Autor Subiect: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)  (Citit de 22064 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #30 : Marți, 06 Septembrie 2011, 10:21 »
Croatia este o tara speciala Valaura, iar Adriatica poate ce mai frumoasa mare apropiata noua.
Dar sa-mi continui povestea. Drumul de la Mestre la Opatjia este destul de scurt, in doar 3 ore vedeam marea din golful Kvarner si incepeam sa coboram spre statiune.
Opatija (italiană Abbazia), este o staţiune populară vara şi iarnă, din Croaţia, în Istria de nord-est, aproape de portul Rijeka. Este situat în golful Kvarner (Quarnero sau Carnaro) la adăpostul munţilor Učka şi este înconjurata de păduri frumoase de laur. Binecuvantata cu o clima blanda, 10°C  iarna şi 25°C vara, statiunea adaposteste o multime de plante si copaci tipic meridionali, dar si palmieri si rasinoase, specifice altor zone.
Vechea abaţie, San Giacomo della Priluca, de la care care derivă numele locului, a fost transformată într-o vila, admirata azi de turisti la fel ca si Villa Angiolina, adevarate locuri istorie pt statiune.
Întrega coastă maritimă la nord şi la sud de Opatija este stâncoasă şi pitorească, conţinând mai multe mici staţiuni turistice de iarnă.
Opatija este o localitate veche, initial a fost folosita de poporul pre-roman ilirian. Zona era locul unde isi aveau vilele multi patricieni romani, centrul urban  in care acestia locuiau fiind Castrum Laureana, Lovran de zi.
Istoria moderna a Opatijei incepe cu Iginio Scarpa, un comerciant foarte bogat din Rijeka si care a fondat Villa Angiollina. Foarte repede a devenit una dintre destinatiile favorite ale familiei imperiale austriece si a nobilimii din Austria. Franz Joseph I si-a petrecut aici foarte multe luni de iarna, datorita vremii blande. Multe din hotelurile luxoase din acea vreme au supravietuit si exista si azi.
In 1920 Opatija a fost preluata de Italia, iar in perioada fascista s-a trecut la o italienizare fortata a zonei, impunand vorbirea limbii italiene. Dupa 1947 Opatija a a apartinut Iugoslaviei, iar din 1991, a devenit oras al Croatiei.
Cele mai importante obiective de aici sunt:
Abatia Benedictine – ce dateaza din sec XIV.si se afla amplasata in Parcul Svetog Jakova sau Saint James Park.
Fecioara cu pescarusul (Maiden with the seagull) – pozitionata in promotoriul galeriei de arta Juraj Šporer
Villa Angiollina – construita in 1844 de Scarpa. Este transformata acum in hotel.
Parcul orasenesc Angiolina – contine multe specii de plante din toata lumea. In apropiere este fantana Helios si Selena.
Orasul are o alee de promenada lunga de 12 km, de la Volosko pana la Lovran. Am putut intelege lungimea acesteia doar cand eram pe vas in larg. Seara malul marii era luminat feeric, dar nu se putea deslusi foarte clar intreaga promenda.
Coboram, coboram dealul si ajungem in statiune. Hoteluri vechi frumos renovate, strazi serpuitoare, palmieri, smochini, era incantator sa vezi toate acestea la un loc. Bucuria noastra era tot mai mare si ardeam toti de nerabdare sa ajungem la apa. Pana sa ajungem acolo insa, mai aveam de trecut printr-un moment, care ne-a calmat pt cateva ore bucuria. Hotelul pe care l-am ales pt aceasta excursie, Istria avea toate recomandarile posibile, pe net, de la agentia tour operator. Plasat direct la mare, ceva care constituie o nota foarte buna si  un mare avantaj in Croatia, cu o rata de ocupare anuala de top. Toate deci garantii ca hotelul este unul potrivit pt sederea noastra de 4 nopti acolo. Intradevar hotelul pe exterior arata foarte bine, este unul dintre cladirile vechi, renovate si bine intretinute, pozitia lui este una excelenta, mult mai buna decat a altor hoteluri cu pretentii mari si tarife pe masura, avea insa o problema: nu avea climatizare. Temperaturile din Opatjia, unele moderate in general, probabil ca nu impun o astfel de instalatie, dar noi nimerisem intr-o perioada in care era destul de cald. Grupul a primit sea view in  loc de park view, era ceva superior a ceea ce platisem, dar ramanea problema caldurii. Care insa nu s-a dovedit una atat de mare, iar serviciile excelente ale hotelului, neasteptate de bune pt un hotel de 3* au compensat cu varf si indesat. Un mic dejun copios din zeci de preparate si o cina tip bufet la care efectiv nu stiai ce sa alegi: peste, calamar, curcan, porc, salate, fructe, garnituri de nu stiu cate tipuri, foarte bine pregatite si prezentate. Iar locul s-a dovedit unul de vis. Prima zi dupa o luna balaceala si apoi o plimbare prin statiune, s-a terminat noaptea tarziu cu o baie in mare. Lumina lunii, marea calda si linistita, o muzica de cafee concert de la o terasa invecinata si ...noi. O zi incarcata, plina, cu momente alternante, terminata exceptional. Pe la 2.00 eram in pat cu gandul la a doua zi.
