Autor Subiect: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011  (Citit de 48695 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Magdalena_`

  • Vizitator
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #15 : Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 09:22 »
ma bag si eu la excurisia din Maramures, vreau sa vad cum este mersul cu trenul. hahaha!
astept detaliile. multumesc

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #16 : Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 12:13 »
Am comparat ofertele transmise de pensiunile pe care le-am vizat si va pot da acum toate detaliile:
Destinatia ramane Ocna Sugatag
Locatia: Pensiunea Crystal

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/mQ3GN02i3Lg?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Am ales aceasta locatie pentru ca tariful a fost mai mic cu cca 130 decat la celelalte. Nu este o locatie de superlux cum a fost cea din Bucovina dar ofera gratuit pe langa cazare:
- acces la piscina interioara sarata incalzita
- acces la piscina exterioara cu apa dulce
si are asa cum explicam tarife foarte bune. Mai are avantajul camerelor twin, ceea ce este destul de rar la pensiunile din zona, majoritatea avand in structura hoteliera camere matrimoniale (cu pat dublu).
Tariful pentru
3 nopti de cazare in camera dubla
3 mic dejunuri varianta simpla (cafea, ceai, unt, gem, miere + cald la alegere cremvursti, omleta, ochiuri, costita prajita)
3 pranzuri reci la pachet (snitele, chiftelute, pulpe de pui, sandwich-uri) - diferite f-ctie de programul pe care-l avem
3 cine (fel de baza + antreu care poate fi chiar o ciorba pe care sa o servim mai devreme, la sosirea la locatie),
este de 345 RON/persoana.
Referitor la program si la costurile legate de acesta:
- joi - cand ajungem (estimez ora 16.00), cazare, un pic de relax si o baie in piscina exterioara, apoi cina
- vineri dimineata mic dejun ora 7.45 - 8.15 plecam cu microbuzele spre Borsa sa vedem "Cascada Cailor". Avem pana acolo 98 km pe un sens. De la Borsa luam telecabina si de acolo avem de urcat o ora si jumatate pe jos. O sa luam masa campeneste, sus in munte, apoi urmeaza sa coboram si sa revenim la pensiune. Totul are sa dureze cca 8 ore, deci revenim in jur de 17.00. Dupa amiaza program de relaxare si ce poate fi mai bine dupa un efort pe munte decat o baie calda sarata in piscina? Asta nu inainte de a manca cate o ciorba traditionala. Seara cina si fun. Transportul cu microbuzul ne va costa in jur de 25 lei/persoana, functie de cati o sa fim in masina.
- sambata dimineata mic dejun, apoi ne deplasam spre poalele muntelui dupa care incepem o drumetie de 5-6 ore total dus si intors pana la Creasta Cocosului. O sa luam pranzul la fel in munte, stam apoi un pic la odihna si coboram.  Pe la 16.00 - 17.00 as dori sa ajungem. Cina de sambata o facem afara, combinat cu ce ne ofera ei si un gratar facut de noi in curte. Pana la cina program de piscina, de relaxare.
- duminica dimineata devreme plecam spre Viseu pt a lua mocanita. Asta inseamna ca la 7.00 trebuie sa fim deja treziti si cu cafeaua bauta pt a putea ajunge la 9.00 in statia mocanitei. O sa luam la noi sandwich-uri si apa. La 14.30 cand se termina traseul trenuletului montan, ne intoarcem la pensiune, ne luam bagajele si directia casa. La revedere tabara draga. Costul transportului pana la Viseu cca 23 lei, mocanita 41 lei minus 10% reducere de grup.
Acum referitor la transportul pana la destinatie. Va spuneam ca de data aceasta urmeaza sa plecam cu unul sau poate chiar doua microbuze. Depinde foarte mult cati suntem. Va dau cateva repere de tarif:
- microbuz de 8 locuri + 1  - 0,4 EUR/km
- microbuz de 16 locuri + 1 - 0,5 EUR/km
- microbuz de 18 locuri + 1 - 0,6 EUR/km
Pana la Ocna Sugatag, dus si intors sunt cca 1300 km (asta din Bucuresti, pt ca de acolo au sa plece majoritatea). Daca faceti socoteala o sa vedeti ca la un microbuz de 18 locuri se va plati cca 180 lei/persoana, dar la unul mic de 8 locuri se va plati 268 lei/persoana dus si intors. Deci foarte important este sa se participe intr-un numar cat mai mare.
Pana acum si-au exprimat intentia 10 persoane. Numarul maxim de locuri este 30. In conditiile in care ne-am apropia de 30, putem lua un mijloc de transport si mai mare, un miniautocar, ceea ce ar reduce si mai mult costurile legate de drum.
Deci daca facem o proiectie a costurilor totale legate de aceasta excursie, sa spunem pe cineva din Bucuresti:
- pensiune completa: 345 RON
- transport local pt activitati: 25 + 23 + 38 = 86 RON
- transport pana la destinatie: cca 180 RON
Mai este costul telecabinei pe care nu-l stiu.
Total = 611 RON
Pentru a putea face rezervarea propriu-zisa va trebui ca in maxim doua saptamani sa platesc un avans, asta insemnand cam 170 lei / persoana.
Intentia de participare pe office@singlescamp.ro
Cei care s-au inscris deja numai este necesar sa o mai faca o data. Veti fi contactati direct de Samiza.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #17 : Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 13:08 »
Gigi,arata frumos la pensiune. si piscina cu apa sarata (incalzita ~ suna perfect pentru mine ;D)
programul este bine structurat si ne vom bucura de natura si putin urcus ( pana atunci promit sa exersez  :D).
am transmis deja catre membri Art Club Singles Camp aceasta tabara!

