiberiu Brediceanu de sub Tampa. In Schei accesul auto este si mai problematic, strazile sunt inguste, in panta si foarte putine locurile unde se poate lasa masina. Parcarea se plateste de luni pana sambata intre orele 8.00-20.00 si in centru costa aproximativ 1.5 lei /ora. Se poate plati cu fise sau prin SMS la nr 7420 dar tariful este mai mare, aproximativ 0.4 EUR+TVA / ora Parcari gratuite in centru nu sunt. O parcare publica gratuita este aproape de gara, la Sala Sporturilor. Duminica nu se plateste parcarea in Brasov.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13222

Offline PGabriela

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 273
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #2 : Miercuri, 23 Ianuarie 2019, 12:27 »
Prin Brasov am fost doar in tranzit. A sosit momentul sa vizitez acest oras fascinant.  :)

Offline Rami

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 213
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #3 : Sâmbătă, 16 Februarie 2019, 08:18 »
Buna dimineata Diana, buna dimineata tuturor  :)
Iti multumesc mult ca, cu ajutorul tau, putem descoperi Brasovul!
Abia astept sa vedem impreuna Brasovul, si sa ne si cunoastem, in direct :giggle:, daca pot spune asa, ca pe forum am mai vorbit  ;)
Eu vin din Ploiesti, si o sa vin de vineri seara, ca sa nu ratez ora de întâlnire de sambata dimineata!
O sa sun luni la agentie pentru a solicita cazare!
Am si eu o intrebare, daca ma poti ajuta!
Ai idee, cazarea o pot achita cu tichete de vacanta?
Sanatate multa tuturor si zile frumoase cu spor in toate, si sa va bucurati de vremea super ce s-a anuntat :D




Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1475
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #4 : Sâmbătă, 16 Februarie 2019, 19:40 »
Bună Rami, da, ne stim de pe forum. Ma bucur sa ne cunoastem mai bine la Brasov, sa descoperim impreuna lucruri mai putine cunoscute. Brasovul înseamna mai mult decat Piata Sfatului, Biserica Neagra si strada Republicii, cele mai populare locuri din oras.

Referitor la intrebarea ta, din ce stiu agentia nu este inscrisa in programul cu tichete de vacanta.

Sa ne vedem cu bine!

Offline Rami

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 213
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #5 : Duminică, 17 Februarie 2019, 22:48 »
Buna Diana!
Am inteles!
Multumesc mult!
Noapte buna si de mâine, o saptamana cu spor in toate  :angel:

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1475
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #6 : Marți, 19 Februarie 2019, 10:05 »
Multumesc, Rami, asemenea!
Pentru ca am fost intrebata daca pot participa si localnicii, raspunsul este afirmativ, singura conditie este sa fie membri SinglesCamp. Inscrierea la actiune se face in mod obisnuit.
Nu uitati ca optiunile privind cazarea prin agentie se pot transmite pana in 20 februarie.

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1475
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #7 : Marți, 26 Februarie 2019, 00:11 »
Va reamintesc ca in aceasta actiune cazarea nu este inclusa.

Daca nu ati vorbit cu mine dar aveti nevoie de cazare, lasati un mesaj aici pe forum sau scrieti un email agentiei.

In cazul in care intentionati sa va descurcati singuri, va recomand sa nu lasati rezervarea pe ultima suta de metri intrucat in weekendul 19-21 aprilie va fi si Pastele catolic si pensiunile din centrul Brasovului sunt deja foarte solicitate.






Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1475
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #8 : Joi, 28 Martie 2019, 15:35 »
Numai maine nu-i poimaine...
Stiu ca asteptati cu nerabdare actiunea de la Brasov si, pentru ca am aflat ca sunteti mai multi care veniti la Brasov de vineri sau chiar cu cateva zile bune inainte, v-am pregatit o surpriza: O EXTENSIE DE PROGRAM!   *|*
Deci ne vom intalni la Brasov si vineri dupa-amiaza, 19 aprilie!, ora o voi stabili in functie de cum poate ajunge majoritatea. Va rog sa scrieti aici pe forum daca sunteti interesati, mai ales daca nu ati vorbit deja cu mine si mentionati ora la care ati putea ajunge, pentru a stabili programul suplimentar pentru vineri. Nu sunati in agentie, pentru orice intrebari aveti in descrierea actiunii numarul meu de telefon.
Informatiile despre locul si ora la care ne vom intalni vineri, sambata si duminica le veti primi pe email, cu cateva zile inainte de actiune.

Pe curand!

Offline xpandreea

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #9 : Vineri, 29 Martie 2019, 15:46 »
Salutare!

Eu o sa vin din Iasi cu masina.
Intentionez sa plec de vineri dimineata. Mai este cineva care vrea sa mearga cu mine cu masina?

Ne vedem in curand in orasul meu de suflet :)

Weekend minunat va doresc!
"The world is a book and those who do not travel read only a page."

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1475
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #10 : Vineri, 29 Martie 2019, 16:17 »
Cateva imagini de azi, din Scheii Brasovului







Offline PGabriela

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 273
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #11 : Vineri, 29 Martie 2019, 19:07 »
Bună seara, tuturor.
Diana, eu vin de vineri din Tg-Mures. Ajung  la amiază, destul de repede.

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1475
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #12 : Duminică, 14 Aprilie 2019, 19:20 »
Brasovul va asteapta!
Cateva imagini de azi, cu locurile pe care le vom vedea in curand impreuna.














Offline Rami

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 213
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #13 : Duminică, 14 Aprilie 2019, 22:22 »
Buna Diana, buna tuturor!
Super imagini!  :applause:
Multumesc mult! :flori:
Dupa cum zice o vorba din batrani, numai maine nu-i poimaine :giggle: si ajungem la tine sa ne arati toate astea in direct :yeah:
Abia astept sa ne vedem, sa descoperim Brasovul impreuna  :thumbup: si sa ne bucuram impreuna de tot si de toate  :dance:
Dupa cum se prevede, pare ca si vremea o tina  cu noi  :thumbup:
Sa speram ca, asa o sa fie!
Pana atunci, noapte buna tuturor si o noua saptamana cu spor in toate  :angel:

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1475
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019
« Răspuns #14 : Joi, 18 Aprilie 2019, 11:43 »
A mai ramas foarte putin.
V-am trimis acum un e-mail cu locul si ora de intalnire pentru cele trei zile, inclusiv programul optional de vineri  (aceste informatii sunt confidentiale) si alte cateva informatii utile.
Spuneti-mi daca nu l-ati primit sau daca aveti nevoie de alte informatii.
Drum bun, sa ne vedem cu bine!