A urmat prima zi de relaxare totala. Dimineata doua dintre fete au fost primele pe plaja, au ocupat scaunele cu loc strategico- panoramic. Ne-am desfatat culinar la micul dejun, apoi am inotat si am inotat si am inotat. Pe la amiaza am plecat cu gabi_almi spre faleza sa vedem de o amabrcatiune. Cu o seara inainte, in timpul plimbarii pe faleze dadusem de Lidjia, o croata tipica, inalta, sportiva si foarte activa. Ne-a povestit despre excursiile care se fac in jurul statiunii, cu ambarcatiuni de diferite tipuri. N-am plecat noi foarte convinsi, desi incepusem sa luam in calcul ceea ce ne propusese. Suna tentant. Doar noi pe o amabrcatiune de 30 locuri, bauturi, muzica, baie in golfuri izolate, vizitare de insule foarte putin locuite.
Era o caldura torida si deabia ne-am tarait picioarele pana acolo. Si Lidjia nu era la stand, dar o colega binevoitoare a sunat-o si ne promisese ca in 10 minute se va putea intalni cu noi. Am mai zabovit pe la celelalte standuri, am fost si la o agentie locala, am facut ceva poze si ne-am intors. Foarte bucuroasa, Lidjia ne astepta. Dupa doar 15 minute bateam palma. 300 EUR si ambarcatiunea era toata ziua la dispozitia noastra, cu capitan, matelot, bauturi si muzica. Deja visam la o robinsoniada pe insule. Ne-am intors la hotel si intr-o ora aveam acceptul intregaului grup, toti erau extaziati de ideea de a fi doar noi in largul marii. Ne-am petrecut restul dupa amiezii doar cu gandul la excursie, la cum o sa fie. Seara am ramas la o bere pe terasa hotelului, privind de sus marea. Ne imbia la baie, dar eram deja prea obositi de o zi intreaga de inotat si plaja.
Dimineata, repede, repede, am mancat, ne-am pregatit si tusti pe vas. Capitanul, Marian, un fost voleibalist de performanta, dragutel si atent la tot. Nu a fost insa si impresia finala despre el. Avea o atitudine usor comerciala, probabil era satul d multe grupuri, de fite, de tursiti. Cu noi spunea ca a fost primul grup cu care si-a pernis sa inoate sa se bucure. Si ne-am vazut in larg. Dejaa toti asteptau semnalul de a sari in apa adanca de 100 m, dar Marian ne-a taiat avantul povestindu-ne ca doar cu doua zile inainte ziarele din zona erau pline de fotografiile facute unui rechin oceanic zarit in zona Rijeka, deci nu departe de noi. Am trecut pe zona de riviera pana la Lovran. Peisaje fermecatoare, stanca amestecata cu vegetatie, case cocotae pe dealuri, biserici din piatra. Ape limpezi ca si clestarul. Dupa zbenguiala de pe punte, pe acorduri de muzica croata care si acum imi mai suna in urechi, dupa slibovita si vin, ajungem in zona unei plaje izolate. Golful de amarare superb, reflexele luminii in apa ajungeau pana in adancuri, dar evident ca la 40 m, nu se vedea fundul....Ne-am balacit, am dat roata vasului si am urcat pe punte. Era o zona in care apa nu era tocmai calda, probabil ca veneau curenti din larg. Mai erau cativa oameni pe plaja, care coborasera stancile, in cautarea unei zone linistite de plaja. Pe punte veselie, muzica din nou slibovita, vin si directia Cres, o insula minunata. Dupa vreo ora si jumatate de mars pe apa, ajungem intr-un golj absolut superb. Iar ne-am aruncat in apa, de data asta era calda si placuta. Cu chiu cu vai ne-am uaparcat inapoi pe vas, obositi si sfarsiti dupa efortul din apa. Drumul inapoi mi-l amintesc asa in vis, adormisem leganat de valuri si de...licoarea lor traditionala. Cred ca am atipit ceva, pt ca m-a trezit cand soarele dadea sa coboare si cand l-am auzit pe Marian cand striga ca putem sari din nou in apa. N-am mai folosit scara de data asta, am sarit direct de pe punte si am simtit apa trecandu-mi parca prin toti porii. Doamne cat de placut, as da acum orice sa mai fiu din nou acolo! M-am balacit, m-am bucurat de apa minunata si am urcat din nou pe vas. Inors de la hotel am atipit lung si adanc, pana cand telefonul a tarait anuntandu-ma ca este ora de cina. Am coborat scarile spre restaurant si m-am desfatat cu o masa de peste si apoi o bere rece. Am plecat apoi cu totii in grup spre terasa in care in prima seara asistasem la un concert de ...opera. Era insa luni si nu avea loc nici o reprezentatie.

