Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 967052 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laura

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #45 : Vineri, 22 Ianuarie 2010, 21:57 »
Am pierdut capsunica pe drum, Gigi? sau nu se simte in largul ei in acest subiect? hai s-o strigam sa vina inapoi! CAPSUNIIIICAAAAA!!!!!!!

Offline Laura

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #46 : Vineri, 22 Ianuarie 2010, 21:59 »
Noapte buna! keep in touch!

capsuna

  • Vizitator
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #47 : Vineri, 22 Ianuarie 2010, 22:06 »
Nu chiar toti s-au retras, unii au fost doar un pic plecati.

capsuna

  • Vizitator
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #48 : Vineri, 22 Ianuarie 2010, 22:09 »
Dar intradevar si eu ma pregatesc de somn, caci maine plec catre capitala cu trenul, ca deh, sunt pieton, iar la 5 ma trezesc.
Asa ca noapte buna
si ....pe maine

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #49 : Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010, 07:04 »
Nu te invidiez Capsuna pentru drumul pe care trebuie sa-l faci cu trenul. Pe frigul asta si cu conditiile CFR...
Tocmai m-am trezit, este 7.00, imi beau cafeaua, am ascultat de pe youtube Dolly Parton cu Jolene si am intrat intr-o stare placuta de week-end. Grupul pe care il am la Sibiel, s-a distrat de minune, au dansat pana dimineata, asa ca se vor trezi tarziu. Sunt pentru a treia oara acolo, deci deja sunt de-a casei si nu trebuie sa intervin prea mult direct ci doar prin baietii pe care-i am. Am sa dau totusi o fuga pana acolo, vad daca ce le-am organizat pentru astazi se potriveste cu starea lor de dupa chef, poate mai schimb ceva, iau o gura mare de aer din acela, care numai padurea de munte poate sa-l dea si ...inapoi la caldura.
Programul tau care este Laura?

capsuna

  • Vizitator
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #50 : Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010, 08:45 »
Buna dimineata
Inca sunt in tren, care bineinteles ca a avut intarziere, si bineinteles ca il voi auzi pe Sefu' bombanind ca am intarziat ... Asta e se mai intampla. Buna cafeluta, ajung si eu mintenas la servici si pun de o cafea.
Gigi sa inteleg ca acest proiect l-ai demarat inaintea site-ului?
Pe mine ma intereseaza excursia la Sibiel, dar eu nu pot sta 5 zile, daca se poate sa vin doar 2 zile musafir, oricum mai e mult pana in martie, iar eu nu-mi pot face program cu atat de mult timp inainte. Mai vorbim.
Un weekend placut celor care il au...

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #51 : Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010, 09:42 »
Daca intrii pe www.sibiel.eu, poti sa-ti faci o imagine asupra a ceea ce este locatia de acolo. Initial s-a dorit a fi un centru de pregatire a compartimentului de vanzari pe care-l aveam in firma. Pe masura ce am avansat cu proiectul, am realizat extraordinara deschidere care poate sa o ofere acel loc. Si am inceput sa fac niste calcule economice referitoare la rentabilitatea unei investitii specializate pe evenimente grup. Desi multi isi scriu asta pe site si o folosesc ca reclama,putini si inteleg ce ar trebui sa contina o infrastructura de primire si organizare pt acest tip de actiuni. Trebuie sa fi izolat, sa nu fi deranjat de vecini, natura trebuie sa-ti intre efectiv pe geam, sa ai spatiu de manevra si nu foarte aranjat, sa asiguri intimitatea de grup, sa ai spatii tampon, daca vrei sa te odihnesti sa nu fi terorizat de zgomotul facut de restul grupului, si mai sunt multe.
Nisa pe care am banuit-o si am intuit-o sa dovedit larga si generoasa, astfel ca m-am putut dezvolta nestingherit promovand mai multe tipuri de proiecte. Pe scurt ce fac eu: avand o baza mare de clienti dar si de potentiali, ma refer acum la grupuri de firma sau private, mediu in care sunt deja foarte cunoscut in tara, personalizez orice tip de actiune care se doreste organizata de ei, sau propusa de mine.
Pentru mine esential este sa cunosc profilul grupului, de aici incep sa cladesc un scenariu pe care-l prezint in 2-3 variante cu bugete diferite. Dupa ce stabilesc in mare ce urmeaza sa organizez, urmeaza sa aleg colaboratorii si apoi definitivez detaliile. Acum bineinteles depinde mult si de grup, de acceptabilitatea sau de scopul actiunii lor; sunt unele grupuri care vin ei deja cu un program foarte clar definit, la care eu doar ma adaptez.
Organizez si nunti, am avut in jur de 20 pana acum. Bineinteles nu cu balonase sau cu ospatari venind unul dupa altul. Poate ai si vazut un spot al Antenei 1 facut la Sibiel (multe din cele prezentate sunt realizate acolo), in care ironizam tipul de nunta festivista, trasa la xerox, dupa un model care din pacate este luat din Tunisia sau Maroc...
Perechile pe care le vad dispuse sa-si organizeze ceva nonconformist, sunt binevenite la mine si cu ele am toata deschiderea si disponibilitatea sa lucrez. Toata munca aceasta de a gasi si face ceva deosebit, personal si adaptat, o fac din placere, fara sa le iau ceva. Chiar incerc sa-i indrum sa cheltuie cat mai putin si cu rost; de multe ori efectele deosebite, in special cele naturale, se obtin cu bani putini. Pentru a putea determina ce se potriveste fiecarui viitor cuplu, trebuie sa am cateva discutii, astfel incat sa realizez profilul lor. Ii intreb de culori, de muzica, de dans, de hobby, de parinti, de vacante, amestecat, astfel incat in putin timp am datele necesare. Si pornesc la ...treaba. Gasesc intai tema: asa am avut de exemplu "nunta muzicala", "motoangels", "culoare de toamna", "floarea soarelui" etc. Fiecarea a fost complet diferita de cealalta; aproape nici un element nici de decor, nici de ambianta, de meniu, timing, nimic n-a semanat. La nunta muzicala de exemplu invitatii erau asteptati cu niste clopotei aurii din bronz, iar mirii au intrat in sala in pasi de vals, in clinchetul sutelor de clopotei. Efectul a fost extraordinar si atmosfera s-a deschis dintr-o data. Aperitivele le-am pregatit pe un bufet mare in forma de chitara...Bine sa nu crezi ca este un lait motiv si sufoc nunta prin repetabilitatea stridenta a temei. Punctez doar momentele principale sau de maxima atentie cu aceasta. As putea scrie si povesti o carte despre ce am facut pana acum acolo.
Oricum satisfactia cea mai mare este primirea de Emailuri de multumire si de felicitare, dupa plecarea grupurilor.
Actiuni de acest gen sunt permanente acolo, anul trecut cred ca am organizat evenimente, tabere, actiuni, pentru cca 5000 persoane.
Este posibil ca o minitabara sa fie organizata undeva la sfarsitul lunii martie, mai multe persoane mi-au solicitat ceea ce ma intrebai si tu. Bineinteles ca trebuie sa gandesc ceva foarte comprimat. O sa apara oricum intr-o saptamana pe site, cu tot ce contine.
Succes la munca, eu sunt in jurul calculatorului. Urmareste tema zilei de azi, o postez si pe site mai tarziu, va aparea si pe forum chiar in scurt timp.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #52 : Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010, 10:40 »
Nu ti-am raspuns complet Capsuna. Singles Camp este un proiect nou, doar acum incepe sa se miste. Am finalizat partea conceptuala acum 2 saptamani, tot atunci am dat drumul si la site. Actiunile care se desfasoara acum la Sibiel, sunt cele tematice, pe care le fac de 3 ani incoace. Pentru Singles Camp an gandit o tabara pilot care sa-mi confirme teoria si sa-mi arate eventualele detalii neluate in calcul. Acela are sa fie punctul de plecare in realizarea efectiva a proiectului. De aceea are sa fie foarte ieftina si accesibila oricui mai sunt insa necesare si curajul si increderea intr-o astfel de tabara si in efectele ei.

capsuna

  • Vizitator
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #53 : Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010, 12:16 »
Gigi draga am facut turul virtual la Sibiel. De vis peisajul...
Eu in momentul de fata sunt intr-un punct mort, parca mi-a intepenit creierul. As avea nevoie de cineva sa-mi dea un vant sa ma deblocheze, sa pot termina ceea ce am inceput.
Daca ai putea sa-mi dai un branci ce bine ar fi...

capsuna

  • Vizitator
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #54 : Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010, 12:26 »
Astept tema zilei. Nu e prea multa lume pe aici, poate mai pe seara...

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #55 : Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010, 12:33 »
De peisajul din jurul pensiunii nu sunt eu de vina...de restul da! Sper sa te poti bucura si pe viu...
Toti avem momente cand simtim caruta intepenita si nimeni nu vine sa ajute la impins. Ai senzatia ca drumul este ingustat, iar fanta prin care trebuie sa treci foarte stramta. Din fericire este doar o senzatie si nu poate fi vorba de permanenta sau de acut. Daca vrei sa iesi din starea asta nu sunt decat doua solutii: sa ceri ajutor la impins caruta si la deschis drumul, iar daca obstacolul ti se pare de netrecut sau neinlaturat, lasa caruta acolo, schimba drumul si caruta. Nu cauta altceva pentru ca n-ai sa gasesti si ai sa cazi in sindromul de acutizare si repetabilizare a esecului.
Sunt un tip optimist, si am o aura energetica puternica si determin de cele mai multe ori un pozitivism destul de puternic. Asa ca stai in preajma.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #56 : Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010, 12:37 »
Am vazut ca s-a mai inscris cineva pe forum, il astept sa intervina. Bine ai venit rastolnikov!
Acum fac setarile pt tema zilei.

capsuna

  • Vizitator
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #57 : Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010, 12:39 »
Sa abandonez caruta nu pot. Dar daca ai o aura violet stau in preajma ta :D

capsuna

  • Vizitator
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #58 : Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010, 12:41 »
Sa se prezinte la apel il rugam

capsuna

  • Vizitator
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #59 : Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010, 12:45 »
Si daca imi aduc aminte eu trebuia sa primesc un premiu. Acum stiu ce vreau. Sa bem o cafea impreuna (sa fur din energia pozitiva) ;)