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #18 : Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 13:36 »
Pensiunea este ok, chiar draguta, doar ca doream sa atrag atentia asupra unei diferente intre Elegance din Bucovina (care din punctul meu de vedere este la un nivel cu mult peste ceea ce se cere unei pensiuni, indiferent cat de bine cotata si clasificata) si aceasta din Maramures. Are feed back-uri pozitive, familia proprietara se pare a fi una foarte cumsecade si amabila, mi-a placut tare mult discutia cu ei lucru ce intotdeauna imi genereaza o stare de incredere. La una dintre celelalte pensiuni, desi arata ceva mai bine decat Crystal, nu mi-a placut balbaiala legata de pret. Pe site aparea ceva, pe portaluri altceva, in baza mea de date altceva si pt ca sa nu mai inteleg nimic oferta nu s-a potrivit cu nici una dintre acestea. Cum am sunat cum au lasat automat tariful cu destul de mult in jos si erau pregatiti sa mai coboare. In general evit genul acesta de "jucatori", am teama ca ajuns acolo ma trezesc cu lucruri care desi initial clarificate acolo se pot transforma in altceva. Stiu locatii care procedeaza asa si chiar cu riscul de a pierde clienti merg la risc si umfla nota cu contravaloarea unor servicii initial discutate a fi gratuite.

Offline ioana

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #19 : Duminică, 10 Aprilie 2011, 11:49 »
Vreau si eu sa merg, desi sunt aprope de zona, nu am vizitat-o.Anut sigur peste cateva zile.

iulia17

  • Vizitator
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #20 : Luni, 11 Aprilie 2011, 20:26 »

cai ii maramuresu...



Offline ioana

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #21 : Duminică, 17 Aprilie 2011, 08:19 »
Mai sunt locuri ? Merg si eu.

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #22 : Duminică, 17 Aprilie 2011, 09:01 »
Mai sunt inca 6-7 locuri - asta raportat la intentii. Mara_sibiu si ioana, va inscriu acum pe amandoua, urmand sa fiti contactate de agentie luni sau marti.