Optajia este o statiune boema, in care lumea are un alt tip de distractii decat cele pe care le recunoastem noi in Turcia si Grecia. Cafenele aristocrate in care se canta la harpa, terase cu band-uri care cantau Beatles, Rolling Stones, Neil Diamond. Locuri retrase si discrete, pline de verdeata. Parcul Angiolina este o adevarata capodopera. Noi l-am vazut doar seara, dar efectul este formidabil. Lumea trecea pe strazi vesela dar putin zgomotos, nu auzeai pe nimeni strigand, agitandu-se, certand copiii. O lume diferita, educata, civilizata, cu un alt mod de ase bucura.

Inainte de a ne desparti de Marian ne propune o superoferta pt a doua zi. Avea doar 5 inscrisi intr-o croaziera Cres - Bejli - Krk, Iar pretul era irezistibil: 30 EUR/persoana, toata ziua pe vas, bautura si o masa pescareasca intr-un restaurant din Nivice, o statiune de pe insula Krk. Putea fi cineva care sa-si nu doreasca asa ceva? Asa ca a doua zi urma sa fim din nou pe ...mare.


Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #31 : Marți, 06 Septembrie 2011, 20:55 »
Gigi se pricepe de minune sa va povesteasca parcursul excursiei noastre pe meleagurile Adriaticii. Eu "presar" fotografii de pe acolo.  ;D 8)

Croatia -Opatija

 
   

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #32 : Marți, 06 Septembrie 2011, 21:15 »
Excursia noastra pe mare, de-a dreptul ....... incredibila!!!   

