Autor Subiect: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019  (Citit de 19718 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« : Vineri, 11 Ianuarie 2019, 20:25 »
INFORMATII TRANSPORT

Traseu : Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur
Plecare din Bucuresti  02.08.2019, ora 06:00, din statia Petrom Aurel Vlaicu
Nr. microbuz:  B 784 NEW
Nume si nr tel sofer:CRISTI  0769/463675

Pentru conexiuni la traseu, sunati soferul si stabiliti locul de imbarcare si ora.


Tarif 570 lei pentru transport inclus.
 
Tarif pentru cei care vin din alte zone decat din Bucuresti sau de conexiune, cu mijloace proprii la Balea si vor beneficia doar de transportul zonal: 480 lei


Tarife:

Softul site-ului, acolo unde se fac rezervari permite prezentarea doar a unui tarif. Va rog sa ne intelegeti ca nu-l putem afisa pe cel mai mic pentru ca in aceasta situatie cei care aleg varianta full, nu mai primesc Email pt ultima rata. Stiu este un pic neplacut sa alegi de exemplu varianta 480 lei, sa achiti tot si totusi sa primesti Email-uri care "te someaza" ca mai ai de achitat inca 90 lei. Site-ul trimite automat...nu cei din agentie fac asta.



Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-din-transfagarasan-2-4-august-2019/

Check in: 2 august 2019
Check out 4 august 2019

Cazare: 2 nopti Cabana Balea http://www.balea-turism.ro/localizare-cabana-balea-cascada

Servicii incluse:
•   • cazare 2 nopti  in camera dubla
•   • mic dejun
•   • transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km) doar daca sunt inscrise cel putin 15,16 persoane la acesta.Este necesara inscrierea pe lista ce se va deschide aici pe forum.
•    transport zonal Balea Cascada – Balea Lac si retur, Balea Cascada – Herghelia Sambata

Servicii care nu sunt incluse:
x       transport pana la locatie, daca nu se achita diferenta de tarif
x       pranzuri reci sau calde
x       cine; pentru aceste mese o sa anuntam din timp un meniu de grup, astfel incat servirea sa se faca repede si fara probleme,
•
Insotitor de grup: Gusti Ciuca  0751 361.009 + ghid montan: Mircea Nan

Locuri disponibile: 26

Important pentru cei care doresc sa participe la actiunile noastre. Cititi va rog, dand CLICK pe acest link: https://bit.ly/2La4tA2

Program

Vineri 2 august  Intalnire grup 5.45. Miniautocarul va pleca din Bucuresti. Plecare din Bucuresti, la ora 6.00 din Statia Petrom Aurel Vlaicu vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu  - Ploiesti (este o conexiune) - aproximez ca se ajunge la ora 7.00 (imbarcarea se va face de pe traseul miniautocarului) - Brasov - Balea Cascada. Cu 2 zile inainte de excursie primim de la firma de transport numarul masinii, numele si numarul de telefon al soferului; cei care au conexiune de traseu folosesc numarul soferului pt a stabili cu acesta un loc de intalnire, asa cum spuneam pe traseul microbuzului, nu in oras - pt ca in programul excursiei nu sunt inclusi timpi pentru abateri de la ruta. Numele soferului, numarul de telefon al acestuia si numarul masinii vor fi afisate DOAR pe forum, pe acest topic)
Nu se opreste pt masa, nici pe traseu nici la cabana, este nevoie sa aveti cu voi sandviciuri si apa.

Cei care vin individual (din alte zone decat Bucuresti sau posibilitate de conexiune) se vor prezenta pana maxim la ora 11.00 la Cabana Balea Lac, pentru a putea participa la programul din prima zi. Daca veniti dupa aceasta ora, puteti face singuri, o plimbare pe cararea turistica, pana la Cascada Balea, urmand sa va intalniti cu grupul si insotitorul de grup seara. 

Check in Cabana Balea ora 11.00 (daca nu avem posibilitatea de early check in, ne schimbam in echipamentul de munte intr-o sala, acolo unde o sa depozitam si bagajele) . Se pleaca pe traseul de Saua Doamnei spre Cascada Balea (nu pe cel clasic pe care-l parcurg excursionistii care nu au nimic comun cu muntele  :)), pe malul raului, apoi traversare spre izvor, alimentare cu apa si se continua pe malul drept a Vaii Balii, pe poteca ce urca spre Pilonul II. Se ajunge la un balcon (zona de panorama), de unde cine doreste poate sa coboare pe poteca pana la cascada (dureaza cca 10 min), apoi sa urce din nou pe traseu. Se continua apoi urcarea pana la pilonul II. Se merge pana la stana, acolo este un podet care traverseaza raul. Intoarcerea va fi pe sosea (sunt o multime de locuri de panorama) – sunt in jur de 5-6 km, deci o ora si jumatate de mers. Plus urcarea de cca 2 ore, total 4 ore.  Seara socializare in zona de bar a cabanei (o s-o avem exclusiv la dispozitie). Cei care doresc doar relaxare  pot alege sa faca o plimbare pana la Cascada Balea, dar pe drumul direct si usor, nu se face mai mult de 40 minute si este doar o plimbare, o sa vedeti pe poteca copii mici si oameni in varsta...

Sambata 3 august  Micul dejun 9.00 Echipati de munte, sandviciuri pregatite (puteti avea la voi ceva nealterabil si sa va pregatiti sub forma de sandvici sau se poate comanda la restaurant), batoane energizante (aduse de acasa pt ca acolo nu gasiti asa ceva), recipient de apa (il veti putea umple in zona de urcare spre Saua Doamnei, e acolo un izvor cu apa tare buna), plecare spre cap de traseu: Balea Lac. De acolo se urca in Saua Doamnei, Varful Paltinul (pauza de gustare), Lacul Capra, Varful Capra, Saua Balii, Balea Lac. Cca 7 ore. Ora 16.00 masa la Balea Lac. Coborare cu microbuzulla Cabana Balea Cascada. Seara petrecere in bar.

Duminica 4 august : 8.00 Micul dejun apoi incepand cu 9.00 vizitare in ordine Muzeul Badea Cartan, 10.00 Ruinele Abatiei cistertiene Carta, 11.00 Herghelia de lipitani Sambata de Sus - grajdurile, liniile de armasari 13.00 Manastirea Sambata de Sus. Plecarea spre casa, masa pe drum.

O excursie pentru oameni faini, de munte!

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe topicul deschis pe forum. O sa gasiti detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Observatii: este o actiune care se adreseaza celor care au un profil activ, o excelenta ocazie sa se atinga unul dintre primele 20 varfuri din Romania si asta intr-un ghidaj si pe un traseu care face usoara ascensiunea. Zona in care veti drumetii este exceptionala ca peisaje si panorame, daca prindeti o zi senina se poate vedea Sibiul si Fagarasul, orase aflate la 40 - 80 km distanta. O sa aveti de asemenea ocazia sa vedeti foarte apropiat grupa de munti "regi" ai Romaniei, culminand cu Moldoveanu.

Profil participant: actiunile noastre se adreseaza exclusiv persoanelor single. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare si intelegere ca fac parte dintr-un grup.

Dificultate trasee:
Cabana Balea Cascada – Cascada Balea - retur - usor spre mediu
Balea Lac - Varful Paltinu – Varful Capra - Balea Lac - mediu, nu are grad de dificultate, dar evident ca fiind montan, se urca, se coboara - solicita organismul la efort. Este cel mai facil traseu din Romania care atinge intr-un timp atat de scurt doua varfuri de altitudine peste 2400 m. Diferenta de nivel este de doar 450 m pana la Vf Paltinu.

Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atiinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.

In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.

Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac dimensionat la drumetia la care participati
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–   bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   lampa frontala sau minim lanterna
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare:
Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.

Vremea: Luna august este cea mai potrivita pentru a urca in Muntii Fagaras, in special in prima parte a ei. Dar nu se stie niciodata....Asa ca uneori din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Cabana Balea Cascada:



Cascada Balea:



Transgarasanul:



Lacul Balea





Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #1 : Sâmbătă, 23 Februarie 2019, 13:20 »
Rezervarile sunt deschise! Inscrierile se pot face aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-din-transfagarasan-2-4-august-2019/

Offline Claudia Nacu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #2 : Duminică, 03 Martie 2019, 09:48 »
 Buna! Daca vin cu masina personala, la ora 11 e indicat sa fiu la Cabana Balea Cascada pt chek in cu restul grupului? Vad scris Balea Lac. Nu stiu zona si vreau sa mi fie f clar. Multumesc.

Offline Camelia M

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #3 : Sâmbătă, 20 Aprilie 2019, 16:46 »
Am vazut pe forum ca s-au schimbat conditiile de organizare a transportului.
DACA se organizeaza transport din Bucuresti - am scapat de grija.
DACA NU care sunt alternativele?
Care e cea mai apropiata statie CFR de destinatie?
Cine vine cu masina personala din Constanta sau Bucuresti  si e dispus sa ia pasageri?

Offline mihaela2017

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #4 : Marți, 30 Aprilie 2019, 10:54 »
Hristos a inviat!

Hop si eu cand e vorba de transport.  :)
Sunt din zona Moldovei dar, daca se va organiza transport din Bucuresti, m-as putea alatura grupului cu plecare din Bucuresti.

Daca nu gasim transport, Camelia M, ne vedem in cea mai apropiata statie CFR de destinatie... :laugh:
Rad, eu, rad, dar nu e rasul meu... 

O zi faina!

Offline cozmyn1

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #5 : Sâmbătă, 25 Mai 2019, 19:36 »
Buna ziua,

Daca plec din Brasov, cam pe la ora 14:00, ajung la Cabana Balea Lac, doar pe la ora 18:00?
Daca mai pleaca cineva din Brasov dupa-masa dupa ora 14:00 sa imi spuna. Eu merg cu masina.

Toate cele bune,
Cosmin
Cosmin B.

Offline oli

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 248
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #6 : Duminică, 26 Mai 2019, 02:36 »
si eu vin din Bucuresti

Offline Nina Petre

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 177
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #7 : Luni, 10 Iunie 2019, 14:04 »
Salutare!
Încercăm și noi de-o listă, preventiv, să vedem ce șanse avem cu organizarea transportului din București?

''Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km) doar daca sunt inscrise cel putin 15,16 persoane la acesta. Este necesara inscrierea pe lista ce se va deschide aici pe forum.''

1. Nina Petre

Offline Camelia M

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #8 : Luni, 10 Iunie 2019, 18:02 »
Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #9 : Luni, 10 Iunie 2019, 21:27 »
Eu zic ca o sa va strangeti de un microbuz din Bucuresti. Cu ce mai luati de pe traseu...

Offline spirit jucaus

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • ”Cea mai frumoasa jucarie, este jucaria de vorbe”
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #10 : Luni, 10 Iunie 2019, 23:17 »

Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.

Offline mihaela2017

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #11 : Miercuri, 12 Iunie 2019, 22:53 »
Buna seara tuturor.
Eu vin din Moldova, dar pentru ca nu am alta varianta mai buna cu transportul pana la destinatie, ma inscriu pentru transport din Bucuresti.

Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.


Offline oli

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 248
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #12 : Vineri, 14 Iunie 2019, 00:29 »
Buna seara tuturor.
Eu vin din Moldova, dar pentru ca nu am alta varianta mai buna cu transportul pana la destinatie, ma inscriu pentru transport din Bucuresti.

Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.

Offline Konkinka

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #13 : Vineri, 14 Iunie 2019, 15:09 »
Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
6. Adriana S.

Offline Cami Ionita

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
« Răspuns #14 : Marți, 18 Iunie 2019, 12:03 »
Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
6. Adriana S.
7. Camelia I.