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #23 : Luni, 18 Aprilie 2011, 14:32 »
Din 24 de inscrisi, pana acum 3 au comunicat ca nu mai pot sa ajunga in excursie sau ca sunt nehotarati. Deci azi, 18.04 mai sunt inca 6 locuri pt aceasta excursie.

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #24 : Marți, 19 Aprilie 2011, 09:35 »
Pt "biologie". Am lasat un anunt pe mp, pt ca agentia nu a primit nici un feed back la Email-ul pe care vi l-a transmis in legatura cu excursia din Maramures.
Si valabil pentru toata lumea care se inscrie in taberele Singles Camp: Am rugamintea sa raspundeti la Email-urile agentiei pe care aceasta vi le adreseaza. Neraspunzand la acestea, dati senzatia ca nu doriti sa participati. Puteti foarte usor si simplu sa raspundeti cu da sau nu, in conditiile in care a aparut ceva. Sau daca aveti o problema cu banii, sa comunicati amanarea platii pana la o anumita data. Dar sa raspundeti ceva. Nu este o singura tabara, in paralel se fac inscrieri la mai multe, agentia nu are doar actiunea Singles Camp, este full sezon de inscrieri si va dati seama cat de greu este sa iei pe fiecare inscris care nu-ti raspunde Email, sa-l suni  sa vezi daca a citit Email-ul si daca este decis sau nu si de asemenea cand achita. Pentru ca la randul ei agentia trebuie sa achite excursia sau locatia. Este si exemplul Maramuresului pt care trebuia achitat avansul la pensiune, dar nu au achitat decat cca 5 din cei inscrisi. Nu am in perioada asta de nunta a fiului meu sa pun bani de avans ca si in alte ocazii si deci sunt nevoit sa astept incasarea de la cei inscrisi. In situatia in care un avans nu se achita la timp, locatia prerezervata deschide disponibilitatea pt alti clienti, astfel incat te poti trezi ca desi sunt inscrisi pe lista, nu ai locatia cf cu tariful si cu ce s-a anuntat.
Va rog mult sa aveti in vedere ceea ce v-am explicat mai sus.

Offline mara_sibiu

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #25 : Marți, 19 Aprilie 2011, 13:02 »
Am o prietena single cu un baietel de 12 ani,i-am povestit de excursia din Maramures si pare interesata.dar intreaba daca in aceasta excursie mai vin oameni cu copii de varste apropiate. Te rog da-mi raspunsul  si o sa vedem daca se va hotara sa vina cu sau fara baiatul ei.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #26 : Marți, 19 Aprilie 2011, 13:18 »
mara, mereu vin mamici insotite de copii in taberele noastre si chiar daca ar fi sungurul copil se va simti bine alaturi de noi si merita sa merga sa vada zona, sa mearga in drumetiile din program si cu mocanita

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #27 : Marți, 19 Aprilie 2011, 13:33 »
Ti-a raspuns gabi, mara. Poate sa vina cu baiatul fara nici un fel de problama.

Offline mara_sibiu

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #28 : Marți, 19 Aprilie 2011, 14:25 »
Ei dragii mei ,doamna mea vrea sa stie "exact",cati copii vin,baieti,fete,varsta ....Stiti si voi cum sunt unii oameni singuri cu copii.Excesiv de  Protectori cu puii lor.Draga mea prietena este mai ceva ca o closca dar in rest e o femeie ok,sociabila si deschisa la minte.

Acum daca m-am pornit la actiunea asta de a aduna oamenii din zona mea  ,de a-i convinge ca aici in SC e bine ,va rog sa ma ajutati cu informatiile  de care am nevoie.

Orice mic ajutor si sustinere ,sunt binevenite!!

Va multumesc tuturor.

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #29 : Marți, 19 Aprilie 2011, 15:47 »
Pt Maramures inca nu am nici un semnal ca ar veni cineva cu copilul. Intrebarea ta ramane deschisa, daca cineva intentioneaza sa vina insotita de copil cu siguranta ca va citi ce ai scris si va reactiona in scris.