 
 

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #33 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 11:42 »
.... În seara asta am făcut un circuit în Adriatica. O frumusețe! Ape-ape și băi-băi! Acolo e de mine! Tre' să-mi pun un bilețel MAAARE undeva, ca să nu uit: la anu' , dacă se mai face excursia asta, să mă duc și eu! (Când o s-o întâlnesc pe almi_gabi, o să o-ntreb încet, la ureche, dacă au ajuns și în localitatea aia croată  :-X )
.........

iti raspund aici mari  :)
scrie mai multe biletele si raspandeste-le piii' peste tot - ca este atat de faina Croatia de nu mi-am imaginat  ;D
si tot la ureche iti soptesc - trecuram pe langa - am  ratat-o la mustata  8)  ;D

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #34 : Marți, 20 Septembrie 2011, 13:33 »
Trecand pe canalele Deltei si prin cetatile sasesti, m-am intors pe Adriatica. Ca tare mult mi-a placut acolo!
Suntem din nou pe croaziera, cu Marian capitan si Mario mus. Si cu niste toscani tacuti si monolingvisti. Si cu o familie care se dadea echte deutch, dar cel mai probabil ii chema Mustafa. Locuiau si munceau in Germania. Aveau un copil vioi, cu niste ochisori mici si negri. Adoptat imediat de Nicko si Julia. Si mutat acolo unde s-au simtit ele cel mai bine: pe cabina capitanului. Servite de Mario cu apa si vin. Cu multa gheata.

O prima escala intr-un golfulet cu ape calde. Si o baie strasnica in apa turcoaz, de ....50 m adancime.

A doua escala, la Belji, un sat de 30 de locuitori, care ingrijesc 10 vulturi, specie endemica a acelor locuri. O viata traita izolat de tumultul lumii, intre stanci si maslini. Pescuind intr-o apa de poveste. Un port mic, in care nu este voie sa acostezi decat 5 minute, dupa care trebuie sa scoti ambarcatiunea in larg. Este o rezervatie pe care localnicii o apara cu strajnicia unor cerberi. Nimic nu are voie sa tulbure linistea acelor locuri. In golfuletul portului doar cateva zeci de turisti care isi intinsesera scaunele la soare. Din larg vazusem la vreun kilometru un golfulet de o intimitate si frumusete fantastica. Asa ca am luat-o, cinci dintre noi usor printre valuri, spre acel loc. Dupa vreo ora de inot am atins tarmul. O apa nemaipomenita, stravezie, o plaja robinsoniada, maslini si smochini. La mal o stea de mare. Am zabovit un pic printre pietrele plajei si ne-am intors inot, in port. O excursie in apa pe care inca o visez.

Am ajuns apoi la Nivice, un port - statiune pe insula Krk. Ne astepta o masa de peste la una dintre terasele de acolo. Dorada, file de peste alb, scoici, calamari. Si bere. Ne-am urnit cam greu de acolo, nu inainte insa ca unii dintre noi sa mai faca o baie.

In speranta ca vedem vreun banc de ton sau un delfin saritor am stat cu ochii pe marea albastra si parca nesfarsita. Asa am ajuns pe inserat in port. Era ziua Juliei si se cerea sarbatorita.

Cu lacrimi de bucurie, Julia si-a primit cadourile apoi am plecat cu totii spre faleza. Ne-am plimbat. am cautat locul potrivit si am gasit o terasa unde perechi de over fifty, exersau mambo, cha-cha si rumba. Am savurat, am ras, am fotografiat si am plecat la culcare. In drum o bere la terasa noastra. Sarbatorita si Nicko, deh ca tinerii, au continuat petrecerea.

A doua zi ne astepta ultima baie in Adriatica si apoi drumul spre Ljubljana


Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #35 : Marți, 20 Septembrie 2011, 14:13 »
Stateam in apa si priveam de acolo faleza, cu hoteluri, chiparosi si smochini. Era ultima noastra balaceala in apele Adriaticei. Nostalgie amestecata cu dorinta de revenire. Unii vorbeau de prelungire. Imposibila, fireste.
La 11.00 eram toti cu bagajele in fata microbuzului, gata de drumul spre Ljubljana. Prima oprire la Postojna, cea mai lunga pestera carstica din Europa. Eu si Anca am ramas afara. O mai vazusem si cu toata placerea de a o revedea, tariful de intrare era prea mare sa mi-l mai permit la sfarsit de excursie, atunci cand banutii se apropiau de zero. Pestera este fantastica. Formatiunile calcaroase, de depunere, stalactite, stalagmite si vestitele Romeo si Julieta (acolo unde stalactitele intalnesc stalagmitele), podurile, salile imense creaza un spectacol vizual greu de descris. In viteza trenuletului totul ti se desfasoara in fata, cu toata fantezia si splendoarea pe care doar natura o poate oferi. Afara "caldura mare monser", asa ca dupa ce am haladuit un pic si mi-am mai luat niste informatii de la biroul de la intrare, m-am asezat pe o banca din parcul superb amenajat si...am adormit. M-a trezit taraitul telefonului si parca intors de pe alt taram, am luat-o usor la pas spre iesirea din pestera. Apreciam ca turul celor care intrasera se apropie de sfarsit si asa si era. Curand dupa ce am ajuns sus, i-am vazut iesind si dupa o cafea, am pornit spre parcare. Ne-am imbarcat cu directia Ljubljana.

Ljubljana face parte din orasele pe care le indragesc cel mai mult. Imi place tare mult atmosfera de acolo. Cu oameni linistiti, frumosi, luminosi. O placere sa te plimbi prin oras.
Hotelul placut si racoros, apropiat de centru. Am preferat insa microbuzul pt a ajunge in deal, la castel. De acte ori intru in curtea acestuia am senzatia ca pasesc inapoi in istorie. Jos hrube amenajate pt expozitii. Una de pictura pt copii, una grafica - cu adevarat exceptionala, una de light impressed. Ne-am bucurat de arta fireasca si mai putin elitista, apoi am poposit la una dintre mesele terasei de acolo. Carnati, vestitii slovenian sauseges, strudel cu mere, ceai de menta.

Trebuia apoi sa parchez undeva in zona centrala, apropiata cunoscutului pod triplu. Dar nici o sansa, totul era arhiplin. Nu intelegeam ce se intampla. Mai fusesem de atatea ori si niciodata nu am avut neplacuta surpriza sa nu gasesc unde sa parchez. Am renuntat dupa ce am dat cateva ture ale centrului si ne-am intors la hotel. De unde am comandat taxiuri. Foarte ieftine si comode. In 5 minute eram in centru. Acolo am inteles aglomeratia nefireasca a parcarilor. Erau zilele salsa si toata lumea era afara. Sute de tonete cu bere, ingheata, pljeskavita, margel, tablouri. Nenumarate band-uri cantau pe stradutele centrului istoric. Lumea dansa vesela si plina de bucurie. O lume normala si fireasca.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #36 : Marți, 20 Septembrie 2011, 20:24 »
.....
A doua escala, la Belji, un sat de 30 de locuitori, care ingrijesc 10 vulturi, specie endemica a acelor locuri. O viata traita izolat de tumultul lumii, intre stanci si maslini. Pescuind intr-o apa de poveste. Un port mic, in care nu este voie sa acostezi decat 5 minute, dupa care trebuie sa scoti ambarcatiunea in larg. Este o rezervatie pe care localnicii o apara cu strajnicia unor cerberi. Nimic nu are voie sa tulbure linistea acelor locuri. In golfuletul portului doar cateva zeci de turisti care isi intinsesera scaunele la soare. Din larg vazusem la vreun kilometru un golfulet de o intimitate si frumusete fantastica. Asa ca am luat-o, cinci dintre noi usor printre valuri, spre acel loc. Dupa vreo ora de inot am atins tarmul. O apa nemaipomenita, stravezie, o plaja robinsoniada, maslini si smochini. La mal o stea de mare. Am zabovit un pic printre pietrele plajei si ne-am intors inot, in port. O excursie in apa pe care inca o visez.

......


Amestecul de soare, marea ce "porneste" de langa tarmul destul de abrupt, vegetatia - smochini si maslini este fantastic pe acele meleaguri.  :D 



.....
Am ajuns apoi la Nivice, un port - statiune pe insula Krk. Ne astepta o masa de peste la una dintre terasele de acolo. Dorada, file de peste alb, scoici, calamari. Si bere. Ne-am urnit cam greu de acolo, nu inainte insa ca unii dintre noi sa mai faca o baie.

......



Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #37 : Marți, 20 Septembrie 2011, 20:39 »
........ Prima oprire la Postojna, cea mai lunga pestera carstica din Europa.....


Postojna este o pestera atat de mare si cu un aspect incredibil incat ai impresia ca te gasesti intro alta lume. Pe langa ca este ea in sine impresionanta as mai adauga ca este si intelept amenajata. Parcursul turistic este betonat cu un amestec care nu aluneca cu toate ca este in permanenta umed. La inceputul traseului prin pestera esti intampinat de un ghid local (ai posibilitatea de a alege limba in care ti se vor da explicatii - si erau vreo 6 variante  :) ) care se opreste din loc in loc si iti da explicatiile cu privire la formarea si structura pesterii ( aceste explicatii se fac auzite de catre toti turistii pentru ca sunt prevazute microfoane - ingenios mascate in stalpii de sustinere ai balustradei). Iar traseul prin pestera incepe si se termina cu o calatorie prin tunele cu un trenulet special. Super  ;D
Cateva poze din pestera ! :)

 
 


luciamanta

  • Vizitator
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #38 : Marți, 20 Septembrie 2011, 20:40 »
  Imaginile sunt de vis, relatările merită aplauze, ce mai, a fost o excursie reuşită care rămâne, fără doar şi poate, în patrimoniul sufletului fiecăruia dintre participanţi.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #39 : Marți, 20 Septembrie 2011, 20:49 »
ai dreptate, luci - a fost o excursie reusita in care ne-am simtit bine - ne-am bucurat de cele vazute, de timpul petrecut impreuna si mai ales de atmosfera destinsa de prietenie care ne-a insotit pe tot parcursul  :D

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #40 : Miercuri, 21 Septembrie 2011, 10:46 »
.....
Ljubljana face parte din orasele pe care le indragesc cel mai mult. Imi place tare mult atmosfera de acolo. Cu oameni linistiti, frumosi, luminosi. O placere sa te plimbi prin oras.
Hotelul placut si racoros, apropiat de centru. Am preferat insa microbuzul pt a ajunge in deal, la castel. De acte ori intru in curtea acestuia am senzatia ca pasesc inapoi in istorie. Jos hrube amenajate pt expozitii. Una de pictura pt copii, una grafica - cu adevarat exceptionala, una de light impressed. Ne-am bucurat de arta fireasca si mai putin elitista, apoi am poposit la una dintre mesele terasei de acolo. Carnati, vestitii slovenian sauseges, strudel cu mere, ceai de menta.



Castelul este amenajat si modernizat  - o imbinare de vechi si nou foarte reusita - beneficiind de un cadru natural fain si de o panorama incredibila a muntilor.



Cat despre expozitia de grafica - nu ma mai saturam sa ma "invart" de-a lungul desenelor , fotografiindu-le unul dupa altul si distrandu-ma de ideile nastrusnice   - aveau atat umor.  ;D







Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #41 : Joi, 27 Octombrie 2011, 13:40 »
Ceva care probabil va va trezi nostagia Adriaticii.
Cu o bere in fata, ascult melodia asta care ne-a insotit cele 2 zile pe Avalon....

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/qrtvMkZ6-4w?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline Manfred

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 510
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #42 : Joi, 27 Octombrie 2011, 13:56 »
Admin, ce romantios esti! :) :)
Culorile toamnei sint de vina? Ca am mai intilnit un caz. Si nici eu nu ma simt prea bine. ;D
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline janeta

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #43 : Joi, 27 Octombrie 2011, 14:17 »
ba eu cred ca Gigi e chiar sadic . posteaza chestii ca sa le faca in ciuda celor ce nu au avut bucuria de a fi acolo  >:(

Offline Manfred

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 510
Re: Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
« Răspuns #44 : Joi, 27 Octombrie 2011, 14:29 »
Ba nu e sadic. :)
Clipul lui Tomislav (zora bila, zorii zilei) e plin apusuri de soare, floricele, pupicuri si alte dragalasenii. :D
Admin, vrei sa ne "comunici prin muzica" ceva? :)
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale