Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Vietnam - Cambodgia 19 - 30 ianuarie 2020

(1/7) > >>

admin:
29.07.2019
NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE.

Dupa experienta fantastica pe care am avut-o cu grupul din 2019, am tinut ca viitoarea excursie s-o organizam tot in perioada Anului Nou (Tet) Vietnamez. Daca o sa urmariti fotografiile prezentate la excursia de anul trecut o sa intelegeti usor de ce am vrut asta:

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2711.15.html

Am vrut neaparat sa va arat si voua, celui de-al doilea grup cu care calatoresc acolo, frenezia, nebunia de culoare, explozia de flori. Aceasta vacanta nu este deci organizata doar in varf de sezon turistic, ci si in perioada celui mai important eveniment din Vietnam: Anul Nou Lunar, este un fel de Revelion al nostru, dar cu radacini si traditii mult mai puternice. Sarbatoarea se numeste lunar pentru ca stim, calendarul este bazat pe miscarile lunii. Cunoscut în Vietnam ca Tet Nguyen Dan, sau pur și simplu Tet, Anul Nou Lunar este o sărbătoare a primăverii și a anului viitor. Sărbătorile Tet încep de la începutul unui nou an, bazat pe calendarul lunar chinezesc. În calendarul gregorian, Anul Nou Lunar se încadrează între sfârșitul lunii ianuarie și jumătatea lunii februarie. În cele mai multe zone ale din Vietnam, festivitățile lunare de Anul Nou durează cel puțin trei zile. În acest timp, poporul vietnamez isi petrece timpul cu familia și prietenii,  reamintandu-si ceea ce au facut anul trecut. Am scris un articol despre aceasta sarbatoare in Vietnam, il puteti citi aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2715.0.html
Am tinut sa va oferim, celor care mergeti acolo cu noi, ocazia de a vedea ceea ce foarte foarte rar agentiile turistice ofera, este usor de inteles de ce.

O sa gasim Vietnamul in haine de sarbatoare! Punctul culminant al festivitatilor va fi la mijlocul excursiei noastre, in noaptea 24/25 ianuarie , atunci cand in Vietnamul va intra in Noul An! Asa ca o sa sarbatorim al doilea Revelion!

Tarif: 2.430 EUR

Discount Golden-Members: 50 EUR. Se va anunta agentia, pentru a se scadea la ultima rata

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/excursie-vietnam-cambodgia-19-30-ianuarie-2020/

Plecare: 19 ianuarie 2020
Sosire:  30 ianuarie 2020

Zboruri Quatar Airways:

19 ianuarie BUCHAREST OTP  - DOHA DOH     QR 222 12:20 17:55

19 ianuarie DOHA DOH  - BANGKOK BKK        QR830  20:25 06:55  (in 20.01)       

20 ianuarie BANGKOK BKK  - SIEM REAP REP  PG905  11:30 12:35 

si retur:

30 ianuarie HANOI HAN 2 - DOHA DOH  QR969 08:55 13:25         

30 ianuarie DOHA DOH  - BUCHAREST OTP    QR219 16:10 20:30

Cazari
SIEM REAP - SOMADEVI ANGKOR HOTEL 4*
PHNOM PENH - SUNWAY HOTEL 4*
CHAU DOC - CHAU PHO HOTEL 4*
CAN THO - TTC CAN THO HOTEL 4*
HO CHI MINH - EDEN SAI GON HOTEL 4*
HANOI - HANOI REX HOTEL 4*
HA LONG - STARLIGHT CRUISE 4*

Servicii incluse:
• Zboruri Bucuresti - Doha; Doha - Bangkok; Bangkok - Siem Reap; Hanoi - Bucuresti
• zborurile domestice (interne; 250 EUR/persoana):
SIEM REAP REP - PHNOM PENH PNH 
HO CHI MINH - HANOI HAN 
• Cazare in hoteluri de 4* in camera dubla, mic dejun zilnic inclus
• Transferuri si transport cu microbuz dedicat grupului
• Taxele de intrare si vizitare in functie de itinerarul mentionat
• Ghid vietnamez vorbitor de limba engleza
• Excursie cu ambarcatiune
• Mese, conform celor indicate in program: 7 pranzuri + 1 brunch + 4 cine)
• Bilet de croaziera de la Phnom Penh la Chau Doc
• Viza de Vietnam, 30 EUR/persoana.
• Insotitor de grup roman, pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
• Viza de Cambodgia, 35 €/persoana, se achita la inscriere, se obtine electronic
• Bacsisurile pentru ghizi si soferi, se achita in prima zi de excursie insotitorului de grup (40 EUR/persoana), urmand a fi date pe rand ghizilor, soferilor, barcagiilor si celor care ne ajuta la bagaje. Este o practica in Asia si America de sud, este un "must do".
• Asigurarea medicala de calatorie obligatorie, asigurarea storno optionala
• Alte servicii decat cele mentionate in program

Insotitor de grup din partea Singles Camp: Cindea Gigi 0040 745 106501

Program si servicii:

19 ianuarie Ziua 0 ORA 10.00 Intalnire pe aeroportul OTP, Bucuresti Henri Coanda, Plecari Internationale, in fata cafenelei Lavazza. Zbor: 19 ianuarie BUCHAREST OTP  - DOHA DOH  QR   222  12:20 17:55[/color]
Conexiune DOHA -BANGKOK QR 830 20:25 06:55 +(in 20 ianuarie)

20 ianuarie Ziua 1 Conexiune 20 ianuarie BANGKOK BKK  - SIEM REAP REP    PG 905 11:30 12:35. La sosirea in Siem Reap, va fi nevoie ca in primul rand sa facem formalitatile de viza, s-o achitam fiecare individual. Ne regrupam la linia de preluare a bagajelor, care este in aceiasi incinta cu zona de vize. Iesim impreuna, in grup, din aeroport urmand sa luam bagajele si sa fim transferati la hotel pentru check-in. Va fi tarziu pt orice fel de activitate, iar urmatoarea zi deja incepem vizitarea.  Cazare la Siem Reap.

21 ianuarie Ziua 2 SIEM REAP 7.00 Micul dejun. 8:00 plecam sa vizitam Poarta de Sud a Angkor Thom, apoi Templul Bayon, Terasa elefantului presupus a fi fost sala de audienta a regelui. Continuam vizitarea cu terasa din Leper King - considerat a fi fost locul care gazduia ceremoniile regale. Dupa-amiaza, vizitam templul Angkor Wat si apoi templul "imbratisat de radacini" Ta Prohm. Daca ne putem incadra in timp si vremea este buna (adica nu atat de cald), urcam pe dealul Bakheng pentru un apus fantastic, cu panorama spre Angkor Wat si Baray. Pentru cina: show-ul Apsara Angkor Dance. Cazare in Siem Reap.

22 ianuarie Ziua 3 SIEM REAP - PHNOM PENH 7:00 Micul dejun si apoi check out. 8.00 plecam cu autocarul pana la un mic port de unde o ambarcatiune spatioasa ne va duce la un sat pescaresc, amplasat aproape de malul celui mai mare lac din Asia de Sud-Est, Tonlé Sap. La intoarcere intram intr-ul Centru de prezentare a mestesugurilor locale, au acolo si o expozitie cu vanzare pentru obiecte deosebit de frumoase si produse din matase. La 12.00 avem pranzul la un local din oras, iar de acolo la 13.30 ne continuam drumul spre aeroport. In jur de 16.30 ajungem in Phnom Penh, facem check in-ul si iesim impreuna la o plimbare pe faleza, apoi intr-un loc cu totul si cu totul inedit: Night Market, acolo unde lumea locanici si deopotriva turistii, mananca pe jos, pe covoarele asezate in mijlocul pietei. Cei mai "gingasi" pot lua separat cina la un local de pe faleza, sunt mai multe acolo si au mancare buna...

23 ianuarie Ziua 4 PHNOM PENH - CHAU DOC . 7:00 mic dejun, iar la 8.00 avem check out-ul. Primul obiectiv pe care il vizitam este Palatul Regal, apoi Monumentul Independentei si Templul Wat Ounalom. La 12.00 mergem in port, luam o mica gustare acolo, iar la 13.00 ne imbarcam pe o ambarcatiune care ne va duce spre Delta Mekong-ului. 5 ore pe apa, relaxare, cafea, o sa primi si sandvici si apa, trecem granita dintre Cambodgia si Vietnam, vedem si veti intelege ceva din viata celor care traiesc pe Mekong. In jur de 18.00 ajungem in Chau Doc, de unde vom fi preluati si transferati la hotel. Cine are chef de o plimbare, ghidul va fi dispus sa ne arate zona de faleza si apoi piata de legume, foarte activa in acea zi, inainte de Anul Nou. O sa fim cazati la Chau Doc. 

24 ianuarie Ziua 5 CHAU DOC - CAN THO 7:15 micul dejun si plecam cu check out-ul facut si bagajele in autocar spre port, de unde o ambarcatiune ne va duce la o ferma de pesti, apoi intr-un sat de pescari, musulman. Ne intoarcem in port, la autocar si la 9:15 vom porni intr-o calatorie de cca o ora si ceva pana la o padure tropicala: Tra Su Cajuput Forest. Intram cu barcile in rezervatie, avem apoi un pranz in stil vietnamez si la 13:30 plecam la Can Tho. O sa urmeze o seara de vis, este cea a Revelionului. Iesim pe strada, vizitam strazile cu aranjamentele florale, petrecem si noi cu ei...La 00.00 este un imens foc de artificii, trebuie sa avem pregatit ceva de baut....

25 ianuarie Ziua 6 CAN THO – HO CHI MINH  07:00 Micul dejun, apoi o luam usor pe faleza, pana la doc, de unde o ambarcatiune ne va duce la o livada de fructe si intr-un sat, pentru a intelege cum isi sarbatoresc oamenii de acolo prima zi din an. Trecem si prin vestita piata plutitoare Cai Rang, dar o sa gasim doar 2-3 comercianti... Ne intoarcem in port si o sa vizitam o casa coloniala, exceptionala, pitoreasca, scena unei carti si a unui film: "Amantul". Casa se numeste Binh Thuy.  La 12:00 avem pranzul iar la 13:30 plecam spre aeroport, de unde zburam catre Ho Chi Minh cel mai mare oras al Vietnamului. Check in si free time.

26 ianuarie Ziua 7 HO CHI MINH CITY sau SAIGON   7:00 micul dejun si check out. 08:30. Plecam sa vizitam zona centrala, construita pe vremea dominatiei franceze: Catedrala Notre Dame, Oficiul Postal Central, Ben Thanh Market. Continuam cu vizitarea cartierului chinezesc, langa Binh Tay market si Thien Hau Pagoda.  La 11:30 avem pranzul intr-un restaurant local. Stiu, este cam devreme, dar trebuie sa ajungem la zborul spre Hanoi. Ajungem acolo, ne cazam si free time.

27 ianuarie Ziua 8 HANOI - HA LONG   7:00 Mic dejun, check out, cu bagajele in autocar plecam la 8:00 dimineata de la hotel. Dupa o calatorie interesanta de 3,5 ore vom ajunge la Ha Long. De-a lungul drumului sunt insirate geometric orezariile si satele vietnameze. O sa fim apoi transferati cu un tender pe un hotel plutitor de lux. O sa fim primiti cu un coctail  iar apoi o sa savuram o masa vietnameza cu fructe de mare locale proaspete. O sa porniti intr-o croaziera, printre fantasticele formatiuni carstice ce se ridica deasupra marii. Splendidul Golf Ha Long, inclus de UNESCO in Patrimoniul Mondial, are aproape 2.000 de insulite acoperite in varf de o vegetatie de jungla densa. Legenda spune ca acest golf s-a format cand un dragon s-a aruncat in mare si, trantindu-si coada cu entuziasm, a sculptat regiunea intr-un arhipelag. Turnurile carstice care se ridica la sute de metri de apele golfului se pare ca l-au inspirat pe regizorul James Cameron in crearea decorului filmului Avatar. Trecand printre insulite, o sa oprim la un moment dat, vom cobori in tendere si vom fi preluati apoi de niste mici barcute care o sa plimbe intr-un sat pescaresc. Peisajele sunt de vis...O cina vietnameza o sa fie servita la bord si tot acolo o sa ne petrecem noaptea...in paradisul Ha Long Bay. 

28 ianuarie  Ziua 9 HA LONG - HA NOI 6:30 excercitii de Tai Chi pe puntea vasului si fotografii ale rasaritului. Luam apoi micul dejun in restaurantul vasului si apoi la 9.30 vom cobori la tendere pentru a fi dusi pe o insulita, unde vom vizita o grota, Thien Canh Son Cave aflata in Bai Tu Long Bay. La 09:30 Check out din camera dar ramanem pe vas. Punem bagajele la receptie, iar la 10.30 luam bruch-ul, la fel in restaurant.  La 12:15 avem debarcarea in port si la 12:30 transfer spre Hanoi la acelasi hotel la care am stat si cu o zi inainte. Check in si free time.

29 ianuarie. Ziua 10: HANOI – CITY TOUR (B/L/D) 07:00 Micul dejun, iar la 8.30 mergem sa vedem Muzeul Etnografic si un spectacol de papusi pe apa. Apoi Complexul si Monumentul Ho Chi Minh, de asemenea Pagoda cu o Coloana. La ora 12.00 pranzul la un local central. La 13: 30, dupa masa, vizitam Templul Literaturii, fondat in 1070 de Imparatul Ly Thanh Tong si dedicat filozofului chinez Consucius. La 15:30 vizitam Ngoc Son Temple si Lacul Hoan Kiem lake, o plimbare apoi in Vechiul Cartier al Hanoi-ului, cu ale sale 36 de stradute comerciale. La 17.00 ne intoarcem la hotel, refresh si la 19:00  mergem sa luam cina.

30 ianuarie Ziua 11 Mic dejun la pachet, check out hotel, transfer la aeroport, zboruri spre tara: 30 ianuarie HANOI HAN 2 - DOHA DOH  QR969 08:55 13:25  si conexiune: 30 ianuarie DOHA DOH  - BUCHAREST OTP    QR219 16:10 20:30

:oops:!!!! Precizari referitoare la inscrierea in excursie. Am anuntat aceasta vacanta, cu 10 luni inainte de perioada de desfasurare pentru a fi siguri pe rezervarile de avion pana la destinatie si de zborurile domestice (cele interne).
 
Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul "eu vreau acolo nu acolo", care au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic. Asteptam oameni veseli, deschisi, care armonizeaza usor intr-un colectiv. Asta pentru ca atmosfera sa fie la fel ca in toate actiunile noastre.

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single Singles Camp.

In caz de renuntare nu puteti gasi usor un inlocuitor! Zborurile sunt nominale si nu pot fi transferate. Conditiile de renuntare sunt cuprinse in contractul pe care il incheiati cu agentia si sunt prezentate general pe site-ul nostru aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Avand in vedere aceste precizari, va recomand sa va asigurati ca in perioada anuntata pentru excursie, nu o sa intervina probleme de servici sau de natura sa va impiedice sa plecati in vacanta. Pentru a preintampina pierderea avansului achitat, in situatii medicale, puteti incheia o polita storno, care acopera anumite situatii f.serioase. 

Pentru ca mergem acolo de Revelionul vietnamez:



Fotografii...o sa va convingenti insa ca realitatea este mult mai frumoasa!


















Cateva filmulete de prezentare a unora dintre locurile pe care urmeaza sa le vizitam: 

Hanoi:

! No longer available

! No longer available

Spectacol de papusi pe apa:

! No longer available

Halong Bay:

! No longer available

! No longer available

Ho Chi Minh

! No longer available

Cai Be Floating market

! No longer available

Cham Village

! No longer available

Phnom Penh:

! No longer available

admin:
Am deschis rezervarile la excursia Vietnam - Cambodgia 2020! Inscrierile se fac aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/excursie-vietnam-cambodgia-19-30-ianuarie-2020/

Prioritate au cei care deja si-au anuntat intentia de participare. Va fi nevoie insa ca si cei care ati scris agentiei, comunicand ca doriti sa participati, sa va inscrieti pe site si sa achitati avansul (sau diferenta de avans daca deja ati achitat o parte din acesta), pana la 3 mai 2019.

Asa cum am explicat pe site, biletele de avion sunt luate NOMINAL, este nevoie deci sa le achitam integral. Pentru ca acea perioada, de an nou lunar in Vietnam, este extrem de solicitata, este necesar sa ne grabim cat putem de mult cu plata biletelor.

Marcela Topliceanu:
Gigi m-a facut sa visez cu ochii deschisi.
M-am inscris in aceasta excursie. :) acum, in mod oficial.

CristinaIonescu:
si eu!

Mircea V:
Buna ziua,
daca, din intamplare cineva renunta, va rog sa aveti in vedere disponibilitatea mea pentru aceasta excursie!
Merci,

sarbatori fericite!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă